Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνοι χαμηλά και στην μεση

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας!!Είμαι και εγώ νέα στην παρέα σας!!Θέλω να σας ρωτήσω κάτι γιατί έχω άγχος αρκετό.Άρχικά στις 16/7 έκανα την πρώτη μου χοριακη και ήταν πολύ χαμηλή 258.7 την επόμενη έκανα υπέρηχο και επειδή ήταν πολύ νωρίς δεν κατάφερε να εντοπίσει ο γυναικολόγος τίποτα. Ο λόγος που κάναμε τον υπέρηχο είναι γιατί έχωδυνατούς πόνους χαμηλά και στην μέση. Και φοβάται το ενδεχόμενο εξωμητριου. Σήμερα 18/7 έκανα την επαναληπτική χοριακη και είναι 753. Και είναι αισιόδοξος ότι είναι κανονική κύηση. Την Δευτέρα θα κάνουμε υπέρηχο να βεβαιωθούμε.Είμαι 4η εβδομάδα. Πια είναι η γνώμη σας;;

Διαφημίσεις

On 19/7/2018 at 1:38 ΠΜ, Loraki13 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας!!Είμαι και εγώ νέα στην παρέα σας!!Θέλω να σας ρωτήσω κάτι γιατί έχω άγχος αρκετό.Άρχικά στις 16/7 έκανα την πρώτη μου χοριακη και ήταν πολύ χαμηλή 258.7 την επόμενη έκανα υπέρηχο και επειδή ήταν πολύ νωρίς δεν κατάφερε να εντοπίσει ο γυναικολόγος τίποτα. Ο λόγος που κάναμε τον υπέρηχο είναι γιατί έχωδυνατούς πόνους χαμηλά και στην μέση. Και φοβάται το ενδεχόμενο εξωμητριου. Σήμερα 18/7 έκανα την επαναληπτική χοριακη και είναι 753. Και είναι αισιόδοξος ότι είναι κανονική κύηση. Την Δευτέρα θα κάνουμε υπέρηχο να βεβαιωθούμε.Είμαι 4η εβδομάδα. Πια είναι η γνώμη σας;;

Υπάρχει καλή αύξηση της χοριακης οπότε κ εγώ συμφωνω με τον γιατρό σου.. Κάνε λίγη υπομονή κ όλα θα πάνε καλά, θα το δεις κ στον υπέρηχο!!

καλησπερα!νομιζω οτι ειναι μια χαρα η χοριακη σου!αν θυμαμαι καλα καθε δυο μερεσ πρεπει να διπλασιαζεται!οποτε οκ!!χαμηλη γιατι?μηπως την εκανεσ πολυ νωρις?σε ποια μερα του κυκλου την εκανεσ?εγω ειχα ξεκινησει με 55!!αλλα την ειχα πριν να εχω καθυστερηση ακομα!!δηλαδη την εκανα πολυ νωρις!!επισης οι πονοι στην μεση και στην κοιλια δεν ειναι ντε και καλα κατι καλο!ειχα πονους στην κοιλια και στην μεση στην αρχη κυριως παρα πολλους σε σημειο που ελεγα παει θα παω στον γιατρο και θα μου πει οτι δεν ειναι καλα τα πραγματα!!αλλα τον ειχα ρβωτησει και μου ειχε πει οτι το σωμα αλλαζει η μητρα μεγαλωνει λογικα να εχεισ τετοια!!ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!

On 7/19/2018 at 1:38 AM, Loraki13 said:

Mια χαρά ειναι η χοριακή σου, λογικό να μην δει τίποτα στον υπέρηχο ο γιατρός, είναι πολύ νωρίς, λένε πως μετά από τις 1500-2000 μονάδες φαίνεται κάτι.

Κάνε λίγο υπομονή μέχρι την Δευτέρα.

On 20/7/2018 at 3:22 ΜΜ, sweety** είπε:

καλησπερα!νομιζω οτι ειναι μια χαρα η χοριακη σου!αν θυμαμαι καλα καθε δυο μερεσ πρεπει να διπλασιαζεται!οποτε οκ!!χαμηλη γιατι?μηπως την εκανεσ πολυ νωρις?σε ποια μερα του κυκλου την εκανεσ?εγω ειχα ξεκινησει με 55!!αλλα την ειχα πριν να εχω καθυστερηση ακομα!!δηλαδη την εκανα πολυ νωρις!!επισης οι πονοι στην μεση και στην κοιλια δεν ειναι ντε και καλα κατι καλο!ειχα πονους στην κοιλια και στην μεση στην αρχη κυριως παρα πολλους σε σημειο που ελεγα παει θα παω στον γιατρο και θα μου πει οτι δεν ειναι καλα τα πραγματα!!αλλα τον ειχα ρβωτησει και μου ειχε πει οτι το σωμα αλλαζει η μητρα μεγαλωνει λογικα να εχεισ τετοια!!ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Σήμερα  το είδα και είμαι πολύ χαρούμενη..Είδα δηλαδή το σακο και μέσα την κουκίδα. Αλλά δυστυχώς έχω αποκόλληση.. είδα και λίγο καφέ και μου έδωσε χαπισ προγεστερόνη και ξεκούραση φυσικά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας. Τα πονακια συνεχίζουν βέβαια πιο ήπια..είμαι στην 4 εβδομάδα και την άλλη θα πάω να ακούσω την καρδούλα του 

Διαφημίσεις

On 20/7/2018 at 2:05 ΜΜ, mama16 είπε:

Σημερα  το είδα και είμαι πολύ χαρούμενη..Είδα δηλαδή το σακο και μέσα την κουκίδα. Αλλά δυστυχώς έχω αποκόλληση.. είδα και λίγο καφέ και μου έδωσε χαπισ προγεστερόνη και ξεκούραση φυσικά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας. Τα πονακια συνεχίζουν βέβαια πιο ήπια..είμαι στην 4 εβδομάδα και την άλλη θα πάω να ακούσω την καρδούλα του 

Κορίτσια μου για σας! Εγώ ήθελα να ρωτήσω είμαι στην 9 εβδομάδα και 4 ημέρα , είναι φυσιολογική η λίγη πόνοι που έχω χαμηλά στην κοιλιά και στην μέση??

Επίσης νιώθω καμιά φορά κάτι περίεργο χαμηλά λέτε να είναι το μωράκι ή είναι ακόμα νωρίς??? 

1 hour ago, Γεωργία Π. είπε:

Κορίτσια μου για σας! Εγώ ήθελα να ρωτήσω είμαι στην 9 εβδομάδα και 4 ημέρα , είναι φυσιολογική η λίγη πόνοι που έχω χαμηλά στην κοιλιά και στην μέση??

Επίσης νιώθω καμιά φορά κάτι περίεργο χαμηλά λέτε να είναι το μωράκι ή είναι ακόμα νωρίς??? 

Θεωρω πως ειναι φυσιολογικα αυτα που περιγραφεις. Θα εχεις και πονους περιοδου και ενοχλησεις στην κοιλια, στη μεση κλπ κλπ. Το σωμα σου αλλαζει.

On 30/7/2018 at 12:04 ΜΜ, Sentir...natureza είπε:

Θεωρω πως ειναι φυσιολογικα αυτα που περιγραφεις. Θα εχεις και πονους περιοδου και ενοχλησεις στην κοιλια, στη μεση κλπ κλπ. Το σωμα σου αλλαζει.

Ευχαριστώ πολύ sentir πήγα στο γιατρό μου και μιλήσαμε , είχα μια παληνδρομη και έτσι όλο ρωτάω γιατί φοβάμαι λιγάκι γενικά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...