Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδιωτικό δημοτικό σχολείο έως το πολύ 4500

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου πείτε τα οικονομικά ιδιωτικά κάτω από 4500 ευρώ. Ο σύζυγος επιμένει να γράψουμε το παιδί στο δημοτικό σε ιδιωτικό καθώς τον νοιάζει η ασφάλεια ( έχει εμπειρία από οικογένεια που έχασαν παιδί στο δημόσιο και το έψαχναν) ψάχνουμε ένα οικογενειακό ιδιωτικό οικονομικό δεν μας νοιαζουν οι εγκαταστάσεις θα ήθελα να μου πείτε τιμές όσοι ξέρετε γιατί ψάχνω και δεν αναφέρει πουθενά. Τηλέφωνο δεν θέλω να πάρω γιατί το παιδί είναι αρκετά μικρό και κάνουμε απλά κια έρευνα τώρα ευχαριστώ πολυυ

• 2 months later...

Διαφημίσεις

On 21/6/2021 at 12:54 ΜΜ, Loulou29 είπε:

Θα ήθελα να μου πείτε τα οικονομικά ιδιωτικά κάτω από 4500 ευρώ. Ο σύζυγος επιμένει να γράψουμε το παιδί στο δημοτικό σε ιδιωτικό καθώς τον νοιάζει η ασφάλεια ( έχει εμπειρία από οικογένεια που έχασαν παιδί στο δημόσιο και το έψαχναν) ψάχνουμε ένα οικογενειακό ιδιωτικό οικονομικό δεν μας νοιαζουν οι εγκαταστάσεις θα ήθελα να μου πείτε τιμές όσοι ξέρετε γιατί ψάχνω και δεν αναφέρει πουθενά. Τηλέφωνο δεν θέλω να πάρω γιατί το παιδί είναι αρκετά μικρό και κάνουμε απλά κια έρευνα τώρα ευχαριστώ πολυυ

Σχολή Κανάση (Ζωγράφου)

Εκπαιδευτήρια Πασχάλη (Αργυρούπολη)

Σύγχρονη Παιδεία (Καρέας)

Εκπαιδευτήρια Ξενόπουλου (Νέα Σμύρνη)

Εκπαιδευτήρια Κουτσομάλη (Αργυρούπολη)

Σχολή Μάνου (Εκάλη)

Όλα τα παραπάνω κυμαίνονται περίπου στις 4.500 το χρόνο. Άλλα σε αυτή την τιμή έχουν και μελέτη ή κάποιες δραστηριότητες, άλλα όχι.

πρίν από 42 λεπτά , Deena είπε:

Σχολή Κανάση (Ζωγράφου)

Εκπαιδευτήρια Πασχάλη (Αργυρούπολη)

Σύγχρονη Παιδεία (Καρέας)

Εκπαιδευτήρια Ξενόπουλου (Νέα Σμύρνη)

Εκπαιδευτήρια Κουτσομάλη (Αργυρούπολη)

Σχολή Μάνου (Εκάλη)

Όλα τα παραπάνω κυμαίνονται περίπου στις 4.500 το χρόνο. Άλλα σε αυτή την τιμή έχουν και μελέτη ή κάποιες δραστηριότητες, άλλα όχι.

Από αυταπου γνωριζω με τίποτα την Σχολή Ξενόπουλου.καπου εκεί πρέπει να είναι τα δίδακτρα κ για Γεννάδιο κ Ζωή που εινσι καλά σχολεια.

πρίν από 10 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Από αυταπου γνωριζω με τίποτα την Σχολή Ξενόπουλου.καπου εκεί πρέπει να είναι τα δίδακτρα κ για Γεννάδιο κ Ζωή που εινσι καλά σχολεια.

αν μιλαμε για δημοτικο ειναι εκει, ναι

On 21/6/2021 at 12:54 ΜΜ, Loulou29 είπε:

αναλόγως την περιοχή. σε ενδιαφέρει ο Πειραιάς ή είστε μακριά ? 

Διαφημίσεις

On 17/9/2021 at 11:05 ΜΜ, imtraum είπε:

Θα ενδιαφερομουν εγώ για τον Πειραιά, εάν μπορείς να αναφέρεις .. μόλις ξεκινήσαμε προνηπιο..

Καλημέρα, τα Εκπαιδευτήρια ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ είναι σχετικά οικονομικά και με καλό όνομα.

Επίσης τα ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, τα οποία δεν έχουν Γυμνάσιο και είναι στον Κορυδαλλό και τα ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ στο Κερατσίνι (αυτά τα δύο νομίζω είναι ακόμη πιο οικονομικά από το "Θεμιστοκλής").

Νομίζω τα υπόλοιπα της περιοχής είναι πιο "τσιμπημένα".

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...