Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θα μεταναστεύατε;

ΑΡΓΚ

Recommended Posts

Υπάρχουν πολλοί όπως η Αριέτα η φιλη μας που νομίζουν οτι ο κόσμος και ειδικα οι μανούλες μένουν στάσιμες. Μαλλον επειδη ειμαςτε 40+ και εχουμε παιδια... Η μαλλον επειδη συμβαινει για στον κόσμο που ξέρει

Εννοείται δεν εισαι το ίδιο οταν γυρνάς απο γεννα και μωρο και δεν εισαι το ίδιο χρονια μετα, αλοιμονο..

Παρεπιμπτωντως και εμένα μου εχει φύγει ο ποπος γιατι δουλεύω νυχτα ποοοοολλλλυυυυυυ!!!!!

Μόνο που εγώ δεν είμαι 40+, αλλά μόλις 35 :P. Να τα λέμε κι αυτά!!! :cool:

Εγώ να δεις πόσο δουλεύω τα βράδια που τρέχω και το διδακτορικό και δεν έχω καμία βοήθεια ούτε από γιαγιάδες ούτε από νταντάδες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόνο που εγώ δεν είμαι 40+, αλλά μόλις 35 :P. Να τα λέμε κι αυτά!!! :cool:

Εγώ να δεις πόσο δουλεύω τα βράδια που τρέχω και το διδακτορικό και δεν έχω καμία βοήθεια ούτε από γιαγιάδες ούτε από νταντάδες....

Ναι ναι και εγω 35.....

Ναι ρε φιλεναδα τα ιδια και εδω (μείον το διδακτορικό :-) ) σκέψου κάποια στιγμη θα κοιμηθούμε....

Υπάρχουν πολλοί όπως η Αριέτα η φιλη μας που νομίζουν οτι ο κόσμος και ειδικα οι μανούλες μένουν στάσιμες. Μαλλον επειδη ειμαςτε 40+ και εχουμε παιδια... Η μαλλον επειδη συμβαινει για στον κόσμο που ξέρει

Εννοείται δεν εισαι το ίδιο οταν γυρνάς απο γεννα και μωρο και δεν εισαι το ίδιο χρονια μετα, αλοιμονο..

Παρεπιμπτωντως και εμένα μου εχει φύγει ο ποπος γιατι δουλεύω νυχτα ποοοοολλλλυυυυυυ!!!!!

Ρε μπέιμπι , αφού με παιδεύεις θα το πω, όλο αυτό και το κιθαρίστας και ντράμερ, και βουνό και θάλασσα και Βούδας και Κούδας δεν με πείθει , δεν μου το βγάζεις, πειράζει? Άλλοι μπορούν να με έπειθαν, θες η συνοχή σε όσα λένε , θες το ύφος, θες , θες,,, εδώ όχι, θέλω να είμαι ειλικρινής...:lol:

Πίσω από το πληκτρολόγιο ο κλητήρας γίνεται δήμαρχος άνετα , καταλαβαινόμαστε έτσι?

Ρε μπέιμπι , αφού με παιδεύεις θα το πω, όλο αυτό και το κιθαρίστας και ντράμερ, και βουνό και θάλασσα και Βούδας και Κούδας δεν με πείθει , δεν μου το βγάζεις, πειράζει? Άλλοι μπορούν να με έπειθαν, θες η συνοχή σε όσα λένε , θες το ύφος, θες , θες,,, εδώ όχι, θέλω να είμαι ειλικρινής...:lol:

Πίσω από το πληκτρολόγιο ο κλητήρας γίνεται δήμαρχος άνετα , καταλαβαινόμαστε έτσι?

Εγω παλι μπερδευτηκα με τις ηλικιες....40+ ή 35???

Μπερδευομαι ρε αριετα τι δεν σε πειθώ; Δεν κατάλαβα ;

Διαφημίσεις

Καλέ ειρωνικά το ειπε το 35 απαντώντας στη mkch!!!Μην τρελαθούμε τελείως! Ξεκολλάτε...

Μα τι νόημα εχουν ολα αυτά?

Γιατί να λέει ψέματα βρε Arieta? Ειναι προφανώς σε μια πολυ καλή θέση ,ξεπατώνεται και βγάζει καλά λεφτά! Δεν είπε τίποτα απίστευτο...

Ισα ισα που για το Λονδινο είπε και τις δυσκολίες που υπάρχουν και τα πάντα....

Τι μανία....

Παντως μπραβο. Ολη μερα να εισαι στο internet και στο parents και να σε χρυσοπληρωνουν.... αυτες ειναι δουλειες!!!

Καλα, το ειρωνικο με το 35 εγω δεν το καταλαβα.... ηταν καποιο αστειο που δεν πηρα χαμπαρι? Τεσπα...

Διαφημίσεις

Παντως μπραβο. Ολη μερα να εισαι στο internet και στο parents και να σε χρυσοπληρωνουν.... αυτες ειναι δουλειες!!!

Καλα, το ειρωνικο με το 35 εγω δεν το καταλαβα.... ηταν καποιο αστειο που δεν πηρα χαμπαρι? Τεσπα...

Εσυ δηλαδη τι προβλημα εχεις τωρα; Δεν έπιασες το αστείο προσπέρασε το!

Ναι δουλεύω κυριακάτικα ...!!

Λυσα....

Εσυ δηλαδη τι προβλημα εχεις τωρα; Δεν έπιασες το αστείο προσπέρασε το!

Ναι δουλεύω κυριακάτικα ...!!

Λυσα....

Για τις υπολοιπες μερες λεω καλε...για τα 4000 μηνυματα....μην αρπαζεσαι..

Μακαρι να ειχαν ολοι τετοιες δουλειες...

Λογαριασμό θα σου δώσω;;

Παω εγω να δω ποτε ακριβώς ποστάρεις; Δηλαδη εκεί έχετε καταντήσει να κάνετε προσωπικές επιθέσεις;

Καλα ειπα στην θεματοθετρια οτι κανει καλή κίνηση για τον α η β λόγο και πέσατε να με βγάλετε μούφα; Πηγες να πιαστείς απο την πλακα που έκανα στην φιλη μου για την ηλικία της;

Αν ειναι δυνατόν πια!

Μηπως να μαθουμε να βαζουμε και μια τελεια? Μη χαλατε αλλο το θεμα, εχουν γραφτει εδω ενα σωρο χρησιμες πληροφοριες για οσους ενδιαφερονται κι εσεις το γεμιζετε ασχετα ποστ με ανυπόστατες προσβολες.

Διαφημίσεις

Αχ μου θυμίσατε μια παλιά αγαπημένη που εγραφε καποτε εδώ μέσα...κι αν δεν της έλεγαν αυτά που ήθελε ντε και καλα να ακούσει τους εβγαζε όλους ψευτες :mrgreen:

Κορίτσια όλο αυτό δεν εχει νόημα... Δεν προσφέρει στο θέμα. Δεν την ξέρουμε τη babycute και την καθε babycute ωστε να έχει κάποιο λόγο να μας εντυπωσιάσει με υπερβολές και ψέματα.

Οπως δέχεστε χωρις αντίρηση κάτι αρνητικό που θα σας πουν για το εξωτερικό να δέχεστε και κάτι πολύ θετικό γιατί σίγουρα κανείς που γραφει απο την Ελλάδα για μια χώρα του εξωτερικού δεν είναι σε θέση ούτε κατα διάνοια να γνωρίζει το οτιδήποτε ισχύει εκει καλύτερα απο ενα άτομο που ζει και εργάζεται εκει! Αυτό μας αρέσει ,δε μας αρέσει...είναι γεγονός.

Πολλα τρολ ειχαν μαζευτει τελευταια στο φορουμ κι εχουμε γινει λιιιιγο καχυποπτες μερικες...

Καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται, παντως...

Με λες τρολ;

Δηλαδη σαν καθαρός ουρανός πρεπει να παίρνω τις προσβολές σου; Εσυ ετσι κανεις; Πωπω λυσαξες!!

Με λες τρολ;

Δηλαδη σαν καθαρός ουρανός πρεπει να παίρνω τις προσβολές σου; Εσυ ετσι κανεις; Πωπω λυσαξες!!

Ηρεμησε καλε..το καθαρος ουρανος πηγαινε σε μενα.

Τρολ υπηρξαν πολλα. Κανω λαθος?

Κοριτσια δε θελω να πεισω κανεναν να μεινει ή να φυγει απο την Ελλαδα. Ο καθενας ξερει τι αντεχει, τι μπορει και τι θελει. Ψαχνει πληροφοριες απο εγκυρες πηγες και πραττει αναλογα.

Ηρεμησε καλε..το καθαρος ουρανος πηγαινε σε μενα.

Τρολ υπηρξαν πολλα. Κανω λαθος?

Κοριτσια δε θελω να πεισω κανεναν να μεινει ή να φυγει απο την Ελλαδα. Ο καθενας ξερει τι αντεχει, τι μπορει και τι θελει. Ψαχνει πληροφοριες απο εγκυρες πηγες και πραττει αναλογα.

Πληζ προσπάθησε να μην μου λες να ηρεμήσω ... Λες μια προσβολή απο δω, μια προσβολή απο κει και μετα λες να ηρεμήσω

Δεν ξερω αν ειχαμε τρολ τελευταία δεν ασχολούμαι εσυ μαλλον τα ξέρεις καλυτερα

Και δεν σου ζήτησε κανεις να πείσεις κανενα, η θεματοθετρια φάνηκε η κοπελα να θελει βοηθεια ζήτησε πληροφορίες και μιας και δουλεύω στον τομέα της και ζω αυτο που παει να ζήσει της εξήγησα οτι υπαρχει πολυ προοπτική εδω και πολλα λεφτά . Εσυ δεν εχεις σχετική εμπειρια κανενα προβλημα μείνε εκεί τελος..

Αυτο το πράγμα καθε τρεις και λιγο τα θρεντς να βγαίνουν σε καχυποψία και κακια ειναι αηδία πια...

Αχ μου θυμίσατε μια παλιά αγαπημένη που εγραφε καποτε εδώ μέσα...κι αν δεν της έλεγαν αυτά που ήθελε ντε και καλα να ακούσει τους εβγαζε όλους ψευτες :mrgreen:

Κορίτσια όλο αυτό δεν εχει νόημα... Δεν προσφέρει στο θέμα. Δεν την ξέρουμε τη babycute και την καθε babycute ωστε να έχει κάποιο λόγο να μας εντυπωσιάσει με υπερβολές και ψέματα.

Οπως δέχεστε χωρις αντίρηση κάτι αρνητικό που θα σας πουν για το εξωτερικό να δέχεστε και κάτι πολύ θετικό γιατί σίγουρα κανείς που γραφει απο την Ελλάδα για μια χώρα του εξωτερικού δεν είναι σε θέση ούτε κατα διάνοια να γνωρίζει το οτιδήποτε ισχύει εκει καλύτερα απο ενα άτομο που ζει και εργάζεται εκει! Αυτό μας αρέσει ,δε μας αρέσει...είναι γεγονός.

Aν κάποιος που ζει στο εξωτερικό θέλει να μας μεταφέρει με ειλικρίνεια τις εντυπώσεις του ,θετικά και αρνητικά, κάνοντας διάκριση του τι ισχύει και γενικά και τι ειδικά να είσαι σίγουρη ότι θα το διαβάσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Το θέμα απασχολεί πολύ κόσμο,,,

Το αν έχει κάποιος που δεν ξέρεις έχει λόγο να σε εντυπωσιάσει με υπερβολές και ψέματα άστο να το απαντήσει ο κλάδος της Ψυχολογίας/Ψυχιατρικής καλύτερα...

Το αν έχει κάποιος που δεν ξέρεις έχει λόγο να σε εντυπωσιάσει με υπερβολές και ψέματα άστο να το απαντήσει ο κλάδος της Ψυχολογίας/Ψυχιατρικής καλύτερα...

Πες μας τις υπερβολές και τα ψέματα που διαβασες;

Μα οτι δεν συμφωνεί με αυτά που εχεις στο μυαλό σου arieta δεν το δεχεσαι καν σαν πληροφορία...

Με μεγάλο ενδιαφερον διαβαζεις μόνο αυτά που θές να ακούσεις,τα υπολοιπα είναι υπερβολες :rolleyes:

Τεσπα... δεν εχει νόημα αυτό που κάνετε και δεν έχει νόημα να προσπαθήσει κανεις να σας πείσει για τίποτα...τζαμπα χρόνος.

Οποιον τον ενδιαφέρει το θέμα θα ψάξει και θα διασταυρώσει...

Δεν θα αποδειξει κανείς εδώ τίποτα.

Καλή τύχη στη θεματοθέτρια και σε όποιον ενδιαφέρεται ειλικρινά.

Μα οτι δεν συμφωνεί με αυτά που εχεις στο μυαλό σου arieta δεν το δεχεσαι καν σαν πληροφορία...

Με μεγάλο ενδιαφερον διαβαζεις μόνο αυτά που θές να ακούσεις,τα υπολοιπα είναι υπερβολες :rolleyes:

Τεσπα... δεν εχει νόημα αυτό που κάνετε και δεν έχει νόημα να προσπαθήσει κανεις να σας πείσει για τίποτα...τζαμπα χρόνος.

Οποιον τον ενδιαφέρει το θέμα θα ψάξει και θα διασταυρώσει...

Δεν θα αποδειξει κανείς εδώ τίποτα.

Καλή τύχη στη θεματοθέτρια και σε όποιον ενδιαφέρεται ειλικρινά.

Eν πάση περιπτώσει ,αυτό προφανώς κατάλαβες, ισχύουν αυτά που έγραψα πριν...

Η κουβέντα ξεκίνησε με συγκεκριμένο προφίλ ενδιαφερόμενου για έξω και συγκέντρωσε και πληροφορίες γενικοτερες, για άλλους κλάδους, χαμηλότερα προσόντα κλπ. Δεν μου είναι εντελώς δύσκολο να πιστέψω ότι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μπορεί να κολλήσει σε σάιτ για μαμάδες. Η μέρα έχει 24 ώρες και η ζωή στα προάστια μπορεί να μην είναι τόσο έντονη να κάνεις κάτι τότε! Μιλάω από ελληνικό προάστιο.

Οποτε, ναι, μας αρέσει ή όχι, υπάρχουν και οι εφοπλιστές στη Βρετανία και οι πολύ καλοπληρωμένοι στο ΙΤ, τα στελέχη πολυεθνικών και υπάρχουν και οι αλλοι που δεν εχουν τέτοιες δυνατότητες. Δεν βρίσκω τι το κακό έχει η παρέμβαση της Babycute, μπορεί να δώσει πληροφορίες. Μιλούσε έτσι και αλλιώς εξαρχής για καλοπληρωμένες, εξειδικευμένες θέσεις. Γράφτηκαν και άλλα που μπορεί να αφορούν άλλες ειδικότητες, το θέμα άνοιξε, όπως ανοίγει πάντα σχεδόν σε τέτοιες περιπτώσεις.

https://www.cwjobs.co.uk/salary-checker/average-contractor-salary

Εμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κοσμοπολίτικο θέμα και στο κάτω κάτω πάντα παίρνει κανείς στο ιντερνετ ό,τι γράφεται όχι εντελώς τοις μετρητοίς, το τσεκάρει πρώτα.

Μετά από όσα έχουν γραφτεί θα ήθελα να προσθέσω ως μαμά στη μέση ηλικία ότι αξιολογώ ως σημαντικό και το να έχει ενδιαφέρον η δουλειά, να σε μπριζώνει, κάτι που σε γενικές γραμμές μπορείς να έχεις σε μεγαλύτερο βαθμό στο εξωτερικό, επειδή λογικά είσαι πιο κοντά στην τεχνολογία και στις αποφάσεις. Αν και έχουμε λιγο μειώσει την αποσταση με άλλες χώρες σχετικά με το πόσο γρήγορα φτάνουν εδώ οι εξελίξεις. Δηλαδή περνάς έτσι και αλλιώς τις ώρες σου κάπου, βγαινοντας από το σπίτι για να ζήσεις την οικογένειά σου, ας είναι αυτές οι ώρες τέτοιες που να σε γεμίζουν, όσο γίνεται.

Έχω ακούσει και στον τομέα μου, σε άλλη εξειδίκευση όμως πολύ υψηλά ποσά στο εξωτερικό, απλά δεν είναι για όλους η απόφαση. Αν είσαι σε έργο εκατομμυρίων και μπορείς να πείσεις ότι θα το βγάλεις άριστα, δεν ακούγεται τρελό να παίρνεις ποσά αρκετά υψηλά για δεδομένα μισθωτού. Αυτό όμως γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση αν έχεις γερή εργασιακή εμπειρία ήδη.

Παράδειγμα σε άλλο τομέα. Σε ένα ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες του Ντουμπάι, εμφανιζόταν ένας πιτσιρικάς υπεύθυνος για να φτιαχτεί μια πετρελαιοπηγή και να μπει κάπου στη θάλασσα. Αυτό το έργο θα είχε πολύ σημαντικό κόστος αν δεν φτιαχνόταν σωστά και στην ώρα του. Αντίστοιχα υπάρχουν τέτοια έργα στο ΙΤ. Δεν ξέρω όλα τα κομμάτια του ΙΤ, αλλά υπό προϋποθέσεις υπάρχουν αμοιβές που για εμάς εδώ είναι άπιαστες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...