Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Δε βρήκα απαντήσεις στην αναζήτηση και σκέφτηκα να ανοίξω νέο θέμα.

Βρίσκομαι εν μέσω προσπαθειών συλλογής ωαρίων με φυσικούς κύκλους ή με διέγερσεις σε τροποποιημένους φυσικούς κύκλους, που αποφασίσαμε με το γιατρό να συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη, λόγω της υστεροσκόπησης, την οποία έκανα πρόσφατα για την αφαίρεση ενός πολύποδα (κλείνει και η κλινική τον Αύγουστο).

Έχει κάποια από εσάς γνώση - εμπειρία για τις συνέπειες, που έχει η λαπαροσκόπηση χολής κυρίως στα ορμονολογικά αλλά και στις άλλες παραμέτρους για τις ωοληψίες και την εμβρυομεταφορά; Την λαπαροσκόπηση της χολής ο γιατρός συμφωνεί να την κάνω τώρα το καλοκαίρι, ούτως ή άλλως πρέπει να γίνει πριν την εμβρυομεταφορά. Θα μας καθυστερήσει επιπρόσθετα; θα χαλάσει τις ορμονολογικές;

Φοβάμαι για το χρόνο που δεν είναι σύμμαχος, φοβάμαι βασικά τη χειροτέρευση της ποιότητας των ωαρίων και εξαιτίας αυτής της επέμβασης...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα! Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! 

Έχεις ρωτήσει το γιατρό σου, σου έχει πει κάποιος γιατρός κάτι ανάλογο ή είναι δικές σου ανησυχίες αυτες; έκανα χολοκυστεκτομη χωρίς όμως να ειμαι σε φάση εξωσωματικής, αλλά σε όλο αυτό δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι που να χαλάει την ορμονική ισορροπία του οργανισμού. Γιατρός δεν ειμαι βέβαια, αλλά από φάρμακα μόνο ολική νάρκωση θα κάνεις όπως θα έκανες και σε επείγουσα καισαρική ας πούμε και αντιβίωση όπως πάλι θα έπαιρνες μετά από οποιοδήποτε χειρουργείο ακόμη και καισαρικης, όπου οι ορμόνες χοροπηδάνε λόγω τοκετού θηλασμού κλπ. Νομίζω ότι αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα σου το έλεγαν οπωσδήποτε γιατί είναι σοβαρό. Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα χωρίς λόγο, δεν ειμαι όμως και γιατρός σου ξαναλέω.

Επίσης, άμα την κάνεις σχετικά άμεσα, σε 2 βδομάδες δεν θα θυμάσαι καν ότι έκανες χειρουργείο, όποτε καν τη να ξεμπερδεύεις και να συνεχίσεις για το μωράκι σου!

Link to comment
Share on other sites

Μερεντουλα μου, σ' ευχαριστω για την απαντηση σου. Χαιρομαι που η εμπειρια σου δεν ηταν τοσο τραυματικη κ που μεταφερεις τη δικη σου ψυχραιμη αποψη. Δικοι μου ειναι οι φοβοι, δεν ειχα καλη ανταποκριση σε καποιες διεγερσεις κ μαλλον αγχωνομαι παραπανω για τις επομενες.. Εχω συγχυστει κ με τα απογευματινα πρηξιματα λογω της χολης, μου φταει κ το συμπαν... Σ' ευχαριστω ξανα για το κουραγιο κ σου ευχομαι τα καλυτερα!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...