Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΡΕΚΟΡ....

katerina24

Recommended Posts

ΑΝΤΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

απ'οτι εμαθα αλλη μια κοπελα αντλουσε για 15 μηνες,δεν ξερω καμια αλλη περιπτωση αποκλειστικων αντλησεων για τοσο διαστημα ή παραπανω καιρο!

εγω αντλω εδω και 14 1/2 μηνες(για οσες δεν με ξερουν!)

στοχος μου ειναι οι 18 μηνες και βλεπουμε :)

θηλασα μονο 6 μερες...και αποκλειστικη αντληση μετα!

ναι ειμαι περηφανη για τον εαυτο μου γιατι τα καταφερα χωρις την υποστηριξη κανενος,πηρα υποστηριξη μονο απο εσας!

θελω να ευχαριστησω μεσ'απο την καρδια μου πρωτα την Αγλαΐα γιατι με στηριξε και με υποστηριξε τοσο στο θηλασμο αλλα και σε προσωπικο επιπεδο.επισης την Φρυνη γιατι την γνωρισα σε μια φαση που σκεφτομουν να σταματησω και μου εδωσε τοοοοοσο κουραγιο!!!

τελος ολες εσας που με στηριξατε τοσο και με στηριζετε ακομη!!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια,γιατι αν δεν ησασταν εσεις ουτε που θα φανταζομουν οτι θα συνεχιζα ολη αυτη τη διαδικασια!!!

συνεχιζω λοιπον τις αντλησεις και οπου με βγαλει!!! :wink:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το κουράγιο και την επιμονή σου! Σου εύχομαι να επιτύχεις και τον επόμενο στόχο και να φτάσετε όσο μακρυά εσύ επιθυμείς!!!

Καλή σου συνέχεια!

kr3fp2.png

Κατερινάκι, εσύ κι η Φρύνη είστε απίστευτες. Σας θαυμάζω μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Σου εύχομαι να φτάσεις και να ξεπεράσεις κάθε ρεκόρ. Καλή συνέχεια!

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!

ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟς ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΟΙΚΤΡΑ!!!!

μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!

ARCHONDIA

OL8A.jpg.png

Κατερίνα24 Μπράβο!!!!!

Είσαι άξια γι' αυτό που συνεχίζεις και κάνεις.

Μπράβο , πολλά πολλά μπράβο, τυχερό το παιδάκι σου, με τέτοια υπομονή που έχεις.

dBPlp3.png MDOFp3.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Παλι καλα που ειστε κι εσεις!

Απορια βασικη: Τωρα θηλαζω αποκλειστικα και βγαζω αντε το πολυ με το θηλαστρο 150μλ νωρις το πρωι για να μπορει να φαει ο μικρος λογω του οτι περνανε πολλες ωρες. Αμα καποια στιγμη ζοριστουμε η πρεπει να γυρισω στη δουλεια θα μπορω να το γυρισω σε φουλ αντληση με νοσοκομειακο θηλαστρο η δεν θα μπορει να προσαρμοστει μετα απο τοσο καιρο το στηθος;;;;;

Για ελατε δωστε κουραγιο!!! :D

Διαφημίσεις

από την πολλή αρχή σου έλεγα πως δε σε φοβάμαι και πως θα σπάσεις όλα τα ρεκόρ!!! θυμάσαι;;;; :D

καλή συνέχεια λοιπόν!!! και με τη νίκη!!!!! :lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Κατερινάκι, εσύ κι η Φρύνη είστε απίστευτες. Σας θαυμάζω μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Σου εύχομαι να φτάσεις και να ξεπεράσεις κάθε ρεκόρ. Καλή συνέχεια!

Συγχαρητήρια κι από μένα Κατερίνα, διαβάζοντας για την προσπάθεια που έκανες, παρακινήθηκα πάρα πολύ στο να προσπαθήσω να σταματήσω το συμπλήρωμα στην κόρη μου. Εσύ και τα άλλα κορίτσια εδώ με τις συμβουλές και κυρίως με το παράδειγμά σας, με βοηθήσατε να το καταφέρω. Σου εύχομαι να καταφέρεις να το διατηρήσεις για όσο επιθυμείς εσύ και το μωρό σου!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Άντε, και εις ανώτερα!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Παλι καλα που ειστε κι εσεις!

Απορια βασικη: Τωρα θηλαζω αποκλειστικα και βγαζω αντε το πολυ με το θηλαστρο 150μλ νωρις το πρωι για να μπορει να φαει ο μικρος λογω του οτι περνανε πολλες ωρες. Αμα καποια στιγμη ζοριστουμε η πρεπει να γυρισω στη δουλεια θα μπορω να το γυρισω σε φουλ αντληση με νοσοκομειακο θηλαστρο η δεν θα μπορει να προσαρμοστει μετα απο τοσο καιρο το στηθος;;;;;

Για ελατε δωστε κουραγιο!!! :D

Εγώ άρχισα αντλήσεις με νοσοκομειακό από τον 5ο μήνα και μετά, και όλα πήγαν μια χαρά. Πριν από αυτό είχα το swing και ζήτημα να έβγαζα 100 ml σε μια ώρα. Με το symphony έβγαλα έως και 500 (βέβαια, λόγω δουλειάς έχανα 2 γεύματα).

Διαφημίσεις

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!!!

Μπράβο σου!!!!

εγω όταν ο μικρος μου ήταν νεογέννητο, έκανα κάποιες αντλήσεις γιατί πονούσα από το αριστερό στήθος και τότε μου είχαν πει ότι αν συνεχίσω έτσι θα μειωθεί το γάλα γιατί το ερέθισμα δεν είναι το ίδιο.

Ε, να λοιπόν που για άλλη μια φορά μέσα σε αυτό το φόρουμ αποδείχθηκε ότι όσον αφορά τομ θηλασμό τα πράγματα ποτέ δεν είναι όπως τα λένε οι υπόλοιποι, άσχετοι και σχετικοί....

lN4Kp3.png6tK9p2.png

κατερινάκι... είσαι καλά? (σε ξέρω από το άλλο φόρουμ) ήσουν η έμπνευσή μου για τις αντλήσεις που έκανα στην αρχή...

παιδιά για όποιον δεν έχει χρησιμοποιήσει θήλαστρο είναι μανίκι

να σπάσεις κάθε ρεκόρ και να είσαι πάντα καλά

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

κοριτσια,σας ευχαριστω πολυ ολες σας!!ελπιζω να ξεπερασω το στοχο μου....

από την πολλή αρχή σου έλεγα πως δε σε φοβάμαι και πως θα σπάσεις όλα τα ρεκόρ!!! θυμάσαι;;

το θυμαμαι ναι και δεν περιμενα να φτασω ως εδω καν.ησουν απο τις πρωτες κοπελες που μου εδωσες κουραγιο :)

9a7bp2.pngIm47p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...