Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Βλέπω μεγάλη πρόοδο σε αρκετές και χαίρομαι τόσο που επιλέξατε τον δύσκολο δρόμο του αποθηλασμού και δεν τον κόψατε απότομα.

ΕναBar και εμένα δεν έπινε τον πρώτο καιρό το αγελαδινό,λίγες γουλιές.Τώρα τελευταία το κατεβάζει το ποτήρι,με καλαμάκι.Ζηλέυει που βλέπει τον αδερφό να πίνει με καλαμάκι και της βάζω στο ίδιο ακριβώς ποτήρι με του αδερφούλη.Δοκίμασες και εσυ αγώνες ρουφήγματος;:lol:

Είναι σαφώς καλύτερο το κατσικίσιο αλλά εγώ ξεκίνησα αγελαδινό με την λογική να μπορώ να το βρίσκω ευκολότερα και για τα δυο σε διακοπές.Το βιολογικό ΟΛΥΜΠΟΣ προτιμάει,έχει σουπερ γεύση,μου αρέσει και εμένα που πίνω πολύ γάλα.

Υ.Γ.Σήμερα κοιμηθήκαμε σερί.Θα πιεί πάλι το βράδυ,αν ξυπνήσει.1 την εβδομάδα μέχρι τώρα μου κάνει σερί ύπνο,αυτό κι αν είναι αργός αποθηλασμός!!Μια χαρά μας βλέπω...Δεν το λέω ειρωνικά,μειώνουμε πλέον μέρες και όχι φορές στην ίδια μέρα.(Αν δεν βγει κανένας λαγός πάλι με δόντια,βουλωμένη μυτούλα κλπ:?).

Φιλιά...

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα...Εύα συγχαρητήρια για τον αποθηλασμό, ελπίζω κι εμείς οι υπόλοιπες σύντομα...

Εμείς έχουμε κάνει λίγο πίσω πάλι...νομίζω ετοιμάζεται για νέα φουρνιά δοντιών...επίσης, τελευταίως - δεν ξέρω αν φταίει η αλλαγή της ώρας - ξυπνάει πριν φύγω από τη δουλειά, όπου του δίνει και καταλαβαίνει μιας και πεινάει...επίσης, τα απογεύματα που γυρίζω από τη δουλειά, ενώ το είχε σταματήσει τώρα πάλι θηλάζει...αχ, να δούμε τι θα γίνει και για πόσο...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Αποθηλασαμε κι εμεις, μετα απο 2 χρονια και 3 μηνες.

Απο εμενα ξεκινησε η επιθυμια, και η ολη διαδικασια κρατησε περιπου στους 2 μηνες σταδιακα, οι τελευταιες 10 μερες μεχρι να σταματησει οριστικά ήταν και οι δυσκολοτερες. Επειδη θηλαζω συνεχομενα και τα 2 παιδια (ουσιαστικα θηλαζω τα τελευταια 4,5 χρονια κοντα) νιωθω μια παραξενη και ομορφη ελευθερια τωρα :D:D

καλη συνεχεια σε ολους!!

Αλήθεια?

Γιατί εγώ αισθάνομαι τύψεις... :-(

Εγώ θηλαζω από το 2009 (θηλαζα και οταν ήμουν εγκυος στο δεύτερο), η μικρή ειναι τωρα 20 μηνών και μάλλον σταματάμε... Προχθές το βράδυ την εβαζα στο στήθος και μου έλεγε "οχι, οχι" (εδώ και 6 μήνες θηλάζει μόνο βράδυ, 3-4 φορές). Εχθές δε θηλασε καθολου. Σηκωθηκα στις 4 το πρωι και εκανα μια αντληση (το ελαχιστο, απλά για να μην πονάω, καπου 100μλ και απ' τα δυο στηθη). Πώς να συνεχισω τον αποθηλασμό από εδώ και πέρα? Να κανω μια μικρή άντληση πριν κοιμηθω ή όποτε νιώθω το στήθος πρησμένο? Και για πόσο καιρό?

Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις, όπως καταλαβαινετε εχω ασχοληθεί ελαχιστα με τον αποθηλασμό. :|

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Αλήθεια, ακόμα πρήζετε το στήθος σου; εμένα εδώ και μήνες, που θηλάζει κυρίως βράδυ και κατά διαστήματα πρωί και απόγευμα, δεν μου πρήζετε πλέον...έχει τύχει να μην φάει και ολόκληρη μέρα και να είμαι ΟΚ. Το έχεις τεστάρει να δεις;

Καλημέρα κι από μένα...Εύα συγχαρητήρια για τον αποθηλασμό, ελπίζω κι εμείς οι υπόλοιπες σύντομα...

Εμείς έχουμε κάνει λίγο πίσω πάλι...νομίζω ετοιμάζεται για νέα φουρνιά δοντιών...επίσης, τελευταίως - δεν ξέρω αν φταίει η αλλαγή της ώρας - ξυπνάει πριν φύγω από τη δουλειά, όπου του δίνει και καταλαβαίνει μιας και πεινάει...επίσης, τα απογεύματα που γυρίζω από τη δουλειά, ενώ το είχε σταματήσει τώρα πάλι θηλάζει...αχ, να δούμε τι θα γίνει και για πόσο...

ενας καλος τροπος να κοψεις το θηλασμο μετα τη δουλεια (εγω απο εκεινον ξεκινησα) ειναι να μην καθεσαι με το που επιστρεφεις. Να εισαι πολυ ορθια, να κυκλοφορεις στο σπιτι, να απασχολεις το παιδι με διαφορα, τωρα που ανοιγει ο καιρος να το περνεις και αμεσως να βγαινετε εξω. Εγω ετσι σταματησα το απογευματινο.

Μετα ειχε σειρα ο βραδινος (πριν τον υπνο) και τελευταιο και δυσκολοτεροι αυτοι των βραδινων ξυπνηματων.

Επισης ολο αυτο το διαστημα που προσπαθουσα να αποθηλασω απεφευγα να φοραω ανοιχτα ρουχα, ρομπες, νυχτικα κλπ οταν ημουν σπιτι και απεφευγα και να πολυ-καθομαι γενικως. :-)

σημειωτεον οτι επειδη μιλαει παρα πολυ καλα, και συννενοουμαστε αψογα της εξηγουσα διαφορα σε ολη αυτη τη διαδικασια και επανελαβα τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα και ξανα...

για την κοπελα που ειπε για τις τυψεις....Σε καμια περιπτωση δεν ενιωσα ετσι. Υπηρχαν φορες που ενιωσα ασχημα, λυπη..επειδη μου το ζητουσε πολυ γλυκα ("μαμα δωσε μου γαλατακι, κοιταξε με δεν ειμαι μεγαλη, εχω μικρύνει!") αλλα συνολικα αισθανομαι καλα τοσο με το θηλασμο και τη διαρκεια του, οσο και με τον αποθηλασμο.

Διαφημίσεις

Εύα, σε αυτό έχεις δίκιο...πάντα όταν καθίσω ή ξαπλώσω στάνταρ θα μου ζητήσει στήθος...και όντως, όταν είμαστε έξω ή είναι άλλοι στο σπίτι και απασχολείται με νέα πράγματα δεν ζητάει...

Το πριν το βραδινό ύπνο πώς το έκοψες σιγά σιγά; εγώ αυτό θεωρώ το πιο δύσκολο...

Εύα, σε αυτό έχεις δίκιο...πάντα όταν καθίσω ή ξαπλώσω στάνταρ θα μου ζητήσει στήθος...και όντως, όταν είμαστε έξω ή είναι άλλοι στο σπίτι και απασχολείται με νέα πράγματα δεν ζητάει...

Το πριν το βραδινό ύπνο πώς το έκοψες σιγά σιγά; εγώ αυτό θεωρώ το πιο δύσκολο...

πριν το βραδινο υπνο..

το ειχα ξεκινησει νωρις αυτο, ουσιαστικα οταν εκλεισε τα 2, τη θηλαζα βραδυ αλλα πριν κοιμηθει την εβγαζα και την ξαπλωνα διπλα μου και κοιμοταν μονη της. Αυτο εγινε πολυ σταδιακα. Ετσι εμαθε να κοιμαται λιγο λιγο χωρις να κοιμαται επανω στο στηθος.

Σιγα σιγα περιορισα τη διαρκεια του βραδινου αυτο θηλασμου μεχρι που τον καταργησαμε τελειως. Ειχε ομως μαθει να ξαπλωνει και να κοιμαται χωρις προβλημα μονη της.

Οι θηλασμοι μεσα στη νυχτα οταν ηταν να κοπουν ηταν το δυσκολοτερο για εμας, διοτι ηταν αυτοματη η διαδικασια και ξανακοιμοταν στο λεπτο. Εγινε κι αυτο ομως σιγα σιγα. Πλεον μπορει να ερθει στο κρεβατι μου νυχτα, αλλα την περνω αγκαλια και ξανακοιμαται μονη της.

πριν το βραδινο υπνο..

το ειχα ξεκινησει νωρις αυτο, ουσιαστικα οταν εκλεισε τα 2, τη θηλαζα βραδυ αλλα πριν κοιμηθει την εβγαζα και την ξαπλωνα διπλα μου και κοιμοταν μονη της. Αυτο εγινε πολυ σταδιακα. Ετσι εμαθε να κοιμαται λιγο λιγο χωρις να κοιμαται επανω στο στηθος.

Σιγα σιγα περιορισα τη διαρκεια του βραδινου αυτο θηλασμου μεχρι που τον καταργησαμε τελειως. Ειχε ομως μαθει να ξαπλωνει και να κοιμαται χωρις προβλημα μονη της.

Οι θηλασμοι μεσα στη νυχτα οταν ηταν να κοπουν ηταν το δυσκολοτερο για εμας, διοτι ηταν αυτοματη η διαδικασια και ξανακοιμοταν στο λεπτο. Εγινε κι αυτο ομως σιγα σιγα. Πλεον μπορει να ερθει στο κρεβατι μου νυχτα, αλλα την περνω αγκαλια και ξανακοιμαται μονη της.

αυτο με ενδιαφερει κι εμενα αλλα σκεφτομουν να του δινω πριν με ποτηρακι (οχι πως θα το πινει) και μετα απο μενα μεχρι να το μειωσει...βεβαια εμεις θηλαζουμε ξαπλωμενοι και αλλαζει συνεχεια στηθοςλιγο απο το ενα,λιγο απο το αλλο και παλι απ την αρχη μεχρι να κοιμηθει (μονος του μου το ζηταει)...να το αλλαξω αυτο ε?

να καθομαι καλυτερα σε καρεκλα

το βραδυ τωρα ξυπναει 1-2 φορες...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Αλήθεια, ακόμα πρήζετε το στήθος σου; εμένα εδώ και μήνες, που θηλάζει κυρίως βράδυ και κατά διαστήματα πρωί και απόγευμα, δεν μου πρήζετε πλέον...έχει τύχει να μην φάει και ολόκληρη μέρα και να είμαι ΟΚ. Το έχεις τεστάρει να δεις;

Μονο Σ/Κ θηλαζει και μεσημερι. Όλη την εβδομαδα θηλαζει μόνο βραδυ. Δεν εχω κανενα προβλημα όλη την ημερα, δεν εχω νιώσει ποτε ενοχληση στο στηθος. Προχθές όμως δε θηλασε ούτε τη μερα, ούτε το βράδυ, οπότε κατά τις 4 ξύπνησα απ' τον πόνο. Εχθές εκανα μια άντληση πριν κοιμηθώ και ήμουν ΟΚ.

Για να δουμε πώς θα πάει. :?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

αυτο με ενδιαφερει κι εμενα αλλα σκεφτομουν να του δινω πριν με ποτηρακι (οχι πως θα το πινει) και μετα απο μενα μεχρι να το μειωσει...βεβαια εμεις θηλαζουμε ξαπλωμενοι και αλλαζει συνεχεια στηθοςλιγο απο το ενα,λιγο απο το αλλο και παλι απ την αρχη μεχρι να κοιμηθει (μονος του μου το ζηταει)...να το αλλαξω αυτο ε?

να καθομαι καλυτερα σε καρεκλα

το βραδυ τωρα ξυπναει 1-2 φορες...

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ είμαι και δεν είμαι για αποθηλασμό, τα συναισθήματα και οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Περισσότερο προσπαθώ να κόψω τους νυχτερινούς θηλασμούς για πρακτικούς λόγους, όταν θα έρθει το καινούριο μπεμπέ αλλά και για τις μέρες που θα λείπω στο μαιευτήριο. Λοιπόν και η δική μου ήταν πολύ εξαρτημένη απ το στήθος όσον αφορά το βραδυνό ύπνο, ακόμα και όταν το γάλα μου λόγω εγκυμοσύνης κόπηκε αυτή εξακολουθούσε να πιπιλάει για να κοιμηθεί. κάποια στιγμή όμως αρχίσαμε το ίδιο σχήμα με την eve: Πιπιλούσε στην αρχή και μετά της έδινα το μπιμπερό. κάποιες φορές παραπονιέται στην αρχή αλλά τελικά το δέχεται. ακόμα και τώρα που άρχισα να έχω πρωτόγαλα και την ακούω να καταπίνει αρκετά, εξακολουθεί το ίδιο πράγμα. έτσι πίνει μπιμπερό και μετά μου γυρίζει την πλάτη κανονικότατα και την παίρνει ο ύπνος πολύ εύκολα πλέον. θέλει μόνο να με χαιδεύει με το χεράκι της. νομίζω αυτό πρέπει να επιδιώξεις. πρώτα στήθος και μετά φρέσκο. για να αποσυνδέσει το στήθος απ τον ύπνο. εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα μας συνέβαινε αυτό το πράγμα, κι όμως το καταφέραμε! στα νυχτερινά ξυπνήματα το ίδιο πάλι. βέβαια τώρα προβληματίζομαι για το πώς θα κόψουμε το μπιμπερό αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα....το μπιμπερό είναι βολικό γιατί πίνει ξαπλωμένη και νανουρίζεται καλύτερα...

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια έγινε θαύμα!!αλήθεια σας το λέω!!αν ανατρέξετε σε δημοσιεύσεις μου, θα δείτε πόσο φανατική, επίμονη, απαιτητική ήταν η κόρη μου στο θέμα του θηλασμού. ατελείωτα ξενύχτια...κρεμασμένη...κτλ...

αρρώστησα με ίωση..(με κόλλησε δηλαδή)..και της είπα απλά ότι η μαμά είναι άρρωστη και πονάει. και το παιδί το κατάλαβε.αποθηλάσαμε!!!δεν το πιστεύω κορίτσια!!!!!!!!προσπαθώ 8 μηνές και είχα μέχρι πριν λίγες μέρες πλήρη αποτυχία!θα σας τα πω αναλυτικά άλλη στιγμή. από τη μια μέρα στη άλλη κορίτσια!δεν σας είπα και το άλλο?!!!κοιμάται συνεχόμενα 6 ώρες τουλάχιστον τη νύχτα!!!!!θαύμα!τι λέτε να συνέβη στο παιδί?είναι 23 μηνών!!είμαι πολύ χαρούμενη αλλά σκεπτική.απολαμβάνουμε αγκαλίτσες, ξαπλώνουμε μαζί, χώρις ..να μου κατεβάζει βίαια σχεδόν την μπλούζα!μόνο φιλάκι δίνουμε στα μπιζακια, όταν γυρίζουμε από το βρεφικό και πριν κάνουμε νάνι!

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε; Πως πανε οι προσπάθειες;

Εμείς μια απο τα ίδια...

Eve συγχαρητήρια που τα καταφέρατε!

Depybal μπράβο σας κι εσάς!

Αχ τι ωραία, μακάρι να τα καταφέρουμε κι εμείς αν και προς το παρόν τα βλέπω δύσκολα. Κυρίως με το θέμα του ύπνου.

Προσπάθησα κάποιες φορές που μασουλούσαν για ώρα να τους εξηγήσω ότι δεν μπορώ άλλο και να σταματήσουν αλλα με γράφανε, επίσης προσπάθησα να τους εφαρμοσω το τέχνασμα μετράμε μέχρι το δέκα και σταματάμε αλλα τίποτα. Ενώ καταλαβαίνουν τα πάντα σε αυτο το θέμα μουλαρωνουν. Κυρίως ο ένας.

Τέλος πάντων ίσως σε 1-2 μήνες να το αποφασίσουν.. Υπομονή... Ουφ.

Καλο σας βράδυ!

LFdxp3.png

Καλησπέρα,θήλάζω τον μπέμπούλη μου 13 μήνες και εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να αποθηλάσω.Απόλαυσα το θηλασμό όσο τίποτε άλλο αλλά έχω αρχήσει να κουράζομαι.Επειδή ο μικρός μου είχε κάποιο πρόβλημα με το βάρος η παιδίατρος μου πρότεινε να του δώσω προίόντα από κατσικίσιο γάλα.Εδώ και μία εβδομάδα τρώει κρέμες άνθος αραβοσίτου από κατσικίσιο γάλα και γιαούρτια από κατσικίσιο γάλα(δηλαδή τη γεύση την έχει συνηθήσει)Χθες, του έβαλα στο μπιμπερό κατσικίσιο γάλα και ξεγελάστικε και ειπιε 20 ml.Σήμερα ούτε να το δει το μπουκάλι,μου το έσπρωχνε και έκλεγε μέχρι να του δώσω το στήθος.Τον θηλάζω μόνο πρωϊ και βράδυ από 8 μηνών.Το βράδυ αποκοιμιέται μόνος του κοιμάται όλο το βράδυ.Ας με βοήθήσει κάποιος για τον πιο σωστό δρόμο,δεν θέλω το παιδί να το περάσει βίαια όλλο αυτό.

as1cJKk07fD0000MjcwZHwwMDAxODcwZHwmIzkzMjsmIzkyNzsgJiM5MTM7JiM5MzE7JiM5MzI7.gif

Καλημέρα, ακούγεται κάπως πιο εύκολο για σένα μιας και έχεις μπει σε ένα δρόμο, αλλά αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι πως δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά.

Εμένα, εκεί που το είχε ελαττώσει για κάποιες μέρες τώρα πάλι έχουν φουντώσει οι ενοχλήσεις για τα δόντια και θηλάζει αρκετά. Απλά παραιτήθηκα και λέω θα προσπαθήσω να το δω μετά τους 18 μήνες (πλησιάζει βέβαια ο καιρός :rolleyes:).

Όσο για τις τροφές, και πάλι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στο τι τρώει τώρα γιατί σε ένα μήνα μπορεί να μη θέλει να το δει.

Ο δικός μου από 9 μηνών μέχρι 13 μηνών περίπου, έτρωγε με τα κιλά το παραδοσιακό γιαούρτι (Κουκάκης). Και εντελώς ξαφνικά, δεν θέλει ούτε να το δει.

Αχ αυτά τα μικρά μας, δεν πιάνονται πουθενά...:rolleyes:

Αχ τι να κάνω?Να του κόψω τον πρωϊνό θηλασμό και με το ζόρι?:-(:?και αν δεν φάει τίποτα και μείνει νυστικός?

Όλες αυτές τις μέρες τον θηλάζω πρωϊ και βράδυ και έχω και το μπουκάλι δίπλα, κάνω την απόπειρα να του δώσω καμια γουλιά αλλά γίνεται χαμός και μόνο που το βλέπει το μπουκάλι. Ποτέ δεν του έδεινα συμπλήρωμα και το μπουκάλι το είχε μόνο για νερό.Εσείς είχατε ακολουθήσει κάποια συγκεκριμένη μέθοδο?Θα τα καταφέρω ποτέ:?::?::?::?::?:Πόσο καιρό μπορεί να μου πάρει:?:

as1cJKk07fD0000MjcwZHwwMDAxODcwZHwmIzkzMjsmIzkyNzsgJiM5MTM7JiM5MzE7JiM5MzI7.gif

Διαφημίσεις

XRYSA19 μπορει και να μην τα καταφερεις.

Μεταξυ μας, καλυτερα να μην τα καταφερεις να τον ξεκινησεις με το γαλα στο μπουκαλι 13 μηνων. Συνηθως σε αυτη την ηλικια ξεκινανε και το κοβουν το μπιμπερο τα παιδια. Ξερω πολλα παιδια που δεν αντικατσετησαν το μητρικο γαλα με ξενο/φρεσκο και δεν ηπιαν ποτε απο το μπιμπερο, μεταξυ αυτων και τα δικα μου. Ισως να μην το θελει το γαλα και να χρειαστει να του το αντικαθιστας με αλλα ισοδυναμα τροφιμα.

μετα τους 6 μηνες, το μπουκαλι μπορει να αντικατασταθει με εκπαιδευτικο ποτηρακι,καλαμακι, κουταλακι ή απλο ποτηρι..

γιατι προσπαθεις να τον μαθεις τωρα στο μπιμπερο?

83hKp3.png

δεν ξέρω για τη Χρύσα γιατί επέλεξε το μπιμπερό, πάντως εγώ μπιμπερό την έμαθα δυστυχώς 13 μηνών αναγκαστικά και δε θα προσπαθήσω να της το κόψω όσο μου ξυπνάει τη νύχτα. Πώς να βάλεις ένα παιδί να πιει από ποτήρι όταν έχει ξυπνήσει τη νύχτα και το μόνο που θέλεις είναι να σου ξανακοιμηθεί το συντομότερο? Να τη σηκώσω με το ζόρι απ το κρεβάτι της, να της ανάψω φως και να προσπαθήσω να τη βάλω να πιει χωρίς να χυθεί και γάλα παντού? ακατόρθωτο, ακόμα και τώρα. αν έχετε καμιά ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω γιατί κι εμένα με απασχολεί το θέμα με το μπιμπερό, δε χαίρομαι καθόλου που έχουμε καταλήξει έτσι.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

δεν ξέρω για τη Χρύσα γιατί επέλεξε το μπιμπερό, πάντως εγώ μπιμπερό την έμαθα δυστυχώς 13 μηνών αναγκαστικά και δε θα προσπαθήσω να της το κόψω όσο μου ξυπνάει τη νύχτα. Πώς να βάλεις ένα παιδί να πιει από ποτήρι όταν έχει ξυπνήσει τη νύχτα και το μόνο που θέλεις είναι να σου ξανακοιμηθεί το συντομότερο? Να τη σηκώσω με το ζόρι απ το κρεβάτι της, να της ανάψω φως και να προσπαθήσω να τη βάλω να πιει χωρίς να χυθεί και γάλα παντού? ακατόρθωτο, ακόμα και τώρα. αν έχετε καμιά ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω γιατί κι εμένα με απασχολεί το θέμα με το μπιμπερό, δε χαίρομαι καθόλου που έχουμε καταλήξει έτσι.

Με το εκπαιδευτικό ποτηρακι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχει θηλή αλλα κάνει κινηση σαν να θηλάζει για να πιει.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Με το εκπαιδευτικό ποτηρακι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχει θηλή αλλα κάνει κινηση σαν να θηλάζει για να πιει.

ναι οκ πίνει από αυτό μια χαρά, το χρησιμοποιούμε για νερό όταν θέλει να κρατάει μόνη της ποτήρι (στο αυτοκίνητο πχ), αλλά κι αυτό θηλή έχει, το ίδιο κακό με το μπιμπερό δεν κάνει? Εγώ το έχω στο μυαλό μου ως απλώς ένα ενδιάμεσο βήμα πριν το κανονικό ποτήρι. κατά τα άλλα μια απ τα ίδια με το μπιμπερό θεωρώ ότι είναι. Και αυτό που έχουμε εμείς (της nuk, που δε στάζει) δεν απαιτεί θηλαστική κίνηση, απλώς δάγκωμα για να "ανοίξει" η θηλή και να πέσει το υγρό.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

ναι οκ πίνει από αυτό μια χαρά, το χρησιμοποιούμε για νερό όταν θέλει να κρατάει μόνη της ποτήρι (στο αυτοκίνητο πχ), αλλά κι αυτό θηλή έχει, το ίδιο κακό με το μπιμπερό δεν κάνει? Εγώ το έχω στο μυαλό μου ως απλώς ένα ενδιάμεσο βήμα πριν το κανονικό ποτήρι. κατά τα άλλα μια απ τα ίδια με το μπιμπερό θεωρώ ότι είναι. Και αυτό που έχουμε εμείς (της nuk, που δε στάζει) δεν απαιτεί θηλαστική κίνηση, απλώς δάγκωμα για να "ανοίξει" η θηλή και να πέσει το υγρό.

Αυτο έχω εγω πρέπει να κάνει θηλαστικη κινηση για να πει.

Έβγαλε η avent ένα πλαστικο ποτηρακι με χερούλια που είναι κανονικο χωρις θηλη απλα δεν πέφτει πάνω του το γάλα ή το νερο, έχει κατι σαν προστατευτικό. Δεν το περιγράφω καλα, θα προσπαθήσω να βρω λινκ.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Αυτο ειναι το ποτηρι

http://www.babyinn.gr/v1/products/view/987/

Εγω το έχω πάρει απο το Λητω κι είμαι πολυ ευχαριστημένη.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Αυτο έχω εγω πρέπει να κάνει θηλαστικη κινηση για να πει.

Έβγαλε η avent ένα πλαστικο ποτηρακι με χερούλια που είναι κανονικο χωρις θηλη απλα δεν πέφτει πάνω του το γάλα ή το νερο, έχει κατι σαν προστατευτικό. Δεν το περιγράφω καλα, θα προσπαθήσω να βρω λινκ.

νομίζω ότι ξέρω ποιο εννοείς, το είχαμε δοκιμάσει πριν πάρουμε το nuk. Δε μου άρεσε που δεν μπορούσα να το πλύνω καλά, επειδή ήταν πολύ λεπτό το στόμιο και δε χωρούσε βουρτσάκι μέσα. συνεχώς έμεναν εκεί υπολείμματα τροφών. Επίσης δε νομίζω ότι τη βόλευε ιδιαίτερα, ήθελε πολλή προσπάθεια για να το καταφέρει να πιει. το θέμα είναι βασικά να κόψει το γάλα κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί απ ό,τι έχω διαβάσει και ο θηλασμός ακόμα δεν είναι ό,τι καλύτερο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ευννοεί την τεριδόνα. Το καλύτερο είναι γάλα-καθάρισμα δοντιών-ύπνος. εμείς ακόμα απέχουμε από αυτό οπότε...

tMJnp2.png

W2cQp3.png

νομίζω ότι ξέρω ποιο εννοείς, το είχαμε δοκιμάσει πριν πάρουμε το nuk. Δε μου άρεσε που δεν μπορούσα να το πλύνω καλά, επειδή ήταν πολύ λεπτό το στόμιο και δε χωρούσε βουρτσάκι μέσα. συνεχώς έμεναν εκεί υπολείμματα τροφών. Επίσης δε νομίζω ότι τη βόλευε ιδιαίτερα, ήθελε πολλή προσπάθεια για να το καταφέρει να πιει. το θέμα είναι βασικά να κόψει το γάλα κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί απ ό,τι έχω διαβάσει και ο θηλασμός ακόμα δεν είναι ό,τι καλύτερο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ευννοεί την τεριδόνα. Το καλύτερο είναι γάλα-καθάρισμα δοντιών-ύπνος. εμείς ακόμα απέχουμε από αυτό οπότε...

Σου έβαλα το λινκ απο πάνω. Δεν έχει στομιο, όλα βγαίνουν και καθαρίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειναι σαν ποτηρι ενηλίκων.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Ο Δ. πίνει με το καλαμάκι από 7 μηνών. Από τότε έχουμε και το αντίστοιχο εκπαιδευτικό ποτηράκι NUK. Όμως το τελευταίο μήνα ζητά έντονα να πιεί από κανονικό ποτήρι, και φυσικά μόνος του και γίνεται μουσκίδι. Το ποτηράκι που προτείνεις Nina Nina φαίνεται πολύ βολικό. Θα το πάρουμε να το δοκιμάσουμε.

DZLjp2.png

LVTCp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...