Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απαραδεκτη πολιτικη των ΗΡΑ!

Recommended Posts

Κοριτσια εχω βγει απ τα ρουχα μου!Εχτες πηγα ν αλλαξω μερικα ρουχα που ειχε αγορασει η μητερα μου για τον μικρο σ' ενα απο τα καταστηματα ΗΡΑ,ομως δεν ηθελα να παρω ρουχα αλλα καποια αλλα πραγματα απο κει και μου ειπαν οτι δεν γινεται γιατι τα ρουχα αλλαζονται μονο με ρουχα και τιποτ αλλο γιατι ειναι η πολιτικη των καταστηματων τους...!! :evil::evil::evil: Φταιω εγω αν δεν ξαναπατησω εκει ουτε για καλτσα? :evil:

Διαφημίσεις

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και κάτι μου λέει ότι είναι τελείως παράνομο....!! Εκτός αν πρόκειται για προϊόν προσφοράς ή κάτι τέτοιο αλλά δεν νομίζω ότι είναι νόμιμο. Αν δεν τα έχεις αλλάξει ήδη θα σου πρότεινα να το ψάξεις παραπάνω, ειδικά αν το ποσό είναι μεγάλο!

Ηταν σε εκπτωσεις αλλα δεν μου ειπαν οτι δεν τ αλλαζουν λογω εκπτωσεων αλλα γενικα ειναι ετσι τα πραγματα εκει και τα ρουχα αλλαζονται μονο με ρουχα!Κι εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο και οταν το ειπα στην μητερα μου,μου ειπε οτι οταν ρωτησε την υπαλληλο αν γινεται αλλαγη,της ειπε βεβαιως! χωρις να της διευκρινησει οτι τα ρουχα αλλαζονται με ρουχα!!Τι να πω...Απλα δεν θα ξαναπατησω.. :(:evil:

Κι εγώ korinaki έτσι την πάτησα με τα premaman.. Είχα να γυρίσω ρούχα αξίας 250 ευρώ και έλεγα να πάρω κανένα καροτσι μπαστούνι. Δυστυχώς όμως με ενημέρωσαν ότι τα ρούχα αλλάζονται μόνο με ρούχα.. Κι εγώ νευρίασα τρομερά. Ήταν παραμονές εκπτώσεων, ρούχα βρεφικά στο νούμερο του μπέμπη είχαν τελειώσει, και έκανα 2 ώρες να βρω τι θα πάρω.. Και αν θα τα φορέσει.. Η δικαιολογία ήταν ότι επειδή άρχιζαν οι εκπτώσεις καποιο πρόβλημα θα υπήρχε με τους κωδικούς.. Μπούρδες.. Τους το είπα κατάμουτρα.. Αν με ξαναδείτε να μου γράψετε!

age.png

Κοριτσια εχω βγει απ τα ρουχα μου!Εχτες πηγα ν αλλαξω μερικα ρουχα που ειχε αγορασει η μητερα μου για τον μικρο σ' ενα απο τα καταστηματα ΗΡΑ,ομως δεν ηθελα να παρω ρουχα αλλα καποια αλλα πραγματα απο κει και μου ειπαν οτι δεν γινεται γιατι τα ρουχα αλλαζονται μονο με ρουχα και τιποτ αλλο γιατι ειναι η πολιτικη των καταστηματων τους...!! :evil::evil::evil: Φταιω εγω αν δεν ξαναπατησω εκει ουτε για καλτσα? :evil:
Επειδη εχω δουλεψει σε αναλογο γνωστο βρεφικο μαγαζι η πολιτικη ειναι παντου η ιδια αλλαζεις ρουχα με ρουχα,παιχνιδια με παιχνιδια κ.ο.κ Δυστυχως αυτη ειναι πικρη αληθεια
yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

Ηταν σε εκπτωσεις αλλα δεν μου ειπαν οτι δεν τ αλλαζουν λογω εκπτωσεων αλλα γενικα ειναι ετσι τα πραγματα εκει και τα ρουχα αλλαζονται μονο με ρουχα!Κι εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο και οταν το ειπα στην μητερα μου,μου ειπε οτι οταν ρωτησε την υπαλληλο αν γινεται αλλαγη,της ειπε βεβαιως! χωρις να της διευκρινησει οτι τα ρουχα αλλαζονται με ρουχα!!Τι να πω...Απλα δεν θα ξαναπατησω.. :(:evil:
Ο λογος που γινετε αυτο ειναι απλα γιατι το φπα ειναι διαφορετικο για καθε κατηγορια και το ποσοστο κερδους
yVzdp3.png sW6gp3.png

κι εγώ διαβάζω τον τίτλο τόσες μέρες κ λέω τι έκανα πάλι οι Η.Π.Α.?? :lol::lol::lol:

απαράδεκτο το βρίσκω

βέβαια αυτό που γράφει η xrysanthi έχει μια λογική

αλλά έστω θα έπρεπε να σε ενημερώνουν οτι αλλάζονται αλλά μόνο με ρούχα

και γενικά ομοειδή προιόντα

κι εγώ διαβάζω τον τίτλο τόσες μέρες κ λέω τι έκανα πάλι οι Η.Π.Α.?? :lol::lol::lol:

απαράδεκτο το βρίσκω

βέβαια αυτό που γράφει η xrysanthi έχει μια λογική

αλλά έστω θα έπρεπε να σε ενημερώνουν οτι αλλάζονται αλλά μόνο με ρούχα

και γενικά ομοειδή προιόντα

:lol::lol::lol: !!!!....Ελα ομως που δεν μας ενημερωσαν...Γιατι αν το ξεραμε δεν θ αγοραζαμε απο κει...Sotiria μου τι να πω..Μαλλον το καθε καταστημα κανει το δικο του... :mad::(

Διαφημίσεις

Το φπα είναι σε όλα τα εμπορεύματα το ίδιο, αλλά κι έτσι να μην ήταν δε θα υπήρχε θέμα (χρέωση-πίστωση), τώρα για το ποσοστό κέδρους έχεις δίκιο. Πάντως είναι αντιεπαγγελματικό και απαράδεκτο :evil:

Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ? Δεν χάνεις τίποτα και μπορεί να κάνουν κάτι, όχι για σένα, για τους φουκαριάριδες τους επόμενους καταναλωτές :lol::lol:

Πάντως μέχρι να βάλουν οι δικοί μας μυαλό εγώ ψηφίζω αγορές μέσω ίντερνετ...

.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

....κόψε τους πολλούς καφέδες -au lait- madam! Mάλλον αυτοί φταίνε για τις παρανοήσεις! :wink:

κόβεται το καφέ?

(γιατί το άλλο κόβεται θέλει δε θέλει) :lol::lol::lol:

μου το εχουν κανει κ εμενα αυτο, κ μαλιστα τους ειπα ο.κ. δωστε μου τα ρουχα που σας εφερα για αλλαγη σε αλλο νουμερο ειτε μεγαλυτερο , ειτε μικροτερο! δεν ειχαν κ παλι δεν το δεχτηκαν!

το καλυτερο καταστημα για μενα ειναι marasil αλλα δεν εχει μεγαλη ποικιλια!! μου αλλαξανε ρουχα που ηταν απο marasil αλλης πολης, κ γενικα πηρα οτι ηθελα,

line_flow_rose_beg_minie_time_1227934800_text_e720ecf0eff5ecf0effd20ece1f22c20e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

μια συναδελφος του αντρα μου πηρε απο τα premaman καποια ρουχα προχωρημενης εγκυμοσυνης,τα οποια δεν προλαβε να βαλει λογω προωρου τοκετου-διδυμα στον 7ο μηνα.τελικα δεν της τα αλλαξαν με αλλο ειδος.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Kαι σκεφτομουνα να παω ν αγορασω πραγματα απο τα premamam αλλα αφου κανουν κι εκει τα ιδια δεν θα παω!Το θεωρω μεγαλη κοροιδια να εχουν τετοια "πολιτικη"..Ας την αλλαξουν γιατι δεν τους βλεπω καλα..Ειναι που ειναι δυσκολα τα πραγματα στην αγορα.. :roll:

korinaki να φανταστεις οτι η κοπελα ειχε πληρωσει 200 ευρω περιπου.αγανακτησε τοσο πολυ που ουτε απ'εξω δεν ξαναπατησε.αλλα και αλλου κανουν διαφφορα τα καταστηματα benneton και mexx,δεν κανουν αλλαγες σε ολα τα ειδη αν εισαι σε αλλη πολη.η κουνιαδα μου εστειλε ενα φορμακι του μικρου απο αθηνα-benneton και δε μου το αλλαξαν στην τριπολη.και σε μια φιλη μου στην πατρα,ηθελα να στειλω κατι απο τα mexx και μου ειπαν οτι μπορει να μην της τα αλλαξουν :shock::shock:

απορω ποια ειναι η πολιτικη τους...

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

θα παω αυριο στα ηρα μυτιληνης απο περιεργεια να ρωτησω .τι μ------ς ειναι αυτες?και αν μας παρουν κατι δωρο και δεν το θελουμε και θελουμε κατι αλλο?αυτο λεγετε εκβιασμος θελησης!

Από τη μια τους καταλαβαίνω ότι και καλά δεν μπορώ να τιμολογήσω αλλαγή που ήταν από φορμάκι σε βούρτσα αλλά απ την άλλη ας ενημερωθεί το κοινό. Πχ εγώ όταν αγοράζω ένα βρεφικό ρούχο, το αγοράζω με το δεδομένο ότι εάν δεν κάνει στη μητέρα θα το αλλάξει. Εαν η μητέρα κρίνει ότι δεν θέλει άλλα φορμάκια και θέλει να το αλλάξει με παιχνίδι για παράδειγμα και αυτό δεν γίνεται πρέπει το κατάστημα να έχει ενημερώσει εμένα για την πολιτική του ώστε να αποφασίσω εαν θέλω εν τέλει να προχωρήσω στην αγορά. Καλά μην την ψάχνουμε πολύ, δεν πρόκειται να αλλάξουν μυαλά. Απλά καλό είναι να βάζουμε τις φωνές που και που να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κοριτσια η αληθεια ειναι οτι δεν το γνωριζα οτι συνεβαινε κατι τετοιο σ'αυτα τα μαγαζια,γιατι δεν ετυχε να ψωνισω ή να μου φερουν κατι απο αυτα και ευχαριστω για την ενημερωση.

Πριν τρεις μηνες που βαφτισα την κορη μου,μου εφεραν ρουχα απο τα prenatal και τα αλλαξα με ενα καρεκλακι φαγητου που χρειαζομουν πιο πολυ.

Δεν μου εφεραν αντιρρηση.Τι να πω...Δεν ειναι ολα τα μαγαζια ετσι και φυσικα διαφωνω με την πολιτικη καποιων καταστηματων οπως τα ΗΡΑ να μην δεχονται να αλλαξεις ρουχα με κατι αλλο που πραγματικα χρειαζεσαι...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Εμένα μου έφεραν δώρο ένα φόρεμα κοτλε εποχής χειμωνίατικο-ανοιξιάτικο από τα Benetton στις Σέρρες ε.. το πήγα εδώ στην Καλαμαριά πολύ πριν τις εκπτώσεις πριν τις γιορτές και στο Cosmos και αρνήθηκαν να μου το αλλάξουν γιατί λεει αυτόν το κωδικό δεν τον δούλεψαν φέτος :shock: ε και εγώ σηκώθηκα και εφυγα κατασυγχισμένη! Και το αστείο είναι ότι ήθελα να το αλλάξω γιατί ήδη έχει 3 φορέματα και ήθελα να βάλω έξτρα λεφτά και να της παρω ένα σύνολο φούστα μπλούζα και μπουφάν για την Λαμπρή!

"Παίζει" και το άλλο ενδεχόμενο τώρα που το σκέφτομαι. Να γίνονται αλλαγές σε ανόμοια προϊόντα αλλά επειδή η πωλήτρια βαριέται ή δεν ξέρει τη διαδικασία, πετάει ένα "αααααα δεν γίνεται" και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Γι αυτό λεω καλύτερα να πατάμε και μια φωνή.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 2 months later...

παντως εγω επειδη ειχα διαβασει το θεμα παλιοτερα πηγα στα ηρα που εχουμε στον αλιμο και μου ειπαν οτι βεβαιως τα αλλαζουμε με οτι θελετε!δεν ειμαστε σαν τις αλλες αλυσιδες καταστηματων εμεις.κοριτσια τι να πω.μαλλον η καθε πωλητρια λεει τα δικα της.

tt7up3.png

• 3 months later...

Και στα Mothercare σου αλλάζουν ένα είδος με όποιο θέλεις. Δεν σε περιορίζουν να πάρεις οπωσδήποτε ρούχα.

Πάντως παίζει και αυτό που λέει η ravT να μην ξέρει η πωλήτρια να κάνει την αλλάγη. Επίσης πολλά από αυτά τα καταστήματα είναι με αγορασμένη επωνυμία από ιδιώτες, οπότε ο καθένας κάνει ότι θέλει.

.png

1x7mp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...