Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θα μεταναστεύατε;

ΑΡΓΚ

Recommended Posts

Το 1200-1500 που εγραψα ειναι ο βασικός...

Ακομα κι αν ερχεσαι απο εταιρεια ενοικιάσεως προσωπικού που λες.Ξερω ατομα ανειδικευτα που εχουν πιασει δουλεια μεσω τετοιας εταιριας και παιρνουν και παραπάνω.

Αυτό που διαμορφωνει πχ το ποσο πουθα πάρεις καθαρα ( εξου κι ενας μισθός εδω 1000 ευρώ) ειναι με ποια κλάση φορολογήσε. Υπάρχουν ατομα που παιρνουν 1000 ευρω πχ επειδή εχουν επιλεξει να γινονται περισσοτερες κρατήσεις στο δικό τους μισθό ωστε ο/η σύζυγος να παίρνει πολύ περισσότερα...πχ 1900...

Δεν ξερω αν γίνομαι κατανοητή,αλλά το σύστημα φορολόγησεις διαμορφώνει το μισθο εδω. Οπότε αν πω πχ εγω οτι παιρνω 1000 ευρω δεν σημαινει οτι τοσο πληρωνουν στην θεση που ειμαι,γιατι η διπλανη μου για την ιδια ακριβως θεση ,με αλλη φορολογια να παιρνει 1500...κοκ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

https://www.reed.co.uk/average-salary

Έτσι μια ιδέα για μέσους μισθούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ποιες δουλειές ξέρεις Βαby cute που για πλάκα δίνουν 10χιλιαρα μηνιαίως πες και σε μας να έρθουμε. Σημείωση, τα ποσά του πίνακα είναι μεικτά και όχι καθαρά.

IT ειδικα εκεί που πέφτει σύμβαση....

Και μόνιμες ΙΤ με συγκεκριμένα certification πέφτει πολυ χρήμα και ειδικα Λονδινο... Και οχι δεν μιλάω για τον επαναπαυομενο που παει δουλεύει και γυρνάει πιςω, μιλάω για αυτόν που ψάχνει συνεχώς να εξελίσσεται να μαθαίνει και να προσφέρει... Ναι ναι πέφτει παρα πολυ χρήμα..

Επίσης πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι, μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός, είναι πιθανόν να βρίσκουν τον εαυτό τους να επαναλαμβάνουν "το κάνω για τα παιδιά μου, το κάνω για τα παιδιά μου", προτού μπορέσουν να σηκωθούν από το κρεββάτι το πρωί. Γι' αυτό είναι καλό να έχουν ζήσει και δουλέψει ένα διάστημα στη χώρα της επιλογής τους, πριν εγκατασταθούν εκεί σαν οικογένεια. Αυτό βέβαια ισχύει για όσους είχαν μια σχετικά καλή δουλειά εδώ, με ισχυρούς συγγενικούς-φιλικούς δεσμούς κι ενδιαφέροντα.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Στουτγκάρδη, μετά από 10 χρόνια, ο αδελφός πολύ καλής μου φίλης, καρδιολόγος στο επάγγελμα. Όσο ήταν μόνος την πάλευε, αλλά όταν παντρεύτηκε κι έκανε παιδί, ένιωσε τόση μοναξια και μιζέρια στην καθημερινότητά τους, δεν ήθελε το παιδί τους να μεγαλώσει εκεί. Βέβαια αυτός έχει μόνιμη πόρτα ανοιχτή εκεί, γιατί η γυναίκα του έχει γερμανική υπηκοότητα. Αλλά λέει ότι εδώ είναι πολύ πιο ευχαριστημένος, γενικά, τουλάχιστον προς το παρόν.

Παντως και εγω φοβαμαι οτι η πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο ροδινη με τους μισθους στο εξωτερικο. Απο ενα γνωστο μηχανικο υπολογιστων εχω ακουσει οτι στην Αγγλια τους Ελληνες μετα την κριση τους αντιμετωπιζουν με καχυποψια και οι αποδοχες ειναι μικροτερες. Απο αλλους συναδελφους που ψαχνουν χρονια δουλεια στο εξωτερικο δεν εχω δει κανεναν να φευγει τελικα. Ολοι εχουν μεινει εδω.

Φιλοι που εχουν παει στην Ελβετια η ζωη τους ειναι πολυ πιο περιορισμενη απο οτι εδω στην Ελλαδα. Δραστηριοτητες των παιδιων δεν υπαρχουν . Ειναι πανακριβες. Επισης ερχονται στην Ελλαδα για γιατρους και τα καθιερωμενα τσεκ απ. Δεν πρεπει να κοιταμε τους μισθους σαν απολυτα νουμερα, αλλα σε συναρτηση με το κοστος ζωης και τις παροχες.

Και θα συμφωνησω λιγο με την arieta οτι οι Γερμανοι κυριως και οι υπολοιπο εργοδοτες παντα κοιτουν και την χωρα προελευσης. Δεν ειναι οπως τα Αραβικα εμιρατα που οι διαφορες ειναι τεραστιες αλλα στα πλαισια της προσφορας και της ζητησης σιγουρα υπαρχει επιδραση. Και τωρα που υπαρχει και το μεταναστευτικο εντονο ακομα πιο χειροτερα για εμας.

Σας διαβάζω μέρες, αλλά επειδή κι εγώ το έχω σκεφτεί/ξανασκεφτεί και άκρη δεν έβγαλα, δεν ξέρω τι να σου προτείνω Αγγεκ.

Για την Αγγλία, μου είπε πρόσφατα μια φίλη που ζει εκεί πάνω από δεκαετία, ότι έχει αλλάξει η αντιμετώπιση προς τους ξένους και πλέον ο εργοδότης, αν θέλει να προσλάβει ξένο πρέπει να αιτιολογήσει γιατί τον διάλεξε αντί του Βρετανού υποψηφίου. Baby έχεις ακούσει κάτι σχετικό?

Με προβληματίζει κάπως το γεγονός ότι η τάση είναι να κλειστεί η κάθε χώρα στο καβούκι της, έχει ανέβει πολύ το αίσθημα του εθνικισμού. Δεν ξέρω πως μεταφράζεται αυτό στην καθημερινή ζωή, ούτε αν έχει περάσει παντού, αλλά πλέον θα το συνυπολόγιζα.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω μέρες, αλλά επειδή κι εγώ το έχω σκεφτεί/ξανασκεφτεί και άκρη δεν έβγαλα, δεν ξέρω τι να σου προτείνω Αγγεκ.

Για την Αγγλία, μου είπε πρόσφατα μια φίλη που ζει εκεί πάνω από δεκαετία, ότι έχει αλλάξει η αντιμετώπιση προς τους ξένους και πλέον ο εργοδότης, αν θέλει να προσλάβει ξένο πρέπει να αιτιολογήσει γιατί τον διάλεξε αντί του Βρετανού υποψηφίου. Baby έχεις ακούσει κάτι σχετικό?

Με προβληματίζει κάπως το γεγονός ότι η τάση είναι να κλειστεί η κάθε χώρα στο καβούκι της, έχει ανέβει πολύ το αίσθημα του εθνικισμού. Δεν ξέρω πως μεταφράζεται αυτό στην καθημερινή ζωή, ούτε αν έχει περάσει παντού, αλλά πλέον θα το συνυπολόγιζα.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες! Για εμένα κορίτσια παίζει πάντως ρόλο και η ηλικία, όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο εύκολο είναι να ξενιτευτείς και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο έχοντας και την οικογένεια μαζί, άμα είσαι πιο μεγάλος το σκέφτεσαι διπλά, ούτε όρεξη έχεις πιστεύω ούτε τα κουράγια.

Γι' αυτό καλό είναι τέτοιες αποφάσεις να τις παίρνουμε νωρίς.

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες! Για εμένα κορίτσια παίζει πάντως ρόλο και η ηλικία, όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο εύκολο είναι να ξενιτευτείς και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο έχοντας και την οικογένεια μαζί, άμα είσαι πιο μεγάλος το σκέφτεσαι διπλά, ούτε όρεξη έχεις πιστεύω ούτε τα κουράγια.

Εννοείται! Άλλη απόφαση θα έπαιρνα στα 20 και άλλη τώρα (δεν σας λέω πόσο) που έχω οικογένεια και παιδιά.

Φιλεναδα κατσε αυτο που λεει η φιλη σου αν πραγματικά γινότανε θα γινόταν της ποπης εδω... Τιποτα μα τιποτα δεν παιρνει εύκολα εδω αν εχει να κανει με ανθρώπινα δικαιώματα κλπ

Εσυ ξέρεις σε ποια εταιρεία δουλεύω, δεν θελω να το πω εδω, ξέρεις τι γερμανους και Γάλλους εχουμε (που ήρθαν μετα την απόφαση του brexit) ... Αυτο που λες μπορει να γίνει αλλα θα ειναι μέρος των οποιαδήποτε μέτρων θα πρεπει να πάρουμε λόγω brexit τα οποια δεν εχουν οριστεί ακομα. Τωρα αρχίσαμε να παίρνουμε και Πολωνούς (σε πολυ high skilled τομέα!)

Τεσπα δεν ξερω πως ειναι τα πράγματα ελλαδα τα τελευταία χρονια αλλα όντως δουλεύεις εδω για το ψωμάκι σου, δεν σημαίνει οτι δουλεύεις πολυ η οτι σου ζητάνε να δουλέψεις πολυ αλλα δουλεύεις καλα απλα και μονο γιατι υπαρχει τρελός ανταγωνισμός!!! Όντως δεν θα τα δώσουν στον καθένα...

Έλα αννα μου τωρα που μπορεις!!!

Δεν ειναι ολα ροδινα εξω.Δεν χαριζει κανεις λεφτα.

Και η ζωη ειναι παντου ακριβοτερη στην κεντρικη ευρωπη.

Αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι εξω το 8ωρο ειναι 8ωρο

Δηλαδη κανεις δεν θα σου ζητησει να δουλεψεις απληρωτη υπερωρια,αλλα ταυτοχρονα κανεις δεν θα ανεχτει να κουτσομπολευεις και να χαζευεις στο facebook εκτος του θεσμοθετημενου διαλλειμματος.

Αν ειστε γυναικες να αποφυγετε Μεση Ανατολη,εκει θεωρειστε αντικειμενα κατα βασην,εστω αν καποιες χωρες οπως το Ντουμπαι λοξοκοιτανε και ειναι λιγο πιο χαλαρες (οι μεσαιωνικοι νομοι παντως υπαρχουν)

Φιλεναδα κατσε αυτο που λεει η φιλη σου αν πραγματικά γινότανε θα γινόταν της ποπης εδω... Τιποτα μα τιποτα δεν παιρνει εύκολα εδω αν εχει να κανει με ανθρώπινα δικαιώματα κλπ

Εσυ ξέρεις σε ποια εταιρεία δουλεύω, δεν θελω να το πω εδω, ξέρεις τι γερμανους και Γάλλους εχουμε (που ήρθαν μετα την απόφαση του brexit) ... Αυτο που λες μπορει να γίνει αλλα θα ειναι μέρος των οποιαδήποτε μέτρων θα πρεπει να πάρουμε λόγω brexit τα οποια δεν εχουν οριστεί ακομα. Τωρα αρχίσαμε να παίρνουμε και Πολωνούς (σε πολυ high skilled τομέα!)

Τεσπα δεν ξερω πως ειναι τα πράγματα ελλαδα τα τελευταία χρονια αλλα όντως δουλεύεις εδω για το ψωμάκι σου, δεν σημαίνει οτι δουλεύεις πολυ η οτι σου ζητάνε να δουλέψεις πολυ αλλα δουλεύεις καλα απλα και μονο γιατι υπαρχει τρελός ανταγωνισμός!!! Όντως δεν θα τα δώσουν στον καθένα...

Έλα αννα μου τωρα που μπορεις!!!

ΒΑΘΥΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ!!!! Δεν έχω κουράγιο...:|

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Δεν ειναι ολα ροδινα εξω.Δεν χαριζει κανεις λεφτα.

Και η ζωη ειναι παντου ακριβοτερη στην κεντρικη ευρωπη.

Αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι εξω το 8ωρο ειναι 8ωρο

Δηλαδη κανεις δεν θα σου ζητησει να δουλεψεις απληρωτη υπερωρια,αλλα ταυτοχρονα κανεις δεν θα ανεχτει να κουτσομπολευεις και να χαζευεις στο facebook εκτος του θεσμοθετημενου διαλλειμματος.

Αν ειστε γυναικες να αποφυγετε Μεση Ανατολη,εκει θεωρειστε αντικειμενα κατα βασην,εστω αν καποιες χωρες οπως το Ντουμπαι λοξοκοιτανε και ειναι λιγο πιο χαλαρες (οι μεσαιωνικοι νομοι παντως υπαρχουν)

Το οτι δεν χαρίζονται λεφτά δεν σημαίνει οτι τα πράγματα δεν ειναι ρόδινα!

Οχι δεν χαρίζονται καθολου, υπαρχει πολυ ανταγωνισμός!

Κάτα τα αλλα συμφωνω

Δεν ειπε κανεις οτι χαριζονται χρηματα. Ισα ισα που και η baby πιο πανω ελεγε ανοικτα, οτι για να μεινεις στη θεση σου πρεπει να στρωθεις. Ουτε ειπαμε οτι ολες οι δουλειες εξω ειναι με τετοιους μισθους.

Οτι υπαρχουν ευκαιριες, ειπαμε.

Αυτο που γραφουμε τοσες σελιδες, ειναι οτι η χωρα μας ειναι σε κριση και οι μισθοι πολυ χαμηλοι. Οποτε στο πλαισιο της ελευθερης αγορας, αν καποιος εχει αυξημενα προσοντα και ορεξη για δουλεια, μπορει να βρει αν ψαξει και πολυ ακριβοπληρωμενες θεσεις σε μερικες χωρες του εξωτερικου.

Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

Αυτος ειναι σημαντικος λογος οντως. Το θεμα του εθνικισμου. Γιατι παμε για καλυτερα, αν ειναι τα παιδια μας να δεχονται ρατσισμο στο σχολειο, στην παρεα και στη δουλεια αργοτερα, δεν εχει νοημα ολο αυτο το εγχειρημα. Κι εμεις το εχουμε στα αρνητικα, ειναι απο τα θεματα που μας απασχολουν και το παρακολουθουμε.

Εγω νομιζω οτι οσο εισαι νεος, νομιζεις οτι ολη η ζωη, ειναι μπροστα σου. Οταν πατησεις τα 40, τοτε αρχιζει να ισχυει το "ή τωρα, ή ποτέ"....

Επισης καλυτερα τα παιδια να ειναι λιγο μεγαλωμενα. Να εχουν παρει την ελληνικη παιδεια και γλωσσα, να ξερουν μια ή δυο ξενες γλωσσες, ωστε οταν πανε στο εξωτερικο σε σχολειο να προσαρμοστουν πιο καλα. Και να περασουν πιο ευκολα, σε ενα καλο πανεπιστημιο, να μη ζοριζονται χρονια πριν καν μπουν.

Ετσι το εχουμε δει εμεις.

Το μονο αρνητικο ειναι το πως θα βρεις δουλεια, λογω ηλικιας. Αν σε προτιμα ενας εργοδοτης, εναντι ενος 30αρη. Αυτο ειναι για εμενα το μεγαλυτερο προβλημα.

Κανείς δεν είπε οτι εξω ειναι ρόδινα,ούτε στο ακουσμα ενος μισθού μπορεί κάποιος να βγάλει αυτό το συμπέρασμα για μια χώρα.

Είναι πολλοί παραγοντες που πρέπει να υπολογίσει κάποιος για να καταλήξει σε αυτό.

Στα βασικά ομως είναι πολύ καλύτερα απο την Ελλάδα.

Απο 'κει και πέρα,ολα τα υπόλοιπα είναι τελείως υποκειμενικά. Εχουν να κάνουν με τα γούστα του καθενος,τον τροπο ζωής του,το χαρακτήρα του,την οικογένεια του ( πχ ο αντρας μου ειναι ξένος,για μας αυτομάτα το εξω ειναι πιο ροδινο απο την Ελλαδα :P ) κι αλλα πολλα...

Απο δυο ατομα μου ζουν και δουλευουν στην ιδια χωρα μπορεί να πάρεις δύο εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη ζωή εκει.

Διαφημίσεις

Κανείς δεν είπε οτι εξω ειναι ρόδινα,ούτε στο ακουσμα ενος μισθού μπορεί κάποιος να βγάλει αυτό το συμπέρασμα για μια χώρα.

Είναι πολλοί παραγοντες που πρέπει να υπολογίσει κάποιος για να καταλήξει σε αυτό.

Στα βασικά ομως είναι πολύ καλύτερα απο την Ελλάδα.

Απο 'κει και πέρα,ολα τα υπόλοιπα είναι τελείως υποκειμενικά. Εχουν να κάνουν με τα γούστα του καθενος,τον τροπο ζωής του,το χαρακτήρα του,την οικογένεια του ( πχ ο αντρας μου ειναι ξένος,για μας αυτομάτα το εξω ειναι πιο ροδινο απο την Ελλαδα :P ) κι αλλα πολλα...

Απο δυο ατομα μου ζουν και δουλευουν στην ιδια χωρα μπορεί να πάρεις δύο εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη ζωή εκει.

Ακριβώς. Οπότε δεν έχει και νόημα να ζητάει κανείς γνώμες... καλύτερα να καθορίσει ο καθένας τα κριτήρια του και απλώς να αναζητεί συγκεκριμένες πληροφορίες. Όχι γνώμες.

παντως κοριτσια για την Ευρωπη σκεφτητε οτι η κριση επεκτινεται.

Μπορει σημερα η κατασταση στο Βελγιο να μην ειναι ιδια με την κατασταση στην Ελλαδα αλλα και εδω κλεινουν μεγαλες εταιρειες. Επισεις οσες φορες χρειαστηκε να προσλαβουμε εργαζομενο απο τριτη χωρα (εκτως ΕΕ) χρειαστικαι να αποδειξουμε οτι δεν υπηρχε κανενας Βελγος καταλληλος.

Το πιστευω αυτο Daenerys_T κι ειναι κι ο λόγος που γενικά στη ζωή μου δεν πολυρωτώ...μπερδευεσαι και δεν αποφασίζεις ποτέ γιατι ο καθενας σου απαντά σύμφωνα με τη δικη του οπτικη.

Κοιτας τα βασικά τα οποια ψαχνεις κι αν σε καλύπτει εκει είσαι οκ.

Πόσους ξέρω εδώ που καλοπληρώνονται,καθε τρεις μηνες ειναι διακοπές και σε άλλη χωρα αλλα μιλας μαζί τους και σου λένε οτι υποφέρουν εδω...γιατί τους λειπουν τα ταβερνάκια και τα μπαράκια!!!! Οπότε...

παντως κοριτσια για την Ευρωπη σκεφτητε οτι η κριση επεκτινεται.

Μπορει σημερα η κατασταση στο Βελγιο να μην ειναι ιδια με την κατασταση στην Ελλαδα αλλα και εδω κλεινουν μεγαλες εταιρειες. Επισεις οσες φορες χρειαστηκε να προσλαβουμε εργαζομενο απο τριτη χωρα (εκτως ΕΕ) χρειαστικαι να αποδειξουμε οτι δεν υπηρχε κανενας Βελγος καταλληλος.

Η ανεργια δυστυχως δεν ειναι προνομιο μονο της Ελλαδας . Εχει ανοδο και στις υπολοιπες χωρες της Ευρωπης. Επισης και στη Γερμανια, απο Γερμανους συγγενεις που ακουω , υπαρχει μεγαλο θεμα και συμπιεση μισθων.

Οι Ευρωπαιοι νιωθουν ανασφαλεια με αυτη την κατασταση και συν οι μεταναστες απο την Συρια, εχουν αρχισει να κλεινουν τα συνορα τους με διαφορους τροπους. Προσπαθουν να περιφρουρησουν τους πολιτες τους και σωστα κανουν κατα τη γνωμη μου. Τα φαινομενα του εθνικισμου ειναι αποτελεσμα ολης αυτης της ανασφαλειας και θα αυξηθουν οσο θα αυξανονται τα προβληματα ανεργιας, μεταναστευτικου.

Δεν υπαρχει 7-7 ειδικα σε IT εδω πρεπει να εισαι πολυ άτυχος... Γενικως φεύγεις 7:30-8:00 απο το σπιτι και γυρνάς 5 με τα παιδια αντε 6 το πολυ αν πρεπει να παρεις τρένα κλπ ... Ασε που παίζει πολυ part time η flex time για μαμάδες ...

Πάω να βγάλω αεροπορικά και έρχομαι! Μου μιλάς για ωράριο που εδώ έχω ακούσει για developers, project managers, administrators και όλα τα συναφή μόνο σε υπουργεία και ΔΕΚΟ!

Πάντως με δεδομένο ότι ακόμη και το ολοήμερεο σχολά άντε στις 4, και με τις αργίες, απεργίες, διακοπές Πάσχα, Χριστούγεννα, καλοκαίρια κλπ κλπ, εργαζόμενοι γονείς εδώ χωρίς βοήθεια, δεν βγαίνουν

Koριτσια να σας κανω και εγω ενα ερωτημα?

Και οι δυο διορισμενοι στο Δημοσιο θα μεταναστευατε για μια καλυτερη ζωη?

Την επιλογή να διοριστούμε στο Δημόσιο την είχαμε, και δεν μας κάλυπτε ούτε όταν τα πράγματα ήταν καλά (και υπήρχαν και διορισμοί ακόμη). Τώρα, όπως είναι τα πράγματα, αν μιλάμε για "απλές' κανονικές δουλειές (δάσκαλος, γιατρός, γραμματέας ή οτιδήποτε άλλο όπου είσαι ένας τυπικός υπάλληλος δημοσίου), δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα ζούσαμε με 3 παιδιά με 2 τέτοιους μισθούς. Θα έλεγα θα πουλάγαμε το σπίτι μας και θα πηγαίναμε σε 30 τετραγωνικά, αλλά και ποιος το αγοράζει πια; Ξέρω ουκ ολίγους που άφησαν ελληνικά νοσοκομεία, πανεπιστήμια, εφορίες κλπ και αναζήτησαν την τύχη τους στο εξωτερικό. Αν βέβαια μιλάμε για υπάλληλο αποσπασμένο σε ουσιαστικά ανύπαρκτη υπηρεσία, που εν ώρα εργασίας τρέχει π.χ. και το e-shop του και παίρνει και 2-3 επιδόματα (υπάρχουν ακόμη και τέτοια) τότε που θα βρεις καλύτερα;

Σε λίγο ο δημόσιος υπάλληλος που δεν είναι κλέφτης, θα πληρώνει για να δουλεύει όπως πάει

Αυτο εννοείται! Αν μπορούσαμε να προβλέψουμε από το 2000 πώς θα ήταν η οικονομία μας σήμερα, θα είχαμε φύγει από τότε. Αλλά ο χρόνος δε γυρνά πίσω, οπότε πρέπει να δούμε τι κάνουμε στα 40 προς 50 πια. Αν ήμασταν στην αρχή της ζωής μας, δε θα υπήρχε καν ερώτημα

Πάω να βγάλω αεροπορικά και έρχομαι! Μου μιλάς για ωράριο που εδώ έχω ακούσει για developers, project managers, administrators και όλα τα συναφή μόνο σε υπουργεία και ΔΕΚΟ!

Πάντως με δεδομένο ότι ακόμη και το ολοήμερεο σχολά άντε στις 4, και με τις αργίες, απεργίες, διακοπές Πάσχα, Χριστούγεννα, καλοκαίρια κλπ κλπ, εργαζόμενοι γονείς εδώ χωρίς βοήθεια, δεν βγαίνουν

Χαχα ναι αλλα βρες δουλειά πριν έρθεις.... Εισαι project manager?

Στις μεγάλες εταιρείες παίζει πολυ part time....

Γενικως περα απο το part time ξέρουν οτι το παιδι πρεπει να το παρεις μεχρι τις 5 απο το σχολείο και καταλαβαίνουν ουι δεν παίζει βοηθεια οποτε πολυ λίγοι ειναι μεσα στην εταιρεία μετα τις 4.....

Οποτε εχεις χρονο και μπορεις να δεις τι παίζει σε μεγάλε εταιρείες όπως BT, British Gas, Glaxo απλα λαβέ υπόψη σου πως οσο μεγαλύτερη η εταιρεία τόσα λιγότερα τα λεφτά αλλα πιο προστατευμένη εισαι και εχεις πιο πολλα benefits - ιδιωτική ασφαληση, εκπτώσεις κλπ. Για ψάξε να δεις τι παίζει...

Αυτο εννοείται! Αν μπορούσαμε να προβλέψουμε από το 2000 πώς θα ήταν η οικονομία μας σήμερα, θα είχαμε φύγει από τότε. Αλλά ο χρόνος δε γυρνά πίσω, οπότε πρέπει να δούμε τι κάνουμε στα 40 προς 50 πια. Αν ήμασταν στην αρχή της ζωής μας, δε θα υπήρχε καν ερώτημα

Κοίταξε να δεις δεν είναι για όλους απαγορευτική η ηλικία. Η Babycute είπε στην Αννα24 να μεταναστεύσει τώρα, που νομίζω ότι κάπου είχε αναφέρει ότι είναι γύρω στα 55.

Με την έκταση που έχει πάρει το θέμα, δεν ξέρω πόσο σε βοηθάμε γιατί σου έχουμε αραδιάσει όλες τις χώρες :)

Δείτε τα κουράγια σας, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά σε μία πιθανή μετανάστευση και αποφασίστε. Όπως είπε και μία άλλη κοπέλα όλα τέλεια και όλα όπως τα θες δεν πρόκειται να τα βρεις πουθενά. Άσε που πολλές φορές η ζωή μας έχει δείξει ότι ξεκινάς κάτι και έχεις υπολογίσει τα πάντα υποτίθεται και τελικά έρχονται αλλιώς, άλλες φορές ξεκινάμε κάτι με πολλούς ενδοιασμούς και βγαίνει κάτι πολύ καλό.

Εγώ σου εύχομαι καλή τύχη ότι και να διαλέξετε.

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Κοίταξε να δεις δεν είναι για όλους απαγορευτική η ηλικία. Η Babycute είπε στην Αννα24 να μεταναστεύσει τώρα, που νομίζω ότι κάπου είχε αναφέρει ότι είναι γύρω στα 55.

.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Και εαν υπολογσεις και αυτα που κρυβει σαν γυναικα , γυρω στα 65 την κοβω!!!.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...