-
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.601 απαντήσεις
- 405.852 εμφανίσεις
-
Μεγαλο κεφαλι εμβρυου στην 34η εβδ. Είναι ανησυχητικό;
Από Marilou92, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 1 απάντηση
- 65 εμφανίσεις
-
Εντονος πόνος Χαμηλά στην 38η Εβδομάδα...
Από Stellinula, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 39 απαντήσεις
- 18.174 εμφανίσεις
-
- 501 απαντήσεις
- 60.543 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 76 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 36.749 εμφανίσεις
-
Τί γνώμη έχετε για τα πειραματικά ή τα πρότυπα σχολεία;
Από soevan07, in Σχολική ηλικία (απο 6 ετών)
- 247 απαντήσεις
- 100.051 εμφανίσεις
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 78 απαντήσεις
- 20.663 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 13.289 εμφανίσεις
-
- 171 απαντήσεις
- 132.509 εμφανίσεις
-
- 351 απαντήσεις
- 63.637 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 15.290 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από petrini,Ντρέπομαι για όσα θα γράψω αλλά με βασανίζουνε πολλά ερωτήματα.
Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος χάρηκα. Αμέσως ξεκίνησαν οι αναγούλες και οι εμετοί και έκτοτε ολη η χαρά χάθηκε. Αντι αυτού νιώθω πολύ μα πολύ δυστυχισμένη και πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι οι ορμόνες του πρώτου τριμήνου γιατί συνεχιζουνε.
Όταν μάθαμε το φύλο του μωρού βυθίστικα ακόμη σε πιο μεγάλη κατάθλιψη και με έχει πνίξει η απογοήτευση για ολα αυτά που νιώθω.
Γιατί να μην έχουνε σταματήσει οι εμετοι?
Γιατί να μην είμαι λίγο χαρούμενη για την εγκυμοσύνη μου?
Γιατί να με έχει πειράξει τοοοοσο πολύ το άκουσμα του φύλου του μωρού?
Γιατί να νιώθω τοοοοσο χάλια?
Με ανησυχεί η κατάσταση μου και θα ήθελα να ακούσω παρόμοιες ιστορίες που εξελίχθηκαν θετικά και ιδιαίτερα για το φύλο του μωρού. Πρέπει να είμαι η μοναδική εγκυμονούσα που να εχω παρει τοσο κατάκαρδα το΄θεμα αυτό. -
Από bourbou,Γειά σας κορίτσια, με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!
άνοιξα αυτό το θέμα για να δω πως τα πάτε από ψυχολογία..εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου. Δεν ξέρω αν φταίει η εγκυμοσύνη, αλλά δεν βρίσκω και κάτι άλλο. Γενικά δεν αγχώνομαι με το θέμα της εγκυμοσύνης και ο ερχομός του μωρού μόνο θετικά συναισθήματα μου φέρνει. Ούτε άγχος, ούτε φόβος, ούτε τίποτα. Έχω ένα θετικό προαίσθημα οτι όλα θα πάνε καλά. έχω την εντύπωση όμως οτι υποσυνείδητα αγχώνομαι..γενικά νιώθω οτι είμαι σε πολύ ευαίσθητη φάση..μου έρχεται να κλάψω με την παραμικρή αφορμή, νιώθω περίεργα..Εσείς πως αισθάνεστε; έχει καμία παρόμοια συναισθήματα; -
Από Christinaki81,Κοριτσια καλησπερα! Θα ηθελα να μαθω αν καποια εζησε καταθλιψη στην εγκυμοσυνη, αν πηρε καποιο αντικαταθλιπτικό και σε τι ποσότητα και αν επηρεαστηκε το μωρακι της. Ειχα αγχωδη καταθλιπτικη διαταρραχη απο το 2006 και τωρα στον 5ο μηνα νιωθω παλι αφορητα. Ανησυχω μηπως πρεπει να ξεκινησω παλι αγωγη. Θα ηθελα τις εμπειριες σας εστω και με π.μ.
Ευχαριστω!!! -
Από alcyon,Μικρή και απλή η απορία...
Ποια είναι η διαχωριστική γραμμή που καθορίζει σε ποιον ειδικό θα απευθυνθεί κάποιος;
Λόγω επαγγέλματος, οι συμπεριφορές με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή είναι πολλές. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτές χρείζουν ειδικού. Όμως σε ποιον ειδικό αντιστοιχούν; Ψυχολόγο ή ψυχίατρο;
Για παράδειγμα, έτυχε για το ίδιο περιστατικό να ρωτήσω φίλες/γνωστές μου ψυχολόγους (3 τον αριθμό) και να μου πουν πως είναι οκ και χρειάζονται τα άτομα αυτά συμβουλευτική, ενώ για τις ίδιες περιπτώσεις οι ψυχίατροι (2 διαφορετικοί) λένε πως είναι θέμα παθολογίας.
Όλοι οι ειδικοί είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, την εμπειρία τους και το επάγγελμά τους.
Λοιπόν... ποιον πιστεύουμε;; :confused:
-