Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγχείρηση ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

Recommended Posts

Marxi και Kate 76 μια ερωτηση ηθελα να σας κανω.Οταν περνατε Τ3 ,η δοσολογια ηταν και για σας 3 φορες την ημερα?Αν ναι,ειχατε παρενεργειες και ποιες ακριβως?Εγω εχω ταχυπαλμιες και δυνατο πονοκεφαλο.Γι`αυτο μου ειπαν οι πυρηνικοι γιατροι να παιρνω 2 την ημερα.

Εγω επαιρνα Τ3 3 φορες την ημερα απο 1 χαπι,ειχα τις παρενεργειες που λες κυριως ταχυπαλμιες και κοπωση αλλα δε μειωσα το χαπι.

.pngHgxdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 558
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Georgiamami μπηκα στην καινουργια σου σελιδα.Ειναι ολα πολυ καλα μονο που τα μηνυματα δεν μπαινουν το ενα κατω απο το αλλο οπως εδω αλλα το ενα πανω απο το αλλο.

Διαφημίσεις

Εχει να κανει με τις επιλογες στις δικες σου ρυθμισεις. Διορθωσε το εσυ και θα τα δειξει οπως επιθυμεις.

Επεξεργασια επιλογων, Επιλογες προβολης θεματων, Τροπος προβολης θεματων

Γραμμικα-παλαιοτερα πρωτα

Αποθηκευση αλλαγων

(αν ξερεις πως λαμβανεις προσωπικα μηνυματα να σου δινω οδηγιες μεσα απο εκεινα γιατι ... θα με κραξουν για καταπατηση χωρου χιχιχιχιιχιχι)

kalispera se olous....

Enw diavazw polu kairo to site apofasisa molis simera na graftw kai na parathesw ki egw tin dikia mou istoria mipws vrw voithia...

ton aprilio s'enan kathara progennetiko elegxo o gunaikologos mou sunestise na kanw ena plires check up: kardiografima, aimatologikes, uperixous klp...

ston uperixo tou thyreoeidous mou leei o aktinologos: pigaine amesa ston endokrinologo sou giati ta pragmata einai polu asxima!!!!

Oikogeneiakws den exei kanenas provlima me to thyreoeidi opote kai den eixame endokrinologo!!! Episis den eixa kanena sumptwma kaioi aimatologikes kai oi ormones itan panta teleies!!!!

Na sas pw oti eimai 26 etwn pantremeni ki akoma xwris mwraki an kai tha ithela para poly!!!

Paw ston endokrinologo tou tameiou kai mou leei pigaine twra gia parakentisi pollapli me viopsia kai spinthirografima....na min ta polulogw i viopsia edeikse thylwdes Ca opote mou eipan amesa gia oliki afairesi opws kai ekana telos maiou!!!! meta apo 10 meres bgainei i istologiki pou leei: thulwdes Ca poluestiako me diithimeni kapsa kai diithimano lipwdi isto kai oi 5 lemfadenes pou ebgale o xeirourgos diithimenoi ki autoi!!!!

o xeirourgos kai o endokrinologos lene amesws molis patheis upothuroeidismo prepei na pareis iwdio!!!!

telos iouniou pairnw iwdio, kathilwnete polu kala kai nomizw pws i peripeteia teleiwse opws elegan oloi....

telos iouliou paw ston endokrinologo gia na mou dwsei T4 giati den epairna gia 2 mines (vasika den eixa ksanaparei pote stin zwi mou!!!!) kai mou leei a den ta vlepw kala ta pragmata (apo tis eksetaseis tou iwdiou) prepei na mpeis gia 2o xeirourgeio!

Trelainomai! lew na min kanw eksetaseis alles, leei oxi!!!!

pairnei mprosta mou til ton xeirourgo ki autos leei akoma dne pire to iwdio i kopela, meta apo 5 mines mporw na tin anoiksw pali!!!!

allazw endokrinologo kai ton noemvrio kai ton dekembrio kanw pali eksetaseis!!!!

I TG (thuresfairini) xwris tis thyrogen tis eneseis einai 1

meta tis thyrogen anevainei sto 9 (oi thyrogen gia osous den kseroun prokaloun se 2 meres upothuroeidimo xwris na exeis entona sumptwmata - mono mia mera den niwtheis kala) pou deixnei oti kati uparxei!!!

Se uperixous pou ekana se 2 korufaious aktinologous o enas blepei 3 lemfadenes deksia (opou itan kai o ozos prin ton vgalw) kai o allos 4 aristera!!!!

kai oi duo epimenoun oxi egxeirisi alla parakoloythisi giati oi lemfadenes einai gurw sta 2 xiliosta kai pio megalos 1 ekatosto!!!!

Kanw spinthirofrafima kai vgainei arnitiko

Kanw aksoniki kai bgainei arnitika

Kanw kai PET CT kai bgainei ki auto arnhitiko!!!!

Xeirourgos kai endokrinologos lene pws prepei na kanw amesa tin egxeirisi i opoia einai leitourgikos lemfadenikos katharismos (sxedon rizikos) me mia tomi pou ksekinaei apo to 1 auti, pernaei panw apo tin uparxousa tomi kai kataligei sto alla auti kai exei polles polles epiplokes: afairesi olwn twn parathuroeidwn ara eleipsi asvestiou gia panta, blables stis fwnitikes xordes kai alla polla....

pira gnwmi ki apo allon xeirourgo kai itan distaktikos ston na kanw tin egxeirisi alla distaktikos kai ston na to afisw gia pio meta (afou prwta kanw oikogeneia) mipws kanei metastasei stous pneumones!!!!

Den kserw an uparxei kaneis allos toso gantemis opws egw, enas karkinos pou genika feretai kala stous astheneis emena me exei dialusei...

kamia idea ti na kanw???? eimai pleon se apognwsi....:(

kalispera se olous....

Enw diavazw polu kairo to site apofasisa molis simera na graftw kai na parathesw ki egw tin dikia mou istoria mipws vrw voithia...................................................

Den kserw an uparxei kaneis allos toso gantemis opws egw, enas karkinos pou genika feretai kala stous astheneis emena me exei dialusei...

kamia idea ti na kanw???? eimai pleon se apognwsi....:(

Kerasw, οπως ηδε επραξες, μας βρηκες διπλα και ειμαστε πλεον μαζι.

Απο εδω και μπρος , δε θα εισαι πια "γκαντεμω" γιατι θα σου δωσουμε ολη τη θετικη ενεργεια μας για να "ξεγκαντεμιαστεις".

Αντε λοιπον, παμε εμπρος.......με αισιοδοξια και δυναμη :-P !!!!!

Kate76 γνωριζω οτι εισαι σε θεραπεια ραδιεν.ιωδιου και σιγουρα εισαι στην απομονωση.Ελπιζω να συνηλθες και να εισαι καλυτερα!Εχει ανοιχτει καινουργια σελιδα στο Parentscafe,Social Groups ,στα ιατρικα θεματα και μετα θα μπεις στο θυρεοειδης αδενας.Θα σε περιμενουμε!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα σας!ειμαι καινουργια στην παρεα σας,διαβαζω αυτα που γραφετε 4 μερες τωρα και ειπα να γραψω και εγω για τους φοβους μου.Πηγαινω χρονια σε ενδοκρινολογο εχω οζους,εξετασεις φυσιολογικες και δεν παιρνω καποιο χαπι.Πριν 3 μηνες που πηγα για υπερηχογραφημα μου ειπε πως εμφανιστηκε ενας νεος οζος 6 χιλ.με καποια υποπτα χαρακτηριστικα που θα τον παρακολουθουμε και μπορει να κανουμε παρακεντηση..εγω τρελαθηκα και ο γιατρος μιλουσε τοσο ψυχρα!!!!πηγα τελικα πριν 1 εβδομαδα και μου ειπε πως ο οζος ειναι ακομα εκει και τον ανησυχει και καλο ειναι να τον παρακεντησουμε.Μου ειπε πως δεν βλεπει κατι ξεκαθαρο αλλα για να ειμαστε 100% σιγουροι.Μου εδωσε και 1% πιθανοτητα να βγει θετικη η παρακεντηση(αν μου ειπε αληθεια).Σε περιπτωση που βγει θετικη πρεπει να κανω εγχειρηση και δε θα χρειαστει να παρω ιωδιο.Αυριο θα τον παρω τηλ να μαθω τα αποτελεσματα και τρεμω..δεν μπορω να ηρεμησω,τα βραδια βλεπω εφιαλτες και εχω φοβιες θανατου(οι φοβιες ηρθαν πιο παλια θα σας τα πω αλλη στιγμη)..Νιωθω πως τελειωσε η ζωη μου και απο αυριο θα τρεχω στα νοσοκομεια.Παρολο που μου εχουν πει ανθρωποι που ειχαν κακοηθεια στο θυροειδη πως δεν ειναι κατι τρομερο και γινεσαι καλα εγω εχω παθει τρομο σκεφτομαι μεταστασεις και θανατο!!!

Δεν εχω κανενα συμπτωμα,ενιωθα μια χαρα μεχρι πριν απο μια εβδομαδα.Κοριτσια σας ευχαριστω που με ακουσατε..θα περιμενω καποιο μηνυμα σας.

Mandre μου, καλησπερα! Επειδη το εψαξα πολυ το θεμα του θυρεοειδη λογω της μητερας μου (ειχα γραψει και εγω τις αποριες μου στο φορουμ) τωρα μπορω με σιγουρια να σε καθησυχασω! Αλμπανιδες γιατροι ελεγαν στη μητερα μου,χωρις παρακεντηση (και με μια ματια κ εναν υπερηχο) αμεσως χειρουργειο!

Εχω ευχαριστησει ξανα το γιατρο μας (Παυλο Μπλιθικιωτη) και μου δινεται ξανα η ευκαιρια να το κανω. Μας ενημερωσε και μας καθοδηγησε σωστα;). Ακομα και κακοηθης να ειναι ο θυρεοειδης, αν τον προλαβεις εγκαιρα εχει 100%, ιαση και αποκατασταση (χωρις μεταστασεις κ παρατραγουδα). Μη χανεις το κουραγιο σου και να θυμασαι πως η καλη ψυχολογια παιζει το μεγαλυτερο ρολο! Εχεις τις ευχες μου για καλη επιτυχια στην πορεια του θυρεοειδη σου!!!

4usdp3.png

σε ευχαριστω πολυ vasso μου για τη γρηγορη απαντηση..:Pολα οσα εχω διαβασει εδω απο κοπελες που εκαναν εγχειρηση με κακοηθεια η' μη με ηρεμουν λιγο...ελπιζω η μανουλα σου τωρα να ειναι καλα.

Η φοβια θανατου που εχω κτλ. προηλθε δυστυχως πριν απο 3 χρονια που εχασα τη μαμα μου απο καρκινο στο κεφαλι.Επι ενα χρονο ειμασταν στα νοσοκομεια και παλευαμε..ειδα τετοιες εικονες φρικης που καποιες φορες βλεπω ακομα εφιαλτες..σιχαθηκα τα νοσοκομεια.Απο τοτε λοιπον που εχασα τη μαμα μου με επιασαν φοβιες διαφορες και κρισεις πανικου που ευτυχως εφυγαν τωρα.Να εισαι καλα!:P

καλησπερα σας!ειμαι καινουργια στην παρεα σας,διαβαζω αυτα που γραφετε 4 μερες τωρα και ειπα να γραψω και εγω για τους φοβους μου.Πηγαινω χρονια σε ενδοκρινολογο εχω οζους,εξετασεις φυσιολογικες και δεν παιρνω καποιο χαπι.Πριν 3 μηνες που πηγα για υπερηχογραφημα μου ειπε πως εμφανιστηκε ενας νεος οζος 6 χιλ.με καποια υποπτα χαρακτηριστικα που θα τον παρακολουθουμε και μπορει να κανουμε παρακεντηση..εγω τρελαθηκα και ο γιατρος μιλουσε τοσο ψυχρα!!!!πηγα τελικα πριν 1 εβδομαδα και μου ειπε πως ο οζος ειναι ακομα εκει και τον ανησυχει και καλο ειναι να τον παρακεντησουμε.Μου ειπε πως δεν βλεπει κατι ξεκαθαρο αλλα για να ειμαστε 100% σιγουροι.Μου εδωσε και 1% πιθανοτητα να βγει θετικη η παρακεντηση(αν μου ειπε αληθεια).Σε περιπτωση που βγει θετικη πρεπει να κανω εγχειρηση και δε θα χρειαστει να παρω ιωδιο.Αυριο θα τον παρω τηλ να μαθω τα αποτελεσματα και τρεμω..δεν μπορω να ηρεμησω,τα βραδια βλεπω εφιαλτες και εχω φοβιες θανατου(οι φοβιες ηρθαν πιο παλια θα σας τα πω αλλη στιγμη)..Νιωθω πως τελειωσε η ζωη μου και απο αυριο θα τρεχω στα νοσοκομεια.Παρολο που μου εχουν πει ανθρωποι που ειχαν κακοηθεια στο θυροειδη πως δεν ειναι κατι τρομερο και γινεσαι καλα εγω εχω παθει τρομο σκεφτομαι μεταστασεις και θανατο!!!

Δεν εχω κανενα συμπτωμα,ενιωθα μια χαρα μεχρι πριν απο μια εβδομαδα.Κοριτσια σας ευχαριστω που με ακουσατε..θα περιμενω καποιο μηνυμα σας.

mandre, καλωσορισες στην εδω παρεα μας. Εχουμε μετακομισει στο καφε του παρεντς, αλλα δυο λογια κι απο δω θα τα πουμε.

Καταρχην να ηρεμησεις. Το πρωτο και σημαντικοτερο βημα το εχεις κανει. Εφοσον γινει διαγνωση ερχεται και η θεραπεια. Ο,τι και να συμβαινει, θα το μαθεις εγκαιρα και θα το αντιμετωπισεις. Σιγουρα γιατρευεται.

Εχεις αγχωθει υπερβολικα χωρις ουσιαστικο λογο. Αλιμονο αν τελειωνε ετσι η ζωη μας. Θα κανεις οτι σε συμβουλευει ο γιατρος σου και ολα θα πανε μια χαρα. Στο μεταξυ, σερφαρε λιγο και ενημερωσου σχετικα με τον αδενα και τις παθησεις του. Γαι οτι χρειαστεις θα μας βρεις ειτε εδω ειτε στο καφε.

Φιλικα

Διαφημίσεις

ποιο ειναι αυτο το καφε;μπορω και εγω να ερθω;

Φυσικα και μπορεις να ερθεις. Ειναι "παραρτημα" του παρεντς.

Το parentscafe.gr. Αν κοιταξεις πανω δεξια στην οθονη σου θα το δεις εκει γραμμενο. Πατας εκει, και αφου κανεις εγγραφη οπως εκανες κι εδω στο παρεντς, θα εισαι μελος κι εκει.

Αν εισαι ηδη μελος εκει, πες μου και θα σου στειλω το λινκ να μας βρεις.

mandre, καλωσορισες στην εδω παρεα μας. Εχουμε μετακομισει στο καφε του παρεντς, αλλα δυο λογια κι απο δω θα τα πουμε.

Καταρχην να ηρεμησεις. Το πρωτο και σημαντικοτερο βημα το εχεις κανει. Εφοσον γινει διαγνωση ερχεται και η θεραπεια. Ο,τι και να συμβαινει, θα το μαθεις εγκαιρα και θα το αντιμετωπισεις. Σιγουρα γιατρευεται.

Εχεις αγχωθει υπερβολικα χωρις ουσιαστικο λογο. Αλιμονο αν τελειωνε ετσι η ζωη μας. Θα κανεις οτι σε συμβουλευει ο γιατρος σου και ολα θα πανε μια χαρα. Στο μεταξυ, σερφαρε λιγο και ενημερωσου σχετικα με τον αδενα και τις παθησεις του. Γαι οτι χρειαστεις θα μας βρεις ειτε εδω ειτε στο καφε.

Φιλικα

οχι κοριτσι μου μην φοβασαι ολα θα πανε καλα . ολες εδω εχουμε περασει ολα αυτα που φοβασαι . κι εγω εζησα ο,τι ακριβως φοβομουν .ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη...

σε ευχαριστω πολυ..:Pσας ευχαριστω πολυ ολες σας..:Pμου δινετε πολυ κουραγιο..δεν νιωθω αυτη τη στιγμη κανενα φοβο..ελπιζω να κοιμηθω χωρις περιεργα ονειρα..αυριο ειναι η μεγαλη μερα..ουφ

καλησπερα κοριτσια :Pπηγα σημερα να παρω τα αποτελεσματα και μου ειπε πως το δειγμα δεν θεωρειται αντιπροσωπευτικο και πρεπει να ξανακανω παρακεντηση..:shock:!μου ειπε πως περιεχει στοιχεια συνδετικου υποστρωματος και αυτο ειναι καλο.Πρεπει πιστευετε να ανησυχω που βγηκε αιμα και δεν πετυχε η παρακεντηση;Οι πολλες παρακεντησεις κανουν κακο;ουφφφφ συνεχιζεται η αγωνια μου......:confused:

καλησπερα κοριτσια :Pπηγα σημερα να παρω τα αποτελεσματα και μου ειπε πως το δειγμα δεν θεωρειται αντιπροσωπευτικο και πρεπει να ξανακανω παρακεντηση..:shock:!μου ειπε πως περιεχει στοιχεια συνδετικου υποστρωματος και αυτο ειναι καλο.Πρεπει πιστευετε να ανησυχω που βγηκε αιμα και δεν πετυχε η παρακεντηση;Οι πολλες παρακεντησεις κανουν κακο;ουφφφφ συνεχιζεται η αγωνια μου......:confused:

...Λυπαμαι που θα το γραψω ετσι απλα (αλλα το εχω ζησει κι αυτο πολυ καλα!) αλλα ο υπερηχογραφηστης που σου πηρε δειγμα...δεν το εκανε καλα...Ποτε σου ειπε να επαναλαβεις παρακεντηση? Το βραδακι θα σου στειλω πμ για καποιες πληροφοριες (τωρα παω δουλεια).Μη χανεις το κουραγιο σου...Καταλαβαινω οτι σε πηγε πισω αυτο γιατι περιμενες να εχεις αποτελεσμα να τελειωνεις...Κανε κουραγιο και ολα θα πανε καλα!!Καλη σου ημερα:)

4usdp3.png

καλησπερα vasso mou..σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου..το σαββατο μου ειπε να παω και χαμογελουσε για την ατυχια και για το οτι δεν τελειωσε η αγωνια μου..μου ειπε μονο οτι ειναι καλη ενδειξη το οτι περιεχει κολοειδες(;)..αν το λεω σωστα!Τι αλλο να πω δεν ξερω πια..μου βγηκε η ψυχη μεχρι να μαθω πως πρεπει να ξανακανω παρακεντηση.Ενα ηρεμιστικο πηρα για να παω στο ιατρειο του.

kalispera.eimai kainoyrgia sthn parea sas.kai ego problima me to thiroidi, alla den xero an einai toso apla ta pragmata.i exetasi kalsito

ninis prin mia ebdomada itan 22 me orio to 11,5. simera ekana epanaliptiki syn exetaseis gia ca kai parathormoni.exo tromero anxos.exo ena moraki 9 minon.exo 3 ozoys 2, 1.5 kai 1 ekatosto exo diavasei ta xeirotera, oi giatroi prospathoyn na me kathisixasoyn.ayrio pao gia parakenthsh.

kalispera.eimai kainoyrgia sthn parea sas.kai ego problima me to thiroidi, alla den xero an einai toso apla ta pragmata.i exetasi kalsito

ninis prin mia ebdomada itan 22 me orio to 11,5. simera ekana epanaliptiki syn exetaseis gia ca kai parathormoni.exo tromero anxos.exo ena moraki 9 minon.exo 3 ozoys 2, 1.5 kai 1 ekatosto exo diavasei ta xeirotera, oi giatroi prospathoyn na me kathisixasoyn.ayrio pao gia parakenthsh.

Στη χειρότερη θα σε βάλουν για εγχείρηση, η οποία δεν είανι τίποτα πλέον για τους γιατρούς. Θεωρείται επέμβαση ρουτίνας, αρκεί να προσέξεις και να ψάξεις να βρεις καλό γιατρό.

Εγώ εγχειρίστηκα στις 14 Δεκεμβρίου, στις 15 βγήκα από την κλινική. Άρχισα να πα΄λιρνω χάπι (medithyrox 150) και οι τελευταίες εξετάσεις που έκανα βγήκαν τέλειες (λόγια του γιατρού μου). Δεν έχω κανένα πρόβλημα πλέον, μου λεφυγε η κόπωση, το αίσθημα κρύου, το βάρος στο λαιμό και έχω αρχίσει ήδη με λίγη γυμανστική να χάνω και τα κιλά που έιχα πάρει (ήδη έχασσα 5μιση σε 3 εβδομάδες μόνο με γυμανστική)

nomizo oti i auxisi tis kalsitonini parapempei se myeloeidi karkino mia spania periptosi gia ayto me valan na kano kai tis alles exetaseis.poy xeiroyrgithikes esy?

Δεν ξέρω τι σημαίνει η αυξημένη καλσιτινίνη. Ξέρω, όμως, ότι εγώ επί 3 χρόνια που παιδεύομουν ποτέ δεν ελιχα αποτελέσματα μέσα στα φυσιολογικα (καλσιτονίνη, T3, T4, TSH, FT3) ό,τι χάπι και να έπαιρνα!

Έχω κάνει 2 βιοψίες που βγήκαν και οι 2 αρνητικές για κακοήθεια.

Χειρουργήθηκα τελικά στον Άγιο Λουκά στη Θεσσαλονίκη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...