Pegodou

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  105
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

9 Neutral

Περισσότερα για την/τον Pegodou

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

473 εμφανίσεις προφίλ
 1. Αύριο θα γίνει ένα μηνών , είναι πολύ μικρούλα... Δεν θέλω να σταματήσω να θηλάζω....
 2. Γιατί θα πάω για δουλειά... Σκέφτηκα να βγάζω γάλα με θηλαστρο αλλά όσο βγάζω το στήθος μου μετά έχει σαν πετροματα σε διάφορα σημεία και πονάω είναι πολύ βαρύ.
 3. Εμένα το μωράκι μου είναι 1 μήνα δεν έχω δώσει μπουκάλι εκτός από 2 φορές το χουμανα που μας είπε η γιατρός αλλά με το ζόρι και αυτό δεν το πίνει και τώρα το καλοκαίρι που θα είμαστε δεν θα μπορώ να θηλάσω και θέλω εάν μπορέσω να της δώσω ένα γάλα που να το πίνει μόνο για της εξόδους μασ.

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλησπέρα! Να ρωτήσω εγώ κάτι πως γίνεται να κάνεις μιξι σκόνης με μητρικό γάλα? Δλδ π.χ. στα 30 μλ βάζεις νερό 15μλ σκόνη μιση από το κανονικό και το άλλο μισό μητρικό γάλα?? Η κατάλαβα λάθος?
 6. Αχ μεγάλη ιστορία τελικά και η κολικοί σαν πρωτάρα εγώ έχω κλάψει αυτές τις ημέρες με την κόρη μου αφάνταστα. Τα καημένα στεναχωριέμαι πολύ .
 7. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!!! Ζορίζεται ναι γιατί θέλει να αεριστει το παρατήρησα ... Ευχαριστώ και πάλι!!!
 8. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Αν δεν επέμβω τα κακά της τα κάνει μια η δυο φορές στην ημέρα αλλά όχι πολύ δλδ σαν το μικρό μας δαχτυλάκι του χεριού , η υφή τους είναι ρευστά και την έχω πετύχει στο άλλαγμα όταν τα έκανε έβγαιναν αυτά τα κίτρινα μαζί και σαν νεράκι... ( Υπέθεσα ότι κάνει διάρροια αλλά δεν είναι νερουλά ) ναι στο κλάμα έτσι είναι και εγώ είπα για κολικούς... Θα την αφήσω να τα κάνει μόνη της γιατί ίσως φταίει ότι επεμβαίνω .
 9. Ναι καλή μου αποκλειστικά θηλάζω!!
 10. Η μικρή είναι τώρα 25 ημερών, στην αρχη οταν καθάρισε και μετά μου έκανε ανά 3 μέρες με χίλια ζόρια , ζορίζεται αρκετά κλαίει γκρινιάζει μαζεύει πόδια έχει αέρια και τα βράδια κλαίει ασταμάτητα.... Λογικά έχει κολικούς η μικρή μου έτσι? ότανμου ζορίζεται και μετά αερίζεται η κάνει κακά ηρεμεί και επίσης το ίδιο στις αναγωγές... Την μπατονετα την χρησιμοποίησα 3 φορές και είδα πως όταν κάνει κακά της με τη βοήθεια αυτή ηρεμεί...
 11. Γεια σας κορίτσια , έτσι είναι η δικιά μου ζορίζεται πολύ, έχει αέρια και κολικούς όλα μαζί και το καημένο υποφέρει... Εγώ έκανα αυτό που μου είπαν σε μια μπατονετα έβαλα λαδακι και στον ποπό αλλά βρε κορίτσια αυτό δεν προκαλεί χαλαρωσει στους αισθητήρες του μωρού , θα το κάνω κάθε φορά?? Γιατί την κάνω και μετά την άλλη μέρα πάλι τα ίδια και μετά κάνει κανονικά κακά της.
 12. Κορίτσια πλέον είμαστε εντάξει κάνει κακά της όπως πρέπει απλά ζορίζεται έχει αέρια ίσος είναι και κολικοί γτ κλαίει κιόλας...
 13. Καλημέρα! Το έκανα αυτό που μου είπες εγώ νιώθω καλά δλδ δεν βαρενει το στήθος μου πλέον αλλά η μπέμπα συνεχίζει και είναι έτσι δλδ παρατηρώ πως δυσκολεύεται να ενεργηθει και έχει αέρια αρκετά μέσα στην ημέρα!
 14. Από πάνες μια χαρά 5 την ημέρα αλλάζουμε... Ναι έκανα υπερπαραγωγή γτ το στήθος μου τρέχει από μόνο του ιδικά όταν θηλάζω από το ένα τρέχει το άλλο , θηλάζω και από τα δύο μια το ενα και μετά στην επόμενη ώρα το άλλο. Αχ καλή μου έχεις δίκαιο δεν της πολύ δίνω σημασία αλλά και η παιδίατρος δεν μου είπε και πολλά , απλά μου είπε να βάλω μια σφήνα στο στρώμα της μικρής για να μην βγάζει το γαλατάκι της και πως αν θέλω κάτι να την πάρω τηλέφωνο.
 15. Από νερό άλλο τίποτα , πίνω αρκετό!!! Αλλά να όταν είσαι πρωτάρα και η άλλη στο παίζουν εγώ τα ξέρω όλα και ακούς διαφορετικές γνώμες + του παιδιάτρου εκεί τα χάνεις... Μάλλον θα αλλάξουμε και παιδίατρο!!! Γι'αυτό μπαίνω στο σάιτ γτ και στο παρελθόν με την εγκυμοσύνη μου με έχει βοηθήσει!!
 16. Γεια σας κορίτσια και εγώ αντιμετωπίζω αυτό το θέμα, εγώ έχω γάλα ένιωθα το μωρό ότι έπινε και η πεθερα μου , μου έλεγε ότι δεν τρώει το μωρό και μου κάνει όλη την ώρα σούπες για να κατέβει γάλα δλδ είμαι σούπα και νερό όλη την ημέρα και μου είπε να βάλω θηλαστρο και το έκανα και τώρα τρέχει το γάλα και συνεχώς το μωρό δε πνίγεται για να φάει, επίσης τι μωρό δεν κάνει κακά του κάθε μέρα και όταν κάνει είναι σαν ( δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω συγνώμη) μασημένη τσίχλα πράσινο κίτρινο χρώμα με σπορακια όχι πάντα βέβαια αλλά έχει 2 μέρες που δεν κάνει κακά της αλλά βλέπω ότι μαζεύει ποδαράκι ζοριζεται γκρινιάζει κλαίει και λέω μήπως φταίει κάτι είναι κολικοί ή απλά επειδή δεν κάνει κακά...