Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο το παιρνεις απο φαρμακειο ή απο μαγαζια καλλυντικων?

εγω το πηρα απο τα βιολογικα αλλα κατα τυχει το φερνει και η φαρμακοποιος μου και οταν την ρωτησ αμου ειπε οτι τα παιρνει μια κοπελα και της εδωσε το τηλ της εταιρειας και τα παρηγγειλε αν θελετε μπορω να βρω το τηλ της αντιπροσωπου!

καλησπερα κοριτσια θελω ενα σαμοουαν για την ξηροδερμια οτι και να παρω τα μαλλια μου εχουν ασπρες νιφαδες, εχω δοκιμασει της απιβιτα τι με συμβουλευετε να παρω ?

Ναι σου δίνει την αίσθηση του πεντακάθαρου προσώπου χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση του λιπαρού.

Φτάνει να συνδυαστεί και με καλή ενυδατική, εσύ ποια χρησιμοποιείς;

Της vichy μια κρεμούλα για δέρματα με ατέλειες και είμαι πολύ ευχαριστημένη;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, μάλιστα μου το είχε γράψει δερματολόγος για μεταεφηβική ακμή. Από τότε το δέρμα μου λάμπει!

Το καλύτερο όντως!

Ποιο ακριβώς?Αυτό που είναι σαν αφρός ή το τζελ?

Olive το πήρα και όντως "τραβάει" το δέρμα αλλά καθαρίζει τέλεια!Και μου φαίνεται πως το δέρμα παραμένει ματ για πολύ ωρα μετά.Με εντυπωσίασε!:)Ευχαριστώ!

Έχετε κανένα λίνκ να βάλετε για το εφακλάρ ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

καλησπερα κοριτσια θελω ενα σαμοουαν για την ξηροδερμια οτι και να παρω τα μαλλια μου εχουν ασπρες νιφαδες, εχω δοκιμασει της απιβιτα τι με συμβουλευετε να παρω ?[/quote

Παρε δαφνελαιο και κανε μασαζ στο κεφαλι μετα λουσου με πρασινο σαπουνι και θα δεις θαυματα!

καλησπερα κοριτσια θελω ενα σαμοουαν για την ξηροδερμια οτι και να παρω τα μαλλια μου εχουν ασπρες νιφαδες, εχω δοκιμασει της απιβιτα τι με συμβουλευετε να παρω ?

δικο μου ατομο ειχε το ιδιο προβλημα κ ξερεις πως το ελυσε?εβαλε ξυδι ναι ναι κ ειδε αποτελεσμα αμεσως.δοκιμασε το.

Διαφημίσεις

κι εγώ έπερνα της vichy την aqualia thermal (καπως ετσι) αλλά ήθελα να δοκιμασω και κατι άλλο.

καμια άλλη ιδεα κορίτσια;

ποια κρεμα προσωπου χρησιμοποιειται;

για την ξηροδερμια δεν ξερω καθολου τιπ, εγω χρησιμοποιω το elvive το κοκκινο πολλα χρονια και ειναι fine

• 2 εβδομάδες μετά...

Μπορείς να δοκιμάσεις και την σειρά περιποίησης για ξηρά μαλλιά της YVES ROCHER. Το κύριο συστατικό της είναι η βιολογική βρώμη που θρέφει τα μαλλιά και καταπραύνει το τριχωτό της κεφαλής. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν - γαλάκτωμα -μάσκα τροφής και επανόρθωσης. Το σαμπουάν κάνει 6.62€ και το παραγγέλνεις μόνος σου εάν γίνεις μέλος στην YVES ROCHER.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου μήνυμα εδώ ή στο [email protected]

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

κι εγώ έπερνα της vichy την aqualia thermal (καπως ετσι) αλλά ήθελα να δοκιμασω και κατι άλλο.

καμια άλλη ιδεα κορίτσια;

ποια κρεμα προσωπου χρησιμοποιειται;

για την ξηροδερμια δεν ξερω καθολου τιπ, εγω χρησιμοποιω το elvive το κοκκινο πολλα χρονια και ειναι fine

olive αν κατάλαβα καλά έχεις λιπαρό πρόσωπο.

Προσωπικά από τότε που δοκίμασα τις κρέμες προσώπου της yves rocher έμεινα απολύτως ικανοποιημένη. Μπορείς να επιλέξεις κάποια κρέμα προσώπου ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας ή ανάλογα με την ηλικία. Μάλιστα αυτήν την περίοδο έχει προσφορά τη σειρά για λιπαρό δέρμα.

Για να δεις τα προιοντα και τις τιμές μπες στο http://www.yvesrocher.gr και άνοιξε τον κατάλογο με τις προσφορές.

Στείλε μου μήνυμα αν σε ενδιαφέρει για να σε γράψω μέλος δωρεάν και να σου πω περισσότερα [email protected]

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Κοριτσια για την ξηροδερμια, ειναι πολυ καλη και της avene και της apivita, η 24aqua~

Tις εχω δοκιμασει και τις δυο!

Και την aqualia vichy δοκιμασα, αλλα επειδη εχω ατοπικη δερματιτιδα , βαθια ενυδατωση μονο οι 2 πρωτες μου εκαναν κατι!

Διαφημίσεις

Στο σύζυγο μου, δερματολογοι (2) του έδωσαν αγωγή με ένα φαρμακευτικο, το οποίο χορηγουσε το ΙΚΑ και παράλληλα της frezy derm. Έχει ειδικό σαμπουαν για τη ξυροδερμια. Το πρόβλημα είναι, ότι είναι πανάκριβα....

Αλλα πολυ καλα!

μου τελειωνει η κρεμα ματιων μου σκεφτομαι να πάρω τη stirvectin και συγκεκριμενα αυτηhttp://www.strawberrynet.com/skincare/klein-becker/strivectin---sd---strivectin-eye/40836/#DETAIL την εχετε δοκιμασει??????? πειτε καμια γνωμη μην πεταξω τετοια εποχη 70 ευρουλάκια!!!

Εγώ, εγώ τη δοκίμασα Λένα ! Ποια άλλη πετάει ετσι τα λεφτά της! Καλή όμως εγώ δεν είδα αυτά που υπόσχεται. Δε τη τελείωσα αν θέλεις σου στέλνω την υπόλοιπη να τη δοκιμάσεις. Στείλε μου π.μ.

Εγώ που εχω ενα κανονικό δερμα, με ελάστιστη ταση ξηρότητας και χωρίς προβλήματα, η ΑPIVITA είναι τελεια. Ομως πιστεύω ίσως να μη ταιριάζει σε λιπαρά πρόσωπα. Εγώ που έχω δοκιμάσει τα πάντα, απο τα πιο ακριβά μεχρι τα πιο οικονομικά, δεν την αλλάζω όμως πάλι θα πω πως όλα είναι σχετικά και κάτι που κάποιον τον ενθουσιάζει άλλον τον αφήνει αδιαφορό και άλλος το μισεί!:)

Δεν διαβασα ολα τα ποστ,αλλα να προσεχετε κοριτσια τα καλλυντικα σας και ειδικοτερα τις παραβενες.Ειναι ουσιες που βρισκονται παντου,απο καλλυντικα,οδοντοκρεμες,σαπουνια μεχρι και στο σιδηρο Legofer!

Οι παραβενες ειναι ενοχες για καρκινους.Οτιδηποτε εχει καταληξη -paraben,ειναι Ακαταλληλο.

(methylparaben,polyparaben....kτλ)

Σας δινω και ενα σαιτ,για να μπορειτε να ελεγχεται την καθε ουσια στα καλλυντικα σας ,αν θεωρηται ασφαλη ή οχι...

http://www.biodizionario.it/

Ειναι Ιταλικο αλλα μπορειται να καταλαβετε πως δουλευει!

Επισης,οποια θελει μπορει να τις δωσω φυσικες συμβουλες για περποιηση δερματος και σωματος με σπιτικα προιοντα!

Για πες! :roll:

Εχω παρα πολλες συνταγες αλλα θα πρεπει να μου πεις για τι πραγμα ενδιαφερεσε.Ενυδατωση,τονωση,συσφιξη,αντιρυτιδιτικη περιποιηση,ακμη,κτλ!

Επισης τι τυπο δερματος εχεις....

Εχω παρα πολλες συνταγες αλλα θα πρεπει να μου πεις για τι πραγμα ενδιαφερεσε.Ενυδατωση,τονωση,συσφιξη,αντιρυτιδιτικη περιποιηση,ακμη,κτλ!

Επισης τι τυπο δερματος εχεις....

Έχω μικτή επιδερμίδα, με τάση λιπαρότητας στο μέτωπο κυρίως. Μ' ενδιαφερει κυρίως αντιρυτιδική περιποίηση, γιατί απ΄όσο ξέρω οι αντιρυτιδικές απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη λόγω κολαγόνου και ρετινόλης. Για την ώρα βάζω μόνο μια πολύ ελαφριά ενυδατική του korres και κρέμα ματιών. Αν θες, μου λες και για ενυδάτωση, κάποια στιγμή θα μου τελειώσει η κρέμα.

Έχω μικτή επιδερμίδα, με τάση λιπαρότητας στο μέτωπο κυρίως. Μ' ενδιαφερει κυρίως αντιρυτιδική περιποίηση, γιατί απ΄όσο ξέρω οι αντιρυτιδικές απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη λόγω κολαγόνου και ρετινόλης. Για την ώρα βάζω μόνο μια πολύ ελαφριά ενυδατική του korres και κρέμα ματιών. Αν θες, μου λες και για ενυδάτωση, κάποια στιγμή θα μου τελειώσει η κρέμα.

Καλημέρα Newbie. Ενας καλός τρόπος αντιμετώπισης της λιπαρότητας είναι η μάσκα με μέλι.Αν θές μπορείς να στάξεις και 2-3 σταγόνες λεμόνι(έχει λευκαντικές ιδιότητες) να το ανακατέψεις και να το αφησεις 15 λεπτά.Ενυδάτωση γιαούρτι με αγγούρι στο μπλέντερ!Και αντιρυτιδική εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ βρασμένο δεντρολίβανο.Μασκα για τα ματια-γιαουρτι,βρασμένο δεντρολίβανο και αγγούρι(κάνει πολύ καλό και για τους μαύρους κύκλους).

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για κονσίλερ...υπάρχει κάποιο που το χρησιμοποιήσατε και είναι καλυπτικό και ενυδατικό; Γιατί με τετά τα παιδιά και το πέρας της ηλικίας ...στα ματακια μου φίνεται όοοολη η κούραση!!!!

παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για κονσίλερ...υπάρχει κάποιο που το χρησιμοποιήσατε και είναι καλυπτικό και ενυδατικό; Γιατί με τετά τα παιδιά και το πέρας της ηλικίας ...στα ματακια μου φίνεται όοοολη η κούραση!!!!

εμενα με καλυπτει απολυτα το Panstick της Maxfactor:cool:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...