Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

λιζα τι κρεμα δοκιμασες να της δωσεις? αν εχεις παρει του εμποριου νομιζω εχουν μεσα γαλα, οποτε ισως για αυτο να μην τις τρωει.

μπορεις να δοκιμασεις με βιολογικα που θα τα φτιαχνεις εσυ. αν θες μπορεις να βαζεις κ μητρικο γαλα μεσα για να το συνηθισει

υποαλλεργικη βιολογικη πηρα, χωρις γαλα, μετα δοκιμασα και τη σινλακ, απλα δεν της αρεσαν. Ευτυχως ο παιδιατρος μου δεν επιμενει να φαει κρεμα, λεει δεν χρειαζεται. Φρουτακια να τρωει λεει και ειναι ΟΚ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίζα έχετε διακόψει τον θηλασμό ή είστε σε φάση αποθηλασμού? Ίσως θα μπορούσες (αν έχεις τα χρονικά περιθώρια) να μειώνεις ένα ένα τα γεύματα στην μικρή. Δηλαδή την πρώτη εβδομάδα να μειώσεις ένα γεύμα θηλασμούκ αι να δώσεις υποαλλεργικό γάλα ή κατσικίσιο σε σκόνη ώστε η μικρή να συνηθίσει σιγά σιγά. Δεν ξέρω, μια υπόθεση κάνω...Μπορεί να θέλει τον χρόνο της και εκείνη.

Καθολου, μια και εχει πιει επι 4 μερες μολις 10 (!!) ml απο το κατσικισιο καθε φορα με τα χιλια ζορια και μου το φτυνει. Που να αποθηλασω ετσι....

Ηλπιζα να γινει σε πιο....γοργους ρυθμους, μαλλον εχουμε δρομο μπροστα μας. Αλλα δεν γινεται αλλιως, σε 5 εβδομαδες πρεπει να εχει μπει κανονικα στο ξενο.

καλα σου λεει ο παιδιατρος! δεν χρειαζεται στην ουσια

αν θες δοκιμασε κ βρωμη σε σκονη. η δικια μου την λατρευει απτην 1η στιγμη

οποτε σε 1 μηνα κ κατι πρεπει να εχεις αποθηλασει ε?

μμμμ, μηπως να κανεις μια τραπεζα μητρικου να σε κρατησει οσο περισσοτερο γινεται και συγχρονως θα αρχισει να τρωει κ πιο πολυ στερεες τροφες η μικρη, μην ανυσηχεις

Λιζάκι, συζήτησε με το παιδίατρο να δοκιμάσετε και άλλα υποαλλεργικά γάλατα, αν και όπως μου είπε ο δικός μου, δεν διαφέρουν πολύ σε γεύση αλλά είναι θέμα συνήθειας. Τις πρώτες μέρες δοκίμασε να της δίνει άλλος το γάλα και να μην σε βλέπει. Η άρνησή της μπορεί να προέρχεται καθαρά και μόνο γιατί προτιμά το γαλατάκι της μανούλας (και γιατί όχι άλλωστε, υπάρχει καλύτερο;;;). Ο δικός μου "υποχώρησε" στο Humana (δεν ξέρω αν τελικά βαρέθηκε και αποφάσισε να πιει ή το βρήκε πιο νόστιμο από τα άλλα).

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock:

Ο γιατρός σου σε ξέρει, όμως δεν διστάζει να σου πει όχι απλώς ψέμματα, δεν διστάζει να σου πει βλακείες και να τεστάρει αν τελικά σκέφτεσαι ή όχι.

Ο γιατρός σου μαζί με τους συναδέλφους του είναι που διακινούν αυτά τα φάρμακα. Για σκέψου λίγο. Αν όλοι οι γιατροί λένε να αποθηλάζουμε φυσικά, πόσο θα μειωθεί ο τζίρος της εταιρείας που διακινεί τα φάρμακα;

.

Ακριβώς έτσι είναι!!! Το Σεπτέμβρη που η μικρή μου ήταν 9 μηνών είχα ανεξήγητο πυρετό για ένα μήνα και ο παθολόγος μου είπε ότι πιθανόν είχα θυρεοειδίτιδα λοχείας και με έστειλε σε ενδοκρινολόγο. Ενδιάμεσα όμως είχα και ραντεβού με το γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ κλπ και του είπα και για το πρόβλημά μου. Λοιπόν, μου πρότεινε "προληπτικά":!: να κόψω το θηλασμό με χαπάκια, γιατί ίσως να έχω κάτι που θα κολλήσει το παιδί:eek:! Του απάντησα (ετοιμοπόλεμη, από το φόρουμ;)) ότι θα ήθελα να αποθηλάσω φυσικά, με τους δικούς μου ρυθμούς, κόβοντας σιγά σιγά τα γεύματα όταν έρθει η ώρα και χωρίς χάπια. Αμέσως μαζεύτηκε (κατάλαβε πως είμαι "διαβασμένη":)) και είπε ναι βέβαια, βέβαια, σταδιακά, όπως θελεις! Άρα ξέρουν οι γιατροί και -ορισμένοι- τα λένε όταν νομίζουν ότι "τους παίρνει"!!!

Λοιπόν, τελικά άλλαξα γιατρό (όχι μόνο γι' αυτό το λόγο) και, αν και χρειάστηκε να κάνω κορτιζόνη για αρκετό καιρό, δεν έκοψα το θηλασμό, με σύμμαχο (ευτυχώς) την παιδίατρο αλλά και την ενδοκρινολόγο (εξαιρετικές και οι δύο).

GJMap2.png

Γεια σας

Εδω και 2 εβδομαδες σταματησα το θηλασμο επειδη θα ελειπα απο το μωρο μου για καιρο και πηρα χαπι ...Μπορω να πω πως ηταν πολυ δυσκολο ...ειχα πολυ ζαλη αναγουλα και γενικα ΧΑΛΙΑ (και πολλες τυψεις)

Παρ ολα αυτα το στηθος ξεπρηστηκε και σταματησε τελειως να τρεχει..

Μετα απο μια εβδομαδα συμφωνα με την εντολη του γιατρου εκανα επαναληψη και τα ξαναπηρα

Απο τοτε εδω και 5 μερες δηλαδη δεν μπορω να ειμαι χωρις σουτιεν και να μη βαλω επιθεματα γιατι τρεχει γαλα..δεν ειναι πρηζμενο αλλα ποναει ελαφρως ,ισως τωρα να ετοιμαζομαι και να αδιαθετησω,δεν ξερω ....

Ειναι φυσιολογικο αυτο???

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα.

εχω μια κορουλα 10 μηνων.

θελω σιγα σιγα απο τις 3 φορες θηλασμο και κατι (πρωι-μεσημερι-βραδυ και κατα την διαρκεια της νυχτας) να κρατησουμε 1.

και αυτο διοτι θελουμε να κανουμε και αλλο παιδι.

δεν το θελω αποτομα αλλα σταδιακα. με τι μπορω να αντικαταστησω τα γευματα θηλασμου?

το μεσημεριανο το θελει πιο πολυ για παρηγορια αλλα θελω αν το κοψω. καποιες φορες το ξεχνα και η ιδια.

ο προβληματισμος μου ειναι κυριως για πρωινο και βραδυνο.

απο οτι εχω διαβασει ο βραδυνος δυσκολα κοβεται. και να σας πω δεν με ενοχλει και καθολου να τον κρατησουμε μεχρι οσο παει. ακομη και tandem.

το πρωι εχω παρατηρησει οτι ακομη και αφου θηλασει καλα και απο τα 2 στηθη γλυφει τα χειλη της (δειχνει οτι πειναει). και πριν περασει 2ωρο πειναει.

τι θα μπορουσα να της δωσω εναλλακτικα?

τι θα μπορουσα να της δωσω εναλλακτικα?

Μπορείς να περιμένεις λίγες εβδομάδες ακόμη και να της δώσεις φρέσκο αγελαδινό ή κατσικίσιο γάλα, αν της αρέσει. Αν δεν τα δέχεται, μπορεί να της αρέσουν γαλακτοκομικά σε άλλη μορφή. Το αγελαδινό γάλα δεν συνιστάται πριν από το χρόνο, ενώ το κατσικίσιο είναι καλύτερα ανεκτό. Καλή επιτυχία!

Να ρωτησω βρε κοριτσια κατι για τον αποθηλασμο??

Κι αν μπορουσε να μου απαντησει η Αγλαια θα ημουν ευγνωμων!!!!

Θηλαζω αποκλειστικα εδω και 6 μηνες, το βγαζω βεβαια ολο με θηλαστρο γιατι η μικρη μου δεν καταφερε ποτε να πιασει τη θηλη μου.

Εχω φτασει στο σημειο να βγαζω 1200 - 1300ml την ημερα με 4 αντλησεις καθημερινα, το οποιο βεβαια τωρα που εχουμε αρχισει φρουτα και ρυζαλευρο δεν το πινει ολο και αναγκαζομαι και το πεταω. Ασε που κανω 1 ,5 ωρα να το βγαλω σε καθε αντληση.

Ειναι απιστευτα χρονοβορα διαδικασια, δεν προλαβαινω να κανω τιποτα στο σπιτι και δουλευω κιολας.

Τι μπορω να κανω για να το μειωσω, χωρις να το κοψω εντελως με χαπια?????

Οποιος μπορει να με καθοδηγησει θα με βοηθησει παρα πολυ!!!!

1260345600.jpg

Διαφημίσεις

καλημερα ανουκα βρισκόμαστε ακριβως στην ιδια φαση.

ουτε η δικια μου μικρούλα κατάφερε ποτε να θηλάσει κ βγαζω με θήλαστρο.

τωρα ειμαι στη φαση του αποθηλασμού.προσπαθω φυσικα μηπως κ γλυτωσω το χαπι.

επισης εβγαζα 1000-1300 μλ σε 4 αντλησεις.αλλα βρε παιδι μου η δικη αντληση κρατουσε 15 λεπτα..Καταλαβα καλα???η δικια σου διαρκεί 1.5 ωρα????

γιατι πιεζεις το στηθος σου να βγαλει τοοοοσοοοο πολυ γαλα??αρχικα πρεπει να σταματησεις αυτο το πραγμα..γιατι οσο ανλεις κ βγαζεις τοσο γαλα παράγετε.

πιο κατω σου κοπιάρω την απαντηση της κριστινας οταν την ειχα ρωτησει το ιδιο πραγμα..

αν θέλεις να αποθηλάσεις θα σου έλεγα απλά να αντλείς με το θήλαστρο μικρότερη ποσότητα π.χ στην άντληση που βγάζεις 200 μλ ξεκίνα κάνοντας τα 150μλ (λέω ξεκίνα και βλέπεις πως θα αντιδράσει το στήθος σου ο οδηγός σου θα είναι η άνεσή σου) σε κάθε άντληση λοιπόν αφαιρείς κάποια μ.λ επίσης προσπάθησε να κάνεις τις αντλήσεις πιο αραιά από 6 π.χ κάνε 5. σε 3-4 μέρες μείωσε και άλλο την ποσότητα ή βγάλε μια άντληση...πάλι έχοντας σαν οδηγό το πως νιώθεις το στήθος σου αν π.χ αφαιρώντας μια άντληση δεν νιώθεις καλά το στήθος είναι πρησμένο σε μη ανεκτό σημείο βγάλε γάλα με το χέρι για να ανακουφιστείς και προτίμησε να κάνεις τον ίδιο αριθμό αντλήσεων αλλά λιγότερη ώρα για να βγουν λιγότερα τα μλ. Κάθε μείωση ανά 3-4 μέρες. Μπορείς παράλληλα να πίνεις τσαι από φασκόμηλο. 3 φλιτζάνια την ημέρα.

η απάντησή μου δεν σημαίνει οτι σε καλύπτει απόλυτα.απλα για να πάρεις μια ιδεα..

εγω εχω μειώσει τις αντλήσεις στις 2 -μια στις 12.30 το μεσημέρι και μια στις 12.30 το βραδι .οπου να ναι θα την κανω μια.γαιτι το στήθος μου δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα..

επισης με βοηθησε ο δυοσμος .βραζω φρέσκο σαν αφέψημα κ το πινω.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Εχω τυραννηθει πολυ με τις αντλησεις!!

Σε καθε αντληση κανω απο 1 εως 1,5 ωρες, και καποιες φορες και 2 ωρες, γιατι το στηθος μου δεν αδειαζει στο τεταρτο. Βγαινει δηλαδη το πολυ γαλα στα πρωτα λεπτα, αλλα εγω αισθανομαι το στηθος μου βαρυ και σε καποια σημεια σκληρο, που σημαινει οτι εχει κι αλλο γαλα μεσα. Ετσι αναγκαζομαι να συνεχισω. Κανω μασαζ, το πιεσω, βαζω- βγαζω το θηλαστρο μπας και ξεκινησει. Αλλα δεν το βαζω κατω!!

Εν τω μεταξυ καποιες φορες ενω ειναι γεματο και εχω το θηλαστρο στη μεγιστη ταχυτητα, κολλαει το στηθος μου και δεν βγαζει γαλα, μπορει να κανει και 10 λεπτα να βγαλει, αλλα δεν μπορω να το αφησω γιατι οπως σου ειπα αισθανομαι το στηθος μου γεματο.

Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο μου προβλημα, οτι κανω τοση πολυ ωρα να το βγαλω και δεν προλαβαινω ουτε να ξεκουραστω και να κανω ενα μπανιο σαν ανθρωπος!!

Αυτο το φασκομηλο και το δυοσμο γιατι μου λες να το πιω για να το μειωσω η για να το κοψω εντελως???, γιατι δεν θελω να το κοψω.

Μπορεις να μου εξηγησεις τη χρησιμοτητα τους σε παρακαλω?

Ευχαριστω για την ανταποκριση!!!

1260345600.jpg

το πρωι διαβασα βιαστικα το μηνυμα σου κ καταλαβα οτι ηθελες να αποθηλάσεις...

μηπως χρησιμοποιείς λαθος θήλαστρο?

με τα αφεψήματα εμενα μου μειώθηκε..δεν κόπηκε.

τωρα για περισσότερες λεπτομέρειες κ πιο αναλυτικά θα σε βοηθήσουν οι πιο έμπυρες κοπέλες ισως κ η αγλαια.

παντως εχω την εντύπωση οτι οσο πιο πολυ αντλείς τοσο πιο πολυ γαλα παράγετε και για να μειώσεις την παραγωγή το φούσκωμα δηλαδη πρεπει να μειώσεις τον χρονο στις αντλησεις..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

ανουκα δεν εχω εμπειρια αποθηλασμου,αλλα πιο θηλαστρο χρησιμοποιεις βρε κοριτσι μου???

Μπραβο ηρωας,ολες οσες αντλητε σας βγαζω το καπελο,ειναι πααρα πολυ κουραστικο.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Μετα απο 18 μηνες και κατι σταματησαμε να θηλαζουμε ...τα καταφεραμε!

Ειναι 2 βδομαδες τωρα που δεν θηλασαμε .

Αλλα οταν πιεζω το στηθος μου βγαζει κατι σταγονες γαλα ειναι φυσιολογικο ?

Για ποσο καιρο θα ειναι ετσι?

Πρεπει να παω στη γυναικολογο?

3lSop2.png

DUvpp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη νομιζω ειναι φυσιολογικο να βγαζει λιγο γαλα και χρονια μετα τον αποθηλασμο,το γραφει και το βιβλιο της πατσουρου,αλλα ισως θα ηταν καλυτερα να μην το ζουλας να βγαζει γαλα γιατι ετσι δεχεται το ερεθισμα το στηθος να παραγει και αλλο.

08/11/08 ειστε γεννημενες κι εσεις :D

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Χρονια??

Σοβαρα?

Εγω το πιεζα για να δω αν εχει σταματησει...

Εχω απελπιστει γιατι εχει ξεφουσκωσει το στηθος μου και κοιταει τα πατωματα χα χα.

Εχω καμια ελπιδα να γινει οπως ηταν καποτε???

Παρα μια μερα εμεις ειμαστε 7 / 11 / 08 δεν ξερω γιατι το δειχνει ετσι.

3lSop2.png

DUvpp2.png

Μετα απο 18 μηνες και κατι σταματησαμε να θηλαζουμε ...τα καταφεραμε!

Ειναι 2 βδομαδες τωρα που δεν θηλασαμε .

Αλλα οταν πιεζω το στηθος μου βγαζει κατι σταγονες γαλα ειναι φυσιολογικο ?

Για ποσο καιρο θα ειναι ετσι?

Πρεπει να παω στη γυναικολογο?

Μόλις κλείσαμε και εμείς18 μήνες θηλασμού και αναρωτιέμαι πως τα καταφέρατε, γιατί σκέφτομαι να αποθηλάσω. Έχεις γράψει πουθενά στο φόρουμ την εμπειρία σου δηλ. πως ακριβώς έκοψες το μεσημεριανό, τον απογευματινό, τον βραδινό και τον νυχτερινό θηλασμό? Τα φώτα σου please!

Εμένα θηλάζει το μεσημέρι για να κοιμηθεί, καμια φορά μόλις ξυπνά το απόγευμα, το βράδι για να κοιμηθεί και την νύχτα 1-2 φορές.

Σκεφτόμουνα για να κόψω τον μεσημεριανό να την παίρνω με το αυτοκίνητο για βόλτα μόλις γυρνάω σπίτι από την δουλειά και να κοιμάται εκεί αλλά για πόσο διάστημα, μετά τι θα γίνει αν θα είμαστε σπίτι! Ασε τον βραδυνό που μου φαίνεται βουνό αφού δεν πίνει και ξένο γάλα.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

melita, μέσα στο μυαλό μου είσαι :-) Στην ίδια φάση είμαστε. Δουλεύω το πρωί και τότε πίνει φρέσκο -κρύο από το ψυγείο το θέλει- αλλά το απόγευμα κάνω χίλια καραγκιοζιλίκια μπας και ξεχάσει το απογευματινό. Όσο για το βραδυνό... βουνό!!! Έχω κουραστεί να είμαι η μόνη στο σπιτι που την βάζει για ύπνο... (βαλε και 1 νυχτερινό ξύπνημα στάνταρ). Έχω την εντύπωση πως θα θηλάζει για όλη της τη ζωή!!!

GJMap2.png

Έχω την εντύπωση πως θα θηλάζει για όλη της τη ζωή!!!

Επίσης,

βέβαια απόψε έγινε κάτι πρωτοφανές, από τις 12.00 που κοιμήθηκε έως το πρωί που έφυγα δεν ξύπνησε καθόλου. Στις 8.30 που σηκώθηκε ήπιε λίγο φρέσκο γαλα από το μπουκάλι μόνο. Λέτε να αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση?!!!

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Μόλις κλείσαμε και εμείς18 μήνες θηλασμού και αναρωτιέμαι πως τα καταφέρατε, γιατί σκέφτομαι να αποθηλάσω. Έχεις γράψει πουθενά στο φόρουμ την εμπειρία σου δηλ. πως ακριβώς έκοψες το μεσημεριανό, τον απογευματινό, τον βραδινό και τον νυχτερινό θηλασμό? Τα φώτα σου please!

Εμένα θηλάζει το μεσημέρι για να κοιμηθεί, καμια φορά μόλις ξυπνά το απόγευμα, το βράδι για να κοιμηθεί και την νύχτα 1-2 φορές.

Σκεφτόμουνα για να κόψω τον μεσημεριανό να την παίρνω με το αυτοκίνητο για βόλτα μόλις γυρνάω σπίτι από την δουλειά και να κοιμάται εκεί αλλά για πόσο διάστημα, μετά τι θα γίνει αν θα είμαστε σπίτι! Ασε τον βραδυνό που μου φαίνεται βουνό αφού δεν πίνει και ξένο γάλα.

αν σταματησει να θηλαζει για να κοιμηθει θα δεις οτι θα μειωθουν κατα πολυ οι θηλασμοι.

μπορεις να δοκιμασεις να της εξηγησεις οτι δεν χρειαζεται να θηλασει για να κοιμηθει, οτι μπορει να κλεισει τα ματια της και να την παρει ο υπνος. επισης μπορεις να δοκιμασεις με παραμυθακια.

για λεπτομερειες δες εδω:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=50430&page=2

αν κανεις αυτο με το αμαξι μαλλον μετα θα εχεις αλλη μια συνηθεια για να κοψεις

το πρωι διαβασα βιαστικα το μηνυμα σου κ καταλαβα οτι ηθελες να αποθηλάσεις...

μηπως χρησιμοποιείς λαθος θήλαστρο?

με τα αφεψήματα εμενα μου μειώθηκε..δεν κόπηκε.

τωρα για περισσότερες λεπτομέρειες κ πιο αναλυτικά θα σε βοηθήσουν οι πιο έμπυρες κοπέλες ισως κ η αγλαια.

παντως εχω την εντύπωση οτι οσο πιο πολυ αντλείς τοσο πιο πολυ γαλα παράγετε και για να μειώσεις την παραγωγή το φούσκωμα δηλαδη πρεπει να μειώσεις τον χρονο στις αντλησεις..

Χρησιμοποιω απο το μαιευτηριο κιολας to Lactina της Madela, το νοικιαζω.

Ειναι επαγγελματικο, φαντασου να επαιρνα αυτα του εμποριου θα εκανα 4 ωρες να βγαλω γαλα.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!

Αν η Αγλαια μπορει να βοηθησει στην περιπτωση μου η οποιος αλλος εμπειρος θα το εκτιμουσα πολυ!

1260345600.jpg

Μελιτα κι εγω πριν κατι μηνες διαβαζα τις κοπελες που αποθηλασαν και ελεγα καλα δεν θα τα καταφερω ποτε ... θα πηγαινω στα διαλειμματα στο σχολειο να της δινω γαλα ...χαχα

Αλλα με υπομονη και επιμονη τα καταφεραμε.

Κατα αρχην ημασταν στην ιδια κατασταση που εισαι εσυ τωρα και σκεφτομουνα ακριβως το ιδιο για τον μεσημεριανο υπνο να πηγαινουμε βολτες αλλα λογικευτηκα...

1) και το πιο χρονοβορο την καταφερα να πιει αλλο γαλα μετα απο πολλα γαλατα σκονης καταλιξαμε στο φρεσκο πρωτα με κορν φλεικς και τωρα στο ποτηρι με καλαμακι

2) κοψαμε τους ενδιαμεσους θηλασμους της νυχτας ... της εδινα νερο φυσικα δεν το δεκτηκε και τοσο απλα αλλα σιγα σιγα

3) μετα κοψαμε το πρωινο θηλασμο , της εδινα το πρωινο .

4) και μετα τα δυσκολα ..... οι θηλασμοι που τους ηθελε για να κοιμηθει ο βραδυνος και ο μεσημεριανος. Προσπαθησα με παραμυθακια , κανα video απο το youtube με παιδικα και πολυ κουνημα.Αμα μου ελεγε για γαλα της ελεγα "Παει το γαλα μας τελειωσε".Αμα επεμενε πααααρα πολυ και εκλεγε της εδινα και ξαναπροσπαθουσα την επομενη μερα .

Προχθες μου τραβαει την μπλουζα και λεει " γαλα γαλα" με φιλαει στο στηθος και λεει "Παειιιιιιιιιι". Το καλο μου το παιδακι .

Ελπιζω να βοηθησα.....

3lSop2.png

DUvpp2.png

Anouka και στις υπόλοιπες κοπέλες ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που το παλεύεται τόσο καιρό με τις αντλήσεις. Το έκανα για 1 μήνα και είναι πραγματικά πολύ κουραστική και επίπονη διαδικασία.

Ανούκα για σένα ειδικά και επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 θήλαστρα, δοκίμασε το symphony της medela, διπλής άντλησης! Θα αντλείς και από τα 2 στήθη ταυτόχρονα και σε μένα τουλάχιστον το symphony φάνηκε πολύ πιο εξελιγμένο μηχάνημα. Καμιά σχέση με το lactina το οποίο δεν άδειαζε και το δικό μου στήθος και ήθελε πάρα πολύ ώρα για να κάνει δουλειά. Νομίζω το symphony θα σου λύσει τοπ πρόβλημα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Anouka και στις υπόλοιπες κοπέλες ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που το παλεύεται τόσο καιρό με τις αντλήσεις. Το έκανα για 1 μήνα και είναι πραγματικά πολύ κουραστική και επίπονη διαδικασία.

Ανούκα για σένα ειδικά και επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 θήλαστρα, δοκίμασε το symphony της medela, διπλής άντλησης! Θα αντλείς και από τα 2 στήθη ταυτόχρονα και σε μένα τουλάχιστον το symphony φάνηκε πολύ πιο εξελιγμένο μηχάνημα. Καμιά σχέση με το lactina το οποίο δεν άδειαζε και το δικό μου στήθος και ήθελε πάρα πολύ ώρα για να κάνει δουλειά. Νομίζω το symphony θα σου λύσει τοπ πρόβλημα.

female ευχαριστούμε για τα καλα σου λογια κ την κατανόηση..ειναι σημαντικό καποιος να αναγνωρίζει αυτο που κάνουμε (αντλησεις) εστω κιας ,μην τον ξερουμε!

anouka κ εγω το symphony 2πλης άντλησης θα σου πρότεινα.

αυτο χρησιμοποιώ απ την αρχη..

αν ειχα μονης άντλησης θα ειχα τρελαθεί..

Albert Einstein

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...