Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσύνη 5η εβδομάδα & απελπισία!

Recommended Posts

Kορίτσια είμαι 5 εβδομ. Πολύ νωρίς αλλα εχω φρικαρει εχω πολλα νευρα τον μικρο μ 2 χρ. Που δεν μ αφηνει σε ησυχια ολο φωναζω ταραζομαι κ οτι κ να φαω μ ποναει το στομαχι μ ακομα κ με το νερο. Κ η κοιλια μ ειναι πρυσμενη σαν 6-7 μηνών γιατί όλα αυταααα;;;;  

Διαφημίσεις

On 7/18/2017 at 3:30 ΜΜ, Καίτη.κ είπε:

Kορίτσια είμαι 5 εβδομ. Πολύ νωρίς αλλα εχω φρικαρει εχω πολλα νευρα τον μικρο μ 2 χρ. Που δεν μ αφηνει σε ησυχια ολο φωναζω ταραζομαι κ οτι κ να φαω μ ποναει το στομαχι μ ακομα κ με το νερο. Κ η κοιλια μ ειναι πρυσμενη σαν 6-7 μηνών γιατί όλα αυταααα;;;;  

Καιτη καλησπερα

Εφοσον εχεις ηδη ενα παιδακι ξερεις πολυ καλα πως λειτουργουν οι ορμονες στην εγκυμοσυνη.Δεν εχει σημασια που ειναι νωρις γιατι ηδη οι αλλαγες αρχισαν.Θα τα καταφερεις μην απελπιζεσαι..Δεν εχεις καποιον για να σε βοηθαει;Οσο γινεται μεσα στη διαρκεια της ημερας να σου κραταει καποιος το παιδι.Συζηγος;πεθερα;μαμα;αδερφη;Ζητα βοηθεια και στηριξη οσο ειναι ακομα νωρις.Κανε λιγακι υπομονη και μην δινεις σημασια σε πραγματα που εδινες πριν.Βρες τροπους να ειστε πιο ησυχα.Να βγαινεται βολτες σε παρκα σε παιδοτοπους να ξεδινει κ εκεινο και να χαλαρωνεις κ εσυ.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα

Edited by Eleni-thess