Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλαστά μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Hoaxes - Chain)

zebelia

Recommended Posts

το φιδι οντως μυριζεται το γαλα... το ειχε παθει και μια γνωστη μου οταν ηταν μωρο.... ειχε παει στην κουνια της.

παντως οπου και να συνεβει ειναι απιστευτα φρικτο!!

εχω μεινει με την τριχα καγκελο!

me and my men...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 255
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λογικά πρέπει να είναι ραδιο αρβύλα γιατί αλλιώς η Ζούγκλα gr θα το είχε πρώτο θέμα. Απο τη στιγμή που άλλος το άκουσε για Ξυλόκαστρο, άλλος για Χαλκίδα και άλλος για Χαλκιδική πρέπει να είναι μούφα. Συμβαίνει πάντως να αφήνουν ασυνείδητοι γονείς παιδιά στο αυτοκίνητο οπότε πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή. Το φίδι λατρεύει το γάλα και όντως το μυρίζεται και πάει κοντά.

Λοιπόν κάποιος πρέπει να μου κάνει πλάκα! Σήμερα περιέγραφα στη πεθερά μου αυτό με το φίδι που έγραφα τις προάλλες και τι μου λέει???

Το έγραψε η εφημερίδα της Λάρισας οπότε είναι αληθινό.. Ένα ζευγάρι πήγε με το μωράκι του στο Καρφουρ (κάτω του ενός έτους), ψωνίσανε, βάλανε τα πράγματα στο αυτοκίνητο και φύγανε για το σπίτι. Το μωρό (που προφανώς καθόταν μόνο στο πίσω κάθισμα) άρχισε να κλαίει ασταμάτητα, τακτοποιήσαν τα ψώνια τους και επειδή το μωρό δεν ησύχαζε το πήγαν στο γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι είχε τρία τσιμπήματα από φίδι. Τους ρώτησε πού πήγαν σήμερα και φυσικά απάντησαν μόνο στο σούπερ μάρκετ, έτσι τους έιπαν να κοιτάξουν τα πράγματα τους. Τελικά βρηκαν μέσα στο ψυγείο στα μαρούλια που μόλις είχαν αγοράσει μιά οχιά. Τα μαρούλια τα είχαν βάλει στο πίσω κάθισμα με άλλα ψώνια και τσίμπησε το παιδάκι το οποιο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε. Μα καλά το πιστεύετε??? Τι άλλο θα ακούσουμε Χριστέ μου????Δηλαδή από πού να φυλαχτείς πια???Μάλλον είναι να μη σου κάτσει η φάση..δεν εξηγείται αλλιώς..! Η Παναγίτσα να φυλάει τα παιδάκι μας και εμάς!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2987600

http://www.belarisa.gr/?p=1937

ΚΑΙ

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΟ

Φήμη;

* ΗΤΑΝ η προηγούμενη εβδομάδα που ακούστηκε ο πρώτος «ψίθυρος» για «το παιδί που το τσίμπησε φίδι» στο τάδε πολυκατάστημα. Ακολούθησε δεύτερο σενάριο για το δείνα πολυκατάστημα. Υπήρξε και τρίτο σενάριο για το φίδι που πετάχτηκε μέσα από τη σακούλα με τα ζαρζαβατικά σε μανάβικο. Το «τσίμπημα» μεταφέρθηκε και σε «μπλογκς» στο διαδίκτυο. Όλα με την ίδια αοριστολογία, αναφέροντας μόνο το όνομα ενός πολυκαταστήματος όπου έγινε το «περιστατικό». Έγινε όμως; Πέθανε παιδί 2½ ετών ή τριών ετών ή 17 μηνών από τσίμπημα φιδιού; Βεβαίως και ρωτήθηκαν- και όχι μόνο από την «Ε», αλλά και από το σύνολο σχεδόν των τοπικών μέσων- οι επίσημες αρχές, όπως αστυνομία, η ιατροδικαστική υπηρεσία, μονάδες υγείας κ.λπ. Ουδείς γνωρίζει. Ποια είναι η αλήθεια; Τα μέσα ενημέρωσης φταίνε που δεν αναφέρουν κάτι που είναι μόνο φήμη; (Σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον). Όποιος γνωρίζει συγκεκριμένα στοιχεία, ας τα δώσει στα ΜΜΕ. Αλλιώς, η φήμη παραμένει και ανακυκλώνεται σε γραφεία και καφενεία...

.....

• 3 εβδομάδες μετά...

Έπεσα τυχαία επάνω στο θέμα και την ιστορία με το φίδι και το παιδάκι στο αυτοκίνητο την είχα ακούσει περυσι το καλοκαίρι στη Λευκάδα, όπου κάνουμε κάθε χρόνο διακοπές. Απ' ότι έλεγαν οι φήμες, το περιστατικό είχε λάβει χώρα στην παραλία "κάθισμα", όπου κατά τη γνωστή ιστορία οι γονείς άφησαν το μωράκι στο αυτοκίνητο με λίγο ανοιχτό παράθυρο για να κάνουν μπάνιο. Το φίδι μύρισε το γάλα και τσίμπησε το παιδί. Αν και είχα θεωρήσει απίστευτο το γεγονός πως μπορεί οι γονείς να άφησαν μόνο του το παιδάκι, το είχα πιστέψει και είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Τώρα όμως χαίρομαι γιατί αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον ήταν μια πλαστή ιστορία που για άγνωστους λόγους έκανε το γύρο της Ελλάδας!

Διαφημίσεις

Διαβασα με προσοχη τις ιστοριες και εχω να σας πω οτι αυτο με το φιδι φετος το ακουσα για καροτσακι σουπερ μαρκετ αλλα αυτο που ειναι για παιδακια και ειναι σαν αυτοκινητακι μεσα , προσωπικα εγω δεν το ακουσα η πανικοβλιτη μαμα του Πανου μας πηρε και μας ειπε να χιλιοπροσεχουμε γιατι ακουσε οτι πηγανε για ψωνια οι γονεις με το παιδακι το βαλανε στο αυτοκινητακι-καροτσι και εκεινο εκλαιγε εκλαιγε και σε καποια φαση ειδανε οτι το τσιμπισε φιδι πολλες φορες και πεθανε το μικρο , τεσπα μου φανηκε αληθοφανες και οτι θα μπορουσε να συμβει οποτε και το πιστεψα , βασικα επειτα απο ολα αυτα που διαβασα μαλλον ραδιο αρβυλα το κοβω και αυτο . 2Η ιστορια μου την ειπε ενας ταξιτζης , οτι ταχα μια κυρια ειπε οτι το εγγονακι της το τσιμπησε φιδι το οποιο βγηκε μεσα απο τις πατατες στο σουπερ μαρκετ , ακομα πιο χαζο δηλαδη , πρωτα απο ολα ρε παιδια τα λαχαμνικα τα διαλεγουνε ενα ενα και αντε οι πατατες , τα υπολοιπα φρουτα και λαχανικα τα πλενουνε κιολας τα μεγαλα σουπερ , ελεος δηλαδη με τη φαντασια μερικων ανθρωπων . Οσο για αυτο που γονεις αφηνουνε παιδακια μονα τους ? για αυτοκινητο εχω ακουσει στις ειδησεις δηλαδη για ενα γονεα που παρατησε το 2χρονο τοτε αγορακι στο αμαξι στον καυσωνα να κοιμαται και πηγε να κανει μια δουλεια και οταν γυρησε το βρηκε πεθαμενο απο θερμοπληξια , επειτα ακουστε ενα παραδειγμα δικο μου , ετοιμαζομαι να παω σουπερ και ο Πανος μενει με τα μικρα , ε ο πιτσιρικας καμια φορα οταν φευγω μπιζει τα κλαματα ειτε επειδη δεν θελει να φυγω ειτε επειδη θελει βολτα , τεσπα βγαινω απο το σπιτι και παω να φυγω και βγαινει και μια κυρια γειτονισα και λεει "κλαιει ο μικρος ε ? μονο του τον αφηνες αναγκαστικα ε ? " και λεω "οχι φυσικα τα παιδια ειναι με τον αντραμου , δεν αφηνω ποτε μα ποτε τα παιδια μονα τους " και επειτα εκεινη μου αποκαλυψε οτι τα δικα της τα αφηνε μονα για να πεταχτει για ψωνια !!!!!! Τεσπα εχω και παραδειγμα απο μια αλλη στην παλια πολοικατοικια οπου αφηνανε παιδι 5 ετων και πηγαινανε για δουλεια με οποια συνεπεια , και για ενα ακομα παιδακι 6 ετων στο χωριο του πανου οπου τον αφηνουνε μονο και εκτος σπιτιου πολλες φορες για να πανε για δουλεια ( ειναι αλβανακι αλλα εχει διαφορα ??? )

Την ιστορία αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ με το αυτοκινητάκι την άκουσα φέτος το καλοκαίρι για την πλατεία της Ξάνθης. Φυσικά κανείς δεν ήξερε το παιδάκι και κανείς δεν μπορούσε να πει τίποτα πιο συγκεκριμένο. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε ακουστεί στο πανελλήνιο. Βγαίνουν πολύ λιγότερο τραγικά πράγματα στις ειδήσεις. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά. Αρκετοί είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι, δεν θέλω άλλο φόβο στη ζωή μου!

• 3 εβδομάδες μετά...

Πριν από λίγο μου έστειλαν αυτό το e-mail.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια - αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι ανωμαλία υπάρχει στον κόσμο. :(

Θεώρησα καλό να το μοιραστώ μαζί σας για να λαμβάνουμε όλες τα μέτρα μας.

Σας το παραθέτω:

"Αυτο που θα διαβασετε ειναι γεγονος προσφατο. Προχθες. Μου το ειπε συναδελφος στο ιδιο γραφειο ειμαστε, που συνεβη σε πολυ φιλη της μητερας της.

Η εν λογω κυρια λοιπον στην περιοχη του Ψυρρη, Ερμου εκει γυρω επεστρεφε στο σπιτι της με το αυτοκινητο της. ψιλοβρεχε.

βλεπει στο δρομο ταλαιπωρημενη γρια με πολλες τσαντες, τις οποιες κουβαλουσε με δυσκολια.

Η γρια της κανει νοημα, ανοιγει το παραθυρο και την ακουει να ψελιζει με πας μεχρι πιο κατω παιδι μου ?

Η κυρια ανοιγει την πορτα, καθετε η γρια στη θεση του συνοδηγου, βαζει και τις τσαντες στα ποδια της.

Η γρια δεν μιλαγε. Καποια στιγμη η κυρια αλλαζοντας τις ταχυτητες παρατηρει οτι το χερι της γριας ηταν χερι ανδρικο !

Παθαινει ταραχη και πανικοβλητη πεφτει πανω στο μπροστινο αυτοκινητο.

Τραβαει χειροφρενο, κατεβαινει απο το αυτοκινητο και αρχισε να φωναζει βοηθεια και να προσπαθει να εξηγησει στον μπροστινο

τι της συνεβη.

Στο μεταξυ η "γρια" ειχε πεταχτει απο το αυτοκινητο και εγινε μπουχος στα γυρω στενα. Τις τσαντες τις αφησε βεβαια.

Καλεσανε την αστυνομια, και ο αστυνομικος της ειπε οτι ητανε πολυ τυχερη, διοτι ψαχνουνε ενα τυπο ο οποιος αφου βιαζει γυναικες

μετα τις σκοτωνει και τις κοβει κομματια με πριονια και αλλα εργαλεια......

η φρικη ειναι οτι μεσα στην τσαντες που παρατησε αυτος ητανε μεσα πριονι, και αλλα τετοια εργαλεια.

Η κυρια αυτη εχει παθει απιστευτο σοκ, εχει κλειστει στο σπιτι της και δεν βγαινει εξω, ουτε στο μπαλκονι της.

Ενημερωστε παντου οπου νομιζετε.

Αφηστε τις καλες πραξεις αυτου του τυπου.

Κλειδωστε τις πορτες ολες και μακαρι να αφριζουνε.

Δεν βαζουμε κανεναν μεσα στο αυτοκινητο. ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΙΣΤΟΡΙΑ"

Βοηθεια μας ! τι αλλο να πω.... "

Έλα μωρέ που θα την σκότωνε?Μέσα στο κέντρο της Αθήνας?Πολύ παρακινδυνευμένο για βιαστή-δολοφόνο-σχοζοφρενή με πριόνι, να κάνει ωτοστόπ μέσα στο κέντρο...

Μούφα μου φαίνεται η συγκεκριμένη ιστορία αλλά επειδή πολλά γίνονται εγώ δεν βάζω αγνώστους στο αυτοκίνητο ούτως ή άλλως...

Διαφημίσεις

Πιο πολυ μου αρεσε η παλαιοτερη ιστορια οπου η γρια σε εστελνε με μπιλιετακι για αφαιρεση και των δυο νεφρων :lol:

Συμφωνω παντως με το φινάλε: "Βοηθεια μας ! τι αλλο να πω"

Μουφα ή οχι, ετσι οπως εχουμε γινει... κανεναν αγνωστο στο αμαξι μας! Αυτο που μας λεγανε οι μαμαδες μας, να μη μιλαμε με αγνωστους, ειναι ενα απο τα σοφα που πρεπει να τηρουμε. Ανεξαρτητα απο το αν ειναι αληθες ή οχι το συγκεκριμενο γεγονος, σκεφτομαι πολλες φορες τι θα συμβαινει οταν η κορη μου θα ειναι στα 16-17, αν γινονται τωρα αυτα που γινονται τελος παντων!

Παντως προσοχη!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Μου τη διηγήθηκε ο σύζυγός μου την προηγούμενη εβδομάδα κάπως διαφορετικά:

Κάποια κοπέλα ερχόμενη από του Ψυρρή κι έχοντας παρκάρει στην Ευριπίδου, κατευθύνεται στο αυτοκίνητό της. Μόλις πλησιάζει βλέπει μια γριά να κάθεται στο καπώ του αυτοκινήτου της. Η γριά την παρακαλεί να την πάει λίγο πιο κάτω, η κοπέλα δε θέλει, η γριά επιμένει και την πείθει.

Καθώς ανεβαίνει την Ευριπίδου, η κοπέλα παρατηρεί ότι τα χέρια της γριάς είναι αντρικά. Δε χάνει την ψυχραιμία της και κοπανάει επίτηδες το αυτοκίνητό της πάνω σε μια κολώνα. Της λέει "Γιαγιά, πώς το έπαθα αυτό και μου έφυγε το αυτοκίνητο, τώρα πρέπει να καλέσω την αστυνομία".

Η γριά εξαφανίζεται, έρχονται οι αστυνομικοί, η κοπέλα τους εξιστορεί το τι συνέβη και οι αστυνομικοί λένε στην κοπέλα να ανοίξει το καπώ του αυτοκινήτου της (εκεί καθόταν η γριά, όταν έφτασε η κοπέλα στο αυτοκίνητό της). Το ανοίγουν και βρίσκουν μέσα τσεκούρι, πριόνι και μαχαίρια.

Μάλλον μούφα είναι η ιστορία τελικά. Ευτυχώς, γιατί τρόμαξα πολύ την προηγούμενη εβδομάδα που μου την είπε ο σύζυγος, δεδομένου ότι πριν από 5-6 χρόνια κι ενώ έβρεχε, με παρακάλεσε μια γιαγιά στην Πανόρμου να την πάω μέχρι την Κηφισίας να πάρει το λεωφορείο, γιατί έβρεχε.

Την πήρα (καθώς δε μου άφησε περιθώρια να αρνηθώ και την άφησα Κηφισίας. Όντως η απόσταση ήταν πολύ μικρή, αλλά μέχρι να φτάσουμε, ήμουν τρομαγμένη, γιατί αφού την έβαλα καλά καλά μέσα στο αυτοκίνητο, μετά σκέφτηκα ότι έκανα μαλακία, κι από τότε ορκίστηκα ποτέ να μην ξαναβάλω άγνωστο μέσα στο αυτοκίνητο.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Πάντως πολύ απρόσεχτη αυτή η γιαγιά!!!Από δω κι από κει τα αφήνει τα πριόνια της!!!

:) :) :)

Απαράδεκτο !συμφωνώ μαζί σου άκου λέει να τα παρατάει όπου βρει !!!χχα!!πολυ καλο με έκανες να γελάσω με την ατάκα σου !:-D:grin::-D

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Χωράει τόσα πράγματα,πριόνι,μαχαίρια,τσεκούρι κτλ εκεί μέσα;γίνετε να μάθουμε ποιο αυτοκίνητο είναι αυτό;γιατί εχω πρόβλημα.δεν χωράει στο αυτοκίνητο μου το καρότσι,να το βάζω μαζί με την μηχανή βρε παιδί μου.

Πάντως πέραν της πλάκας...άγνωστο άτομο στο αυτοκίνητο ΠΌΤΕ!

Ναι έχετε δίκιο.

Όπως και να έχει δεν βάζουμε ποτέ κανέναν ξένο στο αυτοκίνητό μας.

Πάντως δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν στο να φοβίζουν τον κόσμο???

Ανωμαλία δεν είναι κι αυτό??:roll:

• 2 εβδομάδες μετά...

TO πρωτο γεγονος συνεβει σε φιλο μιας κοπελας γνωστης μας.Η κοπελα που το ειπε ειναι πιο πολυ φιλη και συνεργατης της αδελφης μου παρα εμενα.ΤΟ λεω αυτο για να δειξω ειναι αληθες το συμβαν.

Ο φιλος της κοπελας πηγαινε στην δουλεια του πρωι και πηγε προς το αμαξι.ΕΙναι 2 να προσπαθουν να το ανοιξουν και φωναξε "Ε τι κανετε εκει ρε παιδια?" ο ενας γυρισε και τραβηξε οπλο και πυροβολησε.Ο νεαρος σηκωσε το χερι του (απο αντανακλαστικο υποθετω) κ η σφαιρα του τρυπησε το χερι.Αλλα δεν πεθανε.

Ποσο επικινδυνα ειναι πλεον τα πραγματα?Ενταξει να σε κλεψουν αλλα οχι απο το τιποτα να σε σκοτωσουν....

Δευτερο και πολυ φρικιαστικο.Μου σηκωνετε η τριχα....Ακουγετε πολυ σαν urban legend αλλα επειδη μας το ειπε ατομο πολυ κοντινο μας το πιστευω.(παντα κραταω μια επιφυλαξη γιατι αν δεν ζησω μια κατασταση η ιδια...καταλαβαινετε.ειμαι πολυ δυσπιστη.)...

Μια κοπελα πελατισσα σε μαγαζι γνωστου μας ειπε οτι την περασμενη νομιζω βδομαδα πηγε για ποτο.Σε παραλιακο μαγαζι.Μονη της μιας και ειναι ελευθερη και βρηκε φιλαρακια εκει.Τλπ.Εφυγε μετα και πηγε στο αμαξι.Διπλα ειδε μια γρια πεσμενη στο δρομο.Εκανε να την βοηθησει την ρωτησε αν ειναι καλα και η γρια ειπε ναι.Η κοπελα ειπε να φωναξει ασθενοφορο αλλα η γιαγια ειπε οχι κ αν μπορει να την παει στο σπιτι της εκει κοντα στην βουλα.Η κοπελα δεχτηκε...εβαλε την γιαγια στο καθισμα συνοδηγου και μπηκε στο αμαξι.

Εκανε την κινηση να κατεβασει χειροφρενο και ειδε κατατυχη το χερι της γριας καθε αλλο παρα γερικο ηταν και επισης ηταν αντρικο.

Η κοπελα εβαλε μπρος χτυπησε το μπροστα αμαξι εκανε οπισθεν χτυπησε το πισω και φυσικα αναψανε οι συναγερμοι.Η γρια ανοιξε την πορτα και εξαφανιστηκε.Ηρθαν οι πορτιεριδοι και φωναξανε την αστυνομια.

Η αστυνομια ειδαν οτι η "γιαγια" ειχε διαρηξει ηδη το πορτ μπαγκαζ της κοπελας και βρηκαν μεσα σχοινια μαχαιρια και ενα πριονι.....Ποιος ξερει τι θα της εκανε ......

Οι αστυνομοι ειπανε στην κοπελα οτι εχουν αρκετα συχνα κλησεις για παρομοια περιστατικα και μαλιστα εχουν βρει νεκρους κομματιασμενους σε δαιφορα σημεια ειδικα παραλιακη , αλλα ποτε δεν βγαινουν αυτα προς τα εξω στην τηλεοραση παραδειγμα...

Εγω απλα ηθελα να τα γραψω εδω και να πω σε ολους να προσεχουμε....Πλεον δεν ειναι να βοηθας κανεναν συνανθρωπο σου ετσι οπως εχουμε καταντησει...ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ>......

TO πρωτο γεγονος συνεβει σε φιλο μιας κοπελας γνωστης μας.Η κοπελα που το ειπε ειναι πιο πολυ φιλη και συνεργατης της αδελφης μου παρα εμενα.ΤΟ λεω αυτο για να δειξω ειναι αληθες το συμβαν.

Ο φιλος της κοπελας πηγαινε στην δουλεια του πρωι και πηγε προς το αμαξι.ΕΙναι 2 να προσπαθουν να το ανοιξουν και φωναξε "Ε τι κανετε εκει ρε παιδια?" ο ενας γυρισε και τραβηξε οπλο και πυροβολησε.Ο νεαρος σηκωσε το χερι του (απο αντανακλαστικο υποθετω) κ η σφαιρα του τρυπησε το χερι.Αλλα δεν πεθανε.

Ποσο επικινδυνα ειναι πλεον τα πραγματα?Ενταξει να σε κλεψουν αλλα οχι απο το τιποτα να σε σκοτωσουν....

Δευτερο και πολυ φρικιαστικο.Μου σηκωνετε η τριχα....Ακουγετε πολυ σαν urban legend αλλα επειδη μας το ειπε ατομο πολυ κοντινο μας το πιστευω.(παντα κραταω μια επιφυλαξη γιατι αν δεν ζησω μια κατασταση η ιδια...καταλαβαινετε.ειμαι πολυ δυσπιστη.)...

Μια κοπελα πελατισσα σε μαγαζι γνωστου μας ειπε οτι την περασμενη νομιζω βδομαδα πηγε για ποτο.Σε παραλιακο μαγαζι.Μονη της μιας και ειναι ελευθερη και βρηκε φιλαρακια εκει.Τλπ.Εφυγε μετα και πηγε στο αμαξι.Διπλα ειδε μια γρια πεσμενη στο δρομο.Εκανε να την βοηθησει την ρωτησε αν ειναι καλα και η γρια ειπε ναι.Η κοπελα ειπε να φωναξει ασθενοφορο αλλα η γιαγια ειπε οχι κ αν μπορει να την παει στο σπιτι της εκει κοντα στην βουλα.Η κοπελα δεχτηκε...εβαλε την γιαγια στο καθισμα συνοδηγου και μπηκε στο αμαξι.

Εκανε την κινηση να κατεβασει χειροφρενο και ειδε κατατυχη το χερι της γριας καθε αλλο παρα γερικο ηταν και επισης ηταν αντρικο.

Η κοπελα εβαλε μπρος χτυπησε το μπροστα αμαξι εκανε οπισθεν χτυπησε το πισω και φυσικα αναψανε οι συναγερμοι.Η γρια ανοιξε την πορτα και εξαφανιστηκε.Ηρθαν οι πορτιεριδοι και φωναξανε την αστυνομια.

Η αστυνομια ειδαν οτι η "γιαγια" ειχε διαρηξει ηδη το πορτ μπαγκαζ της κοπελας και βρηκαν μεσα σχοινια μαχαιρια και ενα πριονι.....Ποιος ξερει τι θα της εκανε ......

Οι αστυνομοι ειπανε στην κοπελα οτι εχουν αρκετα συχνα κλησεις για παρομοια περιστατικα και μαλιστα εχουν βρει νεκρους κομματιασμενους σε δαιφορα σημεια ειδικα παραλιακη , αλλα ποτε δεν βγαινουν αυτα προς τα εξω στην τηλεοραση παραδειγμα...

Εγω απλα ηθελα να τα γραψω εδω και να πω σε ολους να προσεχουμε....Πλεον δεν ειναι να βοηθας κανεναν συνανθρωπο σου ετσι οπως εχουμε καταντησει...ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ>......

είσαι το πέμπτο άτομο από το οποίο ακούω την ίδια ιστορια με την γριά και το αμάξι που τρακάρει, και κυκλοφορεί και σε email, μήπως είναι καμια φάρσα τελικά? συναδελφος μου πάλι μου είπε ότι το διάβασε και σε εφημερίδα. εαν είναι πραγματική ιστορία τότε θα πρέπει να ανησυχούμε , που έχουμε φτάσει ρε γμτ σε λίγο θα φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας.

Οτι εχουν αγριεψει τα πραγματα εξω, ειναι αληθεια. Τις προαλλες η κοπελα που μενει απεναντι μας, μας πηρε τηλεφωνο κατατρομαγμενη νυχτιατικα γιατι εκει που καθοταν και εβλεπε τηλεοραση στο σαλονι της, ειδε καποιον στη μπαλκονοπορτα να την κοιταει και να μα@#$%ται ... (Η κοπελα εχει υπερυψωμενο ισογειο και η προσβαση ειναι πολυ ευκολη για τον οποιοδηποτε). Μεχρι να βγουμε εμεις, ο τυπας ειχε εξαφανιστει! Ορεξη να εχεις να ακους τετοιες ιστοριες! Παντως αυτο για τη γρια, μου εχει ερθει απειρες φορες σε e-mail και μου φαινεται ψιλομουφα..

Προσοχη παντως γιατι οι καιροι εχουν αγριεψει!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αν δει κανείς αυτή την γριά ας τις ζητήσει κανένα αυτόγραφο για μένα.όλος ο κόσμος μιλάει για αυτην κ να μην εχω ένα αυτόγραφο;[/QUΟΤΕ]

"Στη Μαρια με αγαπη" κι ετσι?? :lol::lol::lol:

"Φιλια, η γιαγια-βιαστης-δολοφονος"...

:lol::lol::lol:

nDtZp2.png

οποτε μαλλον μουφα η ιστορια με την γρια!?:!!!Σημερα μου τα ειπανε.Βασικα η αδελφη μου και απο ανθρωπο σχετικα εμπιστο...θα του το πω ομως να μην λεει βλακειες...γιατι αλλο να πει οτι το ακουσε και εκεινος σαν ιστορια και αλλο να λεει οτι το ξερει σιγουρα.Με τρομαξε παρα πολυ..πιο πολυ με τρομαξε το πριονι στο πορτμπαγκαζ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...