Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ήπιε λίγο υγρό από σαπουνοφουσκα

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, πριν λίγο η μικρή κρατούσε το μπουκαλάκι που κάνουμε σαπουνοφουσκες (το είχα χύσει από μέσα) αλλά μάλλον θα είχε μείνει κάποια σταγονιτσα γιατί την είδα να βγάζει την γλωσσιτσα της, να γελάει αλλά να είναι κ αηδιασμένη.. οπότε θα ήπιε λίγο. Υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι? Είδα ότι σε περίπτωση δηλητηριάσεων να δίνουμε λίγο γάλα.. (της έδωσα μια γουλια χωρίς να ξέρει τι είναι γιατί δεν πίνει καθόλου γάλα) αλλά δεν μπόρεσα να της ξανά δώσω γιατί δεν της αρέσει. Έχει συμβεί σε καμία σας? Πήρα την παιδίατρο πριν αλλά δεν το σήκωσε, θα ξανά πάρω αργότερα!

Διαφημίσεις

Αν ήπιε μικρη ποσότητα δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι. Και εγώ για γάλα ξέρω σε τέτοιες περιπτώσεις. Δες και ο γιατρός τι θα σου πει. Αν την βλέπεις ορεξατη ομως μην ανησυχείς.

πρίν από 10 λεπτά , mama16 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, πριν λίγο η μικρή κρατούσε το μπουκαλάκι που κάνουμε σαπουνοφουσκες (το είχα χύσει από μέσα) αλλά μάλλον θα είχε μείνει κάποια σταγονιτσα γιατί την είδα να βγάζει την γλωσσιτσα της, να γελάει αλλά να είναι κ αηδιασμένη.. οπότε θα ήπιε λίγο. Υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι? Είδα ότι σε περίπτωση δηλητηριάσεων να δίνουμε λίγο γάλα.. (της έδωσα μια γουλια χωρίς να ξέρει τι είναι γιατί δεν πίνει καθόλου γάλα) αλλά δεν μπόρεσα να της ξανά δώσω γιατί δεν της αρέσει. Έχει συμβεί σε καμία σας? Πήρα την παιδίατρο πριν αλλά δεν το σήκωσε, θα ξανά πάρω αργότερα!

Κ εγω στη θεση σου τον παιδιατρο κατευθειαν θα τηλ..αλλα αφου το ειχεσ αδειασει δεν νομιζω να πρεπει να ανησυχεισ τοσο..η δικια μου ανοιγε συνεχεια τα καπακια απο τισ κρεμεσ συγκαματοσ κ οσο να ναι κατι εγλυφε..

Να μασ πεισ τι ειπε ο γοατροσ..

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις, την πήρα την γιατρό πάλι αλλά δεν το σήκωσε, πήρα κ το κέντρο δηλητηριάσεων κ Μ είπαν να δώσω γάλα, τι να κάνω όμως που δεν πίνει? Της έδωσα γύρω στα 15μλ με σύριγγα κ αυτή να χτυπιέται κ να κλαίει. Γενικά ορεξατη την βλέπω αλλά κάνα 2 φορές έπιασε τον λαιμό σαν να την πονάει

Κ κάτι ακόμα, ξέρετε για πόσες ώρες είναι επίφοβο να πάθει κάτι??

Με πήρε η γιατρός τηλ κ Μ είπε ότι για τόσο μικρή ποσότητα να μην ανησυχώ. Απλά να της δίνω που κ που λίγο γάλα ή έστω γιαούρτι κ το βράδυ να φάει ελαφρά. Ελπίζω να μην πάθει τπτ!

Διαφημίσεις

Αν σου κάνει εμετό , τότε τρομάζεις . Εγώ στην ηλικία αυτή είχα πίει ολόκληρη κολωνια Μυρτω με Άρωμα λεμόνι :) 

την παρακολουθείς όμως για κανένα 24ωρο . 

Επεξεργάστηκαν by Macgyver

Κατανοώ το άγχος σου. Αφου ή γιατρός ήταν καθησυχαστικη ηρέμησε. κ ο δικός μου το έκανε αυτό πίνοντας λίγες σταγόνες από σαπουναδα που είχα φτιάξει εγώ με το αφρολουτρο του. Πέρα από την αηδιασμενη φατσουλα όλα ήταν καλά! 

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για όλες σας τις απαντήσεις.. Ευτυχώς έχει περάσει ήδη 1 24ωρο κ είναι όλα καλά! @Macgyver πως μπόρεσες να πιεις ολόκληρη κολώνια?? Φαντάζομαι η μαμά σου άγχος..

3 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για όλες σας τις απαντήσεις.. Ευτυχώς έχει περάσει ήδη 1 24ωρο κ είναι όλα καλά! @Macgyver πως μπόρεσες να πιεις ολόκληρη κολώνια?? Φαντάζομαι η μαμά σου άγχος..

Η μάνα μου είχε κοντέψει να τρελαθεί . Ήταν με άρωμα λεμόνι και λατρεύω από μικρή το λεμόνι :) ο δε ιατρός της είχε πει «τι αγχώθηκε ; Τι έπρεπε να πιει το παιδί ; Ουίσκι ;» Άλλες εποχές βέβαια :) χιχι 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...