Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κυκλος μετα την γεννα...


mmdad

Recommended Posts

Μετα την πρωτη εγυμοσυνη λογω επιπλοκης χρειαστικε να κανω υστεροσκοπηση και ορμονοθεραπια για να δω περιοδο. Τωρα μετα την δευτερη εγκυμοσυνη εκανα μια μινι ορμονοθεραπια (6-8εβ μετα την γεννα) και "αδιαθετισα". Μετα αρχισα αντισυληπτικα (mini pill) και ξαναειδα αιμα μετα απο 38 μερες και αφου κουβαλησα κατι επιπλα. Σταματησα τα αντισυληπτικα, περασαν 38 μερες και η περιοδος αφαντη! Πριν τις εγκυμοσυνες ειχα κυκλο 26-28 μερες. Θηλαζω ακομη αλλα μια και ειχα περιοδο δεν θα επρεπε να ειναι πιο τακτικη (και οχι σιγουρα δεν ειμαι εγκυος)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Φαντάζομαι πως κάθε γυναίκα ειναι διαφορετική. Εγώ μετά τη γέννα έκανα 2-3 μήνες να δω περίοδο (και οι 2-3 πρώτες φορές με πολύ αίμα), και μετά ....ρολόι κάθε 27-28 μέρες. Και ειχα άστατο κύκλο πριν την εγκυμοσύνη. Τώρα τί να σου πω? Μήπως να μιλαγες με το γιατρο σου?

s-age.pngs-age.png

Link to comment
Share on other sites

Βασικα μου ειπε οτι οσο θηλαζω δεν ασχολειτε με το θεμα. Ανησυχω ομως μηπως εχω παλι συμφυσεις και δεν κατεβαινει το αιμα γιατι εχω κατι ψιλοπονακια στην κοιλια.. Αλλα και για αυτο μου ειπε οτι θα το κοιταξουμε αν θελω να ξαναμεινω εγκυος.

Ουσιαστικα δεν με απασχολει τοσο το να αδιαθετισω οσο το ποτε για να προγραμματισω καποια πραγματα..

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Βασικά θηλάζω πια μόνο το βράδυ. Δεν θα έπρεπε να έχω περίοδο? Να ανησυχώ? Εν τω μεταξύ δε μου έχει πέσει ακόμα ένα κομμάτι πλακούντα και βλέπω σε κανένα μήνα να πηγαίνω για καθαρισμό. Είχε καμία από εσάς το ίδιο?

beeeeezzzzz

Link to comment
Share on other sites

Βασικά θηλάζω πια μόνο το βράδυ. Δεν θα έπρεπε να έχω περίοδο? Να ανησυχώ? Εν τω μεταξύ δε μου έχει πέσει ακόμα ένα κομμάτι πλακούντα και βλέπω σε κανένα μήνα να πηγαίνω για καθαρισμό. Είχε καμία από εσάς το ίδιο?

 

εγω πειρα φαρμακα για να φυγει το υπολοιμα αλλα στις αρχες μετα την 8η εβδομαδα. Τελικα περιοδος μου ηρθε 3 βδομαδες απο οταν σταματησα τελειως να θηλαζω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...