Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωσωματικη με φυσικο κυκλο

Recommended Posts

Μαριζα μου βρηκαμε το πρωτο ωαριο κ αυριο θα ξερουμε αν γονιμοποιηθηκε.

Ευχομαι να μας πεις ευχαριστα νεα μετα τον υπερηχο. Σου στελνω την θετικη μου αυρα συνοδοιπορισσα μου

Μπραβοοοοο κοριτσακι μου με το καλο να μπει στην καταψυξη και να περιμενει το αδερφακι του!!!!

Την εχω αναγκη τη θετικη σου σκεψη γιατι το αγχος μου ειναι τεραστιο.....μετραω ωρες!!!

Σε φιλω προσωρινα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 563
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβοοοοο κοριτσακι μου με το καλο να μπει στην καταψυξη και να περιμενει το αδερφακι του!!!!

Την εχω αναγκη τη θετικη σου σκεψη γιατι το αγχος μου ειναι τεραστιο.....μετραω ωρες!!!

Σε φιλω προσωρινα!!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα...θα δεις που ολα θα ειναι οπως πρεπει

Περιμενω με ανυπομονησια τα νεα σου

Κοριτσακια μου καλησπερα. Μολις γυρισα απο το γιατρο. Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη. Ο υπερηχος εδειξε μια κυστη μικρη αριστερα και 3 ωαρια δεξια (12, 9 & 9 χιλ.) μικρα , αλλα τουλαχιστον περασα τα 10 χιλ που ηταν με τη διεγερση.

Το σαββατο παλι υπερηχο. Ελπιζω να εχουν μεγαλωσει τουλαχιστον το ενα!!!!

Μαριζα μου βρηκαμε το πρωτο ωαριο κ αυριο θα ξερουμε αν γονιμοποιηθηκε.

Ευχομαι να μας πεις ευχαριστα νεα μετα τον υπερηχο. Σου στελνω την θετικη μου αυρα συνοδοιπορισσα μου

Τελεια νεα κοριτσακι μου!!εγινε το πρωτο βημα!!να ξερεις σημερα το απογευμα θα γινει το θαυμα (για μενα ειναι ενα θαυμα η γονιμοποιηση!!περιμενουμε αυριο τα νεοτερα!!εγω αυτο το μηνα κανω ενα

break να κανω και τα μπανακια μου μιας και ο γιατρος μου θα ειναι στο εξωτερικο και οι ορμονολογικες ηταν μετριες! Μαριζακι μου περιμενουμε και τα δικα σου ευχαριστα!!εελα... να μαζευονται εβρυακια στη παρεα!!!!

Κοριτσακια μου καλησπερα. Μολις γυρισα απο το γιατρο. Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη. Ο υπερηχος εδειξε μια κυστη μικρη αριστερα και 3 ωαρια δεξια (12, 9 & 9 χιλ.) μικρα , αλλα τουλαχιστον περασα τα 10 χιλ που ηταν με τη διεγερση.

Μαριζακι μου μονο με κλομιφαινη εισαι?ποσες μερες εκανες διεγερση?μια χαρα ανταποκρηθηκαν οι ωοθηκες σου!!το 12 ειναι του κυκλου σου, τις 3 τελεταιες μερες θα σου δωσει να κανεις ανταγωνιστη ωστε να παραμεινει σε ετοιμοτητα αυτο κα να μεγαλωσουν οστοσο τα 2 μικροτερα!!

Διαφημίσεις

Τελεια νεα κοριτσακι μου!!εγινε το πρωτο βημα!!να ξερεις σημερα το απογευμα θα γινει το θαυμα (για μενα ειναι ενα θαυμα η γονιμοποιηση!!περιμενουμε αυριο τα νεοτερα!!εγω αυτο το μηνα κανω ενα

break να κανω και τα μπανακια μου μιας και ο γιατρος μου θα ειναι στο εξωτερικο και οι ορμονολογικες ηταν μετριες! Μαριζακι μου περιμενουμε και τα δικα σου ευχαριστα!!εελα... να μαζευονται εβρυακια στη παρεα!!!!

Αχ!!!! Ευχαριστω πολυ θαλασσα!!! Να πανε ολα κατ ευχη!!!

Καλα κανεις, εκμεταλλευσου την απουσια του γιατρου.

Μαριζακι μου μονο με κλομιφαινη εισαι?ποσες μερες εκανες διεγερση?μια χαρα ανταποκρηθηκαν οι ωοθηκες σου!!το 12 ειναι του κυκλου σου, τις 3 τελεταιες μερες θα σου δωσει να κανεις ανταγωνιστη ωστε να παραμεινει σε ετοιμοτητα αυτο κα να μεγαλωσουν οστοσο τα 2 μικροτερα!!

Κοριτσακι μου μονο κλομιφαινη παιρνω. Ειναι η 8η μερα που τα παιρνω. Μου ειπε οτι θα κανω ογκαλουτραν ( καπως ετσι), θα μου πει το σαββατο.

Μεγαλωνουν αργα, μεχρι 18 φτανουν.

Αντε τωρα το επομενο βημα!!!

Μια χαρα ειναι. Θα σου δωσει ανταγωνιστες για να το κοντρολαρει λιγακι.

Ειμαι αισιοδοξη κ πιστευω θα εχουν μεγαλωσει κ τα τρια

Εγινε το θαυμα θαλασσα μου. Εχουμε ηδη το πρωτο μας εμβρυακι. Συνεχιζουμε τον αγωνα προς αναζητηση κ αλλων. Ηδη λαχταρω την στιγμη που θα φωλιασουν μεσα στην κοιλιτσα μου

Κανε ενα διαλλειμμα αφου λειπει κ ο γιατρος σου κ απολαυσε το καλοκαιρακι

Πρωτα ο Θεος στον επομενο κυκλο παλι θα ειμαστε παρεουλα

Κοριτσιαααααα εχω νεα!!!! Πηγα για υπερηχο σημερα. Μεγαλωσαν και βγηκε και ενα ακομα. Συνολο 4 (14-12 τα 3). Μεγαλωνουν αργα νομιζω, αλλα ωορρηξια εχω τη 14η μερα. Σημερα ειμαι στη 10η. Την δευτερα παλι υπερηχο. Μου εδωσε να κανω και ενεσεις, αλτερμοντ που ειχα απο διεγερση και οργκαλουτραν, για δυο μερες. Πρωτα ο θεος την τεταρτη ωοληψια!!!!!

Χris η θετικη σου σκεψη μου δινει πολυ δυναμη!!!!

Κοριτσιαααααα εχω νεα!!!! Πηγα για υπερηχο σημερα. Μεγαλωσαν και βγηκε και ενα ακομα. Συνολο 4 (14-12 τα 3). Μεγαλωνουν αργα νομιζω, αλλα ωορρηξια εχω τη 14η μερα. Σημερα ειμαι στη 10η. Την δευτερα παλι υπερηχο. Μου εδωσε να κανω και ενεσεις, αλτερμοντ που ειχα απο διεγερση και οργκαλουτραν, για δυο μερες. Πρωτα ο θεος την τεταρτη ωοληψια!!!!!

Μαρίζα μου πόσο χαίρομαι!!!!!!είμαι σίγουρη ότι θα μεγαλώσουν όσο πρέπει. Θυμάσαι εμένα την πρώτη μέρα ήταν 11 και μετά από τρεις μέρες ήταν 16 και η ωοληψια έγινε μετά από δύο μέρες. Οπότε μην ανησυχείς. Σε τέσσερις μέρες θα έχουν γίνει σούπερ ώριμα. Αχ στο εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου

Αν σου αρέσουν τα αβοκάντο βάλε τα στην διατροφή σου αυτές τις ημέρες

Διαφημίσεις

Αχ τελεια νεα Μαριζακι μου!!!ειδες?/ολα πανε κατ ευχην..ακολουθεις ακριβως το ιδιο σχημα που ειχα κανει και εγω..σου ευχομαι να ειναι πολυ πολυ τυχερος κυκλος!!περιμενουμε την ωοληψια!!!!

Αχ τελεια νεα Μαριζακι μου!!!ειδες?/ολα πανε κατ ευχην..ακολουθεις ακριβως το ιδιο σχημα που ειχα κανει και εγω..σου ευχομαι να ειναι πολυ πολυ τυχερος κυκλος!!περιμενουμε την ωοληψια!!!!

Μακαρι κοριτσακι μου να το/τα βρουμε τα ωαριακια και να γινει το θαυμα!!!

Αυριο θα παω να δω ποσο μεγαλωσαν. Ελπιζω με τις ορμονες να τρομπαρανε αρκετα!!!

Και αντε να μου πει οτι παμε για ωοληψια.

Μακαρι κοριτσακι μου να το/τα βρουμε τα ωαριακια και να γινει το θαυμα!!!

Αυριο θα παω να δω ποσο μεγαλωσαν. Ελπιζω με τις ορμονες να τρομπαρανε αρκετα!!!

Και αντε να μου πει οτι παμε για ωοληψια.

Καλημέρα Μαριζα μου.θα δεις ότι σημερα θα έχουν μεγαλώσει ικανοποιητικά

Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε μια εβδομάδα νταν διαφορά :D:D:D:D

Κοριτσια μου καλημερα!!! Μολις γυρισα σπιτι απο το γιατρο. Εχουμε δυο ωαριακια 17 χιλ. και ενα 15χιλ. Το απογευμα θα με παρει τηλ να μου πει τα αποτελεσματα των ορνονικων εξετασεων για το πως θα κινηθουμε. Το βλεπει ή για πεμπτη ή για τεταρτη, αλλα αυτο θα το αποφασισουν οι ωοθηκες μου....χιχιχι.

Κοριτσια μου καλημερα!!! Μολις γυρισα σπιτι απο το γιατρο. Εχουμε δυο ωαριακια 17 χιλ. και ενα 15χιλ. Το απογευμα θα με παρει τηλ να μου πει τα αποτελεσματα των ορνονικων εξετασεων για το πως θα κινηθουμε. Το βλεπει ή για πεμπτη ή για τεταρτη, αλλα αυτο θα το αποφασισουν οι ωοθηκες μου....χιχιχι.

Αντε φιλεναδα με το καλο η ωοληψια!!περιμενουμε να μας πεις για της ορμονολογικες και ποτε θα γινει η ωοληψια!!!

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα σου. Στο είπα ότι θα έχουμε μια εβδομάδα διάφορα. Χίχι

Πήρες τα αποτελέσματα των ορμονικων?

Προσεύχομαι να είναι καλές οι τιμές και να πάρετε 2 ωριμότητα ωάρια

Αντε φιλεναδα με το καλο η ωοληψια!!περιμενουμε να μας πεις για της ορμονολογικες και ποτε θα γινει η ωοληψια!!!

Ευχαριστω κοριτσακι μου. Μολις με πηρε ο γιατρος μου και ειπε πεμπτη ωοληψια. Αυριο θα κανω παλι την αλτερμοντ και θα με παρει τηλ. αυριο να μου πει ακριβως την ωρα για την πρεκνιλ (μια τον 5000 ειπε) και ο θεος μαζι μου. Ειμαι χαρουμενη και ταυτοχρονα πολυ αγχωμενη. Ειναι η πρωτη μου ωοληψια!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα σου. Στο είπα ότι θα έχουμε μια εβδομάδα διάφορα. Χίχι

Πήρες τα αποτελέσματα των ορμονικων?

Προσεύχομαι να είναι καλές οι τιμές και να πάρετε 2 ωριμότητα ωάρια

Χris μου τη πεμπτη η ωοληψιααααααα!!!!! Ελπιζω να εχει στρουμπουλεψει και το μικρο μου. Αχ μακαρι παναγια μου να βαλω στο ψυγειο!!!!

Χris μου τη πεμπτη η ωοληψιααααααα!!!!! Ελπιζω να εχει στρουμπουλεψει και το μικρο μου. Αχ μακαρι παναγια μου να βαλω στο ψυγειο!!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι. Διάβασα το μήνυμα σου και έλεγα " yes yes !!!!"Με κοιτάει ο άνδρας μου παραξενεμένος και του λέω " η Μαρίζα θα πάει για ωοληψια " και χαμογέλασε και αυτός

Έχεις και από τους δύο μας τις καλύτερες ευχές

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.

Διάβασα όλες τις αναρτήσεις και τα μηνύματα που στέλνετε και θέλω να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εγώ είμαι καινούρια στο forum. Έκανα πρόσφατα μια εξωσωματική με φάρμακα , πρώτη φορά, η οποία δεν έφερε κύηση και σκέφτομαι πολύ σοβαρά το φυσικό κύκλο , γιατί η ανταπόκρισή μου δεν ήταν και η καλύτερη και γενικά δεν είμαι υπέρ των φαρμάκων. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλετε τα ονόματα των γιατρών σας και γενικά την εμπειρία σας από αυτούς. Είδα από τις πιο παλιές ότι οι moth, isis73, marianS είχαν θετικά αποτελέσματα (συγγνώμη αν ξεχνώ κάποια) και οι θάλασσα1982, krystalia, xris79 και mariza77 που κάνουν τώρα τους φυσικούς κύκλους. Καλή επιτυχία!

Δυστυχώς διαπίστωσα κ εγώ ότι οι ειδικοί δεν υποστηρίζουν τους φυσικούς και θέλω να βρω κάποιον που να τους πιστεύει και να με παρακολουθεί στενά, γιατί δυστυχώς οι διαδικασίες απαιτούν σχεδόν τυφλή εμπιστοσύνη στο γιατρό..την οποία από που κ ως που να έχεις??

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ :-):-):-)

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι. Διάβασα το μήνυμα σου και έλεγα " yes yes !!!!"Με κοιτάει ο άνδρας μου παραξενεμένος και του λέω " η Μαρίζα θα πάει για ωοληψια " και χαμογέλασε και αυτός

Έχεις και από τους δύο μας τις καλύτερες ευχές

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Αχ!!!!Σας ευχαριστω πολυ πολυ....για τις ευχες σας.

Χαιρομαι που βρηκα ανθρωπους που νιωθουν το αγχος μου και την αγωνια μου!!!

Αχ!!!!Σας ευχαριστω πολυ πολυ....για τις ευχες σας.

Χαιρομαι που βρηκα ανθρωπους που νιωθουν το αγχος μου και την αγωνια μου!!!

Τα ίδια τραβάω κι εγω,είναι δυνατόν να μην συμμερίζομαι τη αγωνία σου???

Εμένα σκέψου δεν το ξέρει και κάνεις πέρα από εσας

Διάβασα όλες τις αναρτήσεις και τα μηνύματα που στέλνετε και θέλω να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εγώ είμαι καινούρια στο forum. Έκανα πρόσφατα μια εξωσωματική με φάρμακα , πρώτη φορά, η οποία δεν έφερε κύηση και σκέφτομαι πολύ σοβαρά το φυσικό κύκλο , γιατί η ανταπόκρισή μου δεν ήταν και η καλύτερη και γενικά δεν είμαι υπέρ των φαρμάκων. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλετε τα ονόματα των γιατρών σας και γενικά την εμπειρία σας από αυτούς. Είδα από τις πιο παλιές ότι οι moth, isis73, marianS είχαν θετικά αποτελέσματα (συγγνώμη αν ξεχνώ κάποια) και οι θάλασσα1982, krystalia, xris79 και mariza77 που κάνουν τώρα τους φυσικούς κύκλους. Καλή επιτυχία!

Δυστυχώς διαπίστωσα κ εγώ ότι οι ειδικοί δεν υποστηρίζουν τους φυσικούς και θέλω να βρω κάποιον που να τους πιστεύει και να με παρακολουθεί στενά, γιατί δυστυχώς οι διαδικασίες απαιτούν σχεδόν τυφλή εμπιστοσύνη στο γιατρό..την οποία από που κ ως που να έχεις??

Κοριτσι μου καλως ηρθες και εσυ με το καλο να ξεκινησεις παλι αυτο το το δυσκολο αλλα ομορφο ταξιδι. Για μενα που η ανταποκριση με τα φαρμακα ειναι μηδενικη, ειναι μονοδρομος οι φυσικοι ή τροποποιημενοι φ.κ. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο μου ειναι πολυ λεπτολογος και καλος ανθρωπος. Θα σου στειλω μηνυμα το ονομα του.

Καλη δυναμη και καλως ηρθες στην παρεα μας.

Καλησπέρα αλενα μου.καλώς ήρθες στην παρέα μας.και εγώ κατέληξα στην προσπάθεια με τους φυσικούς επειδή δεν είχα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα.

Είχα κάνει βραχύ με ανταγωνιστές και είχα μόνο δύο ώριμα ωάρια. Πριν λίγες μέρες έκανα την πρώτη ωοληψια σε φκ και έχουμε ήδη ένα εμβρυακι στην κατάψυξη. Θα συνεχίσω μέχρι να μαζέψω τουλάχιστον τέσσερα και ευελπιστώ να είναι αγωνιστές και να αντέξουν την ψύξη απόψυξη και να περάσουν στο στάδιο της βλαστοκυστης

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι απόφαση και να πάρεις.

σε ποια περιοχή βρίσκεσαι?

Τα ίδια τραβάω κι εγω,είναι δυνατόν να μην συμμερίζομαι τη αγωνία σου???

Εμένα σκέψου δεν το ξέρει και κάνεις πέρα από εσας

Xris μου και εμενα μονο η μητερα μου το ξερει και μια ξαδερφη μου. Και οταν βγαινω απο το γιατρο δεν βλεπω την ωρα να σας γραψω τα νεα μου. Περναμε τα ιδια και με καταλαβαινετε απολυτα.

Τωρα ειχα παει για καφε με μια γνωση, δεν εβλεπα την ωρα να ερθω σπιτι να σας πω τα νεα μου!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...