Pegodou

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  127
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

9 Neutral

Περισσότερα για την/τον Pegodou

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

566 εμφανίσεις προφίλ
 1. Όχι σε κάθε γεύμα, δηλαδή πως να δω ότι κάνει παλινδρόμηση; Από γαλακτοκομικά τρώω μόνο ένα κασέρι στο τοστ. Υπερπαραγωγή έχω όχι πάντα , δλδ είναι φορές που η μικρή τρώει ανήσυχα και έτσι γεμίζει το στήθος μου και κλασικά τρέχει μόνο του και το ρυθμίζω την βάζω να τρώει από εκεί και έτσι αδειάζει. Ίσως να εννοούσε αυτό ναι , γιατί και εγώ παραξενευτηκα. Με βοήθησες αρκετά, θα κάνω αυτά που μου είπες για να δω πως πάει. Με ρώτησε πώς είναι το γάλα μου αν δλδ είναι ασπρουλιαρικο η σαν γκρι και της είπα σαν γκρί και λέει αραιό τότε....... Μου είχε πει να την βάζω σε στρώματα σε ανάκληση αλλά δεν είδα κάτι από αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό που θα σας πω είναι φάσεις που περνάει αλλά θέλει να φάει την βάζω στο στήθος και τρώει ελάχιστα και γυρνάει από την άλλη γκρινιάζει ή απλά κοιτάει γενικά και δεν θέλει να φάει, μετά την αφήνω και πιπιλαει το χέρι της την βάζω ξανά αλλά πάλι τα ίδια την αφήνω πάλι πιπιλαει το χέρι γκρινιάζει και έτσι με το χέρι της κοιμάται. Νομίζω πως όλα μου φαίνονται βουνό...
 2. Γεια σας κορίτσια πήγαμε στην παιδίατρο μας για εμβόλιο και κάναμε και τον απαρετητο έλεγχο του μωρού , τα κιλά της τον προηγούμενο μήνα ήταν 4650 και τώρα μας ζήτησε 5200 μου είπε επειδή θηλάζει και το γάλα είναι πιο αραιό είναι καλά τα κιλά της αν έπαιρνε φόρμουλα δεν θα ήταν καλά λέει , είμαστε 3 μηνών 1 εβδομάδας όπως σας είπα 2 εβδομάδες όλη μέρα στήθος αυτήν την εβδομάδα είμαστε κάπως καλύτερα κοιμόμαστε ηρεμούμε απλά να έχουμε το θέμα με τις αναγωγές που μου είπε επίσης ότι δεν είναι κάτι . Εγώ δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια γιατί σαν νέα μαμά πρώτη φορά βλέπω μωράκι να βγάζει τόσο πολύ γάλα όχι γουλιες γεύμα η λιγότερο του γεύματος. Καταταλα είμαι ήσυχη!
 3. Όχι από την αρχή τρώει λιγάκι και μετά , σαν να χτυπιέται κάνει κουνιέται έντονα και αερίζεται η κάνει κακά της ( φυσικά όχι πάντα) . Η παιδίατρος μας δεν μας είπε κάτι απλά για της αναγωγές ότι βγάζει το γαλατάκι της πιο πολύ γιατί κουνιέται έντονα, της είπα μήπως να κάναμε καμιά εξέταση και μου είπε όχι. ( Καμιά φορά από την αρχή τρώει λίγο βγαίνει κοιτάει αλλού ξανά ξανά μέχρι που κλαίει και πιάνει κανονικά , δεν ξέρω αν αυτό είναι σχετικό με αυτό που λέμε)

 4. Διαφημίσεις


 5. Εγώ βλέπω το μωρό μου που βγάζει το γαλατάκι του να κάνει αυτό που είπες , πολλές φορές τρώει τρώει κάπως λεμαργα και έτσι κάνει κακά της η αερίζεται... Σε ποιον μήνα (περίπου αν σου είπε) φεύγει αυτό, το λυπάμαι το καημένο τρώει και τα βγάζει μετά και την ημέρα κάνουμε 2 φορές μπάνιο γτ γίνεται χάλια.
 6. Ναι καλή μου θηλάζει αποκλειστικά. Σήμερα που είχα μια δουλειά και την πρόσεξε μια φίλη μου δεν ήθελε να φάει τόσο πολύ και όταν ήρθα εγώ σπίτι έκλαιγε και ενώ είχε φάει ήθελε ξανά και από εκείνη την ώρα ( δεν είχε κοιμηθεί κιόλας) κοιμήθηκε και ως τώρα είμαστε στο στήθος , ρευεται, παίζουμε λιγάκι κ ξανά φάει . Στον θηλασμό καθετε μέχρι 15'-20' .
 7. Ναι πάλι κοιμάται μια ώρα και ξυπνάει...
 8. Γεια σας , η μικρή μου είναι 3 μηνών και είναι όλη την ημέρα στο στήθος μου, ξυπνάμε 6 το πρωί και κοιμάται μια και καλή στης 10-11 ( κοιμάται και 1 ωρίτσα κάποια στιγμή το πρωί συνήθως 10) πονάει το στήθος μου το νιώθω συνεχώς να τσούζει και ερεθισμένο. Ξένο γάλα ή το δικό μου δεν παίρνει από εμένα ( δεν θέλω να λέω στην πεθερά μου να έρχεται συνεχώς πάνω στο σπίτι μας) πιπίλα μια από τα ίδια. Τι να κάνω με κουράζει αυτό ,όχι ότι μου είναι βάρος αλλά και η ψυχολογία μου δεν βοηθάει...
 9. Δεν θα τα βάψω. Έκανα μια ερώτηση γιατί μου είχα πει πως επιτρέπεται και ήθελα επιβεβαίωση.
 10. Έχω φίλη σπουδάζει κομμωτική που πάει σε σπίτι , το παιδί θα είναι σε άλλο δωμάτιο φυσικά .
 11. Δηλαδή κορίτσια για να βεβαιωθω επιτρέπεται η βαφή μαλλιών ... Η ντεκαπαζ; Γιατί θέλω να βάψω τα μαλλιά μου από κάστανο σε ξανθό και θηλάζω τώρα σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον 3ο μήνα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και πόσο καιρό θηλάζει το μωρό... Η αλήθεια είναι πως και μόνο που ρωτάω νιώθω τύψεις αλλά θέλω να ανεβάσω την ψυχολογία μου. Και όσο θα έχω βαφή στο κεφάλι μου κάνει να θηλάσω, δεν έχουμε ώρες θηλασμού εμείς.
 12. Εγώ είναι να μην ξεσπάσω , τώρα τα λέω τα λέω στην πεθερά μου δεν καταλαβαίνει αλλά είναι να μην ξεσπάσω... Ούτως ή άλλως λύση δεν έχω βρει καιρό τώρα.
 13. Έχω φίλες ναι, αλλά κορίτσια δεν θέλω να τις φορτώνω με τα δικά μου.
 14. Ότι ακριβώς είπε έτσι νιώθω ,έτσι είναι τα πράγματα πολλές φορές έκανα συζητήσεις αλλά τα ίδια και τα ίδια , με έχει κουράσει πολύ αυτό. Η γυναίκα το έχει σαν δικό της παιδί και χωρίζει και τα άλλα εγγόνια της από το παιδί του άντρα μου. Ναι ο άντρας μου έτσι ήταν εν μέρει με τη μαμά του αφού να φανταστείς ούτε που μιλιούνται ιδιαίτερα ο πατέρας του δε, δεν μιλάει καθόλου μόνο όταν είναι να δούνε τα οικονομικά μας η καμιά δουλειά !!! Αν είχα τους γονείς μου θα ελεγα έχω μια αγκαλιά έχω ένα στήριγμα αλλά τώρα νιώθω τέλειος μόνη μου , γι'αυτό και γράφω εδώ θέλω να νιώθω ότι κάποιος με καταλαβαίνει, με συμβουλεύει.
 15. Ναι έχεις απόλυτο δίκαιο , εγώ θέλω το παιδί και αυτός φυσικά αλλά δεν κάνει κάτι εγώ αν πω τίποτα βγαίνω η Κάκια της υπόθεσης πάντα και με έχει κουράσει αυτό. Π.χ. σήμερα ήρθε το παιδί για πσκ (το βλέπουμε κάθε Τρίτη και κάθε 2 πσκ) και την πήρε η γιαγιά της από την μητέρα της γτ ο άντρας μου δούλευε και το παιδί δεν έχει έρθει ακόμα πάνω σε εμάς να το δούμε , δεν το αντέχω άλλο αυτό κάθε φορά που έρχεται το παιδί μαλλωνουμε γιατί δεν λέει στην μητέρα του το σωστό γτ το σωστό είναι να είναι το παιδί σε εμάς.
 16. Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλες σας... Τον χαμό των γονιών μου δεν τον έχω ξεπεράσει η αλήθεια είναι πως καθημερινά κλαίω όσο τους σκέφτομαι. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον άντρα μου αλλά κορίτσια δεν ξέρει και αυτός τι να κάνει ναι καταλαβαίνω είναι η μητέρα του αλλά και εγώ είμαι η οικογένεια του έχουμε ένα παιδί μαζί και δεν ξέρω πραγματικά τι να πω από την μια τον δικαιολογώ αλλά είναι αυτές οι στιγμές που λέω όχι δεν δικαιολογώ τίποτα. Βγαίνω έξω και δεν θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μετά γτ ξέρω πως κάτι θα γίνει και σήμερα , δεν θέλω να της κρατάω μούτρα η απόσταση ( που κρατάω απόσταση και η συμπεριφορά μου είναι κρύα πλέον) αλλά δεν μου δίνει αφορμές να έρθω ξανά κοντά της. Η πεθερά μου δε σαν ηθοποιος ( έπαιζε θέατρο στα νιάτα της) μπροστά μου είναι κρύα με ύφος και όταν έχουμε κάποιον άλλον κοντά μας είμαι το παιδί της τότε το κοριτσάκι της! Χχχααααα είναι καλή σε αυτό που κάνει μπροστά σε άλλους που νομίζεις ότι δεν έχουμε μαλλοσει ποτέ, εγώ πάλι ούτε στα μάτια δεν θέλω να την κοιτάω πια . Αυτά , θα προσπαθήσω ξανά να μιλήσω με τον άντρα μου , δεν θέλω να τον φορτώνω γτ έχει και την πρώην γυναίκα του να κάνει νούμερα με το παιδάκι του . Άλλη ιστορία και αυτή μεγαληηη!! Σας ευχαριστούμε και πάλι!!!