Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Kornilia μου ουτε στο ebay φαινεται να το εχει στειλει ουτε mail μου εστειλε αλλα και ουτε εχει απαντησει στο mail που της εστειλα εγω χθες...θα περιμενω και σημερα και αυριο θα κανω αυτο που ειπες!

Ασχετο...αυτο το κουπονι απο ebay ισχυει ακομα??? Πως πληρωνετε στα gymboree? Εχει paypal? Αχ τι με κανετε, τι με κανετε...

Ποιο κουπονι καλη μου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σου προτεινα αν δεν το εχεις κανει ηδη να σκεφτεις και για αναποδο παιδικο καθισμα..υπαρχει ολοκληρο θεμα στο φορουμ

ειναι ομως πιο ακριβα, αλλα η ασφαλεια ειναι x5

Ναι, εχεις δικιο, το συγκεκριμενο αποτι διαβασα μπαινει και αναποδα μεχρι 9 κιλα, (12 μηνων) και μετα διαβασα οτι κανει για μεχρι 18 κιλα οπου μπαινει κανονικα στο τουτου.

h0MYp3.png

Ναι, εχεις δικιο, το συγκεκριμενο αποτι διαβασα μπαινει και αναποδα μεχρι 9 κιλα, (12 μηνων) και μετα διαβασα οτι κανει για μεχρι 18 κιλα οπου μπαινει κανονικα στο τουτου.

mexri 9 κιλα ειναι ολα αναποδα, εννοω να ειναι αναποδα μεχρι 4 ετων, διαβασε λιγο στο φορουμ το αντιστοιχο θεμα, θα σοκαριστεις με τα στοιχεια...πολλες κοπελες απο εδω αποφασισαν τελικα για ανποδο παιδικο καθισμα μεχρι 4 ετων

..Good luck μου, η προσφορα ισχυει μονο για αμερικα...το λεει στους ορους της προσφορας...:(

Ναι, το υπογραμμισα οτι ισχυει μονο για το .com

Ειναι ομως μονο για Αμερικανους; Το κοιταξες;

Μού'χει τυχει πολλες φορες να μην εχω ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τους πωλητες, αλλα τα πραγματα ερχονται κανονικά.

Περιμενε λιγο, μην αγχωνεσαι! :D

Καλημερα:D

Καλημερα!!!

Εκανα κι εγω παραγγελια απο gymboree.com, ευχαριστω την κοπελα που μου ειπε για το κουπονι απο ebay, βρηκα -20%, ετσι εβγαλα τα μεταφορικα σχεδον δωρεαν.

Αυτο λεω litsat...

Ναι good luck το κοιταξα:lol:...λεει Valid only on eBay.com in the U.S τουλαχιστον ετσι καταλαβα εγω...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο λεω litsat...

Ναι good luck το κοιταξα:lol:...λεει Valid only on eBay.com in the U.S τουλαχιστον ετσι καταλαβα εγω...

δεν καταλαβα τι εννοειτε και ετοιμαζω κι εγω μια παραγγελια στο gymboree..υπαρχει εκπτωτικο κουπονι? μπορειτε να μου το πειτε αν υπαρχει?

επιπλεον, δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που βγαινει στο καλαθι 25$ gymboree coupon..καμια βοηθεια??? χαζεψα???

γεια σαςςςς

female μια που ασχοληθηκες μαζι μου, για πεσμου τη γνωμη σου...αυτο τους εστειλα μολις τωρα...ποσο ντρεπομαι να απειλω κ να φερομαι ετσι..ακομα κ αν δεν με ξερουν ( που να με ξερουν στην κινα?:)...ντρεπομαιιιιι πολυυυ:oops:)

Dear Emily,

I explained you all the reasons why I believe you should return the 100% of the price. I am not OK with the 50%, anywhay I agreed not to ask a refund for the delivery costs.

If you dont agree with that maybe I will open a case on paypal.

Thank you.

Κοίτα ο λόγος που υπάρχει το πέιπαλ είναι για να διασφαλίζεται ο αγοραστής σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις σαν την δική σου. Με την λογική της ντροπής θα έπρεπε να μην διεκδικούμε τίποτα και να αποδεχόμαστε κάθε λάθος που συμβαίνει. Μπορεί να μην φταίει ο πωλητής, συμφωνώ εκεί, αλλά όπως εσύ παίρνεις κάποιο ρίσκο για το προιόν που παραγγέλνεις και δεν το βλέπεις το ίδιο ρίσκο παίρνει και ο πωλητής σχετικά με την αποστολή (και όχι μόνο).

Περίμενε την απάντησή του και βλέπουμε. Δυο φορές που χρειάστηκε να επικαλεστώ το πέιπαλ μου επέστρεψαν αμέσως το ποσό.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

aggelomarios και σε εμένα έχει τύχει αυτό και όταν έστειλα ξεχεστήριο τονίζοντας ότι πλέον δε με ενδιαφέρει το προιον μου απάντησαν ότι το προιον είχε σταλεί την επόμενη της πληρωμής και την επόμενη μέρα ήταν και στο σπίτι μου. Αλλά να τους στέλνουμε μειλ να συμμορφώνονται...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Goodmorning!!! (τι good δηλαδη που δεν λεει να εγκατασταθει επιτελους αυτη η ανοιξη!!!!)

Good luck μου, η προσφορα ισχυει μονο για αμερικα...το λεει στους ορους της προσφορας...:(

Εντωμεταξυ τα εχω παρει με μια τυπισσα στο ebay...κερδισα σε δημοπρασια κατι παπουτσακια umi (thanks age!), τα πληρωσα αμεσως (24/03) και ακομα καμια ενημερωση αν τα εστειλε...της εστειλα και mail χθες και ουτε φωνη ουτε ακροαση!!! Τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις? Ποσο να περιμενω πριν της στειλω ενα οχι και τοσο ευγενικο mail???

Έλλη μου μου έχει τύχει 2 φορές ο πωλητής να μην ενημερώσει το σύστημα ό,τι έστειλε το δέμα γιατί απλά δεν ήξερε πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Στην θέση σου δεν θα ήμουν απότομη μαζί του αρχικά. Περίμενε 1-2 μέρες (από ποια χώρα τα πήρες? μήπως υπάρχει διαφορά ώρας?) και αν δεν απαντήσει βλέπουμε τι κάνεις.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

δεν καταλαβα τι εννοειτε και ετοιμαζω κι εγω μια παραγγελια στο gymboree..υπαρχει εκπτωτικο κουπονι? μπορειτε να μου το πειτε αν υπαρχει?

επιπλεον, δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που βγαινει στο καλαθι 25$ gymboree coupon..καμια βοηθεια??? χαζεψα???

Είναι χρήματα που μπορείς να εξαργυρώσεις αργότερα, σε ένα χρονικό πλαίσιο που σου δίνουν αυτοί. Θα λάβεις με την παραγγελία σου σχετικές πληροφορίες.

Χαίρομαι που λύθηκε το θέμα με το φορεματάκι.

ΦΟΒΟΥ PAYPAL:p;)

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν κουπόνια που μπορείτε να αγοράσετε από το ebay που είναι -20% από την παραγγελία σας. Βάζουν κουπόνια σε Αμερικανικά περιοδικά, και μερικοί τα πωλούν.

Το 25 $ κουπόνι που βρίσκεται στο καλάθι σας είναι για μελλοντική χρήση. Υπάρχουν ειδικές ημερομηνίες (April 7-17) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι. Εάν έχετε ένα κουπόνι αξίας 25 $, θα βάλτε 50 $ αξίας πράγματα στο καλάθι σας και θα αφαιρούν 25 $ όταν βάλετε τον κώδικα.

Καλημερα Ελευθερια!!! Ναι μου εχει τυχει και εμενα να μην ενημερωσει το συστημα του ebay αλλα μου ειχε στειλει mail...στην προκειμενη περιπτωση ουτε φωνη ουτε ακροαση και ουτε απαντησε και στο mail που εγω της εστειλα μετα απο 6 μερες που εληξε η δημοπρασια...απο uk ειναι αρα η διαφορα ωρας ακυρη!!! Αν δεν απαντησει και σημερα θα στειλω mail με τη μαγικη φραση --- open case!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Υπάρχουν κουπόνια που μπορείτε να αγοράσετε από το ebay που είναι -20% από την παραγγελία σας. Βάζουν κουπόνια σε Αμερικανικά περιοδικά, και μερικοί τα πωλούν.

Το 25 $ κουπόνι που βρίσκεται στο καλάθι σας είναι για μελλοντική χρήση. Υπάρχουν ειδικές ημερομηνίες (April 7-17) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι. Εάν έχετε ένα κουπόνι αξίας 25 $, θα βάλτε 50 $ αξίας πράγματα στο καλάθι σας και θα αφαιρούν 25 $ όταν βάλετε τον κώδικα.

Επειδη κι εγω δεν το γνωριζα μεχρι χθες(που με ενημερωσε η staci74;-)) , αγορασα λοιπον ενα κουπονι απο το εβαυ(3.80$) και μου εστειλε ο πωλητης ενα κωδικο που τον χρησημοποιησα και ειχα 20% επιπλεον εκπτωση για αγορα 100$ βγηκε 20-3.80=16.20$ κερδος(Σχεδον τα μεταφορικα). Αντε και καλες αγορες!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν καταλαβα καλα σχετικα με το κουπονι για gymboree απο ebay αγοραζω το κουπονι και αυτος μου στελνει εναν κωδικο που χρησιμοποιω για να εχω την εκπτωση?

Γραφαμε ταυτοχρονα. Ναι ακριβως!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!!

Έχει ψωνισει καμια σας απο το direct cosmetics?Γιατί γραφει οτι εχει πειπαλ και μετα στην ολοκληρωση δεν υπαρχει πουθενα?

Το τόλμησα δύο φορές και ήρθα σε 3-4 ημέρες. Τους ρώτησα σχετικά και μου είπαν ότι οσονούπω, θα βάλουν πειπαλ και στις συναλλαγές εκτός Αγγλίας. Ακόμα το πειπαλ ζαλίζεται όταν περνάει την Μάγχη......

Επειδη εγω το ανεφερα και ενιωσα λιγο ασχημα με ολες αυτες τις επισημανσεις που γραψατε, επικοινωνησα κι'εγω και μου εδωσαν στοιχεια, ονομα διευθυνση,ΑΦΜ και επισης δινουν και ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Πειτε με ευκολοπιστη, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να εμπιστευτω τοσα χρονια καποια Salopeta που μενει στο πουθενα και αν χρειαζοταν δε θα ειχα τροπο να τη βρω, ενω σ'αυτη την περιπτωση πρεπει να βρω μονο τρωτα σημεια.

Εδω και καιρο μου ειχε πει μια κοπελα οτι χρησιμοποιησε την εταιρια αυτη και ηταν super ευχαριστημενη αλλα δεν το ανεφερα ποτε γιατι ημουν σιγουρη οτι στο τελος θα στρεφοταν εναντιον μου! (αστειευομαι βεβαια):rolleyes:

Τωρα τι μ'έπιασε και το εγραψα χτες,ο θεος κι'η ψυχη μου!!! :-D

Παντως αν θελετε μπορω να της πω να σας αναφερει τις εντυπωσεις της μιας και ειναι ενεργο μελος του φορουμ (αν το θελει βεβαια)

Βρε εντάξει, δεν σου πέταξε κανείς και ντομάτες. Μια πληροφορία έγραψες και την συζητάμε. Τώρα αν το μέλος που έχει κάνει χρήση της εν λόγω εταιρείας, θέλει να γράψει κάτι παραπάνω, νομίζω θα βοηθήσει.

Ti να σου πω βρε Καλαμαρακι μου; Παντως εσυ εγραψες οτι η σελιδα φτιαχτηκε νομιζω πριν απο 1,5 χρονο. Ε, φανταζομαι οτι θα τους ειχαν κλεισει μεσα αν ηταν απατεωνες!

Απ'την αλλη θα μου πεις οτι αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Ο Τσοχατζοπουλος και ενα σωρο αλλοι ελευθεροι γυρνανε... :lol::lol::lol:

Φιλια

Καλά, μην πάρεις και όρκο για την τιμωρία των παραβατών, έχουν δει τα μάτια μου....

θα σου προτεινα αν δεν το εχεις κανει ηδη να σκεφτεις και για αναποδο παιδικο καθισμα..υπαρχει ολοκληρο θεμα στο φορουμ

ειναι ομως πιο ακριβα, αλλα η ασφαλεια ειναι x5

Αν πάρεις εξ' αρχής κάθισμα, πάρε ένα που να είναι ανάποδο για μέχρι 4 ετών.

ΕΝΤΙΤ Αυτό είναι για την μινούλα, όχι για την bebutsiko, γράψτε λάθος quote.

Συμφωνώ με το καλαμαράκι, δεν βλέπω διασφάλιση με την GLOBAL SALES, αφήστε που μου φαίνεται και ακριβό, λογικά αφού πληρώνεις δύο μεταφορικά, από Αγγλία σε Κομοτηνή και από Κομοτηνή στο σπίτι σας. Θα παραμείνω στο MUM.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Έβαζα παραγγελία στο carrefour και κει που διάλεγα τα αγγουράκια, μου ήρθε η έμπνευση να παραγγείλω τη μαναβική μου από το emanaviko.gr

Κι εγώ σκέφτομαι να κάνω online παραγγελία στο super market αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς. Στο carrefour τα φέρνουν τα ψώνια την ίδια μέρα? Maanton είσαι ευχαριστημένη με την εξυπηρέτησή τους? Πως πληρώνουμε? Τα άλλα supermarket έχουν τέτοια υπηρεσία? Κοίταξα στον Βασιλόπουλο αλλά είδα ότι πρέπει να γράψεις χύμα την περιγραφή των ειδών και τα τεμάχια, πράγμα που νομίζω ότι μπορεί να οδηγήσει σε πολλά λάθη. O Σκλαβενίτης απ'ότι είδα δεν έχει καν site.

Κι εγώ σκέφτομαι να κάνω online παραγγελία στο super market αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς. Στο carrefour τα φέρνουν τα ψώνια την ίδια μέρα? Maanton είσαι ευχαριστημένη με την εξυπηρέτησή τους? Πως πληρώνουμε? Τα άλλα supermarket έχουν τέτοια υπηρεσία? Κοίταξα στον Βασιλόπουλο αλλά είδα ότι πρέπει να γράψεις χύμα την περιγραφή των ειδών και τα τεμάχια, πράγμα που νομίζω ότι μπορεί να οδηγήσει σε πολλά λάθη. O Σκλαβενίτης απ'ότι είδα δεν έχει καν site.

καλημερούδια έχει ο Βερόπουλος το χρησιμοποιούσα πολύ συχνά για να παραγγέλνω για το γραφείο http://www.veropoulos.gr/eshop/

Κοριτσια που ψωνiσατε απο gymboree...τι μτφ να βαλω? 20 ή 25$ για να γλυτωσουμε τελωνειο?? Πως ερχονται? Με ταχυδρομειο ή courrier?

Βάλε το standard shipping 20 $. Το ταχυδρομείο το φέρνει σε περίπου 10-15 ημέρες.

Κοριτσια που ψωνiσατε απο gymboree...τι μτφ να βαλω? 20 ή 25$ για να γλυτωσουμε τελωνειο?? Πως ερχονται? Με ταχυδρομειο ή courrier?

εγω εβαλα το standard με 20$ και πηγαν Γερμανια με dhl και σε μενα ηρθαν με ταχυδρομειο. περιμενα περιπου 2 εβδομαδες.

XI64p2.pngtk60p2.png

Μολις αγορασα κουπονι -20% 1ευρω!!!! χιχιχι

Πως το έκανες αυτό ? Έκανες advanced search βάζοντας gymboree voucher code και στο κατέβασε ?

Σόρυ, αλλά η χαζή ξανθιά θέλει λεπτομέρειες, αν βάλεις και κανένα λινκ καλή μου συνπιλότισσα, η πρώτη πτήση τζάμπα εννοείται και όπου τραβά η ψυχή σου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...