Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 1 month later...

κοριτσια !! εχω να σας προτεινω μια μαρκα καλλυντικων αριστης ποιοτητας με εξαιρετικες τιμες προσαρμοσμενες στην δυσκολη οικονομικη περιοδο που διανυουμε , με πολλες προσφορες - εκπτωσεις και δυνατοτητα επιστροφης (ακομα κ χρησιμοποιημενο) αν δεν μεινουμε ευχαριστημενες !! στειλτε μου email ή pm για να σας πω λεπτομεριες !!!

Body sculping κρέμα της Revitol, όταν είχα δει το ότι είχε εγγύηση επιστροφής χρημάτων το είχα κοροϊδέψει αλλά είδα ορατά αποτελέσματα σε 1 μήνα. Την συνιστώ!

There is no patch for human stupidity.

Body sculping κρέμα της Revitol, όταν είχα δει το ότι είχε εγγύηση επιστροφής χρημάτων το είχα κοροϊδέψει αλλά είδα ορατά αποτελέσματα σε 1 μήνα. Την συνιστώ!

Coraline, από πού την αγόρασες; Για κυτταρίτιδα είναι;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ψάχνω ένα καλό make-up να αγοράσω. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα της la prairie σε compact μορφή ήμουν ευχαριστημένη, αλλά το τελευταίο που αγο΄ρασα από το hondo δεν με ικανοποίησε. εχω λιπαρή επιδερμίδα και θέλω κάτι που να κρατάει αρκετά και να μην δείχνω σαν λαδωμένος ποντικός

Ψάχνω ένα καλό make-up να αγοράσω. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα της la prairie σε compact μορφή ήμουν ευχαριστημένη, αλλά το τελευταίο που αγο΄ρασα από το hondo δεν με ικανοποίησε. εχω λιπαρή επιδερμίδα και θέλω κάτι που να κρατάει αρκετά και να μην δείχνω σαν λαδωμένος ποντικός

Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα,θα σου πω ότι δεν είναι τόσο το προϊόν που κάνει την διαφορά,όσο το τί θα βάλεις από κάτω.Έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα προϊόντα που εμποδίζουν την γυαλάδα,βάζεις 2 μικρές σταγονίτσες και καθάρισες(υπό φυσιολογικές καιρικές συνθήκες,όχι στον τρελό καύσωνα).Αυτό που είχα και ήταν τέλειο ήταν της ORLANE,αλλά νομίζω ότι το έχουν καταργήσει.Αν θυμάμαι καλά,θα βρεις κάτι ανάλογο και στα MAC.Από εκεί έχω πάρει και μια ειδική πούδρα με ελάχιστο χρώμα, που περιορίζει την γυαλάδα.

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει;

Έπαιρνα εδώ και χρόνια μια μάσμα μαλλιών από το hondos center, την "osmo essence intensive ddep repair mask".

Δυστυχώς, όμως, το hondos της περιοχής μου (;) σταμάτησε να την φέρνει και εκτός από αυτό μου λέει ότι μάλλον δεν την έπαιρνα από αυτούς (πάνε να με βγάλουν τρελλή).

Γνωρίζετε αν μπορώ να τη βρω από κάποιο άλλο μαγαζί; Προτιμώ από Ελλάδα, γιατί το μέγεθος είναι μεγάλο (1200ml) και θα είναι δύσκολο από εξωτερικό....

Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα,θα σου πω ότι δεν είναι τόσο το προϊόν που κάνει την διαφορά,όσο το τί θα βάλεις από κάτω.Έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα προϊόντα που εμποδίζουν την γυαλάδα,βάζεις 2 μικρές σταγονίτσες και καθάρισες(υπό φυσιολογικές καιρικές συνθήκες,όχι στον τρελό καύσωνα).Αυτό που είχα και ήταν τέλειο ήταν της ORLANE,αλλά νομίζω ότι το έχουν καταργήσει.Αν θυμάμαι καλά,θα βρεις κάτι ανάλογο και στα MAC.Από εκεί έχω πάρει και μια ειδική πούδρα με ελάχιστο χρώμα, που περιορίζει την γυαλάδα.

Βάζω μια ενυδατική της estee και μετά το idealist tis estee. To αφήνω 5 λεπτά και μετά ξεκινάω ταμποναριστά να βάζω το μακεαπ. Το κακό είναι το εξής. Έδώ και 2 περίπου χρόνια με το που έμεινα έγκυος στο πρώτο μωρό σε κάποια σημεία το προσωπό μου στο μέτωπο κυρίως μου κάνει ξηροδερμία και αν βάλω πάνω μακεαπ αρχίζει και ξεβουρτσίζεται. Εβαλα διάφορες κρέμες και πήγα σε δερματολόγο. Μου είπε ότι είναι ψυχολογικό και μου έδωσε μια φανταστική κρέμα κορτιζονούχα βέβαια. Μου τόνισε ότι αυτό είναι ένα θέμα περίεργο και συνδιάζεται πολύ με την ψυχολογία μας και το άγχος. Οταν έχουμε έντονο άγχος, εμφανίζεται η ξηροδερμία. Οπότε πρέπει να βάζω αυτή την αλοιφή. Βέβαια προσπαθώ και με διάφορα scrub ή ενυδατικές όπως η elicina που είναι από έκκριμα σαλιγκαριού με φοβερές ιδιότητες αλλά στην ελλάδα κάνει νομίζω 60 ευρώ και την αγοράζω από αμερικη μόνο 17,00.

Οι δύο μικρές σταγονίτσες που λες τι προιόν είναι ??? Εχω να πάω στον Hondo τουλάχιστον 4 χρόνια :(

Παλιά στη δουλειά βαφόμουν κάθε μέρα τώρα με το μωρό και το δεύτερο που έρχεται σε κανένα γάμο ή βάφτιση

Οι δύο μικρές σταγονίτσες που λες τι προιόν είναι ??? Εχω να πάω στον Hondo τουλάχιστον 4 χρόνια :(

Παλιά στη δουλειά βαφόμουν κάθε μέρα τώρα με το μωρό και το δεύτερο που έρχεται σε κανένα γάμο ή βάφτιση

Δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα,αλλά είναι ένα προϊόν που ελέγχει την λιπαρότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Πιθανόν να το βρεις και σε άλλες μάρκες.Τώρα δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωσή σου,μια και έχεις και ξηροδερμία.Εγώ το έβαζα σε μύτη,μάγουλα και μέτωπο.Βέβαια,πλέον δεν βάφομαι σχεδόν καθόλου,αλλά το έχω πάρει και απόφαση ότι δεν πρόκειται να μου κρατάει το μακιγιάζ,λόγω δέρματος.Δεν βαριέσαι,το καλό είναι ότι όποιος έχει λιπαρό δέρμα αργεί πολύ να κάνει ρυτίδες και το βλέπω και σε μένα,είμαι 36 και δεν έχω ούτε μία.Να βγει και κάτι καλό από αυτή την υπόθεση!;)

Διαφημίσεις

Δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα,αλλά είναι ένα προϊόν που ελέγχει την λιπαρότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Πιθανόν να το βρεις και σε άλλες μάρκες.Τώρα δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωσή σου,μια και έχεις και ξηροδερμία.Εγώ το έβαζα σε μύτη,μάγουλα και μέτωπο.Βέβαια,πλέον δεν βάφομαι σχεδόν καθόλου,αλλά το έχω πάρει και απόφαση ότι δεν πρόκειται να μου κρατάει το μακιγιάζ,λόγω δέρματος.Δεν βαριέσαι,το καλό είναι ότι όποιος έχει λιπαρό δέρμα αργεί πολύ να κάνει ρυτίδες και το βλέπω και σε μένα,είμαι 36 και δεν έχω ούτε μία.Να βγει και κάτι καλό από αυτή την υπόθεση!;)

Το idealist της estee είναι πολύ καλό που το έχω για αυτή τη δουλειά. Ευτυχώς η ξηροδερμία έχει περάσει, βέβαια ίσως είχα αφήσει κι εγώ το προσωπό μου για αρκετό καιρί χωρίς ενυδατικές κτλ. Οχι ότι έχω ατέλειες το αντίθετο, αλλά χρειάζεται κι αυτό περιποίηση όπως τα δόντια μας, κτλ αλλά που να βρεις ορισμένες φορές χρόνο ελέυθερο

• 3 εβδομάδες μετά...

Έπαιρνα εδώ και χρόνια μια μάσμα μαλλιών από το hondos center, την "osmo essence intensive ddep repair mask".

Δυστυχώς, όμως, το hondos της περιοχής μου (;) σταμάτησε να την φέρνει και εκτός από αυτό μου λέει ότι μάλλον δεν την έπαιρνα από αυτούς (πάνε να με βγάλουν τρελλή).

Γνωρίζετε αν μπορώ να τη βρω από κάποιο άλλο μαγαζί; Προτιμώ από Ελλάδα, γιατί το μέγεθος είναι μεγάλο (1200ml) και θα είναι δύσκολο από εξωτερικό....

Γιατί την αναζητάς; Ηταν όντως τόσο μοναδική;

Κορίτσια μήπως ξέρει καμία να μου πει αν γνωρίζει κάποια εταιρεία η οποία βγάζει εκείνο το πίλιγκ το οποίο απλώνεται σαν μάσκα στεγνώνει και το τρίβεις και φεύγει σαν πύτουρο. Αν κάποια κατάλαβε τι εννοώ και γνωρίζει ας μου πει...Ευχαριστώ

Εγω εχω αγορασει μια τετοια της Clarins. Eχει λευκο χρωμα , την απλωνεις σαν μασκα την αφηνεις δυο λεπτα και μετα αρχιζεις και την τριβεις και βγαινει σαν τριμμα. Eπανω γραφει γαλλικα και αγγλικα. Σου γραφω τ'αγγλικα.

gentle peeling

smooth away cream

with primrose extract.

Παντως την εχει το amazon το αγγλικο απ'οτι ειδα 14.75 λιρες και free shipping για ελλαδα.

Θα σου ερθει σιγουρα σε 5-6 ημερες γιατι ειναι απο Αγγλια.

• 2 εβδομάδες μετά...

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν έχει δοκιμάσει κάποια απο εσάς τη βαφή μαλλιών σε αφρό που έχει βγει πρόσφατα στην αγορά. Είναι καλή; Είναι τόσο εύχρηστη όσο λέει; Αν την πήρε κάποια ας μου δώσει πληροφορίες. Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Την έχω πάρει εγώ,αλλά επειδή είναι καλοκαίρι και ο ήλιος ανοίγει πολύ το χρώμα των μαλλιών μου,την άφησα για τον Σεπτέμβριο.Πιστεύω ότι η εφαρμογή της θα είναι παιχνιδάκι,γιατί ο αφρός και εύκολα απλώνεται και πιο ομοιόμορφα.

Καμία άλλη παιδιά που την έχει δοκιμάσει?

την δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα.

Φοβερά εύχρηστη (δεν χρειάζεται να βάφεις με χωρίστρες και προσοχή, ο αφρός πάει παντού πανεύκολα και δεν στάζει/λερώνει), καλή ποσότητα σε μενα που έχω μαλλί μέχρι τον ώμο και φοβερά πυκνό, καλή και ομοιόμορφη κάλυψη στο σύνολο ΑΛΛΆ τα άσπρα μαλλιά που δυστυχώς έχω πάρα πολλά απλά τα "σκέπασε", δεν τα κάλυψε κι ας την άφησα και παραπάνω ώρα από ότι λέει λόγω χοντρής τρίχας...

7Y7np3.png

To feelunique δεν έχει πολλές μαρκες Εστε λοντερ καθόλου!

Δυστυχώς :cry::cry::cry::cry:

Δεν έχει όλες τις μάρκες, αλλά αυτές που έχει έχω την εντύπωση ότι τις έχει πιο φθηνά από το strawberry.

Σωστό αλλά μικρή ποικιλία :cry::cry::cry:

Σιγά το δύσκολο από το εξωτερικό, εδώ παίρνουμε ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη, σε μια μάσκα θα κολλήσουμε ?:wink:

Δες εδώ αλλά για πες τι ιδιαίτερο έχει αυτή η μάσκα ? Με τα μαλλιά έχω ένα κόλλημα, μήπως την δοκιμάσω και εγώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια, εσείς που πήρατε αυτή την νέα βαφή σε μους, ποιά μάρκα είναι ? Από Χόντο την πήρατε ? Για πείτε ...........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Σ'ευχαριστώ πολύ θα τη δοκιμάσω. Το χρώμα ήταν αυτό που περίμενες ή βγήκε πιο ανοιχτο πιο σκούρο..;

γενικά τα βαφω ένα απλό καστανό σε όλες τις βαφές (στο κομμωτήριο και στο σπίτι, καστανό είναι το φυσικό μου, αλλά έχει γίνει γκρί:P), οπότε δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, πήρα το Νο 6 (καστανό ανοιχτό) και βγήκε ακριβώς όπως το περίμενα και όπως βγαίνει και σε άλλες βαφές του σούπερ μάρκετ, λίγο σκούρο στην αρχή και σε 2-3 λουσίματα ανοίγει λιγάκι.

7Y7np3.png

την δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα.

Φοβερά εύχρηστη (δεν χρειάζεται να βάφεις με χωρίστρες και προσοχή, ο αφρός πάει παντού πανεύκολα και δεν στάζει/λερώνει), καλή ποσότητα σε μενα που έχω μαλλί μέχρι τον ώμο και φοβερά πυκνό, καλή και ομοιόμορφη κάλυψη στο σύνολο ΑΛΛΆ τα άσπρα μαλλιά που δυστυχώς έχω πάρα πολλά απλά τα "σκέπασε", δεν τα κάλυψε κι ας την άφησα και παραπάνω ώρα από ότι λέει λόγω χοντρής τρίχας...

Κρίμα γιατί κι εγώ έχω πολλά άσπρα και σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω. Όταν λες τα σκέπασε, τι χρώμα είναι (π.χ. γκρι ή καστανό ανοιχτό σε καστανά σκούρα μαλλιά) και το χρώμα αυτό έχει διατηρηθεί μετά από 2-3 λουσίματα ή φαίνονται πάλι άσπρα;

Κρίμα γιατί κι εγώ έχω πολλά άσπρα και σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω. Όταν λες τα σκέπασε, τι χρώμα είναι (π.χ. γκρι ή καστανό ανοιχτό σε καστανά σκούρα μαλλιά) και το χρώμα αυτό έχει διατηρηθεί μετά από 2-3 λουσίματα ή φαίνονται πάλι άσπρα;

Η βαφή αυτή ανήκει στις μόνιμες,αυτές που φεύγουν μετά από κάποια λουσίματα-σίγουρα όμως παραπάνω από 3-είναι κάτι σαν χρωμοσαμπουάν.

Για να καλυφθούν τα άσπρα καλύτερα,νομίζω ότι πρέπει να την εφαρμόσετε πρώτα στις ρίζες,για να μείνουν εκεί περισσότερο χρόνο και μετά προς το τέλος να την βάλετε και στα υπόλοιπα μαλλιά.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...