Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Την θετική σας σκέψη ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λήξις Συναγερμού!!! Μπράβο evoula μας :)

Οχυρώσου πίσω από τις πολυθρόνες, πάρε το room service να σου στείλουν νερά και μην πλησιάζεις στα παράθυρα, όβερ.

Και στη συμπρωτεύουσα πάντως χάλια τα πράγματα...

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Μπράβο Ευούλα! Τα νέα σου είναι πολύ-πολύ ευχάριστα!

προσοχή όμως μη φας καμία αδέσποτη εκεί στο κέντρο γιατί πέρα από τα αστεία η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή!Καλή επιστροφή στη συμπρωτεύουσα!

Ουφ! Τίποτα δεν είναι τελικά. Όμως οι γιατροί καλά κάνουν και μας βάζουν να τα ερευνούμε όλα τα ύποπτα. Πάντως, ένα-ένα τα αποκλείεις τα κακά ενδεχόμενα!!! Μια χαρά είσαι κοπέλα μου, πολύ χαίρομαι, πολύ, πολύ, πολύ!!!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Α, ξέχασα να σου πω! Αν έχεις όρεξη για παρέα και για καφεδάκι επικοινώνησε μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος. Να μη διστάσεις, ούτε να ντραπείς καθόλου. Καλά αποτελέσματα!!!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα είδα το θέμα!!!

Εύχομαι τα αποτελέσματα να σου χαρίσουν ένα τεράστιοοοοοοο χαμόγελο ανακούφισης και να γυρίσεις γρήγορα να σφίξεις τα παιδάκια σου αγκαλιά!!!

Διαφημίσεις

Να και κάτι ευχάριστο μέσα στην απίστευτα τραγική επικαιρότητα.... Ευούλα με το καλό να γυρίσεις στην οικογένειά σου και να μας γράψεις τα ευχάριστα αποτελέσματα!!!!

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Αγαπημένες μου φίλες,

γύρισα σώα και αβλαβής και μάλλον υγειής. Η γνωμάτευση δεν εντόπισε πουθενά συγκέντρωση του ραδιοφαρμάκου εκτός από τους μαστούς λόγω θηλασμού.

Ο όζος παραμένει ένα άλυτο μυστήριο πρός διερεύνηση και μάλιστα έχει και ένα μικρό αδελφάκι, στο αριστερό πνευμόνι.

Λέτε να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θα πανηγυρίζει αν του πούν πως έχει φυματίωση; :lol:

Σας ευχαριστώ όλες για την παρέα και για τις προσκλήσεις σας. Όπως καταλαβένετε όμως ταμπουρώθηκα στο ξενοδοχείο έκλεισα και τα πατζούρια να μην ακούω τα μπαμ μπούμ και να μη μπαίνουν οι καπνοί και έριξα έναν ύπνο μονοκόματο για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες.

Τώρα είμαι ξανά πίσω στην "ήρεμη" καθημερινότητα μου.

Το σπίτι είναι αχούρι τρέχω από το πρωί, ο πατέρας μου εξακολουθεί να μην είναι καλά αλλά παρ'όλα αυτά η ζωή είναι ωραία!!

Σας έυχομαι πραγματικά ολόψυχα να μην τύχει σε καμμιά σας τέτοια περιπέτεια και ο Νέος Χρόνος να σας φέρει υγεία και δύναμη.

Με αγάπη Εύη.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Μπράβο Ευούλα, είναι πολύ ευχάριστα τα νέα σου εύχομαι να συνέλθει και ο μπαμπάς σου και να περάσετε τις πιο ευτυχισμένες σας γιορτές! Φιλιά στα παιδάκια σου και οι δουλειές...δε θα έπρεπε καν να σε απασχολούν! Όλα θα γίνουν αρκεί να είμαστε καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...