Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

12 μέρες που μοιάζουν αιώνας!!!

Recommended Posts

Από συμπτώματα το μόνο που είχα ήταν καποια ανεπαισθητα πονακια χαμηλα το περασμενο Σαββατο (1 βδομαδα μετα την εμβρυομεταφορα). Αυτα τα ειχα κ την προηγουμενη φορα. Επισης οπως κ την προηγουμενη φορα υψηλη για μενα θερμοκρασια 36,8-37,2, το οποιο ομως μπορει ν το προκαλει κ η προγεστερονη που παιρνω κολπικα, δεν ξερω..Το στήθος μου άρχισε να φουσκωνει σπό προχθες (1 ημερα πριν τη χοριακη). Ετσι κ την προηγουμενη φορα κ 1 βδομαδα περιπου μετα τη χοριακη αρχισε ν ποναει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 204
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο liliana μου συγχαρητηρια σου εχυομαι ολοψυχα μια ηρεμη καλη διχως προβληματα τελειομηνη εγκυμοσυνη και με ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου.

Σ ευχαριστώ πολύ, ν είσαι καλά, το ίδιο μου εύχομαι κι εγώ κάθε μέρα που περνάει ! Εύχομαι ν ακούσω καρδούλα αυτη τη φορα κ όλα ν κυλήσουν όμορφα...

Γεια σας κορίτσια!!! Liana συγχαρητήρια!! Εγώ εκάνα εμβρυομεταφορα 25 του μήνα 2 βλαστοκυστες! Ειναι 3 εξωσωματικη - 4η εμβρυομεταφορα. Ειμαι 33χρονων. Αγωνιζομαι 7 χρονια. Εχω περάσει 3 αποβολές 10 η εβδομάδα. Βίος και Πολιτεία! 😀😀😀

Διαφημίσεις

Υποτιθεται οτι ειμαι εμπειρη αλλα παντα ψαχνω για συμπτωματα.....γαμωτο!!! Τι γινεται με δαυτα;;;;

Καθε φορα η ιδια αγωνια.....

Τα ιδια συναισθηματα

Καλη χοριακη ευχομαι

Γεια σας κορίτσια!!! Liana συγχαρητήρια!! Εγώ εκάνα εμβρυομεταφορα 25 του μήνα 2 βλαστοκυστες! Ειναι 3 εξωσωματικη - 4η εμβρυομεταφορα. Ειμαι 33χρονων. Αγωνιζομαι 7 χρονια. Εχω περάσει 3 αποβολές 10 η εβδομάδα. Βίος και Πολιτεία! 😀😀😀

Μεσα απ την καρδια μου μια θετικότατη χοριακη ν εχεις κ ν πάνε όλα τελεια!!! Το θεμα συμπτωματα ειναι "επικινδυνο" με τοσα φαρμακα που περνουμε...Μετα την καθυστερηση αρχιζουν τα σιγουρα συμπτωματα! Εγω μια βδομαδα μετα εχω μονο πολυ λιγο πρισμενο στηθος, νιωθω κοπωση κ θελω ν κοιμαμαι..κ μερικες φορες εχω ζαλαδα.

Μεσα απ την καρδια μου μια θετικότατη χοριακη ν εχεις κ ν πάνε όλα τελεια!!! Το θεμα συμπτωματα ειναι "επικινδυνο" με τοσα φαρμακα που περνουμε...Μετα την καθυστερηση αρχιζουν τα σιγουρα συμπτωματα! Εγω μια βδομαδα μετα εχω μονο πολυ λιγο πρισμενο στηθος, νιωθω κοπωση κ θελω ν κοιμαμαι..κ μερικες φορες εχω ζαλαδα.

Ευχαριστώ παρα πολυ!!! Εννοείς μια βδομάδα μετά την χοριακη;; Στείλε μας μπεμπεδοσκονη!!!! 😍😍😍 Σου ευχομαι τα καλύτερα!!!!

Καλη τυχη!!ευχομαι να μας πεις τα ευχαριστα

Κορίτσια να μπω κι εγω στην παρεα σας????Είμαι 2 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά και μου φαίνεται σα να έχω 100 χρονια μεχρι τη χοριακη!Από συμπτωματα δεν αισθανομαι απολυτως τιποτα...Ευχομαι σε ΄λες σας θετικά αποτελέσματα!

1UEbp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να μπω κι εγω στην παρεα σας????Είμαι 2 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά και μου φαίνεται σα να έχω 100 χρονια μεχρι τη χοριακη!Από συμπτωματα δεν αισθανομαι απολυτως τιποτα...Ευχομαι σε ΄λες σας θετικά αποτελέσματα!

Kali epitixia koritsi mou !!!

Κοριτσια καλησπερα κι απο εμένα.Μολις χθες εκαν την μεταφορα και περιμενω 13 μερες.Εχω δρομο ακομα.Θελω να βγω για φαγητο εξω σημερα οδηγώντας για 5 λεπτα; Να το κάνω λέτε; Δουλειες κλπ δεν κανω τιποτα αλλα θελω να βγω στη λιακαδα χωρις να κουραστω.

Φιλακια καλη επιτυχια στις συναγωνιστριες

Κοριτσια καλησπερα κι απο εμένα.Μολις χθες εκαν την μεταφορα και περιμενω 13 μερες.Εχω δρομο ακομα.Θελω να βγω για φαγητο εξω σημερα οδηγώντας για 5 λεπτα; Να το κάνω λέτε; Δουλειες κλπ δεν κανω τιποτα αλλα θελω να βγω στη λιακαδα χωρις να κουραστω.

Κάτσε σπίτι 2-3 μέρες καλύτερα ...:)

Ζούμε σε μια χώρα που απο δω και πέρα θα εχει καθημερινά λιακάδα!

Αξίζει να το ρισκάρεις???

Κοριτσάκι καλή τύχη! Εμένα ο γιατρός μου ήταν κάθετος. Τις πρώτες 3-4 μέρες σπίτι! Κυρίως το αυτοκίνητο που αναφέρεις δεν είναι ότι καλύτερο. Βγες στο μπαλκόνι , φάτε εκεί το μεσημέρι, παίξτε ένα επιτραπέζιο και έχεις καιρό για βόλτες στη λιακάδα!

Διαφημίσεις

κοριτσια χοριακη 69 σημερα την παρασκευη ηταν 49σημερα ειμαι 18 μερες απο εμβρυομεταφορα ,εχω ελπιδες? ειχα πολυ αιμα χτες αλλα ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ηταν απο τα αλλα δυο εμβρυακια που εβαλαν ,αν δεν πετυχει θα σκασω οτι φταιω εγω γιατι συγχιστηκα και φωναζα και εκνευριστικα μια βδομαδα μετα την εμβρυομεταφορα..

Καλή επιτυχία!Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει τις 2-3 πρωτες μερες απλά να μην κουραστω πολυ.

Τον ειχα ρωτησει αν μπορω να παω με τα ποδια πχ για καφε κ μου ειχε πει βεβαιως αρκει να μην περπατησω κανενα χλμ.Αλλωστε πρεπει να κινουμαστε για να αιματωνεται η μητρα.Η ακινησια δλδ οχι απλα δε βοηθαει αλλα ειναι αρνητικός παραγοντας.Δεν ειμαστε αρρωστες απλά βαριες δουλειες να αποφυγεις!Ποσα εμβρυακια έβαλες;Ειχες καλη ανταποκριση;

2 εβαλα ,εμβρυάκια 4ης ημερας (τριτη ηταν ωοληψια και Σαββατο μεταφορά) άριστα μου ειπε.Τελικα το εφαγα το κινέζικο και γυρισα ξαπλα τωρα.

Για την ηλικια μου ,39 με αμη 0,45 έκανα 7 ωοθηλακια,πηραν 7 ωάρια και γονιμοποιηθηκαν τα 6. Ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημένος.Τωρα αν θα εμφυτευτουν στη μητρα αν δεν εχω αλλα προβληματα θα δειξει.

Εσυ πως τα πας;Ειχες καλη ανταπόκριση;

Φιλακια κοριτσι και καλη μας επιτυχια

Καλή επιτυχία!Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει τις 2-3 πρωτες μερες απλά να μην κουραστείς πολυ.

Τον ειχα ρωτησει αν μπορω να παω με τα ποδια πχ για καφε κ μου ειχε πει βεβαιως αρκει να μην περπατησω κανενα χλμ.Αλλωστε πρεπει να κινουμστε για να αιματωνεται η μητρα.Η ακινησια δλδ οχι απλα δε βοηθαει αλλα ειναι αρνητικός παραγοντας.Δεν ειμαστε αρρωστες απλά βαριες δουλειες να αποφυγεις!Ποσα εμβρυακια έβαλες;Ειχες καλη ανταποκριση;

κοριτσια χοριακη 69 σημερα την παρασκευη ηταν 49σημερα ειμαι 18 μερες απο εμβρυομεταφορα ,εχω ελπιδες? ειχα πολυ αιμα χτες αλλα ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ηταν απο τα αλλα δυο εμβρυακια που εβαλαν ,αν δεν πετυχει θα σκασω οτι φταιω εγω γιατι συγχιστηκα και φωναζα και εκνευριστικα μια βδομαδα μετα την εμβρυομεταφορα..

Οχι κοπελα μου μην εχεις τυψεις ειναι οτι χειρότερο. Θα σκέφτεσαι οτι κανεις το καλυτερο κ σίγουρα με ηρεμια κ προσευχουλα στη Μεγαλόχαρη ολα θα γίνουν. Δώσε χρονο. Κανε πραγματάκια που σ αρεσουν. Εγω 4 μερα,

Σε ξενοδοχειο ειμαι κ προσπαθώ να ειμαι αισιόδοξη. Οπως μ να εχει πρεπει να νοιωθουνε εγκυουλες! Ειμαστε εγκυουλες!! Ας το ζήσουμε βρε αδερφέ! Καλη επιτυχια κ σου ευχομαι να ανεβαίνει!! Σου ευχομαι οτι καλυτερο!

Καλησπερα loralora μου. Εγω εκανα την πεμπτη. Απο τοτε επειδη ειμαι λιγο αγχωμενη, ειμαι ξαπλα, διαβασα ηδη 2 βιβλία κ σημερα ξεκινησα πλέξιμο. Ανοίγω το παράθυρο κ παιρνω αερα. Αυριο θα φυγουμε απο Αθήνα κ αυτο με

Αγχώνει. Πιστεύω οτι ο οργανισμός μας θελει το χρονο του. Αν αντέχεις μην κουράζεσαι. Σαν συμβουλές μου ειπαν Οχι μετακινήσεις, Οχι σκάλες, Οχι οδήγηση, Οχι επαφές, ήπιες δραστηριότητες κ μπανιο χωρις σαπουνάδα. Ειμαι σπασικλας κ τα κανω ολα! Αχαχαχ ελπιζω να βοήθησα. Φιλάκια

Κοιτά να δεις προφανώς και τα έμβρυα δεν θα είχαν και τοςο καλή δυναμική αν έπεσαν με τις φωνές και την ταχυπαλμία. Η αλήθεια ειναι οτι δεν ακούγονται καλές η τιμές σου ουτε η πρώτη χοριακη. Καλα σου λέει και ο γιατρός σου ομως οτι δεν ξέρουμε πως αντιδράει το ανθρώπινο σώμα. Σου ευχομαι οτι καλύτερο!

Οχι κοπελα μου μην εχεις τυψεις ειναι οτι χειρότερο. Θα σκέφτεσαι οτι κανεις το καλυτερο κ σίγουρα με ηρεμια κ προσευχουλα στη Μεγαλόχαρη ολα θα γίνουν. Δώσε χρονο. Κανε πραγματάκια που σ αρεσουν. Εγω 4 μερα,

Σε ξενοδοχειο ειμαι κ προσπαθώ να ειμαι αισιόδοξη. Οπως μ να εχει πρεπει να νοιωθουνε εγκυουλες! Ειμαστε εγκυουλες!! Ας το ζήσουμε βρε αδερφέ! Καλη επιτυχια κ σου ευχομαι να ανεβαίνει!! Σου ευχομαι οτι καλυτερο!

Σου ευχομαι ολόψυχα να πετύχεις, ξερω ποσο δύσκολο ειναι να κανεις μακριά απο το σπίτι σου την προσπαθεια και την ταλαιπωρία που περνας. Με αυτοκίνητο ή αεροπλάνο θα επιστρέψετε?

Κορίτσια μου, να έχετε επιτυχία εύχομαι όσες περιμένετε κ ν πάνε όλα πολύ πολύ καλά!

Απασχολήστε όσο μπορείτε τα χέρια κ το μυαλό...περνάνε πιο εύκολα οι μέρες. Εγώ το χα ρίξει στο πλέξιμο! :D

Οι πρώτες 3 μέρες τουλάχιστον είναι κρίσιμες...καλύτερα ν τις περνάμε χαλαρά σπίτι κι από κει κ πέρα το υπόλοιπο της αναμονής με προσοχή στα αυτονόητα...όχι κούραση, σκυψίματα, τραντάγματα κλπ κλπ...ειναι πολύτιμο για μας αυτό που "κουβαλάμε" μέσα μας! Δεν εχουμε την ευχέρια ν το ρισκάρουμε, εγώ αυτής της άποψης είμαι..

Κορίτσια μου, να έχετε επιτυχία εύχομαι όσες περιμένετε κ ν πάνε όλα πολύ πολύ καλά!

Απασχολήστε όσο μπορείτε τα χέρια κ το μυαλό...περνάνε πιο εύκολα οι μέρες. Εγώ το χα ρίξει στο πλέξιμο! :D

Οι πρώτες 3 μέρες τουλάχιστον είναι κρίσιμες...καλύτερα ν τις περνάμε χαλαρά σπίτι κι από κει κ πέρα το υπόλοιπο της αναμονής με προσοχή στα αυτονόητα...όχι κούραση, σκυψίματα, τραντάγματα κλπ κλπ...ειναι πολύτιμο για μας αυτό που "κουβαλάμε" μέσα μας! Δεν εχουμε την ευχέρια ν το ρισκάρουμε, εγώ αυτής της άποψης είμαι..

Ti kaneis Liana mou ekanes tin epanaliptiki sou ? Egw tin triti mera to gradi me epiase Kati San klistofovia den anapnea Kai me pire o Antras mou Mia volda... eixe arketa kirtomata elpizw na min ekana kako ....

Ti kaneis Liana mou ekanes tin epanaliptiki sou ? Egw tin triti mera to gradi me epiase Kati San klistofovia den anapnea Kai me pire o Antras mou Mia volda... eixe arketa kirtomata elpizw na min ekana kako ....

Καλά ειμαι, κοπέλα μου! Όχι, δεν εκανα αλλες χοριακες ουτε θ κανω! Πηγα την περασμενη Πεμπτη (1βδομαδα μετα τη θετικη χοριακη) για υπερηχο κ ειδαμε το σακο. Τωρα εχω ραντεβου για Μ.Δευτερα, οπου κανονικα πρεπει ν ακουσουμε καρδια...θ πεθανω εκεινη τη μερα...Προς το παρον βεβαια ακομα λεω στον εαυτο μου οτι εχω καθυστερηση, φοβαμαι πολύ κι αγωνιω...

Εσυ σε τι φαση εισαι;;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...