Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΑΣΩ

emanuela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 319
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 1 χρόνο μετά...

ρε κορίτσια τι ποσά είναι αυτά!!!!!!???αμα είναι έτσι καλύτερα να ξαναπάω σε δημόσιο που έκανα το πρώτο,παρα το οτι έπεσα σε μ....α γιατρό και δεν ξαναπάω σε αυτόν,παρά τόσα έξοδα!και μάλιστα για το τίποτα!εκμετάλλευση!με απασχολεί γιατί η γυναικολόγος μου,που την βρίσκω συνεργάσιμη και ενημερωμένη και με καθησυχάζει όταν πρέπει, συνεργάζεται με ΙΑΣΩ.Τουλάχιστον εκει στέλνει τις εξετάσεις μας.είμαι απο Αρκαδία γι αυτό και η Αθήνα μου φαίνεται λίγο ανάποδο αν και δεν είναι πολύ μακριά.

ρε κορίτσια τι ποσά είναι αυτά!!!!!!???αμα είναι έτσι καλύτερα να ξαναπάω σε δημόσιο που έκανα το πρώτο,παρα το οτι έπεσα σε μ....α γιατρό και δεν ξαναπάω σε αυτόν,παρά τόσα έξοδα!και μάλιστα για το τίποτα!εκμετάλλευση!με απασχολεί γιατί η γυναικολόγος μου,που την βρίσκω συνεργάσιμη και ενημερωμένη και με καθησυχάζει όταν πρέπει, συνεργάζεται με ΙΑΣΩ.Τουλάχιστον εκει στέλνει τις εξετάσεις μας.είμαι απο Αρκαδία γι αυτό και η Αθήνα μου φαίνεται λίγο ανάποδο αν και δεν είναι πολύ μακριά.

κι εγώ το πρώτο Ιασώ και μεχρι τον 7ο εκει θα γεννούσα, αλλά τελικά αλλαξα και πήγα Αττικό, χίλιες φορες καλύτερα, από πολλές απόψεις!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! πραγματικά ήθελα να γράψω νωρίτερα αλλά δεν προλάβαινα ούτε στην τουαλέτα να πάω..η ναταλίτσα μας είναι 6 μηνών, και θέλω να γράψω για το ιασώ την εμπειρία μας:

ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΤΣΑ. ΕΠΕΙΛΕΞΑΜΕ ROOMING IN ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΙΠΛΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΜΑΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!

Στο Ιασώ πήγα γιατί η γιατρός μου ήταν εκεί, αλλά στο επόμενο (ναι θα θέλαμε πολύ να κάνουμε και επόμενο τζουτζουκάκι) θα ψάξω για κ'ατι άλλο , έχω ακούσει 'οτι το αττικό είναι πιο φιλικό στο θηλασμό..

καληνύχτα

• 10 months later...

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να γέννησε πρόσφατα και να έμεινε σε superior 3κλινο? Πώς ήταν? αξιζει τον κόπο ή είναι τσάμπα λεφτά παραπάνω σε σχέση με το απλό 3κλινο?

εγω θα γεννησω στο ΙΑΣΩ 30 Αυγούστου.ζητήσαμε και ειδαμε τα δωμάτια και απειδη ακριβως τους ιδιους ενδιασμους ειχαμε και μεις καταλήξαμε στο απλα 3κλινο.Διαφορές δεν εντοπίσαμε ουσιαστικές.και οι υπηρεσιες που προσφέρουν ειναι οι ίδιες.μπορεις να κανεις μια επισκεψη και να ζητησεις να δεις τα δωμάτια, αλλα δεν νομιζω οτι εχει νόημα το superior.

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

εγω θα γεννησω στο ΙΑΣΩ 30 Αυγούστου.ζητήσαμε και ειδαμε τα δωμάτια και απειδη ακριβως τους ιδιους ενδιασμους ειχαμε και μεις καταλήξαμε στο απλα 3κλινο.Διαφορές δεν εντοπίσαμε ουσιαστικές.και οι υπηρεσιες που προσφέρουν ειναι οι ίδιες.μπορεις να κανεις μια επισκεψη και να ζητησεις να δεις τα δωμάτια, αλλα δεν νομιζω οτι εχει νόημα το superior.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, με το καλό να γεννησεις :P

Αν και στο απλό δωμάτιο δεν περιλαμβάνονται οι εξετάσεις του μωρού (150?) και πάλι υπάρχει μια διαφορά της τάξης των 350? περιπου. Και εγώ αμφιβάλλω αν θα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Μπορεί στην επόμενη επίσκεψη να ζητησω να δω ενα superior δωματιο έτσι για να μου φύγει και η περιέργεια

MALECON ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!Χαρη στην ερωτηση σου πετυχα αυτο το θεμα στο οποιο ειχα γραψει πριν απο 2 χρονια και βαλε και συγκινηθηκα!!!!Ειδικα τωρα που πλησιαζουν τα δευτερα γενεθλια της μικρης μου!

Παντως αυτα τα superior και standard μου ακουγονται πραγματικα δωματια ξενοδοχειου!!!Εγω σε 6κλινο ειχα γεννησει τοτε,ευτυχως καταργηθηκαν απότι ξερω.

Με το καλο τα μωρακια σας και καλο κουραγιο κοριτσια!!!!!!

Διαφημίσεις

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να γέννησε πρόσφατα και να έμεινε σε superior 3κλινο? Πώς ήταν? αξιζει τον κόπο ή είναι τσάμπα λεφτά παραπάνω σε σχέση με το απλό 3κλινο?

Στο απλο τρικλινο υπαρχουν 3 κρεβατια το ενα διπλα στο αλλο.Στο superior ειναι τα 2 το ενα διπλα στο αλλα και το αλλο καπως τοποθετημενο απο την απεναντι πλευρα...και καλα δεν ειναι τοσο στριμωγμενα.Εγω πεταμενα λεφτα το θεωρω.Σε απλο ημουνα και μια χαρα βολευτηκαμε και οι 3 κοπελες και ειχαμε και τα μωρα μεσα.3 μεες πας μεσα να γεννησεις...φανταζεσαι οτι θα εχεις το μωρ σου αγκαλια και θακαθεσαι να σκεφτεσαι αν το δωματιο ειναι superior η οχι?

Κι επειδη ειναι και δυσκολες εποχες...κρατηστε τα λεφτακια σας για κατι πιο σημαντικο...μη τα σκορπατε ετσι σε ανουσια πραγματα.

Niki αυτό σκέφτομαι και εγώ, πως 3-4 μέρες είναι, θα περάσουν. Εδώ πέρασαν στο 6κλινο, δεν θα περάσουν στο 3κλινο? Που απ'ότι άκουσα το 3κλινο ειναι το παλιο 6κλινο χωρισμένο στη μέση!!!! Το superior γιατι να ειναι άλλο δηλαδη? Απλά θα έχουν αλλάξει (και καλά) την διάταξη

τα τρίκλινα του ΙΑΣΩ που ήταν παλιά εξάκλινα είναι λίγο στριμωγμένα η αλήθεια είναι, εγώ έτυχε και ήμουν σε γωνιακό, οπότε οι δύο ήμασταν από τη μία πλευρά και η τρίτη απέναντι και είχαμε αρκετό χώρο ανάμεσά μας, ήμασταν πολύ άνετα μπορώ να πω... δίπλα που τα έβλεπα μου φαινόντουσαν λίγο κάπως... αλλά δεν ήξερα ότι τα δικά μας ήταν τα superior και δεν νομίζω να το πλήρωνα έξτρα ;) απλά γέννησα Παρασκευή και γινόταν ο κακός χαμός (ήταν και καλοκαιράκι χεχεχε τα μπάνια του λαού και των γυναικολόγων) και εμάς τις τρεις τελευταίες μας έβαλαν εκεί προφανώς.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Γέννησα στο Ιασώ πέρσι στις 18/06. Ζήτησα τρίκλινο. Το δωμάτιο που με έβαλαν ήταν ένα πρώην τετράκλινο, το οποίο είχαν χωρίσει με γυψοσανίδα στη μέση και στο χώρο που παλιά ήταν δύο κρεβάτια είχαν στριμώξει και ένα τρίτο. :evil: Δεν χωράγαμε να περάσουμε όταν απλά έφερναν τα μωρά. Δεν συζητώ τι γινόταν στο επισκεπτήριο.:evil::evil:

ΥΓ kinkajoujou έχουμε γεννήσει την ίδια ημέρα. Η Ιφιγένεια γεννήθηκε 11:30 το βράδυ οπότε μάλλον εγώ ήμουν η τελευταία :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Γέννησα στο Ιασώ πέρσι στις 18/06. Ζήτησα τρίκλινο. Το δωμάτιο που με έβαλαν ήταν ένα πρώην τετράκλινο, το οποίο είχαν χωρίσει με γυψοσανίδα στη μέση και στο χώρο που παλιά ήταν δύο κρεβάτια είχαν στριμώξει και ένα τρίτο. :evil: Δεν χωράγαμε να περάσουμε όταν απλά έφερναν τα μωρά. Δεν συζητώ τι γινόταν στο επισκεπτήριο.:evil::evil:

ΥΓ kinkajoujou έχουμε γεννήσει την ίδια ημέρα. Η Ιφιγένεια γεννήθηκε 11:30 το βράδυ οπότε μάλλον εγώ ήμουν η τελευταία :lol:

Να μας ζήσουν συναδέλφισσα! Εμείς ήμασταν οι τελευταίες της πρωινής βάρδιας, όταν πήγα το πρωί ήταν ΟΛΕΣ με πρόκληση και καισαρική, ούτε ΜΙΑ που να της είχαν σπάσει τα νερά...

εκεί κατά τις 3 παρά που άλλαζε και η βάρδια δεν είχε μείνει ψυχή! Και όπως μου επιβεβαίωσε κι ο γιατρός μου, οι περισσότερες κατέληξαν σε καισαρική... τον ειρωνεύτηκε μάλιστα ένας νεαρός γιατρός γιατί ήταν ακόμη στις 4 παρά στα χειρουργεία και δεν είχε τελειώσει... :rolleyes:

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Μια ερωτηση κορίτσια εαν γνωριζει καμια σας. στα τρίκλινα του Ιασω, μπορει να τυχουν μαζί μανούλες απο καισαρική και αλλες απο φτ, ή τις διαχωρίζουν?

Φυσικα και δεν τις διαχωριζουν!Για ποιο λογο να το κανουν?Οπου υπαρχει διαθεσιμο κρεβατι σε εκεινο το δωματιο σε πανε, εννοειται σε οτι εχεις ζητησει , 3κλινο,μονοκλινο κλπ αλλα οπου υπαρχει κρεβατι!

Ο μονος διαχωρισμος που γινεται ειναι στις μανουλες που εχουν ζητησει rooming in και σε οσες δεν εχουν.Αν εισαι δλδ σε τρικλινο και ζητηεις να εχεις το παιδι μαζι σου θα σε εχουν σε ενα δωματιο με αλλες 2 μανουλες οι οποιες και αυτες θα εχουν μαζι το μωρακι τους.ΚΑι ειναι και λογικο αυτο αν το σκεφτεις.Τωρα να χωρισουν καισαρικες και φτ τι νοημα εχει?

• 2 εβδομάδες μετά...
kalispera sas manoyles!!!eimai kainoyrgia melontiki manoyla prota o 8eos genaw telos septemvrioy 2011 kai 8a i8ela na moy peite an exei kapia empiria gia to rooming in sto Iaso giati endiaferomai kai an mas to xreonoyn?sas eyxaristo

Pollina,καλως ηρθες στο φορουμ.Κατα αρχην, γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι δεν επιτρεπονται οι λατινικοι. Εγω γεννησα 14/2 στο ΙΑΣΩ,ειχα το μπεμπουκο μου συνεχεια μαζι μου και το rooming-in δεν χρεωνεται εξτρα. Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με ενα πονο σου ευχομαι.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

καλως σας βρηκα!!!!!!σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!θελω να εχω 24 ωρες μαζι μου το παιδακι μου μολις γεννη8ει λογικο γιατι ειμαι πρωταρα, οστοσο υπαρχουν δωματια που βαζουν τις μανουλες που θελουν rooming in μαζι?η θα ταλαιπωρησω αλλες μανουλες με το κλαματακι του μπεμπη οταν ερ8ει η ωρα??οσο για το Ιασω μου εχουν πει διαφορα μανουλες που γεννησαν εκει πως αλλιως το περιμεναν και αλλιως τελικα ηταν, τι να πω δεν ξερω με εχουν ζαλισει... :(

Pollina!!!

Έγώ από προσωπική εμπειρία (γέννησα στο ΙΑΣΩ πριν 2 μήνες) ξέρω ότι μπορείς να ζητήσεις rooming in οποιαδήποτε στιγμή. Αν πας σε τρίκλινο προσωπικά δεν στο συνιστώ. Δεν είναι καθόλου αυστηροί με το επισκεπτήριο ούτε καν όταν θελήσεις να θηλάσεις. Εκεί εσύ θα πρέπει να γίνεις "κακια" και να τους βγάλεις όλους έξω εκτός και ζητήσεις από την προισταμένη να έρθει και να κάνει μια παρατήρηση. Με τις άλλες κοπέλες βέβαια συννενοηθήκαμε (΄και πολύ αργήσαμε) μετά από 2 ημέρες όταν φέρνουν τα μωρά να κρατάμε ενα το πολυ 2 άτομα απο τους επισκέπτες μέσα και να αλλάζουνε.

Οπότε προτείνω να πας με το καλο στο δωμάτιο να δεις πως έχουν τα πράγματα και αφού το διευκρινήσεις ότι στο επιτρέπουν πάρε τοτε το μωράκι σου να είσαι και σίγουρη για τον αποκλειστικό θηλασμό πάνω από όλα.

Το κλάμα και το αν θα ενοχλεί μην σε απασχολει. Μαιευτήριο είναι. Φυσικά και θα κλαίνε τα μπεμπακια!!!! Δε νομίζω καμία μανούλα να ενοχληθεί που θα έχεις το μπεμπακι αγκαλιτσα ολη μέρα!!!

2XNsp3.png

• 4 months later...

Γέννησα πριν από δυόμιση χρόνια στο Ιασώ και τώρα μόλις έμαθα ότι είμαι πάλι έγκυος. Απ'ότι κατάλαβα έχουν επέλθει κάποιες αλλαγές στο Ιασώ. Πέρα από τα τρίκλινα κτλ. τώρα επιτρέπεται να έχεις το μωρό συνέχεια μαζί σου; Το ετοιμάζουν και το αλλάζουν πάλι εκείνοι, έτσι δεν είναι. Και πριν είχα για πολύ ώρα το μωρό μαζί μου, αλλά απλά καμιά φορά τους έλεγα να το αφήσουν παραπάνω. Τωρα δηλ. μπορεί να είναι συνέχεια μαζί μας; Αν και με την κατάσταση εκεί ίσως πάλι να μην το προτιμούσα, γίνεται χαμός στην ώρα των επισκεπτηρίων, εγώ δεν ήθελα κόσμο οι άλλοι όμως είχαν συνέχεια και εκτός των ορισμένων ωραρίων. Πώς έχει λοιπόν τώρα η κατάσταση; Μήπως είναι πιο αυστηροί με τους επισκέπτες;

Γέννησα πριν από δυόμιση χρόνια στο Ιασώ και τώρα μόλις έμαθα ότι είμαι πάλι έγκυος. Απ'ότι κατάλαβα έχουν επέλθει κάποιες αλλαγές στο Ιασώ. Πέρα από τα τρίκλινα κτλ. τώρα επιτρέπεται να έχεις το μωρό συνέχεια μαζί σου; Το ετοιμάζουν και το αλλάζουν πάλι εκείνοι, έτσι δεν είναι. Και πριν είχα για πολύ ώρα το μωρό μαζί μου, αλλά απλά καμιά φορά τους έλεγα να το αφήσουν παραπάνω. Τωρα δηλ. μπορεί να είναι συνέχεια μαζί μας; Αν και με την κατάσταση εκεί ίσως πάλι να μην το προτιμούσα, γίνεται χαμός στην ώρα των επισκεπτηρίων, εγώ δεν ήθελα κόσμο οι άλλοι όμως είχαν συνέχεια και εκτός των ορισμένων ωραρίων. Πώς έχει λοιπόν τώρα η κατάσταση; Μήπως είναι πιο αυστηροί με τους επισκέπτες;

Γεννησα πριν 8 μήνες περίπου. Ζήτησα rooming in κι έτσι είχα το μωρό μαζί μου. Το πλένουν, το αλλάζουν εκείνες!

Την ώρα του επισκεπτηρίου το απόγευμα τα βλέπει ο παιδίατρος κι έτσι τα παίρνουν! Αλλά όποτε θες τους λες να στο πάρουν και να στο φέρουν μετά για να θηλάσει!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...