Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΚΡΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ!!

Recommended Posts

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτησω αν σας εχει τυχει ποτε μετα το πλυσιμο των ρουχων στο πλυντυριο, μερικα απο αυτα να εχουν αποκτησει γκρι κηλιδες σαν να εχει ξεβαψει κατι πανω τους.

Δοκιμασα με ξεβαφτικο να αφαιρεσω τους λεκεδες, τιποτα.

Με λευκο ξυδι και σοδα....τιποτα!!!!!Μηπως εχετε καποια ιδεα πως να τα επαναφερω,γιατι δεν θελω να τα πεταξω!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτησω αν σας εχει τυχει ποτε μετα το πλυσιμο των ρουχων στο πλυντυριο, μερικα απο αυτα να εχουν αποκτησει γκρι κηλιδες σαν να εχει ξεβαψει κατι πανω τους.

Δοκιμασα με ξεβαφτικο να αφαιρεσω τους λεκεδες, τιποτα.

Με λευκο ξυδι και σοδα....τιποτα!!!!!Μηπως εχετε καποια ιδεα πως να τα επαναφερω,γιατι δεν θελω να τα πεταξω!!!!

κανα δυό φορές που το έχω πάθει ήταν από το μαλακτικό που έβαλα παραπάνω ποσότητα και λάθος πρόγραμμα ώστε δεν πρόλαβε να πλυθεί και να ξεπλυθεί καλά και το απορρυπαντικό και το μαλακτικό! κάνε ακόμα μια πλύση με πολύ ελάχιστο απορρυπαντικό και γύρω στους 40°C!

Κράτα το

Κράτα το

Εγω το πάθαινα απο ένα απορρυπαντικο σε υγρή μορφη που χρησιμοποιούσα. Παρατήρησα όμως οτι ρίχνωντας την χρωμοπαγίδα σε κάθε πλύση, σταμάτησε να μου σημαδεύει τα ρουχα. Βέβαια καλού-κακου σταμάτησα να βάζω και το συγκεκριμένο απορρυπαντικο.

Η αληθεια ειναι οτι σε αυτη την πλυση ξεχασα να βαλω χρωμοπαγιδα......Χρησιμοποιησα σκονη απορρυπαντικο οποτε δεν ξερω αν φταιει και αυτο...

Διαφημίσεις

Με απανωτές πλύσεις, χρησιμοποίησα και το διαβολάκι για τους διάφορους λεκέδες αλλά δεν καθάρισαν ποτέ. Απλά απο ΄δω και πέρα στα χρωματιστά και στα άσπρα πάντα βάζω χρωμοπαγίδα.

Υ.Γ. Και το πλυντληριο μου έιναι καινουργιο, για να προλάβω τυχόν υποθέσεις περι παλαιου πλυντηρίου και βρωμιάς που έχει μαζέψει.

Το εχω παρατηρησει κ εγω σε πολυ συγκεκριμενης μαρκας ρουχα κ ειπα να μην φανω καχυποπτη αλλα ακρη δεν θα βρω. Η μαρκα σημαινει ορχηστρα.... μηπως ειναι απο εκει τα ρουχα?

veMDp3.png

Το επαθα κι εγω αυτο και μαλιστα σε πικε κουβερτα. Ενας λεκες ηταν μονο ομως. Να πω την αληθεια δεν την ξαναπλυνα, την εχω ψιλοβαρεθει και βρηκα αφορμη να την αλλαξω. Για την μαρκα ρουχων που λετε δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο και αν δεν ειμαι πελατισσα εχω φιλες που ειναι. Να μη ειναι καλη η ποιοτητα και να κανει λεκε;

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι δεν μπορώ να ενοχοποιήσω την μάρκα ρούχων γιατί τα ρουχα που λερώθηκαν ήταν διάφορες μάρκες, υπήρχαν μπλούζες δικές μου αλλά και του παιδιού. Υποψιάζομαι ενα συγκεκριμένο υγρό απορρυπαντικό που χρησιμοποιούσα τότε, αλλά απο τότε που ξεκίνησα να ρίχνω την χρωμοπαγίδα το πρόβλημα μου λύθηκε.

Πάντως είναι τρομερο αυτό με τους λεκέδες, ρε παιδιά δεν βγαίνουν με τίποτα, καταστράφηκαν ρουχα.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να ενοχοποιήσω την μάρκα ρούχων γιατί τα ρουχα που λερώθηκαν ήταν διάφορες μάρκες, υπήρχαν μπλούζες δικές μου αλλά και του παιδιού. Υποψιάζομαι ενα συγκεκριμένο υγρό απορρυπαντικό που χρησιμοποιούσα τότε, αλλά απο τότε που ξεκίνησα να ρίχνω την χρωμοπαγίδα το πρόβλημα μου λύθηκε.

Πάντως είναι τρομερο αυτό με τους λεκέδες, ρε παιδιά δεν βγαίνουν με τίποτα, καταστράφηκαν ρουχα.

Συμφωνω....μεγαλο θεμα οι λεκεδες!

veMDp3.png

αγορασα παντελονι της μικρης απο γνωστη αλυσιδα το επλυνα για να το βαλει και γεμισε απειρους λεκεδες.το ξαναεπλυνα τιποτα.μετανοιωσα που δεν το πηγα πισω και το πεταξα.φταινε το υφασματα

7Ggjp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...