Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Sos Στίγμα μεσογειακής αναιμίας

Indyla

Recommended Posts

Μα τι ωραια νεα ειναι αυτα;;;Θα σκεφτομαστε αισιοδοξα!!!Η επομενη εβδομαδα θα ειναι και για τις δυο μας η πιο ωραια εβδομαδα της ζωης μας!!Θα περιμενω να ακουσω τα ευχαριστα και απο εσενα...υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα λοιπον & να προσεχεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 247
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζίνα έβλεπα τα αποτελέσματα της προηγούμενης εγκυμοσύνης μου, στις 7 μέρες είχαν βγει και όχι στις 10 που έγραψα παραπάνω. Αλλά θυμάμαι πως είχαν πει πως αποκλείεται να τα βγάλουν νωρίτερα. 10 μέρες είχε κάνει ο καρυότυπος νομίζω. 

Ναι, σκεφτόμαστε θετικα! Και περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα! 

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

Λυπαμαι πολυ για τα νεα σου!!Αν θυμαμαι καλα εχεις ενα παιδακι,οποτε παρε δυναμη απο αυτο και θα ερθει και το αδερφακι του συντομα!!Η αληθεια ειναι οτι πλεον το αγχος με εχει κυριευσει και τα βλεπω ολα μαυρα!Το σκ επαθα δυο κρισεις αγχους & τα βραδια δεν κοιμαμαι!Χτυπαει το κιν μου και μεχρι να δω ποιος με καλει με πιανει ταχυπαλμια!!θελω να τελειωσει αυτος ο εφιαλτης!Το ξερω πως μονο εσεις με καταλαβαινετε..!

Καλησπερα κοριτσια μου! Πω πω εχω πολυ καιρο να μπω! Δεν εχω πολυ χρονο πια με 3 μικρα στο σπιτι! Η μικρη μας γεννηθηκε τον Νοεμβριο τωρα ειναι 3,5 μηνων! 

Δεν διαβασα πολλα δεν προλαβαινω αλλα να ευχηθω καλα αποτελεσματα στη Ζινα μεσα απο τη ψυχη μου! περιγραφεις τα συναισθηματα σου και ειναι σαν να τα ζω ξανα σε νιωθω απολυτα.  Μακαρι να ειναι ολα καλα γλυκια μου! 

Pleiad μου λυπαμαι που απετυχε η εξωσωματικη ευχομαι να ερθει συντομα και σε εσας ενα υγιεστατο μικρουλι και να μαστε εδω να χαιρομαστε με τη χαρα σου! 

Μπορει να μην γραφω συχνα αλλα σας σκεφτομαι ολες και μοιραζομαστε ενα πολυ προσωπικο θεμα που οποιος δεν το χει ζησει δεν μπορει να ξερει! Ευχομαι το καλυτερο για ολες! 

Διαφημίσεις

11 hours ago, Zina1987 said:

Η μπεμπα μας ειναι καλα!!Εχω τρελαθει...δεν εχω λογια!!

Τι τέλεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο δοξα το Θεο!!!!!!!!! απολαυσε την εγκυμοσυνη σου! Τωρα ξεκιναει η ομορφη περιοδος! Όλα καλα απο δω και πέρα! Με το καλο κοπελα μου!

Ζίνα μπραβοοο!!! Τώρα απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου! Η μπέμπα σε λίγους μήνες θα έρθει στην αγκαλιά σου! 

Λινακι να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Πολύ χαίρομαι που διαβάζω νέα σου! 

Εγώ είμαι καλά κορίτσια μου. Έχω άλλο ένα υγιές εμβρυακι στην κατάψυξη και ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα να το φέρω σπίτι του! 

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μουΑκομη δεν μπορω να το πιστεψω!!Ειχα αρχισει να απογοητευομαι τις δυο τελευταιες μερες & πραγματικα αν καποιος δεν το χει περασει οσο και να θελει δεν μπορει να σε καταλαβει απολυτα!!Τελικα η μπεμπα πηρε το στιγμα του μπαμπα της!!!αχ....τωρα αναπνεω!!!linaki μου να σου ζησουν τα παιδακια σου!!Μακαρι να με αξιωσει ο θεος κι εμενα να κανω 3!!!Plead μου ευχομαι συντομα το σπορακι σου να εγκατασταθει στην κοιλιτσα σου συντομα!!θελω να μαθαινω τα νεα σας!!!

Zina δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα με τα νεα σου! Κυριολεκτικα δακρυσα, οπως δακρυζω καθε φορα που διαβαζω καλα νεα! Ειμαι πολυ ευσυγκινητη με το συγκεκριμενο θεμα, γιατι για μενα ειναι ενα μεγαλο τραυμα το οποιο δεν θα σβησει ποτε, ακομα και τωρα που εχω αποφασισει οτι δεν θα κανουμε αλλα μωρα..θα ειμαι ομως παντα διπλα στις κοπελες που αντιμετωπιζουν τα ιδια προβληματα και παντα τις σκεφτομαι και τις νοιαζομαι σαν να ειναι δικα μου ατομα!!

Απολαυσε τωρα την εγκυμοσυνη σου και ευχομαι απο καρδιας μια υπεροχη γεννα και ενα υγιες μωρακι!

Pleiad μου κριμα για την εξωσωματικη..φανταζομαι ποσο ψυχοφθορο ειναι..ευχομαι το εμβρυακο που εχεις στην καταψυξη να ειναι και το τυχερο! Θα περιμενω και τα δικα σου ευχαριστα!:mad::mad:

6B4yp3.png5Zo9p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ζίνα για τα πολύ ευχάριστα νέα. Πολλές ευχές και από ‘μενα να έχεις μία καλή υπόλοιπη εγκυμοσύνη.

Πέρα από τις ευχές όμως, θα ήθελα να πω κάτι με αφορμή αυτό που διαβάζω συχνά στο thread από γυναίκες με το πρόβλημα μας, που έχουν ήδη ένα ή περισσότερα παιδιά. Παρακαλώ να αντιμετωπίζετε με ευαισθησία εμάς που δεν τα έχουμε καταφέρει -και άρα δεν έχουμε κανένα παιδί- είτε επειδή συνειδητά αποφασίσαμε να μην το ρισκάρουμε ή γιατί δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα. Ειδικά αυτό το «έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα κάνουμε άλλα μωρά»... σόρρυ βρε Αναστασία αλλά κάπως μου χτύπησε. Εμείς μετά την εγκυμοσύνη με τη μεσογειακή αποφασίσαμε να μην το ξαναρισκάρουμε με φυσιολογική σύλληψη και αυτή η απόφαση έχει τεράστιο κόστος σωματικό, ψυχολογικό και οικονομικό. Γιατί έξι εξωσωματικές μετά και χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα υπογονιμότητας, παιδί δεν έχουμε αποκτήσει και πιθανώς δικό μας βιολογικό παιδί να μην αποκτήσουμε ποτέ. Και σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι.

Οπότε μιλώντας πιστεύω εκ μέρους και άλλων γυναικών που διαβάζουν και που έχοντας και οι ίδιες και ο συντροφός τους στίγμα, παιδί δεν έχουν παρ’ όλο που θα το ήθελαν, παρακαλώ για λίγο περισσότερη ευαισθησία και προσοχή στα γραφόμενα.

Επεξεργάστηκαν by Indyla

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια, 

Καλησπερα, 

Ειμαι νεα στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω αν καμια κοπελα εκανε αμνιο μετα απο pgd (προεμφυτικο ελεγχο) ή αν γνωρίζει αν υπαρχει αιματολογικη εξεταση που να ανιχνευει αν το εμβρυο νοσει. Αυτο που ξερω  ειναι πως υπαρχει αιματολογικος ελεγχος για το down αλλα δεν εχω ακουσει κατι για τη μεσογειακη αναιμια.

Ειμαι στην 16η εβδομαδα μετα απο pgd και εχω κανει περιδεση τραχηλου μετα απο μια αποβολη στην 18η εβδομαδα σε ενα υγιεστατο μωρο - στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχαμε κανονικη συλληψη και καναμε ληψη τροφοβάστη στην 14η εβδομαδα -δυστυχως μετα απο 3βδομαδες ειχα συσπασεις και ρηξη υμενων. Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειχε σχεση η τροφοβλαστη αλλα δεν ξερω....

Τα κεντρα που καναμε το pgd δινουν ποσοστο ακριβειας 95-99% και συστήνουν επανέλεγχο.

Υπαρχει καμια κοπελα με αναλογη εμπειρεια; Λογω ιστορικου φοβαμαι πολυ να κανω αμνιο ...

On 22/3/2018 at 7:28 ΜΜ, Renaki1984 είπε:

Κοριτσια, 

Καλησπερα, 

Ειμαι νεα στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω αν καμια κοπελα εκανε αμνιο μετα απο pgd (προεμφυτικο ελεγχο) ή αν γνωρίζει αν υπαρχει αιματολογικη εξεταση που να ανιχνευει αν το εμβρυο νοσει. Αυτο που ξερω  ειναι πως υπαρχει αιματολογικος ελεγχος για το down αλλα δεν εχω ακουσει κατι για τη μεσογειακη αναιμια.

Ειμαι στην 16η εβδομαδα μετα απο pgd και εχω κανει περιδεση τραχηλου μετα απο μια αποβολη στην 18η εβδομαδα σε ενα υγιεστατο μωρο - στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχαμε κανονικη συλληψη και καναμε ληψη τροφοβάστη στην 14η εβδομαδα -δυστυχως μετα απο 3βδομαδες ειχα συσπασεις και ρηξη υμενων. Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειχε σχεση η τροφοβλαστη αλλα δεν ξερω....

Τα κεντρα που καναμε το pgd δινουν ποσοστο ακριβειας 95-99% και συστήνουν επανέλεγχο.

Υπαρχει καμια κοπελα με αναλογη εμπειρεια; Λογω ιστορικου φοβαμαι πολυ να κανω αμνιο ...

Καλησπέρα και συγχαρητήρια!

Ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει σε σχέση με τον προγεννητικό και αυτό το θεωρώ αυτονόητο. Γενικά μιλώντας πάντως, τα εργαστήρια που κάνουν PGD σου λένε (ακριβώς επειδή υπάρχει αυτό το πολύ μικρό ποσοστό λάθους) να κάνεις και τροφοβλάστη. Επίσης αν είσαι άνω των 35 (που εσύ μάλλον δεν είσαι) το κάνεις και για να καλύψεις την πιθανότητα συνδρόμου (τρισωμίες κλπ). Ο γιατρός όμως θα σου πει αν υπάρχει αντένδειξη στο να την κάνεις. Νομίζω ότι το φόρουμ δεν είναι έγκυρο μέρος για μία τέτοια απάντηση.

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!

On 24/3/2018 at 10:33 ΜΜ, Renaki1984 είπε:

@Indyla

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις ευχές σου,

Ότι καλύτερο κ σε σένα εύχομαι. 

Σ’ ευχαριστώ κι εγώ.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια μου χρονια πολλα,Χριστός Ανέστη!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα!!Δεν γραφω συχνα πλεον,αλλα σας σκεφτομαι!!Εγω εχω μπει αισιως στον 5ο και ανυπομονω!!Plead μου περιμενω να ακουσω τα δικα σου νεα!! 

Χρόνια πολλά κορίτσια! 

Ζήνα με το καλό!!! 4 μήνες έμειναν!

Εμείς δεν τα καταφέραμε τελικα, το εμβρυακι μου δεν κατάφερε να εμφυτευτει. Τώρα έχω ανάγκη από ξεκούραση! 

Καλησπέρα, ειμαι νέα στο φόρουμ  και επειδή αυτές τις μέρες περνάω ένα πραγματικό Γολγοθά είπα να ρωτήσω εδώ Μήπως και βρω κάποιες απαντήσεις.. Εγώ ξέρω πως έχω το στίγμα β-θαλασαιμιας από μικρή, ο σύζυγός μου ξέραμε μέχρι τώρα πως δεν το είχε. Κάναμε και σε ιδιώτη τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου εξέταση και δεν μας είπε κανενας τίποτα..  Ήταν όλα μες τα ορια. Στον 5ο μήνα αλλαξα γυναικολόγο και μας ζήτησε χαρτί στίγματος από πιστοποιημένο Νοσοκομείο που ειναι πιο ακριβης η διαγνωση. Εμείς σίγουροι για τα αποτελέσματα το αναβαλλαμε και πήγαμε πριν από το Πασχα. Τα αποτελέσματα του άντρα μου έδειξαν λίγο ανεβασμένη αιμοσφαιρίνη α2 (3,4) ενώ τα υπόλοιπα φυσιλογικα. Μας είπαν από εκεί ότι πρέπει να κάνουμε DNA στο λαϊκό νοσοκομείο. Εν το μεταξύ εγώ πλέον είμαι στον 7ο μηνα. Από τότε που βγήκαν τα αποτελέσματα κοντεύω να σκασω.. κλαίω κάθε μέρα και βάζω στο νου μου τα χειροτερα.. Είχε καμία κάποια παρόμοια εμειρια; 

15 ώρες πρίν, Elena_g είπε:

Καλησπέρα, ειμαι νέα στο φόρουμ  και επειδή αυτές τις μέρες περνάω ένα πραγματικό Γολγοθά είπα να ρωτήσω εδώ Μήπως και βρω κάποιες απαντήσεις.. Εγώ ξέρω πως έχω το στίγμα β-θαλασαιμιας από μικρή, ο σύζυγός μου ξέραμε μέχρι τώρα πως δεν το είχε. Κάναμε και σε ιδιώτη τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου εξέταση και δεν μας είπε κανενας τίποτα..  Ήταν όλα μες τα ορια. Στον 5ο μήνα αλλαξα γυναικολόγο και μας ζήτησε χαρτί στίγματος από πιστοποιημένο Νοσοκομείο που ειναι πιο ακριβης η διαγνωση. Εμείς σίγουροι για τα αποτελέσματα το αναβαλλαμε και πήγαμε πριν από το Πασχα. Τα αποτελέσματα του άντρα μου έδειξαν λίγο ανεβασμένη αιμοσφαιρίνη α2 (3,4) ενώ τα υπόλοιπα φυσιλογικα. Μας είπαν από εκεί ότι πρέπει να κάνουμε DNA στο λαϊκό νοσοκομείο. Εν το μεταξύ εγώ πλέον είμαι στον 7ο μηνα. Από τότε που βγήκαν τα αποτελέσματα κοντεύω να σκασω.. κλαίω κάθε μέρα και βάζω στο νου μου τα χειροτερα.. Είχε καμία κάποια παρόμοια εμειρια; 

Γεια σου καλή μου. Κατ᾽ αρχάς ψυχραιμία. Κάντε άμεσα ό,τι επιπλέον εξέταση χρειάζεται. Εκτός από το Λαϊκό υπάρχει και το Χωρέμειο (στο Παίδων Αγία Σοφία) που έχει ένα καλό τμἠμα Μ.Α. που υποδέχεται ζευγάρια με στίγμα για συμβουλευτική και εξετάσεις. Μπορείς να απευθυνθείς κι εκεί. Επειδή είσαι στον 7ο και καταλαβαίνω την αγωνία σου θέλω να σου πω ότι ακόμα και αν όντως υπάρχει θέμα μεσογειακής, δεν είναι πλέον τόσο δυσχερής η κατάσταση για τους πάσχοντες. Οπότε η διακοπή της κύησης, κατά τη γνώμη μου, είναι πάντα μία επιλογή αλλά δεν είναι μονόδρομος. Κάθε ζευγάρι πρέπει να αποφασίζει μόνο του αυτό που θέλει. Ενημερωσέ μας αν θες για το τι κάνεις στην πορεία. Καλή επιτυχία!

Επεξεργάστηκαν by Indyla

Αν υπήρχε λόγος ανησυχίας ο πρώτος γιατρός δεν θα σας έστελνε για περαιτέρω εξετάσεις; Ή έστω ο μικροβιολόγος που έκανε τις εξετάσεις του άντρα σου;  Ηρέμησε και περίμενε τα αποτελέσματα.... Όλα θα πάνε καλά!

Επεξεργάστηκαν by gkmpl

Σ ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.. Έχω κλείσει ήδη ραντεβού στο λαϊκό αλλά θα αργήσει και πόσο μάλλον να βγουν τα αποτελεσματα. Η διακοπή της κύησης ήδη νομίζω δεν γίνεται σ αυτό τον μήνα. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι εξαιτίας κάποιων ανεύθυνων γιατρών θα ταλαιπώρησω το παιδι που θα φέρω στον κοσμο.. Υπάρχει κάποια που να ξέρει λίγα παραπάνω πράγματα για τις τιμές των αιματολογικων Μήπως και απλά μπορέσω έστω να ησυχάσω λίγο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα..  

On 19/4/2018 at 4:42 ΜΜ, gkmpl είπε:

Αν υπήρχε λόγος ανησυχίας ο πρώτος γιατρός δεν θα σας έστελνε για περαιτέρω εξετάσεις; Ή έστω ο μικροβιολόγος που έκανε τις εξετάσεις του άντρα σου;  Ηρέμησε και περίμενε τα αποτελέσματα.... Όλα θα πάνε καλά!

Τι να σου πω.. Και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή .. Αλλά από την άλλη..  Με τους μικροβιολόγος που μίλησα στα νοσοκομεία και τους είπα σε ποιο μήνα ειμαι καταλαβα τον πανικό στη φωνή τους και πανικοβληθηκα και εγω. Αν είναι όντως αμέλεια της πρώτης γυναικολογου; η λανθασμένα τα αποτελέσματα του ιδιώτη μικροβιολόγου; Γιατί είχαν μια απόκλιση η τιμές.. Το 3, 4 είναι οριακό αλλά δεν αναλαμβάνει κανενας την ευθύνη να μου πει παραπάνω πραγματα. Εγώ που έχω το στίγμα της Β Μ.Α. Έχω 5,1 Και όλα τα υπόλοιπα κάτω από τα όρια.. Τι να πω. Μακάρι να τα είχα ψάξει όλα νωρίτερα. 

Καλησπέρα, Έλενα με το καλό το μωράκι σου. Μην ανυσηχεις, το μικροβιολογικό λογικά θα σας έστειλε για dna για να μη φέρει ευθύνη στα ελάχιστα ποσοστά εαν έχει ο σύζυγος το στίγμα! Δεν νομίζω να το έχει προσωπικά αλλα δεν ειμαι γιατρός για να ξέρω. Δεν ειναι μονο οι τιμές της α2 ειναι και αλλοι παραγοντες που ετνοπιζονται μονο με εξεταση dna. ψυχραιμα, ηρεμία όπως πολύ σωστά λέει και η indyla εαν στις ελάχιστες πιθανότητες το μωράκι σας τελικά νοσεί αντιμετωπίζεται πολύ καλύτερα παρα 10-20 χρόνια πριν! Μηπως ξέρεις αν το έχει κάποιος απο τους γονείς του? Εδώ στη Κύπρο όταν έμεινα έγκυος πήγαμε όλοι για εξέταση dna (οι γονείς μας και εμείς) ακριβώς για να εξακριβωθεί 100% οτι οντως και εγώ και ο σύζυγος έχουμε το στιγμα! (πριν το 3ο μηνα εγκυμοσύνης) 

1 hour ago, Linaki2012 είπε:

Καλησπέρα, Έλενα με το καλό το μωράκι σου. Μην ανυσηχεις, το μικροβιολογικό λογικά θα σας έστειλε για dna για να μη φέρει ευθύνη στα ελάχιστα ποσοστά εαν έχει ο σύζυγος το στίγμα! Δεν νομίζω να το έχει προσωπικά αλλα δεν ειμαι γιατρός για να ξέρω. Δεν ειναι μονο οι τιμές της α2 ειναι και αλλοι παραγοντες που ετνοπιζονται μονο με εξεταση dna. ψυχραιμα, ηρεμία όπως πολύ σωστά λέει και η indyla εαν στις ελάχιστες πιθανότητες το μωράκι σας τελικά νοσεί αντιμετωπίζεται πολύ καλύτερα παρα 10-20 χρόνια πριν! Μηπως ξέρεις αν το έχει κάποιος απο τους γονείς του? Εδώ στη Κύπρο όταν έμεινα έγκυος πήγαμε όλοι για εξέταση dna (οι γονείς μας και εμείς) ακριβώς για να εξακριβωθεί 100% οτι οντως και εγώ και ο σύζυγος έχουμε το στιγμα! (πριν το 3ο μηνα εγκυμοσύνης) 

Καλησπέρα! Ναι έκαναν και οι γονείς του άντρα μου και το συγκεκριμένο δείκτη α2 έχει και η μητέρα του ακριβώς 3,4 και αυτη. Όλα τα άλλα Επίσης φυσιολογικά... Τι να πω.. μακάρι να μην είναι τιποτα. Απλά εγώ θα το μάθω λογικά λίγο πριν γεννήσω..Κανενας δεν μου λέει ούτε για ποσοστά ούτε τιποτα..:( 

• 1 month later...

Καλησπέρα!! Έφτασα στο σημείο να γράψω στο φόρουμ γτ έχω απελπιστεί. 

Είμαι 15 εβδομάδων έγκυος έχω αλλάξει 2 γυναικολόγους κ ψάχνω να βρω 3ο.Ο λόγος??? Ο σύζυγος μου έχει στίγμα, εγώ ήξερα πως δεν έχω. Όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη κ είπαμε στον γιατρό ότι ο άντρας μου έχει στίγμα μας έγραψε κάποιες εξετάσεις να κάνουμε στο κέντρο μέσ.αναινιας... Όταν κάναμε τις εξετάσεις βγήκε ότι ο σύζυγος μου ανήκει στην ομάδα Β-ετεροζυγωτης Μ.Α. Κ εγώ, από εκεί που ήξερα ότι δεν έχω βγήκε ότι ανήκω στην ομάδα α-ετεροζυγη Μ.Α.

Δυστυχώς στο Κ.Μ.Α. δεν μπήκε κανένας στον κόπο να μας εξηγήσει τι σημαίνει αυτό κ αν διατρέχει κάποιον κίνδυνο το μωρό κ ο υπέροχος, μεγάλος κ τρανός κ δημοφιλής κ σε δημόσιο κ σε ιδιωτικό μαιευτήριο γυναικολος μου, που τον πήρα τηλ να μου πει τι σημαίνει αυτό που έγραφε η εξέταση, άρχισε να μου φωνάζει στο τηλ ότι είμαι ανίδεη κ να πάω να μάθω πρώτα τι είναι αυτό που έχω κ μετά να τον πάρω τηλ κ κάτι τέτοια... 

Αλλάζω άρον άρον γιατρό, πάω σε έναν εξίσου καλό σε ιδιωτικό μαιευτήριο αυτή την φορά, μας εξηγεί ότι αυτό που έχουμε από την στιγμή που δεν ανήκουμε στην ίδια ομάδα δεν δημιουργεί πρόβλημα στο μωρό κ ηρεμουμε... Κ τώρα ζητάνε στον σύζυγό μου να κάνει εξέταση για δρεπανοκυταροσωση... Κ φτου κ από την αρχή.... Κανείς δεν μας λέει τι είναι είναι αυτό κ τι επιπτώσεις μπορεί να έχει... Δλδ έλεος... Δεν μπορώ να ηρεμήσω... Πόσο δύσκολο είναι να μας εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει... 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...