Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

η κ.Ζερβακάκου που ειναι σε ποιο κεντρο?

Δεν είναι σε κέντρο. Δουλεύει μόνη της και ασχολείται μόνο με εξωσωματικές. Εχει εξωτερικό ιατρείο αλλά η παρακολούθηση κλπ γίνονται στο Γένεσις. Δεν ανήκει στην ομάδα εξωσωματικής του Γένεσις του Ταρλατζή. Αυτό το υπογραμμίζω!

line_line_typew12_beg_d_typew6_time_1086408000_text_5765207769736820666f722061206d697261636c6520746f20636f6d652e2e2e.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

αν και δεν έχω κάνει εξωσωματική, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον κο Τζαφέτα Γιάννη (είναι και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και στο Διαβαλκανικό νομίζω...)

η Ζερβακακου ειναι ηρεμη και ευγενικη?

Είναι υπέροχος άνθρωπος. Σου προσδίδει εμπιστοσύνη, υπευθυνότητα, νιώθεις ότι εκτός από τον σύζυγό σου που αγωνίζεστε για ένα σκοπό είναι και αυτή μαζί σας και κάνει το καλύτερο δυνατό. Θα σου δώσει ελπίδα και αισιοδοξία αλλά με μέτρο και συγκρατημένα.

line_line_typew12_beg_d_typew6_time_1086408000_text_5765207769736820666f722061206d697261636c6520746f20636f6d652e2e2e.gif

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Στη Ζερβακακου εκανα και εγω την 1τη εξωσωματικη και ηταν πετυχημενη, ο γιος μου κοντευει τα 2 τωρα.Μου αρεσε,δραστηρια γυναικα που ηξερε τι της γινεται.Εγω απλα πηγαινα με εξεταζε και ακολουθουσα τις συμβουλες της,δεν ενοιωθα την αναγκη να με κατανοησει για το τι περναω,να μου συμπαρασταθει κλπ ηθελα μονο να ειναι καλη σε αυτο που κανει,και ηταν!Πολλοι μπορει να ειναι ευγενικοι και να λενε σε καταλαβαινω μπλα μπλα κλπ,ειναι και αυτα μερος της δουλειας τους ομως!Το θεμα ειναι να ειναι σιγουροι και να κανουν οσο καλυτερα γινεται τις εξωσωματικες για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα.Εγω τουλαχιστον αυτο εισεπραξα απο την ζερβακακου,σοβαροτητα και οχι πολλα λογια.Και το εργο της φανηκε στον γιο μου!

lmhJp2.png

PM1Op2.png

γεια σας κορίτσια για όλους αυτούς τους γιατρούς που αναφέρετε

μπορείτε να μου πείτε αν στην εξέταση στο ιατρείο τους κάνουν τα εξής:

1. Sims-Huhner-Test ή Postcoital-test

2. μέτρηση του pH στο κολπικό έκκριμα

3. Kurzrock - Miller -Test

λεπτομέρειες:

http://www.zissopoulos.gr/sitemap.htm

και γενικά ποιες εξετάσεις σας έχουν κάνει οι γιατροί που προαναφέρατε πριν σας ωθήσουν σε εξωσωματική?

ορμον. εξετάσεις & γενική αίματος, σαλπιγγογραφία, σπερμοδιάγραμμα και τι άλλο?

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα Κορίτσια

Σκοπευουμε να κάνουμε παιδάκι και θα ήθελα να μου συστήσετε ένα καλό γυναικολόγο στην θεσσαλονίκη .Είμαι απελπισμένη γιατί πρόσφατα έμαθα ότι ο γυναικολόγος μου τον οποίο έχω 10 χρόνια έχει πολλά δικαστήρια από ασθενείς και έχω πέσει από τα σύνεφα .

Ευχαριστώ πολύ

• 2 εβδομάδες μετά...
fili mou psakse gia allo giatro...kai ego eiha dio apovoles kai meta diegnosan thromvofilia...tin defteri apovoli tin eiha ston konstantinidi manoli..Epeidi ehasa tin empistosini mou stous giatrous edo piga se enan poli gnosto stin athina.Loisios legetai ....O anthropos einai foveros kai to psahnei para poli....oso gia ton kostantinidi eprepe apo tin istologiki tis protis apovolis pou egrafe ekfilistikes nekroseis kai apo to gegonos oti h apovoli egine tin 12 evdomada na katalavei oti prokeitai gia thromvofilia...tzamba ehasa ena moraki ston Kostantinidi.Ase pou afou ton zorisa kai tou leo giatre ti tha ginei prospathoume toso kairo meta tin 2 apovoli, mou edose kati hapia kai mou eipe an den meineis egios se ena mina ela na kanoume isteroskopisi..les kai mia epemvasi einai oti pio efkolo eidika an den eheis kanei akomi paidi...me enale na kano ena soro perites exetaseis gyro sta 3000 euro se mia gnosti tou mikroviologo...efiga kai akomi fevgo...kanei mono gia efkoles periptoseis....tora vriskomai ston sosto dromo kai elpizo na pane ola kala

καλημέρα σε όλες!!!

θα ήθελα να διευκρινίσω το εξής. η κάθε μία έχει την προσωπική της εμπειρία από τον γιατρό της και είναι απολύτως σεβαστή!!! δεν θέλω να επηρεάσω καμία αλλά ούτε και την πλευρά των γιατρών θα πάρω καθώς και αυτοί κάνουν τη δουλειά τους.

εγω θα παραθέσω την δική μου εμπειρεία απο τον γιατρό μου.

πριν μείνω έγκυος είχα γυναίκα γυναικολόγο στην οποία πήγαινα μόνο κάθε χρόνο και τεστ παπ. Όμως δεν μου γέμιζε το μάτι για γέννα καθώς ούτε νέες κοπέλες έβλεπα στο ιατρείο της ούτε και κόσμο. οπότε όταν έμεινα έγκυος έμαθα για τον μανώλη και πήγα. κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν εξαιρετικός: με το χιουμορ του, την άνεση που σου έδινε να τον ρωτήσεις τα πάντα χωρίς φόβο αλλά και την σοβαρότητά του όταν και όποτε χρειαζόταν. όποτε είχα κάποιο μικρό πρόβλημα τηλεφωνούσα και με επαιρνε τηλ. μέχρι και στις 12 το βράδυ (για κάτι σημαντικό φυσικά μιλούσα μαζί του την ίδια ώρα). στη γέννα ήταν ακόμα καλύτερος και μου έκανε πολύ εντύπωση. γέννησα με Φ.Τ. αλλά με πρόκληση. παρόλο που κάποια στιγμή φοβήθηκα, καθώς ο μικρός έχανε συχνά παλμούς και ήταν μπλεγμένος πολλές φορές στον λώρο, ήτανε αισιόδοξος για Φ.Τ. βέβαια μου είχε ξεκαθαρίσει ότι αν έφτανε στο απροχώρητο τα πράγματα θα εμπαινα εσπευσμένα για καισαρική. έτσι γέννησα φυσιολογικά, ήταν στην κλινική από το πρωί μέχρι που γέννησα μέχρι τις 5μμ παρόλο που είχε ιατρεία στις 6μμ. άλλος θα προχωρούσε σε καισαρική με το πρώτο καθώς και περισσότερα λεφτά θα έπαιρνε και λιγότερο χρόνο θα έκανε. και φυσικά θα είχε και τη δικαιολογία ότι το μωρό και εγώ θα κινδυνεύαμε για Φ.Τ.

Έχω στείλει πολλά δικά μου άτομα και κυρίως την αδελφή μου και την κουνιάδα μου στην οποία συμπαραστάθηκε πολύ και μετά από 2 αποβολές είναι έγκυος στον 5ο.

Τέλος πάντων, δεν θέλω να επηρεάσω καμία!! Απλά ο δικός μου γιατρός μπορεί να είναι ο καλύτερος για μένα και ο χειρότερος για κάποια άλλη και τούμπαλιν.

φιλικά σοφάκι

κορίτσια καλησπέρα! Και γω καινούργια στο φόρουμ, αναζητάω και γω γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που διάβασα πιο πάνω θα μπορέσετε όμως να μου διευκρινίσετε ποιοι από αυτούς τους οποίους αναφέρατε ειναι στο ΤΕΒΕ και συνεργάζονται με Γένεσις;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Ή Ο ΓΚΡΙΜΠΙΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ

• 2 εβδομάδες μετά...

ανεπιφυλακτα επειτα απο αναζητηση χρονων ...τον Ζεπειριδη Λεωνιδα ο οποιος ειναι και στο παπαγεωργιου...

φοβερες γνωσεις ,σπουδαιος ανθρωπος αλλα κλεισε τα πρωτα απογευματινα ραντεβου για να μην περιμενεις...

στην κυριολεξια εσωσε και εμενα και το παιδι μου ενω σε 3 νοσοκομεια δεν βρισκαν ακρη και μου εκαναν πασα ο ενας στον αλλον για να μην παρουν ευθυνη...

μονο ο Λεωνιδας ηταν ακριβης στην διαγνωση του και ανελαβε την ευθυνη ...

Δεν θελω να σου γραψω αλλα γιατι η καθε κοπελα εχει να πει το καλυτερο για τον γιατρο της...

απλα αξιζει να τον γνωρισεις....

και βεβαια εχει ΑΓ.ΣΟΦΙΑς 34 2310 232 777

δεν ξερω βρε κοριτσια σας λεω οτι εχω καταληξει σε αυτον και μεσα σε 3 μηνες μου εχει αποδειξει οτι αξιζει πραγματικα...

στο ιατρειο του ακουω απιστευτες ιστοριες απο κοπελες που ειχαν ταλαιπωρηθει πολυ οπως εγω...και εκει βρηκαν την λυση τους(τωρα ερχονται με τα μωρακια στην αγκαλια τους)

δεν ξερω τι αλλο να σας γραψω..οτι θελετε πειτε μου...

και να γραψω και κατι τελευταιο ...η ξαδερφη μου ειναι γιατρος και πολυ επιτυχημενη(παθολογος)

επειδη ολο το σοι ειναι ιατρικο εχουμε εναν ξαδερφο γυναικολογο και στην αρχη ειχα παει σε αυτον...

επειδη ειναι γιατρος η κοπελα και τους γνωριζει ολους μου λεει ...θα πας στον Λεωνιδα χωρις 2 κουβεντα...

μα τις λεω γιατι αφου ο Γ..... ειναι 1 ξαδερφος μας...

μου λεει ακου να σου πω..εγω ειμαι χαζη που γεννησα εκει(επειτα απο απιστευτα προβληματα που εχει περασει η συγκεκριμενη...)

Δεν την ακουσα....

ως που εφτασα στο αμην και μου τον συστησε και μια κοπελα η nansoulitsa εδω μεσα στο φορουμ σε μια περιοδο που ημουν απογοητευμενη ,απελπισμενη...

ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειμαι ηδη 4 μηνων χαρη σε αυτον....

• 1 month later...

Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποια απο σας γνωριζει τον γυναικολογο Τικα Γεωργιο?Δουλευει στο ΙΚΑ,εχει δικο του ιατρειο στο κεντρο της Θεσσαλονικης και συνεργαζεται με το γενεσις οπου σκοπευω να γενησω.Δε γνωριζω αλλους γυναικολογους γιατι δε χρειαστηκε να επισκευθω καποιον πριν την εγκυμοσυνη μου, αλλα μια κυρια(επισης εγκυος)που περιμενε στο ΙΚΑ για εναν αλλον γυναικολογο,μου ειπε οτι δεν ειναι και πολυ "σοι".Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι ουτε εγω ιδιαιτερα ευχεριστημενη απο τον ιδιο αν κ εχω παει 3-4 φορες μονο στο ιατρειο του γιατι μου δινει την εντυπωση πως ασχολειται πολυ επιφανειακα.Θα προτιμουσα ενα γιατρο πιο κοντα στο σπιτι μου γιατι παρολο που ειμαι στην 27η εβδομαδα κυησης, οι μυρωδιες συνεχιζουν να μου προκαλουν τασεις για εμετο(αποκλειουμε λεωφορεια για τις μετακινησεις μου στο κεντρο) και ο υπερβολικος θορυβος μου προκαλει πονοκεφαλο και δυσφορια και παλι οδηγουμαστε στις τασεις για εμετο!!(οποτε αποκλειουμε και τα ταξι).Βρηκα σε καποιο site εναν γυναικολογο ονοματι Ελκοτης Μιχαηλ που ειναι κοντα στο σπιτι μου(περιοχη Χαριλαου) αλλα ουτε αυτον τον γνωριζω.Αν γνωριζει καποια εστω εναν απ τους δυο αυτους ιατρους παρακαλω να με βοηθησει.

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγώ γέννησα πριν ένα χρόνο περίπου το δεύτερο παιδάκι μου και με ξεγέννησε ο Πράπας Νίκος .Είναι καθηγητής του ΑΠΘ και τους υπερήχους τους έκανα στο Ιάκεντρο που είναι στην περιοχή της Χαριλάου.Είναι πολύ καλός και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.Και ως γιατρός είναι καταπληκτικός αλλά και ως άνθρωπος με ενθουσίασε.Και για Β' επιπέδου έμεινα μέσα τουλάχιστον 25-30 λεπτά .Και 3D βέβαια ο υπέρηχος .Να το προτιμήσεις ...θα με θυμηθείς .

Καλησπέρα.

Πριν από 15 μέρες γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι μας , ένα υγιέστατο αγοράκι.

Γιατρός μας η Ρωξάνη Κουτσουρίδου.

Ειδικευθείσα στην Μ. Βρετανία.

Έχει ιατρείο στα Πεύκα (Ρετζίκι).

Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι ΣΕ ΟΛΑ.

Μας κέρδισε από την πρώτη φορά.

Η γυναίκα μου δεν την αλλάζει για τίποτα.

Το ραντεβού σχεδόν μία ώρα , να σου εξηγήσει τα πάντα, χωρίς αναμονή στο Ιατρείο της λόγω σωστού προγραμματισμού των ραντεβού.

eortologio

ΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΗ! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΠΑΤΣΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ, ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ (ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...