Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Χαίρομαι που πας ήδη καλύτερα! Θα δεις που μέρα με τη μέρα θα έχεις διαφορά.

Όταν φτάσει μία άντληση περίπου στα μισά ml από πριν, δοκίμασε να την αφαιρέσεις. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από μεσημεριανή-απογευματινή άντληση. Η πρωινή και η βραδινή θα είναι οι τελευταίες που θα αφαιρέσεις.

Οκ γλυκιά μου,αυτό θα κάνω!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σας!!!!! Οπως καθε φορα,ετσι και τωρα χρειαζομαι την βοηθεια σας! Εχω ενα γιο 13 μηνων που θηλαζω αποκλειστικα. Θελω να σταματησουμε ομως,γιατι κουραστηκα! Ο γιος μου θηλαζει πρωι βραδυ και απο 2 εως αμετρητες φορες μεσα στη νυχτα... Δεν παιρνει πιπιλα,δεν παιρνει δαχτυλο... Εχω δοκιμασει να του δωσω να δοκιμασει ξενο γαλα και ή το φτυνει ή πινει μια γουλια και μετα κλειδωνει... Του εχω δωσει να πιει γαλα και με το μπιμπερο, και μετο ποτηρι και με καλαμακι και με κουταλακι,αλλα τιποτα. Αμα ξυπνησει και δεθηλασει τσιριζει,κλαιει μεχρι τελικης πτωσεως... τον ξεγελαμε για λιγο και μετα το ξαναθυμαται και ξανακλαιει,μεχψρι που τον βαζω και ηρεμει! Τι να κανω?????????? Δε ξερω...το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι αρκετες φορες κοιμαται οχι πανω στο στηθος μου,αλλα απο χαδια του μπαμπα του!!!!! Αρα σκεφτηκα οτι μπορω το βραδυ πριν κοιμηθει να του δινω γαλα μεσα στην κρεμα του και να πινει αυτο που χρειαζεται. Τη νυχτα ομως τι θα κανω???? Θα φτιαχνω κρεμα???? Και το πρωι τι θα τρωει πριν τη φρουτοκρεμα????? Να τον αφησω νυστικο και θα αναγκαστει να πιει ξενο γαλα????? Και αν δε θηλασω για 3 μερες, θα ποναω???? Συγνωμη αν σας κουρασα,αλλα ειμαι πολυ προβληματισμενη... ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Καλησπερα σας!!!!! Οπως καθε φορα,ετσι και τωρα χρειαζομαι την βοηθεια σας! Εχω ενα γιο 13 μηνων που θηλαζω αποκλειστικα. Θελω να σταματησουμε ομως,γιατι κουραστηκα! Ο γιος μου θηλαζει πρωι βραδυ και απο 2 εως αμετρητες φορες μεσα στη νυχτα... Δεν παιρνει πιπιλα,δεν παιρνει δαχτυλο... Εχω δοκιμασει να του δωσω να δοκιμασει ξενο γαλα και ή το φτυνει ή πινει μια γουλια και μετα κλειδωνει... Του εχω δωσει να πιει γαλα και με το μπιμπερο, και μετο ποτηρι και με καλαμακι και με κουταλακι,αλλα τιποτα. Αμα ξυπνησει και δεθηλασει τσιριζει,κλαιει μεχρι τελικης πτωσεως... τον ξεγελαμε για λιγο και μετα το ξαναθυμαται και ξανακλαιει,μεχψρι που τον βαζω και ηρεμει! Τι να κανω?????????? Δε ξερω...το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι αρκετες φορες κοιμαται οχι πανω στο στηθος μου,αλλα απο χαδια του μπαμπα του!!!!! Αρα σκεφτηκα οτι μπορω το βραδυ πριν κοιμηθει να του δινω γαλα μεσα στην κρεμα του και να πινει αυτο που χρειαζεται. Τη νυχτα ομως τι θα κανω???? Θα φτιαχνω κρεμα???? Και το πρωι τι θα τρωει πριν τη φρουτοκρεμα????? Να τον αφησω νυστικο και θα αναγκαστει να πιει ξενο γαλα????? Και αν δε θηλασω για 3 μερες, θα ποναω???? Συγνωμη αν σας κουρασα,αλλα ειμαι πολυ προβληματισμενη... ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

εμενα το πρωι τρωει κριθαρακι με τυρι τριμμενο, η τραχανα με παρμεζανα δοκιμασε και τοστ με τυρι κιτρινο

Αχ kellypig κι εμείς μια απ' τα ίδια...βέβαια η μικρή μου τώρα έκλεισε τους 10 μήνες. Μέχρι τους 9 δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου στερεές. Εδώ και ένα μήνα περίπου που πήγα στη δουλειά τρώει 70-80γρ. φρούτα και περίπου 100-120γρ. φαγητό. Το απόγευμα που γυρίζω θηλάζει 3-4 φορές μέχρι τον τελευταίο βραδυνό θηλασμό γύρω στις 11. Και εννοείται ότι ξυπνάει 3,4,5 φορές μέχρι το πρωί στις 8 που φεύγω. Τις ελάχιστες φορές που την έχει πάρει ο άντρας μου το βράδυ δεν ηρεμεί καθόλου όταν ξυπνάει, το αντίθετο, τσιρίζει μέχρι να τη βάλω στο στήθος να αποκοιμηθεί. Μπουκάλι, πιπίλα εννοείται όχι. Έχω κουραστεί απ΄τα βραδυνά ξυπνήματα και όλη μέρα στη δουλειά σέρνομαι. Μάλλον πολύ δύσκολα θα αποθηλάσουμε...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας!!!:D:D

Κάνω πλέον 4-5 αντλήσεις και μειώθηκε το γάλα,περίπου στο λίτρο και λίγο παρακάτω,δεν βγάζω όσο έβγαζα σε κάθε άντληση,σταματάω λίγο νωρίτερα όπως μου είπατε.Δεν πρήζεται το βράδυ,κάνω κανονικά την άντληση το πρωί.

Συνεχίζω με τον ίδιο αριθμό αντλήσεων,μειώνοντας και άλλο τα ml και μετά να αφαιρέσω την μεσημεριανή ή απογευματινή ή μπορώ από τώρα αφού δεν πρήζεται το στήθος?

Φασκόμηλο δεν ήπια ακόμα.

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα κοριτσια θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω εναν μπεμπη ποθ ειναι 8,5 μηνών και πρεπει να αποθηκασω.Τρωμε στερεες τροφες και θηλαζουμε αρκετες φορες την ημερα.Αυτο γιατι ο μπεμπης κοιμαται μονο πανω στο στηθος μου.Κανενας δεν μπορει να τον βαλει για υπνοκαι εχουμεπροσπαθησει πολλους τροπους.Κλαιει συνεχεια και δεν κοιμαται μεχρι να τον βαλω στο στηθος μου.Εχω καταντησει μια ανθρωπινη πιπίλα.Εκτος των αλλων δεν παιρνει πιπιλα ουτε μπιμπερο.και το νερακι ανοιγει το στομα πιεζω το μπιμπερο και το ριχνω στο στομα.σαν ποτιστηρι.δοκιμασαμε να αντλησω και το δικο μοθ γαλα και να του το δωσουμε αλλα δεν καταφεραμε τιποτα.τι να κανω? πρεπει να ποθηλασω και γρηγορα μαλιστα.ειμαι στρατιωτικος και θα λειπω πανω απο 24ωρες απο το σπιτι.Ευχαριστω

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ Antonia8615??

Πόσο καιρό έχεις που ξεκίνησες τις μειώσεις σε μλ και σε αντλήσεις?Ρωτάω για να ξέρω περίπου χοντρικά.Αντιλαμβάνομαι ότι ποικίλει από γυναίκα σε γυναίκα αλλά περίπου!!1 μήνα? 2 μήνες???

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

εμείς τρώμε (οικογενειακώς) ταχινόμελο, με γιαούρτι παραδοσιακό πρόβειο και ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα ή "ζωντανα' φρούτα.

Τούρμπο.... Για ώρες....

Πολύ ωραία ιδέα! Το δοκίμασα σήμερα και είναι πεντανόστιμο. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι το ταχινόμελο με πρόβειο γιαούρτι θα είχε τέτοιο τέλειο αποτέλεσμα! Η μικρή έφαγε 2 κουταλιές από μόνη της!!! Σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο σε πρώτη δοκιμή! Της έδωσα λίγο φρέσκο γάλα και ήπιε μόνο 2 γουλιές οπότε μας βλέπω για εναλλακτικές προτάσεις για πρωινό. Νομίζω ότι και το ταχίνι περιέχει ασβέστιο, έτσι δεν είναι;

w94ip2.png

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ Antonia8615??

Πόσο καιρό έχεις που ξεκίνησες τις μειώσεις σε μλ και σε αντλήσεις?Ρωτάω για να ξέρω περίπου χοντρικά.Αντιλαμβάνομαι ότι ποικίλει από γυναίκα σε γυναίκα αλλά περίπου!!1 μήνα? 2 μήνες???

Καλημέρα Έφη μου!έχω περίπου 1 μήνα που ξεκίνησα,τώρα κάνω 4 αντλήσεις και βγάζω λίγο κάτω από λίτρο.Νομίζω θα μου πάρει σίγουρα 1-2 μήνες ακόμα.

Βγάζεις και εσύ πολύ γάλα;;

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Απευθυνομαι σε οσες θηλασαν αποκλειστικα και καταφεραν μετα να αποθηλασουν: με απασχολει και το θεμα της προτιμησης τηες γευσης του μητρικου γαλακτος εναντι ολων του εμποριου ,αλλα περισσοτερο το θεμα της συνηθειας του θηλασμου που δεν καλυπτει μονο το αισθημα της πεινας: η κορη μου,στον 5ο μηνα τωρα, δε θηλαζει μονο αμα πεινα αλλα και για να "χαλαρωσει" κατα καποιο τροπο, δεν ηθελε ποτε την πιπιλα και εμαθε με το στηθος...ειναι κατι που μου δινει και μενα ηρεμια πολλες φορες,αλλα με απασχολει το θεμα του αποθηλασμου οταν αποφασισω να τον κανω:ας πουμε , εδω και πολυ καιρο κοιμαται ολη τη νυχτα...φοβαμαι μηπως με το μπιμπερο δεν ηρεμει οπως τωρα με το στηθος και δεν αποκοιμιεται ετσι...ειναι καποια που ειχε αυτην την εμπειρια;Πως τα καταφερε; Να διευκρινισω πως το θεμα ειναι πολυ συγκεκριμενο και σας παρακαλω να απαντησουν οσες εχουν πραγματικα να πουν κατι πανω σε αυτο, κηρυγματα αλλου τυπου, δε χρειαζομαι.

ΚΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ. ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΧΑΛΑΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΙΣΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΥΡΗΓΜΑ !!!!

gzTDp3.png

Απευθυνομαι σε οσες θηλασαν αποκλειστικα και καταφεραν μετα να αποθηλασουν: με απασχολει και το θεμα της προτιμησης τηες γευσης του μητρικου γαλακτος εναντι ολων του εμποριου ,αλλα περισσοτερο το θεμα της συνηθειας του θηλασμου που δεν καλυπτει μονο το αισθημα της πεινας: η κορη μου,στον 5ο μηνα τωρα, δε θηλαζει μονο αμα πεινα αλλα και για να "χαλαρωσει" κατα καποιο τροπο, δεν ηθελε ποτε την πιπιλα και εμαθε με το στηθος...ειναι κατι που μου δινει και μενα ηρεμια πολλες φορες,αλλα με απασχολει το θεμα του αποθηλασμου οταν αποφασισω να τον κανω:ας πουμε , εδω και πολυ καιρο κοιμαται ολη τη νυχτα...φοβαμαι μηπως με το μπιμπερο δεν ηρεμει οπως τωρα με το στηθος και δεν αποκοιμιεται ετσι...ειναι καποια που ειχε αυτην την εμπειρια;Πως τα καταφερε; Να διευκρινισω πως το θεμα ειναι πολυ συγκεκριμενο και σας παρακαλω να απαντησουν οσες εχουν πραγματικα να πουν κατι πανω σε αυτο, κηρυγματα αλλου τυπου, δε χρειαζομαι.

χιχι ωραία το έθεσες!! Μην ανησυχείς καθόλου, συμφωνώ με τη Ρενάτα. εμείς μόλις αρχίσαμε το μπουκάλι άρχισα να κοιμάμαι σαν άνθρωπος. Το αντίθετο συμβαίνει συνήθως. Ξυπνούν πιο συχνά όταν θηλάζουν.

Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις που είχαν θέμα με πολλά ξυπνήματα και με το που αποθήλασαν τα παιδιά σταμάτησαν να ξυπνάνε. Τώρα για το πώς θα αποκοιμιέται την πρώτη φορά χωρίς στήθος...εκεί ίσως έχεις θέμα, αλλά κάποιο τρόπο θα βρεις.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Kαλα τα λετε, εμενα με προβληματιζει, γιατι κοιμαται καλα με το στηθος,πολλες ωρες...να φανταστειτε χτες εφαγε τελευταια φορα στις 7.30 μ.μ. και μετα απο λιγη ωρα την εκανα μπανιο γιατι λερωθηκε και οπως περιμενα να ταϊσω το μεγαλο μου γιο για να την παρω μετα πανω να την ξαναταϊσω αποκοιμηθηκε και εφαγε το πρωι παλι στις 7.00...συνηθως ομως τρωει για βραδυ γυρω στις 9.30 και αυτο το γευμα διαρκει καμποση ωρα μεχρι να αποκοιμηθει μεχρι το πρωι παλι...φοβαμαι μηπως με το μπουκαλι δεν αποκτα αυτη την ηρεμια...εχει το θηλασμο ως παρηγορια, ως ηρεμιστικο...

Διαφημίσεις

Kαλα τα λετε, εμενα με προβληματιζει, γιατι κοιμαται καλα με το στηθος,πολλες ωρες...να φανταστειτε χτες εφαγε τελευταια φορα στις 7.30 μ.μ. και μετα απο λιγη ωρα την εκανα μπανιο γιατι λερωθηκε και οπως περιμενα να ταϊσω το μεγαλο μου γιο για να την παρω μετα πανω να την ξαναταϊσω αποκοιμηθηκε και εφαγε το πρωι παλι στις 7.00...συνηθως ομως τρωει για βραδυ γυρω στις 9.30 και αυτο το γευμα διαρκει καμποση ωρα μεχρι να αποκοιμηθει μεχρι το πρωι παλι...φοβαμαι μηπως με το μπουκαλι δεν αποκτα αυτη την ηρεμια...εχει το θηλασμο ως παρηγορια, ως ηρεμιστικο...

Κατ αρχάς τέτοια μηνύματα είναι πολύ προκλητικά, θα έπρεπε να πάρεις κάρτα που μας το λες έτσι ότι κοιμάται τόσες ώρες...εμάς δε μας σκέφτεσαι καθόλου? :)

Δεν έχω ακούσει πάντως για τέτοιο πρόβλημα, συνήθως το ότι έχουν το στήθος για παρηγοριά είναι που τα κάνει να ξυπνούν τη νύχτα και να ψάχνουν τη μαμά. αφού εσείς δεν έχετε τέτοιο θέμα δε νομίζω να αποκτήσετε. ΟΜΩΣ, εμείς με την πρώτη μου κόρη είχαμε το εξής: Κοιμόταν σερί 12ωρα μέχρι που έγινε 4,5 μηνών. Ξαφνικά άρχισε να ξυπνάει όλο και πιο συχνά και αυτό κράτησε περιπου ένα χρόνο (μέχρι που αποθηλάσαμε). Δε λέω ότι θα σου συμβεί (ούτε και στο εύχομαι, φυσικά) αλλά επειδή εκεί γύρω ξεκινάνε κάτι άγχη αποχωρισμού και διάφορα τέτοια περίεργα πιθανόν, αν τυχόν αρχίσετε να έχετε θέμα, να μη φταίει ο αποθηλασμός.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Κατ αρχάς τέτοια μηνύματα είναι πολύ προκλητικά, θα έπρεπε να πάρεις κάρτα που μας το λες έτσι ότι κοιμάται τόσες ώρες...εμάς δε μας σκέφτεσαι καθόλου? :)

Δεν έχω ακούσει πάντως για τέτοιο πρόβλημα, συνήθως το ότι έχουν το στήθος για παρηγοριά είναι που τα κάνει να ξυπνούν τη νύχτα και να ψάχνουν τη μαμά. αφού εσείς δεν έχετε τέτοιο θέμα δε νομίζω να αποκτήσετε. ΟΜΩΣ, εμείς με την πρώτη μου κόρη είχαμε το εξής: Κοιμόταν σερί 12ωρα μέχρι που έγινε 4,5 μηνών. Ξαφνικά άρχισε να ξυπνάει όλο και πιο συχνά και αυτό κράτησε περιπου ένα χρόνο (μέχρι που αποθηλάσαμε). Δε λέω ότι θα σου συμβεί (ούτε και στο εύχομαι, φυσικά) αλλά επειδή εκεί γύρω ξεκινάνε κάτι άγχη αποχωρισμού και διάφορα τέτοια περίεργα πιθανόν, αν τυχόν αρχίσετε να έχετε θέμα, να μη φταίει ο αποθηλασμός.

MΗ φοβασαι και το εχω υποψη μου...ετσι εγινε με το γιο μου!Απο το σημειο που λες εκανα να κοιμηθω ολοκληρο βραδυ μεχρι περσι που ειχε κλεισει τα 3...αστα!

Κορίτσια,θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές και τον χρόνο σας!αποθήλασα ομαλά,χωρίς προβλήματα και χωρίς χάπια.Σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε!καληνύχτα!!!!!:D

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα! Να σας κάνω μια ερώτηση; Τις τελευταίες μέρες θήλαζα μόνο μια φορά το βράδυ την 18 μηνών κόρη μου. Τώρα έχω να τη θηλάσω από την Παρασκευή το βράδυ. Είχα σκοπό να τη θηλάσω απόψε και να μειώσω τους θηλασμούς σε έναν κάθε 2 μέρες και μετά να σταματήσω τελείως, αλλά απόψε όταν μου ζήτησε γάλα αντί να μου δείξει το στήθος μου έδειξε το ψυγείο :shock::P (της έχω κάνει πλύση εγκεφάλου φυσικά ότι το γάλα της μαμάς το πίνουν τα μωρά, ενώ τα μεγάλα παιδάκια - όπως εκείνη - το πίνουν από το ποτηράκι ) . Το στήθος μου τώρα δεν είναι πρησμένο ούτε πονάει, αλλά είναι όμως πιο βαρύ απο το συνηθισμένο. Πιστεύετε ότι μπορώ να μην την ξαναθηλάσω πλέον ή πρέπει να ξαναγυρίσω στο μοτίβο μια φορά στις 2 μέρες και μετά να σταματήσω; Υπάρχει κίνδυνος μαστίτιδας αν σταματήσω τώρα; Μου φαίνεται μεγάλο επίτευγμα το σημερινό και φοβάμαι ότι αν την ξαναθηλάσω θα το... χαλασω.

h3amp2.png

qHAsp2.png

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΘΗΛΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑ. ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 1 Η 2 ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ !!!

gzTDp3.png

Αν δεν πονάς ή δεν είναι πολύ βαρύ το στήθος σου νομίζω ότι μπορείς να το αφήσεις και να μην ξαναθηλάσεις τη μικρή. Και εγώ στις 2 μέρες το έκανα μια φορά νομίζω και έχω την αίσθηση ότι και να μην του έδινα καθόλου δεν θα είχα κανένα θέμα...

5Aqjp3.png

κοριτσια ξερω οτι ειναι νωρις για να αγχωνομαι για αυτο αλλα το σκεφτομαι συνεχεια. θηλαζω αποκλειστικα τον 2,5 μηνων γιο μου. οταν θα ναι 7,5 μηνων θα πρεπει να επιστρεψω στη δουλεια. δεδομενου οτι θα λειπω απ τις 7.30 το πρωι μεχρι τις 3 και οτι στη δουλεια δε θα μπορω να κανω αντλησεις πιστευεται οτι θα μπορω να συνεχισω το θηλασμο? θα χω προβλημα τοσες ωρες χωρις να θηλασει? ποσο καιρο πριν θα πρεπει να εχω αρχισει να αραιωνω τους θηλασμους ωστε να μην εχω θεμα αλλα ταυτοχρονα να μην αποθηλασουμε τελειως κ να μπορω να θηλαζω το παιδι τις υπολοιπες ωρες της ημερας?

κοριτσια ξερω οτι ειναι νωρις για να αγχωνομαι για αυτο αλλα το σκεφτομαι συνεχεια. θηλαζω αποκλειστικα τον 2,5 μηνων γιο μου. οταν θα ναι 7,5 μηνων θα πρεπει να επιστρεψω στη δουλεια. δεδομενου οτι θα λειπω απ τις 7.30 το πρωι μεχρι τις 3 και οτι στη δουλεια δε θα μπορω να κανω αντλησεις πιστευεται οτι θα μπορω να συνεχισω το θηλασμο? θα χω προβλημα τοσες ωρες χωρις να θηλασει? ποσο καιρο πριν θα πρεπει να εχω αρχισει να αραιωνω τους θηλασμους ωστε να μην εχω θεμα αλλα ταυτοχρονα να μην αποθηλασουμε τελειως κ να μπορω να θηλαζω το παιδι τις υπολοιπες ωρες της ημερας?

Το μωρο σε εκείνη την ηλικία θα τρώει στερεές. Οπότε θα τρώει τα γεύματά του τις ώρες που θα λείπεις κι όταν επιστρέφεις σπίτι θα θηλαζεις.

Μην αγχώνεσαι απο τώρα! Τις πρωτες μέρες που θα είσαι στη δουλειά θα πηγαίνεις στην τουαλέτα να βγάζεις λίγο γάλα με το χέρι ίσα ίσα να ανακουφιστεις αν ειναι πρησμενο το στηθος.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Το μωρο σε εκείνη την ηλικία θα τρώει στερεές. Οπότε θα τρώει τα γεύματά του τις ώρες που θα λείπεις κι όταν επιστρέφεις σπίτι θα θηλαζεις.

Μην αγχώνεσαι απο τώρα! Τις πρωτες μέρες που θα είσαι στη δουλειά θα πηγαίνεις στην τουαλέτα να βγάζεις λίγο γάλα με το χέρι ίσα ίσα να ανακουφιστεις αν ειναι πρησμενο το στηθος.

καλησπερα....εγω εχω 2 μερες που σταματησα τον θηλασμο ενετελως...θηλαζα αποκλειστικα .. για μενα επειδη ειμαι πολυ φρεσκια με το θεμα ξεκινα 1 μηνα πριν πας στην δουλεια σου ...εμεις 3 βδομαδες που τρωμε.τωρα τρωει κανονικα την φρουτοκρεμα μας και το χορτοσουπα μας(δηλαδη δεν συμπληρωνω γαλα)το απογευμα δινω γαλα ακομα γιατι ειχα θεματα με δυσκοιλιοτητα του μπεμπη...πρωτα εκοψα το απογευματινο δινοντας του ξενο γαλα....μετα το βραδινο...και τελευταιο το πρωινο κ μεσα στην νυχτα οταν χρειαζετε..δωσε χρονο στον εαυτο σου...εγω το πηγα σιγα γιατι δτεναχωριουμουν που εβλεπα τον μπεμπη να ψαχνει ρογα!!!ολα θα πανε καλα!!!!!

..................................γιατην nanana πηγαινε.......................................

καλησπερα!!!!!εδω και μια εβδομαδα εχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποθηλασει!!!!

μας πηρε 3 χρονια αλλα τελικα τα καταφεραμε!!!!!!

εχω ομως ενα σοβαρα προβλημα!!!!!!Η κορη μου τωρα τελευταια θηλαζε μονο απο το δεξι στηθος,κΑΙ εκει εννοειτε ειχαμε παραγωγη.Τωρα που αποθηλασαμε το δεξι μου λοιπον στηθος με πονα αρκετα και ειναι πολυ πρησμενο.Δεν τολμω να το πατησω γιατι σιγουρα εχει γαλα!!!!!το θεμα ειναι μηπως αυτος ο πονος γυρισει καμια μαστιτιδα ............τι να κανω?θα ηθελα τα φωτα σας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...