Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Iherb και παραγγελίες

madeleine

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχει παραγγείλει καμμία κοπελα πρόσφατα από iherb;

Έχει έξοδα αποστολής; Απο αλλά μηνύματα είδα οτι συμφέρει σε σχέση με Ελλαδα.

Είναι αλήθεια;

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αλεύρι αμυγδάλου, καρύδας, ταπιοκας και βούτυρο καρύδας γιατί αποφάσισα να ακολουθήσουμε διατροφή χωρίς γλουτένη.

Με ενδιαφέρει κάποια πρόσφατη εμπειρία..

Επίσης κάτι είδα για κωδικούς έκπτωσης, ισχύουν;

Ξέρετε α λν δέχεται paypal;

Πραγματικα θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία γιατί εδώ που μένω δυσκολα βρίσκω τέτοια υλικά.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, έχει παραγγείλει καμμία κοπελα πρόσφατα από iherb;

Έχει έξοδα αποστολής; Απο αλλά μηνύματα είδα οτι συμφέρει σε σχέση με Ελλαδα.

Είναι αλήθεια;

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αλεύρι αμυγδάλου, καρύδας, ταπιοκας και βούτυρο καρύδας γιατί αποφάσισα να ακολουθήσουμε διατροφή χωρίς γλουτένη.

Με ενδιαφέρει κάποια πρόσφατη εμπειρία..

Επίσης κάτι είδα για κωδικούς έκπτωσης, ισχύουν;

Ξέρετε α λν δέχεται paypal;

Πραγματικα θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία γιατί εδώ που μένω δυσκολα βρίσκω τέτοια υλικά.

Εγω παίρνω συνεχεια αλλα κανει πολυυυυυυ χρονο να έρθει δυστυχώς!! Και ναι πληρώνω πολλα στα έξοδα αποστολής (μένω Αγγλία ομως οχι ελλαδα)

Για κουπόνια κανε Google

Τα καλυτερα εγω τα βρίσκω αμαζον και έρχονται αμεσως

baby cute το ηξερα οτι κατι θα ξερεις περισσοτερο.μπορεις να μας διαφωτισεις για το amazon?χρειαζομε ω3 της minami.εσυ μου το ειχες συστησει κ το παιρνω.

baby cute το ηξερα οτι κατι θα ξερεις περισσοτερο.μπορεις να μας διαφωτισεις για το amazon?χρειαζομε ω3 της minami.εσυ μου το ειχες συστησει κ το παιρνω.

Καλησπερα. Τα Ω3 της minami εγω τα ειχα βρει σε ελληνικο site και μαλιστα με εκπτωση 25%. Αυτα που δε βρισκω ειναι τα proefa, οποτε αναγκαστικα παραγγελνω απο amazon.

Διαφημίσεις

Έλα εγω ολα απο αμαζον γιατι υπαρχει και ασφάλεια κλπ

Το ω3 της minami δεν το ξερω εγω το morepa η mordha παίρνω για μενα η το proefa για παιδια αλλα ολα απο αμαζον

babycute minami ειναι η εταιρεια κ βγαζει ω3 με διαφορους συνδιασμους.αν κοιταξεις τη συσκευασια το γραφει.ευχαριστω παντως. ποσο γρηγορα ερχονται με το amazon?

babycute minami ειναι η εταιρεια κ βγαζει ω3 με διαφορους συνδιασμους.αν κοιταξεις τη συσκευασια το γραφει.ευχαριστω παντως. ποσο γρηγορα ερχονται με το amazon?

Εξαρταται ... Αν κατι το εχει το ίδιο το αμαζον και το πουλάει ερχεται και την επόμενη μερα αν πληρώσεις λιγο περισσότερο

Αν κατι ομως ερχεται απο αλλη εταιρεία τοτε εξαρταται απο την εταιρεία (κατα μέσο ορο 3-4 μερες).... Πιστευω και ελλαδα το ίδιο θα ειναι....

BabyCute, το proefa σου το συνέστησε γιατρός για τα παιδιά; Μπορούν να το πάρουν και ενήλικες; Απ΄ό,τι διάβασα στα σχόλια στο amazon, δεν συνίσταται για όσους έχουν πρόβλημα με την σόγια ή με την γλουτένη. Και πώς τους το δίνεις; Γιατί και πάλι στα reviews διάβασα ότι τα χάπια έχουν μεγάλο μέγεθος...

BabyCute, το proefa σου το συνέστησε γιατρός για τα παιδιά; Μπορούν να το πάρουν και ενήλικες; Απ΄ό,τι διάβασα στα σχόλια στο amazon, δεν συνίσταται για όσους έχουν πρόβλημα με την σόγια ή με την γλουτένη. Και πώς τους το δίνεις; Γιατί και πάλι στα reviews διάβασα ότι τα χάπια έχουν μεγάλο μέγεθος...

Ναι η προηγούμενη παιδίατρο του μικρου μας ειπε να το πάρουμε - δεν το ήξερα αυτο για την γλουτενη που το ειδες;

Ναι και ενήλικες το παίρνουν εμεις παίρνουμε το liquid 5ml

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...