Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικό αλλά νομίζω ότι μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό ακόμη, χωρίς να βιάσεις τα πράγματα με συνθετικές ορμόνες.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αδερφή μου μετά από 14 μήνες θηλασμού, όταν σταμάτησε, χωρίς να αποσυμφορίσει το στήθος της γιατί δεν χρειάστηκε, έκανε και αυτή 2 μήνες περίπου να αδιαθετήσει. Δώσε λίγο χρόνο στις ορμόνες σου να βρουν το ρυθμό τους, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις.

5Aqjp3.png

Αρχικά (για παραπάνω από 2 μήνες) για το νεράκι του είχα δοκιμάσει κι εγώ το ποτηράκι της Avent, αλλά δεν έπινε σχεδόν καθόλου και για αυτό δοκίμασα αυτό με το σιλικονένιο καλαμάκι και ο μικρός άρχισε να πίνει μεγαλύτερες ποσότητες (μπορεί να μην είναι απόλυτη συνάρτηση της αλλαγής του ποτηριού, μπορεί απλά να μεγάλωσε και να θέλει πιο πολύ νερό, δεν ξέρω). Άρα, το ποτηράκι με το σιλικονένιο καλαμάκι το προτιμάει από το άλλο ποτηράκι της Avent. Το ερώτημά μου είναι, μιας και δεν είχαμε χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι τώρα μπιμπερό, μήπως δεν έχει νόημα να το εισάγουμε τώρα που είναι σχεδόν 1 έτους;

Για το ποτηράκι δοκίμασε το αν θες χωρίς την τάπα που έχει το στόμιο. Έτσι όταν το γέρνει θα τρέχει, χωρίς να χρειαστεί να ρουφάει.

Εγώ στη θέση σου δεν θα ξεκινούσα καθόλου το μπιμπερό σ' αυτή την ηλικία. Γιατί να του δημιουργήσεις μια συνήθεια που ούτως ή άλλως πρέπει μετά από λίγους μήνες να του την κόψεις κι αυτή;

Καλημέρα!!!

κορίτσια ερώτηση σος!!!

είναι δυνατόν μέσα σε μια μέρα να τέλειωσε ο θηλασμός για μας???????

χθες το πρωί η μικρή θήλασε κανονικά....το ίδιο και το μεσημέρι....

το βράδυ όμως και σήμερα το πρωί, αισθάνθηκα οτι μόνο πιπιλούσε και δε την άκουσα να καταπίνει....είναι δυνατόν να συνέβη τόσο απότομα??????

Να αναφέρω οτι η κόρη μου θηλάζει 3 φορές την ημέρα: πρωί, μεσημέρι και βράδυ και μέχρι χθες μια χαρά πήγαινε...

έχω αγχωθεί και στεναχωρηθεί....είπα στον άντρα μου να αγοράσει και το αλμιρον πέπτι....:(

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη ότι δεν κατάπινε? Πως γίνεται να σταματήσει το γάλα σου στα καλά του καθουμένου και έτσι απότομα?

ναι είμαι 100% σίγουρη οτι δεν κατάπινε...

πιπιλούσε αλλά απο γάλα τίποτα....ε μετά βαρέθηκε να πιπιλάει χωρίς αποτέλεσμα και σηκώθηκε...:(

δεν ξέρω τι γίνεται....

κι εγώ απίθανο το θεωρούσα να συμβεί αυτό αλλά τελικά....διαψεύστηκα...

ελπίζω στο μεσημεριανό θηλασμό να αλλάξουν τα πράγματα...

ναι είμαι 100% σίγουρη οτι δεν κατάπινε...

πιπιλούσε αλλά απο γάλα τίποτα....ε μετά βαρέθηκε να πιπιλάει χωρίς αποτέλεσμα και σηκώθηκε...:(

δεν ξέρω τι γίνεται....

κι εγώ απίθανο το θεωρούσα να συμβεί αυτό αλλά τελικά....διαψεύστηκα...

ελπίζω στο μεσημεριανό θηλασμό να αλλάξουν τα πράγματα...

fairytale εσυ συνεχισε να προσφερεις... και οτι ειναι να γινει θα γινει...:wink:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Συγνώμη που μπαινω λιγο σφηνα στα θεματα περι διαδικασιας αποθηλασμου.Απλα, το να δημιουργησω νεο θεμα ειναι βαβουρα σε αυτη την ενοτητα. Ετσι, θα θεσω κι εγω το θεματακι μου σ΄αυτο το πολυσελιδο τοπικ!!

Εχω 2,5 μηνες που αποθηλασα τον γιο μου (μολις ειχε κλεισει τους 20 μηνες και εγνε κατοπιν δικης μου επιθυμιας και οχι του παιδιου.Βεβαια, ομολογω πως ηταν πολυ συνεργασιμος το πουλακι μου, αν και σιγουρα ηθελε να συνεχισει).

Εκτοτε, σχεδον οποτε τον εχω αγκαλια, βαζει το χερακι του μεσα απο την μπλουζα μου και με ψαχουλευει.Τον αφηνω να το κανει, γιατι νιωθω πως το εχει αναγκη (οταν, ομως, μου το κανει εξω, δεν τον αφηνω.Δεν ειναι αναγκη να ερεθιζουμε τον κοσμο...:D).Επισης, οποτε με πετυχαινει topless στο σπιτι,τα χαιδευει, τα φιλαει και ακουμπαει το μαγουλακι του πανω στα στηθη μου. Σε ολα τα παραπανω τον αφηνω να λειτουργησει οπως νιωθει. Νιωθω οτι μολις τα ακουμπαει,χαλαρωνει και ηρεμει.

Η απορια μου ειναι: ως πότε? Μαλλον οι 2,5 μηνες αποχης ειναι ακομα μικρο διαστημα, για να το εχει ξεπερασει. Μεχρι ποτε μπορω να το αφηνω να αντιδρα ετσι? Κι αν πρεπει καποια στιγμη να το σταματησω, με ποιον τροπο να του το θεσω?:confused::confused:

Καλημέρα!!!

κορίτσια ερώτηση σος!!!

είναι δυνατόν μέσα σε μια μέρα να τέλειωσε ο θηλασμός για μας???????

χθες το πρωί η μικρή θήλασε κανονικά....το ίδιο και το μεσημέρι....

το βράδυ όμως και σήμερα το πρωί, αισθάνθηκα οτι μόνο πιπιλούσε και δε την άκουσα να καταπίνει....είναι δυνατόν να συνέβη τόσο απότομα??????

Να αναφέρω οτι η κόρη μου θηλάζει 3 φορές την ημέρα: πρωί, μεσημέρι και βράδυ και μέχρι χθες μια χαρά πήγαινε...

έχω αγχωθεί και στεναχωρηθεί....είπα στον άντρα μου να αγοράσει και το αλμιρον πέπτι....:(

Δεν νομίζω ότι είναι αποθηλασμός, με 3 θηλασμούς την ημέρα ... μήπως συνέβη κάτι άλλο, κάποιο μάλωμα, μήπως κάτι τράβηξε την προσοχή, κάποιο παιχνίδι, μήπως βγάζει δόντια, καμιά ίωση και δεν έχει όρεξη;

Μήπως περιμένεις περίοδο, ωορρηξία, παιδί;

Επιπλέον, αν αποθηλάσει τώρα, νομίζω ότι είστε σε ηλικία που μπορεί να πιεί φρέσκο γάλα, δεν χρειάζεται πια σκόνη ... αν δε τρώει τροφές πλούσιες σε ασβέστιο, ίσως να μην χρειάζεται καν ξένο γάλα.

Πάντως, συνέχισε να προσφέρεις χωρίς πίεση.

Διαφημίσεις

Συγνώμη που μπαινω λιγο σφηνα στα θεματα περι διαδικασιας αποθηλασμου.Απλα, το να δημιουργησω νεο θεμα ειναι βαβουρα σε αυτη την ενοτητα. Ετσι, θα θεσω κι εγω το θεματακι μου σ΄αυτο το πολυσελιδο τοπικ!!

Εχω 2,5 μηνες που αποθηλασα τον γιο μου (μολις ειχε κλεισει τους 20 μηνες και εγνε κατοπιν δικης μου επιθυμιας και οχι του παιδιου.Βεβαια, ομολογω πως ηταν πολυ συνεργασιμος το πουλακι μου, αν και σιγουρα ηθελε να συνεχισει).

Εκτοτε, σχεδον οποτε τον εχω αγκαλια, βαζει το χερακι του μεσα απο την μπλουζα μου και με ψαχουλευει.Τον αφηνω να το κανει, γιατι νιωθω πως το εχει αναγκη (οταν, ομως, μου το κανει εξω, δεν τον αφηνω.Δεν ειναι αναγκη να ερεθιζουμε τον κοσμο...:D).Επισης, οποτε με πετυχαινει topless στο σπιτι,τα χαιδευει, τα φιλαει και ακουμπαει το μαγουλακι του πανω στα στηθη μου. Σε ολα τα παραπανω τον αφηνω να λειτουργησει οπως νιωθει. Νιωθω οτι μολις τα ακουμπαει,χαλαρωνει και ηρεμει.

Η απορια μου ειναι: ως πότε? Μαλλον οι 2,5 μηνες αποχης ειναι ακομα μικρο διαστημα, για να το εχει ξεπερασει. Μεχρι ποτε μπορω να το αφηνω να αντιδρα ετσι? Κι αν πρεπει καποια στιγμη να το σταματησω, με ποιον τροπο να του το θεσω?:confused::confused:

κι εμενα οταν αποθηλασε ο γιος και ηταν εναμιση ετους, συνεχισε να βαζει τα χερια του μεσα στη μπλουζα μου για να κοιμηθει. Αυτο κρατησε περιπου 4-5 μηνες. Δεν εκανα κατι για να σταματησει, σταματησε μονος του καποια στιγμη. Το εχω ακουσει και σε αλλα παιδακια αυτο, και συντομα θα σταματησει και σε εσας..νομιζω δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα:wink:

Δεν νομίζω ότι είναι αποθηλασμός, με 3 θηλασμούς την ημέρα ... μήπως συνέβη κάτι άλλο, κάποιο μάλωμα, μήπως κάτι τράβηξε την προσοχή, κάποιο παιχνίδι, μήπως βγάζει δόντια, καμιά ίωση και δεν έχει όρεξη;

Μήπως περιμένεις περίοδο, ωορρηξία, παιδί;

Επιπλέον, αν αποθηλάσει τώρα, νομίζω ότι είστε σε ηλικία που μπορεί να πιεί φρέσκο γάλα, δεν χρειάζεται πια σκόνη ... αν δε τρώει τροφές πλούσιες σε ασβέστιο, ίσως να μην χρειάζεται καν ξένο γάλα.

Πάντως, συνέχισε να προσφέρεις χωρίς πίεση.

αμαρετο μου το πρόβλημα δεν είναι η μικρή!

εκείνη μια χαρά προσπάθησε να θηλάσει όπως πάντα!

μόνο που ρούφαγε ρούφαγε και δεν έβγαινε τίποτα....οπότε κάποια στιγμή βαρέθηκε και σηκώθηκε!

Στο σημερινό μεσημεριανό μας θηλασμό, κάτι έγινε αλλά πολύ λίγο....δηλαδή 2-3 ρουφηξιές πρέπει να κατάφερε...:(

Βασικά αν τελικά αποθηλάσει πρέπει να πιεί σκόνη υποαλλεργική γιατί έχει αλλεργία στο αγελαδινό και δυστυχώς μάλλον και στο φρεσκο κατσικισιο το οποίο όταν της το είχα δοκιμάσει παλιότερα της άρεσε πολύ αλλά 5 λεπτά αφού το ήπιε έβγαλε κοκκινίλες γύρω απο το στόμα όπου είχε στάξει γάλα...:(

και στάνταρ θα χρειαστεί να πίνει γάλα γιατί τρώει μόνο 120 γρμ περίπου πρόβειο γιαούρτι κάθε μέρα και άντε να φάει και κανένα κομματάκι τυρί φέτα...οπότε δε νομίζω οτι καλύπτει τις ανάγκες της σε ασβέστιο με αυτές τις ποσότητες....

εχω να κανω και εγω μι ερωτηση,δεν θελω να αποθηλασω ακομα, απλα μεχρι πριν 15μερες η μπεμπα επινε καθε βραδυ ξενο γαλα και αν τυχαινε και αργουσα σε δουλειες της εδινε ο αντρασ μου 30μλ ισα ισα να ηρεμησει μεχρι να παω σπιτι,αλλα τωρα δεν θελει καθολου το μπιμπερο με γαλα, νερακι κ λιγο χυμο ομως πινει απο το μπιμπερο, και αυτο με αγχωσε γιατι δεν ξερω πως οταν ερθει η στιγμη θα της δωσω γαλα με το μπιμπερο. τι λετε να φταιει???

Η Ζωηρούλα μου μας άλλαξε την ζωή!!!!

κι εμενα οταν αποθηλασε ο γιος και ηταν εναμιση ετους, συνεχισε να βαζει τα χερια του μεσα στη μπλουζα μου για να κοιμηθει. Αυτο κρατησε περιπου 4-5 μηνες. Δεν εκανα κατι για να σταματησει, σταματησε μονος του καποια στιγμη. Το εχω ακουσει και σε αλλα παιδακια αυτο, και συντομα θα σταματησει και σε εσας..νομιζω δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα:wink:

Σ΄ευχαριστω πολυ,Ευη μου, για την αμεση απαντηση σου!!! Ας κατσω, λοιπον, κι ας απολαυσω τα χερακια του και τα χαδακια του για οσο καιρο θα μου τα προσφερει ακομα...;)

Ελπιζω τα νινακια σου κι εσεις να ειστε ολοι καλα...:-D:grin:

Να θέσω και το δικό μου ερώτημα...:

Μετά από σχεδόν 10 μήνες θηλασμού, είναι πιο εύκολο να αποθηλάσω ή να εντείνω τους θηλασμούς για αύξηση της παραγωγής??

Να σημειώσω ότι θηλάζουμε πλέον πρωί και βράδυ, όταν επιστρέφω από τη δουλειά αντλώ (για το ερέθισμα) ή θηλάζω.

Επίσης, δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμη να αποθηλάσω, απλώς κάποιες φορές έχω την εντύπωση ότι η μικρούλα μου δε χορταίνει... Συνήθως ξυπνάει τη νύχτα 1, σπάνια 2, φορές για να θηλάσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Διαφημίσεις

Indie, το ότι ξυπνάει δε σημαίνει απαραίτητα πείνα. Μήπως βγάζετε δοντάκια? Μπορεί επίσης το φυστίκι να ξυπνάει για να αναπληρώσει θηλασμούς ή γιατί του λείπει η μανούλα! Όταν επέστρεψα στη δουλειά στους 13 μήνες, ο δικός μου για 3-4 μήνες άρχισε να κάνει μαραθώνιους θηλασμούς στη μέση της νύχτας, συνήθως 2 με 6 το πρωί. Τώρα ακόμα ξυπνάει, 1-2 φορές, αλλά συνήθως κάτι του φταίει, μύξες, δόντια, υπερένταση.

Αν δε θέλεις να αποθηλάσεις ακόμα και νιώθεις ότι μειώνεται το γάλα, θα μπορούσες να προσφέρεις πιο συχνά το απόγευμα, αν υπάρχει αρκετός χρόνος.

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν αποφασίσεις!!! :) Παρακολουθώ την ιστορία σας και τα έχετε καταφέρει μια χαρά ως τώρα!

5k3tp2.png

Να θέσω και το δικό μου ερώτημα...:

Μετά από σχεδόν 10 μήνες θηλασμού, είναι πιο εύκολο να αποθηλάσω ή να εντείνω τους θηλασμούς για αύξηση της παραγωγής??

Δεν νομίζω ότι γίνεται σύγκριση ανάμεσα στα δυο. Αν θέλεις να αποθηλάσεις, αποθηλάζεις, αλλιώς συνεχίζεις.

Να σημειώσω ότι θηλάζουμε πλέον πρωί και βράδυ, όταν επιστρέφω από τη δουλειά αντλώ (για το ερέθισμα) ή θηλάζω.

Δεν είναι πιο εύκολο να θηλάζεις περισσότερες φορές, αντί να αντλείς; Δεν ανταποκρίνεται το μωρό;

Επίσης, δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμη να αποθηλάσω, απλώς κάποιες φορές έχω την εντύπωση ότι η μικρούλα μου δε χορταίνει... Συνήθως ξυπνάει τη νύχτα 1, σπάνια 2, φορές για να θηλάσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Είναι εντελώς φυσιολογικό να ξυπνάει τη νύχτα, είτε θηλάζει, είτε όχι. Μπορεί να ξυπνάει από πόνο δοντιών ή ενόχληση στο πεπτικό ή οτιδήποτε άλλο και να ανακουφίζεται με το θηλασμό (δηλαδή δεν ξυπνάει απαραίτητα για να θηλάσει).

Εφόσον δεν θέλεις να αποθηλάσεις, μπορείς να συνεχίσεις με όποιο σχήμα σε βολεύει. Παραπάνω θηλασμοί θα αυξήσουν την παραγωγή σου και μόνο ωφέλεια θα φέρουν στο μωρό σου, το οποίο ακόμη δεν έχει χρονίσει και έχει ανάγκη το γαλατάκι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Όντως τα έχουμε καταφέρει καλά μέχρι σήμερα...:-)

Κάποιες φορές αντλώ γιατί η μικρή κοιμάται όταν επιστρέφω από τη δουλειά, σαφώς μου είναι πιο βολικό να θηλάζω από το να αντλώ.

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Να ρωτήσω κι εγώ αν μπορεί κάποια να βοηθήσει.Εδω και λίγο καιρο είμαι σε διαδικασία αποθηλασμού.Θήλαζα τη μικρή μου(10 μηνών) μόνο πρωί και εδω και 2 εβδομαδες μέρα παρα μέρα.Το στήθος που δεν πρήζεται.τώρα έχω να θηλάσω απο το σάββατο,δεν με ενοχλεί ,ούτε έχω πόνο.Αναρωτιέμαι αν δεν ξαναβάλω τη μικρη στο στήθος θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Η πεθερά μου είπε να μη βάλω το παιδί στο στήθος μετά απο τόσες μέρες για τι είναι "παλίο"το γάλα!!!!βλακεία μου ακούγεται αλλα....

θέλω να αποθηλάσω χωρίς να έχω πρόβλημα ουτε εγώ ούτε η κουκλιτσα μου!Τι λέτε να κάνω?

Αμαρέτο βλέπω ακόμη θηλάζεις! όπως και εγώ.

Προσπαθώ, χωρίς να κάνω κάτι δραστικό όμως, να αποθηλάσω αλλά η μικρή δεν θέλει με τίποτα. Μερικές φορές την ημέρα μπορεί να την αποσπάσω με κάτι και να αποφύγω κάποιον θηλασμό. Βέβαια είναι αδύνατον να μην θηλάσω όταν ξυπνάει κατά την διαρκεια της νύχτας, όταν θέλει να κοιμηθεί και όταν πέφτει και χτυπάει. Όσες φορές προσπάθησα να αποφύγω τον θηλασμό βάζει τα κλάματα χωρίς σταματημό. Προσπάθώ ακόμη και να της εξηγήσω ότι είναι μεγάλη πλέον και πρέπει να σταματήσει να θηλάζει αλλά τίποτα.

Δεν ξέρω τι να κάνω βρε κορίτσια είναι τόσο εξαρτημένη από το στήθος που βάζει τα χέρια μέσα, μου φιλάει το στέρνο και κάνει οτι πίνει γάλα παντού και πάντα. Όταν δε της κάνω λόγο για διακοπή τόσο περισσότερο το αποζητά.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Αμαρέτο βλέπω ακόμη θηλάζεις! όπως και εγώ.

Προσπαθώ, χωρίς να κάνω κάτι δραστικό όμως, να αποθηλάσω αλλά η μικρή δεν θέλει με τίποτα. Μερικές φορές την ημέρα μπορεί να την αποσπάσω με κάτι και να αποφύγω κάποιον θηλασμό. Βέβαια είναι αδύνατον να μην θηλάσω όταν ξυπνάει κατά την διαρκεια της νύχτας, όταν θέλει να κοιμηθεί και όταν πέφτει και χτυπάει. Όσες φορές προσπάθησα να αποφύγω τον θηλασμό βάζει τα κλάματα χωρίς σταματημό. Προσπάθώ ακόμη και να της εξηγήσω ότι είναι μεγάλη πλέον και πρέπει να σταματήσει να θηλάζει αλλά τίποτα.

Δεν ξέρω τι να κάνω βρε κορίτσια είναι τόσο εξαρτημένη από το στήθος που βάζει τα χέρια μέσα, μου φιλάει το στέρνο και κάνει οτι πίνει γάλα παντού και πάντα. Όταν δε της κάνω λόγο για διακοπή τόσο περισσότερο το αποζητά.

ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ! ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???????

και αποθηλασε επιτελους!

melita, μάλλον η μικρή δεν είναι έτοιμη, άσε που η ίδια δεν βρίσκει λόγο να αποθηλάσει απλά και μόνο επειδή μεγάλωσε. Η ανάπτυξη, ανάπτυξη και ο θηλασμός, θηλασμός :lol: Αφού αντιδρά στη συζήτηση περί διακοπής, μην το συζητάς. Κάνε όσους αντιπερισπασμούς σου είναι δυνατό και προχώρα σταδιακά, όσο μπορεί να το ανεχτεί. Κόψε πρώτα τους πιο ανώδυνους θηλασμούς και μην ανοίγεις "πόλεμο" σε πολλά μέτωπα. Το βράδυ μπορείς να προσφέρεις νερό, και είτε πιεί, είτε όχι, ας θηλάζει μετά. Σταδιακά το πιθανότερο είναι ότι θα της αρέσει να σβήνει τη δίψα της με μπόλικο νερό, το καλοκαίρι βοηθά σε αυτό.

Βρε κοριτσια εχω μεγαλο προβλημα.:confused::confused::confused::confused:

Η μικρη μου αρνητε τα παντα εκτος απο το στηθος. :(:(

Ειναι μονο 9 μηνων και το ξερω ειναι μικρη αλλα πηρα αλλους 3 μηνες ανευ αποδοχων για να μπορεσω να την αποθηλασω ομαλα. Τι να κανω δεν ξερω εχω απελπιστει με την συμπεριφορα της. Δεν τρωει το φαγητο της και προτιμαει να μενει νηστικη μεχρι να ερθει η ωρα που θα νυσταξει και θα φαει απο το στηθος και μετα κοιματε σαν τον αγα 2 με 3 ωρες. Ξυπναει παλι τα ιδια μεχρι της 10-11 το βραδυ παλι θηλασμος παλι νανι μεχρι της 7 το πρωι. Απο τα φρουτα τρωει λιγο και το μπουκαλι ουτε να το δει και οποτε δοκιμαζω να της το δωσω αναγουλιαζει και το αρπαζει και μετα το πεταει κατω:(!!!!!

Καποια να μου απαντησει.......

Θελω οπωσδηποτε βοηθεια....:?:???::?:???::?

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Βρε κοριτσια εχω μεγαλο προβλημα.:confused::confused::confused::confused:

Η μικρη μου αρνητε τα παντα εκτος απο το στηθος. :(:(

Ειναι μονο 9 μηνων και το ξερω ειναι μικρη αλλα πηρα αλλους 3 μηνες ανευ αποδοχων για να μπορεσω να την αποθηλασω ομαλα. Τι να κανω δεν ξερω εχω απελπιστει με την συμπεριφορα της. Δεν τρωει το φαγητο της και προτιμαει να μενει νηστικη μεχρι να ερθει η ωρα που θα νυσταξει και θα φαει απο το στηθος και μετα κοιματε σαν τον αγα 2 με 3 ωρες. Ξυπναει παλι τα ιδια μεχρι της 10-11 το βραδυ παλι θηλασμος παλι νανι μεχρι της 7 το πρωι. Απο τα φρουτα τρωει λιγο και το μπουκαλι ουτε να το δει και οποτε δοκιμαζω να της το δωσω αναγουλιαζει και το αρπαζει και μετα το πεταει κατω:(!!!!!

Καποια να μου απαντησει.......

Θελω οπωσδηποτε βοηθεια....:?:???::?:???::?

Το μωρό σου είναι πολύ μικρό και εκτός του ότι έχει ανάγκη το θηλασμό, ίσως υποφέρει από οδοντοφυΐα και ενοχλείται από τις τροφές και το μπιμπερό. Όταν επιστρέψεις στη δουλειά, πιθανότατα θα έχει αρχίσει να τρώει πιο πολλές τροφές στην απουσία σου και θα θηλάζει μόνο όταν είστε μαζί. Συνήθως είναι πιο εύκολα τα πράγματα, όταν το μπιμπερό και τις στερεές τα δίνει κάποιος άλλος κι όχι εμείς. Πέρα από αυτό, αν συνεχίσει να θηλάζει τις υπόλοιπες ώρες, δεν χρειάζεται να μάθει το μπιμπερό, επίσης κοντά στο χρόνο δίνουμε πια ποτηράκι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...