Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικές παραστάσεις για νήπια

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Josephine είπε:

To σκλαβί παίζεται στο θέατρο Πόρτα, στη Μιχαλακοπούλου!

Σωστή!

Ηθελα να στείλω την ανήψια μου με την μαμά της τα Χριστούγεννα αλλα δεν υπάρχει τίποτα.

Τελικα κλείσαμε στην Παναγία των παρισιων, το χει δει καποια; Σχόλια;

Επεξεργάστηκαν by Κάντι

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά! Υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας!

Έπρεπε να μπω, έστω και χριστουγεννιάτικα, να γράψω για μια εξαιρετική παράσταση που είδαμε με τον μικρό μου 3χρονο. Ήταν η καλύτερη που έχουμε δει εδώ και δύο χρόνια περίπου που γυρνάμε τα θέατρα. "Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι" ήταν η πιο αστεία παράσταση με τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς που έχω δει. Γέλασα τόσο πολύ και το καταευχαριστήθηκα, το ίδιο και ο γιος μου. Δεν ήταν ιδιαίτερα διαδραστική, το θέατρο Άβατον δεν έχει ένα φουαγιέ να κάτσεις και να περιμένεις και πρέπει να φτάσεις εκεί λίγα λεπτά πιο πριν για να μην ταλαιπωρηθείτε, αλλά πραγματικά η παράσταση μας αποζημίωσε. Είχαμε δει μικρότεροι και το "Θα βγω απ' τ' αυγό" της ίδιας θεατρικής ομάδας, αλλά δεν συγκρίνεται. 

Ηλικίες θα έλεγα σίγουρα από 2 ετών και όχι μικρότερα. 

GCqDp3.png qpsdp2.png

Γειά σας και χρονια πολλά. 

Εμείς κλείσαμε για αυτη την Κυριακή για το γύρω γύρω μήνες. Σχόλια μόλις το δούμε αλλά αφού λέτε είναι καλό.. 

Το επόμενο θα ειναι αυτο της καλογεροπουλου! 

Εμείς είδαμε το γυρω γύρω μήνες αλλά βρε κορίτσια... Τι σας άρεσε? Οκ κάτι είπε στη μικρή αλλά όχι πως τρελάθηκαμε οικογενειακωσ... Γιατί ήρθε και ο μπαμπας.. Και 50 λεπτά πολύ ήταν... 

Επόμενη παράσταση την Κυριακή στο Δήμο μας που διοργανώνει δωρεάν Χ Ρ ιστουγεννιατικες παραστάσεις για παιδιά. Μοναδική μας υποχρέωση να πάμε τρόφιμα όπου πάνε σ τ ο κοινωνικό παντοπωλείο για τους πυρόπληκτους. 

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα! Είδαμε τον Έμπορο της Βενετίας στο γυάλινο μουσικό θέατρο και είναι υπέροχο! Δεν είναι διαδραστικό, είναι ίσως και για λίγο μεγαλύτερα παιδάκια, αλλά κ το 3,5χρονο δικο μου μια χαρα την ειδε, οπως και πολλα αλλα συνομήλικα εκεί μέσα. Καλοδουλεμενη, προσεγμενη και πολυ ευχαριστη και για τους ενηλικες! Την ξαναβλέπω ευχαρίστως! 

Είχα πάει και στο γοργονα γοργονιτσα εξαιτίας μιας φίλης που μου έδωσε εισητηρια και ήθελα να φύγω τρέχοντας.. κακή επιλογή διαλόγων, αργή παράσταση, σκοτάδι, τα μικρα κοιμηθηκαν ή τρομαξαν, δεν εχω λογια..

• 2 εβδομάδες μετά...

Επίσης μια καταπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση για παιδάκια από 3 χρονών και πάνω είναι το ''Τικ Τακ Ντο'' στο Dancevacuum στο Χαλάνδρι. Τη παρακολουθήσαμε την προηγούμενη Κυριακή και πραγματικά άρεσε στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους. Πολύ ωραίο σενάριο, σκηνοθεσία, χορογραφία, ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί, τι να πρώτο παινέψω. Αξίζει να πάτε να το δείτε, εμάς μας άρεσε πάρα πολύ.  

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...