Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξυπνάει με το παραμικρό!

smak

Recommended Posts

Just now, Irina095 είπε:

Και εγώ δεν ήξερα αν τα πιστεύω και επειδή έχω ακούσει πολλές να λένε για αυτό το άλμα το συγκεκριμένο και έτυχε και εμένα αυτό το διάστημα να είναι αστα να πάνε άρχισα να το πιστεύω πραγματικά ότι τουλάχιστον αυτή την συγκεκριμένη φάση ήταν αυτό. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.  Ναι φυσικά ... μπορεί να θέλει να κοιμηθεί .. να μην μπορεί και να νευριάζει και να κουράζεται. Εμένα τώρα ψιλό έφτιαξαν οι ημερήσιοι ύπνοι (Που είναι 10 μηνών). Έφτιαξαν ... τέλος πάντων για μένα θα πω ότι έφτιαξαν , άλλοι που ακούνε ποσο λίγο κοιμάται μέσα στην μέρα μου λένε ότι είναι πολύ λίγο. Εσένα πόση ώρα κοιμάται ; 

4 μισαωρα Εσένα; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 178
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 26/4/2020 at 11:41 ΠΜ, Vespa33 είπε:

Καλημέρα. Λίγο δύσκολο χωρίς αλλαγές ενδείξεις. Παρόλα αυτά στην ηλικία που είστε μπορείτε να κάνετε ραστ τεστ, αιματολογική που δείχνει τυχόν αλλεργίες. Επίσης, έχετε διαβάσει ποτέ για τις φροντισμενες  συνθήκες ύπνου; 

Εγώ έγραψα ότι η ανησυχία στον ύπνο οφείλεται πολλές φορές σε αλλεργίες μαζί όμως με άλλες ενδείξεις. Έχω διαβάσει πολύ κ υπάρχει λόγος που όλο αυτό εκδηλώνεται τη νύχτα απλά δν μπορώ να βρω τώρα το άρθρο μα το ποσταρω. Δεν εννοούσα ότι τα μωρά ξυπνάνε επειδή έχουν αλλεργία σε κάτι, αλίμονο. Ειδικά αυτά που θηλάζουν είναι λογικό να ξυπνάνε 

Αυτό που μου εξηγησες κατάλαβα κι εγώ, δε ξέρω μάλλον διατυπωσα κάτι λάθος. Πάντως ισχύει αυτό διότι κι εγώ μικρη ειχα ευαισθησία στα γαλακτοκομικα και συνήθως το βράδυ με επιαναν πονακια. 

On 26/4/2020 at 12:24 ΜΜ, Vespa33 είπε:

Μπραβο,μια χαρα κοιμηθηκε.Να το εκμεταλευεσαι.Εγω πολλες φορες εχω υπερενταση κ ενω κοιμαται,δεν κοιμαμαι.Ενα δραμα !!!

Κι εγώ το ίδιο, δεν κλείνει το μάτι και σκέφτομαι τα προβλήματα όλου του κόσμου. 

3 ώρες πρίν, Vespa33 είπε:

Αυτά τα σκέφτομαι κ γω. Το θέμα μου πέραν του ύπνου είναι η γκρίνια. Δεν ξέρω πόσες μανούλες είχαν μωρά που γκρίνιαζαν. Εμένα πέρασε κολικούς τους πρώτους 2.5 μήνες. Έκλαιγε οοοολη μέρα, κοντευαμε να τρελαθούμε. Μετά ηρέμησε, είπα σ ευχαριστώ θεέ μ, κ άρχισε μια γκρίνια που δεν έχει σταματημό. Δεν βολεύεται πουθενά. Αγκαλιά κ να καθομαι δν θέλει. Ξαπλωμένη δεν θέλει. Το μόνο που την ευχαριστεί είναι να περπατάω όρθια μέσα στο σπίτι  . Αλλιώς ακούω μια μόνιμη γκρίνια, ένα μουγκρητό κ κλαμα. Ακόμη κ τώρα ξύπνησε με γκρίνια. Το μεσημέρι έτρωγα κ έκλαιγα απ τα νεύρα μ. Δεν μπορώ να την χορτασω. Δεν ξέρω τι της φταιει

Λοιπόν ειλικρινά σε καταλαβαίνω όσο δε παει. Είναι 4μιση ειπες και αμέσως σκέφτηκα αυτό που περασα όταν ηταν τόσο ο μπέμπης μου. Λέγεται sleep regresion, γκρινιαζε ασταμάτητα, όπως λες δεν τον ευχαριστιομουν γιατί δεν ήθελε τίποτα μονο ορθια θηλαζα και για πολύ ώρα και καμιά φορά εκλαιγε και έτσι. Αν κρινω απο τη δικιά μου εμπειρία το ξένο γάλα θα σε δυσκόλευε και μετά μέχρι να αποθηλασεις αυτή η γκρίνια θα έχει περάσει. Δε λέω ότι δε θα ξυπνάει μετα αλλα μόλις περασει αυτη τη φαση θα είναι αλλιώς. Εγω πιστεύω οτι εχω γιο τον βασιλια της γκρίνιας και πιστεψε εχω αντεξει πολυυυυ γκρίνια κοιμαμαι 9 μηνες εως 5 ώρες την ημέρα και σερί εχω φτάσει τις 2 ωρες. Στο λέω αυτό για να νιώσεις ότι έχεις παρεα και δεν είμαστε οι μόνες. 

Just now, Irina095 είπε:

2 ώρες σύνολο , από μια ώρα την φορά. 

Λίγο είναι θα πρεπε να κοιμουνται πιο πολύ 

Just now, Mikraki2207 είπε:

Αυτό που μου εξηγησες κατάλαβα κι εγώ, δε ξέρω μάλλον διατυπωσα κάτι λάθος. Πάντως ισχύει αυτό διότι κι εγώ μικρη ειχα ευαισθησία στα γαλακτοκομικα και συνήθως το βράδυ με επιαναν πονακια. 

Κι εγώ το ίδιο, δεν κλείνει το μάτι και σκέφτομαι τα προβλήματα όλου του κόσμου. 

Σε νιώθω απολυτα

@Vespa33διάβασα όλα τα σχόλια σου και θέλω να σου πω κάποια πράγματα απο την εμπειρία μου ως τωρα που ίσως βοηθήσουν ψυχολογικα πιο πολύ. 

Απο οταν ήρθαμε σπίτι δεν κοιμοταν καθόλου όπως λένε ολοι ότι τα μωρά κοιμούνται συνέχεια και πολύ. Ίσως εφταιξα που όποτε έκανε τον παραμικρό θορυβο τον εβαζα στήθος και τον αφηνα να κάνει και πιπιλα αλλά δεν μετανιώνω. Έχουμε περάσει όλα τα αλματα και αυτο των 4 μηνων. Εχω κλάψει πολυ παρα πολυυ και κλαίω βασικά ακόμα ωρες ωρες, τα νεύρα έχουν γίνει μονιμα και αναζητω λύσεις για να ηρεμώ γιατί εννοείται ο εκνευρισμός περνάει στο παιδί. Στο αλμα των 4 μηνων το οποιο κρατησε περίπου εναν μήνα στον δικο μου ισως και παραπάνω, με βοηθησε να ηρεμήσει η βολτα εξω και να δει κόσμο σε ηρεμία όμως γιατί ο θόρυβος του δημιουργεί νεύρα, τώρα λίγο δύσκολο αυτό λογω πανδημίας βέβαια. Μαρσιπο χρησιμοποιουσα σίγουρα για να κοιμηθεί μεσα στη μέρα και εννοείται πανω μου αν τον αφηνα κατω ξυπναγε. Εκείνο το διάστημα ειχα γράψει στο forum και μου είχαν πει καποιες κατηγοριματικα λογω των αντοδρασεων που είχε στο θηλασμο και στον ύπνο ότι έχει γοπ και εννοείται καμία σχέση δεν ειχε με αυτο, αλλά μετα απο αυτη τη φαση του έκανα καλλιεργεια κοπρανων και μαγιερ η οποία βγήκε θετική και μετα απο δύο μήνες διατροφης χωρίς γαλακτοκομικά και μοσχάρι σταματησε αυτη τη μιζερη γκρίνια. Το χεις ψάξει απο αυτη την οδο;; 

Διαφημίσεις

@Vespa33διάβασα όλα τα σχόλια σου και θέλω να σου πω κάποια πράγματα απο την εμπειρία μου ως τωρα που ίσως βοηθήσουν ψυχολογικα πιο πολύ. 

Απο οταν ήρθαμε σπίτι δεν κοιμοταν καθόλου όπως λένε ολοι ότι τα μωρά κοιμούνται συνέχεια και πολύ. Ίσως εφταιξα που όποτε έκανε τον παραμικρό θορυβο τον εβαζα στήθος και τον αφηνα να κάνει και πιπιλα αλλά δεν μετανιώνω. Έχουμε περάσει όλα τα αλματα και αυτο των 4 μηνων. Εχω κλάψει πολυ παρα πολυυ και κλαίω βασικά ακόμα ωρες ωρες, τα νεύρα έχουν γίνει μονιμα και αναζητω λύσεις για να ηρεμώ γιατί εννοείται ο εκνευρισμός περνάει στο παιδί. Στο αλμα των 4 μηνων το οποιο κρατησε περίπου εναν μήνα στον δικο μου ισως και παραπάνω, με βοηθησε να ηρεμήσει η βολτα εξω και να δει κόσμο σε ηρεμία όμως γιατί ο θόρυβος του δημιουργεί νεύρα, τώρα λίγο δύσκολο αυτό λογω πανδημίας βέβαια. Μαρσιπο χρησιμοποιουσα σίγουρα για να κοιμηθεί μεσα στη μέρα και εννοείται πανω μου αν τον αφηνα κατω ξυπναγε. Εκείνο το διάστημα ειχα γράψει στο forum και μου είχαν πει καποιες κατηγοριματικα λογω των αντοδρασεων που είχε στο θηλασμο και στον ύπνο ότι έχει γοπ και εννοείται καμία σχέση δεν ειχε με αυτο, αλλά μετα απο αυτη τη φαση του έκανα καλλιεργεια κοπρανων και μαγιερ η οποία βγήκε θετική και μετα απο δύο μήνες διατροφης χωρίς γαλακτοκομικά και μοσχάρι σταματησε αυτη τη μιζερη γκρίνια. Το χεις ψάξει απο αυτη την οδο;; 

Πίστεψε με το ψάχνω πολύ κ παρότι άλλες ενδείξεις δν έχουμε σκέφτομαι πολύ σοβαρά ν αρχίσω αποχή. Κάνατε μαγιερ κ βγήκε θετική χωρίς να βλέπεις αίμα στις κενώσεις; 

Just now, Vespa33 είπε:

Πίστεψε με το ψάχνω πολύ κ παρότι άλλες ενδείξεις δν έχουμε σκέφτομαι πολύ σοβαρά ν αρχίσω αποχή. Κάνατε μαγιερ κ βγήκε θετική χωρίς να βλέπεις αίμα στις κενώσεις; 

Δεν είχα δει ποτε τίποτα στις κενώσεις παρότι πάντα έκανα εξονυχιστικο έλεγχο. 

5 ώρες πρίν, Mikraki2207 είπε:

Δεν είχα δει ποτε τίποτα στις κενώσεις παρότι πάντα έκανα εξονυχιστικο έλεγχο. 

Έκανες από αποχή από κρυφά κ φανερά; κ γενικά είδες βελτίωση στη γκρίνια κ στον ύπνο; 

7 ώρες πρίν, Mikraki2207 είπε:

Λοιπόν ειλικρινά σε καταλαβαίνω όσο δε παει. Είναι 4μιση ειπες και αμέσως σκέφτηκα αυτό που περασα όταν ηταν τόσο ο μπέμπης μου. Λέγεται sleep regresion, γκρινιαζε ασταμάτητα, όπως λες δεν τον ευχαριστιομουν γιατί δεν ήθελε τίποτα μονο ορθια θηλαζα και για πολύ ώρα και καμιά φορά εκλαιγε και έτσι. Αν κρινω απο τη δικιά μου εμπειρία το ξένο γάλα θα σε δυσκόλευε και μετά μέχρι να αποθηλασεις αυτή η γκρίνια θα έχει περάσει. Δε λέω ότι δε θα ξυπνάει μετα αλλα μόλις περασει αυτη τη φαση θα είναι αλλιώς. Εγω πιστεύω οτι εχω γιο τον βασιλια της γκρίνιας και πιστεψε εχω αντεξει πολυυυυ γκρίνια κοιμαμαι 9 μηνες εως 5 ώρες την ημέρα και σερί εχω φτάσει τις 2 ωρες. Στο λέω αυτό για να νιώσεις ότι έχεις παρεα και δεν είμαστε οι μόνες. 

Αυτή η φάση ποτέ περνάει; γιατί κι εγώ έχω διαβάσει γι αυτήν 

6 ώρες πρίν, Vespa33 είπε:

Έκανες από αποχή από κρυφά κ φανερά; κ γενικά είδες βελτίωση στη γκρίνια κ στον ύπνο; 

Καμω αποχη απο κρυφα, φανερα και μοσχάρι. Είδα βελτίωση στη γκρίνια και λιγο στον ύπνο. 

6 ώρες πρίν, Vespa33 είπε:

Αυτή η φάση ποτέ περνάει; γιατί κι εγώ έχω διαβάσει γι αυτήν 

Διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες ισως και παραπάνω όπως σε εμας. Το sleep regresion υπάρχει και στους 8 μηνες και στους 18 αν δε κάνω λάθος. 8 μηνών πάλι είχε θέματα με τον υπνο, δηλαδή ειχε γκρίνια πριν κοιμηθεί και δε κοιμόταν εύκολα και το βράδυ ξυπνουσε συνέχεια αλλά ήταν πιο ελαφρυ απο τοτε που ήταν 4 μηνων. 

Διαφημίσεις

Καμω αποχη απο κρυφα, φανερα και μοσχάρι. Είδα βελτίωση στη γκρίνια και λιγο στον ύπνο. 

Διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες ισως και παραπάνω όπως σε εμας. Το sleep regresion υπάρχει και στους 8 μηνες και στους 18 αν δε κάνω λάθος. 8 μηνών πάλι είχε θέματα με τον υπνο, δηλαδή ειχε γκρίνια πριν κοιμηθεί και δε κοιμόταν εύκολα και το βράδυ ξυπνουσε συνέχεια αλλά ήταν πιο ελαφρυ απο τοτε που ήταν 4 μηνων. 

Απο αυριο ξεκιναω κι εγω αποχη και ο Θεος βοηθος!Αν φταιει αυτο κ δεν φταιει κατι αλλο,τα δοντια πχ.Ευχομαι να τα ξεπερναμε αυτα τα προβληματα,υπαρχουν πολυ χειροτερα αλλωστε.Δεν μ αρεσει που στεναχωριεμαι κ μιζεριαζω αλλα καμια φορα η υπομονη εξαντλειται λογω κουρασης

21 ώρες πρίν, despoina34 είπε:

Απο αυριο ξεκιναω κι εγω αποχη και ο Θεος βοηθος!Αν φταιει αυτο κ δεν φταιει κατι αλλο,τα δοντια πχ.Ευχομαι να τα ξεπερναμε αυτα τα προβληματα,υπαρχουν πολυ χειροτερα αλλωστε.Δεν μ αρεσει που στεναχωριεμαι κ μιζεριαζω αλλα καμια φορα η υπομονη εξαντλειται λογω κουρασης

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σου εύχομαι να χεις στήριξη, εγω δεν εχω και είναι λίγο δύσκολο. Πάντως καλο κακου συζήτησε το με τον παιδίατρο ίσως είναι κάτι αλλο ίσως να μην είναι και τίποτα. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σου εύχομαι να χεις στήριξη, εγω δεν εχω και είναι λίγο δύσκολο. Πάντως καλο κακου συζήτησε το με τον παιδίατρο ίσως είναι κάτι αλλο ίσως να μην είναι και τίποτα. 

Μα τι να ειναι?Ισως δοντια,δεν θελω να σκεφτομαι ασχημα πραγματα,την εξετασε πριν 2 εβδομαδες κ την βρηκε μια χαρα,τι αλλο να μου πει?

5 ώρες πρίν, Mikraki2207 είπε:

Απλώς να είναι δύσκολη στον ύπνο, προς Θεού δεν ειπα ότι έχει κάτι αλλο. 

Περνάμε φάσεις μωρέ. Πρέπει να μαστε δυνατές. Εγώ λυγιζω εύκολα, δεν νιώθω δυνατή αλλά πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρω τα πάνω μου. 

Διαφημίσεις

Γιατί κορίτσια αλλά μωράκια πόσο κοιμούνται μέσα στη μέρα κ λένε ότι 2 ώρες είναι λίγο? Εμένα η πρώτη μου κόρη εκεί λίγο πριν το χρόνο κοιμόταν γύρω στις 2,5 ώρες. Ο μπέμπης απ' την άλλη έχει τύχει να κοιμηθεί κ 1 ώρα μέσα στην ημέρα, (2 μεσαωρα τη φορά) στις καλύτερες του να κοιμηθεί 2 ώρες συνολικά (2 υπνους, ο πρώτος μισή ώρα κ ο δεύτερος 1,5 ώρα) κ είμαι ευχαριστημενη με αυτό!

Just now, mama16 είπε:

Γιατί κορίτσια αλλά μωράκια πόσο κοιμούνται μέσα στη μέρα κ λένε ότι 2 ώρες είναι λίγο? Εμένα η πρώτη μου κόρη εκεί λίγο πριν το χρόνο κοιμόταν γύρω στις 2,5 ώρες. Ο μπέμπης απ' την άλλη έχει τύχει να κοιμηθεί κ 1 ώρα μέσα στην ημέρα, (2 μεσαωρα τη φορά) στις καλύτερες του να κοιμηθεί 2 ώρες συνολικά (2 υπνους, ο πρώτος μισή ώρα κ ο δεύτερος 1,5 ώρα) κ είμαι ευχαριστημενη με αυτό!

Εγώ προσωπικά μιλάω για το βράδυ, την ημέρα δε ζηταω πολλά. 

πρίν από 46 λεπτά , despoina34 είπε:

Περνάμε φάσεις μωρέ. Πρέπει να μαστε δυνατές. Εγώ λυγιζω εύκολα, δεν νιώθω δυνατή αλλά πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρω τα πάνω μου. 

Μήπως φταίει και η καραντίνα; ίσως αν βγεις έξω να μιλήσεις με κόσμο να πεις τον πονο σου πρόσωπο με πρόσωπο ίσως ξεσπάσεις και χαλαρώσεις. 

Μήπως φταίει και η καραντίνα; ίσως αν βγεις έξω να μιλήσεις με κόσμο να πεις τον πονο σου πρόσωπο με πρόσωπο ίσως ξεσπάσεις και χαλαρώσεις. 

Τι εννοείς κοιμάται 2 ώρες συνολικά όλη μέρα και τις 22 ώρες την ημέρα είναι ξύπνιο????? Η εννοείς ότι κοιμάται στο κρεβάτι του μόνο 2 ώρες κ τις υπόλοιπες που πρέπει να κοιμάται κανονικά κοιμάται θηλάζοντας στην αγκαλιά σου κ αν το αφήσεις το μωράκι σου ξυπνάει?

πρίν από 10 λεπτά , Mikraki2207 είπε:

Ολα φταινε,βγηκα μια ωρα σημερα κ περπατησα.Περναω δυσκολη περιοδο,οπως πολλες μανουλες.Θα μεγαλωσει που θα παει...

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλεςςςςς!!! 

Πήρα το θάρρος να γράψω γιατί είδα ότι τελικά δεν είμαι μόνη μου!!

Έχω ένα μπόμπιρα περίπου 3,5 μηνών,δεν μπορώ να πω ότι βίωσε έντονους κολικους, βέβαια ο παιδιατρος έδωσε σχεδόν από την αρχή γάλα για κολικούς infacolic και προβιοτικα(δεν θήλασα λόγω προβλήματος υγείας). Τον τελευταίο καιρό όμως περίπου κανέναν μήνα με το που ισιωνει το κορμάκι του μαζεύει τα ποδαράκια του επάνω σαν κάτι να τον ενοχλει στην κοιλιά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθει πάρα μόνο οταν είναι τα ποδαράκια του μαζεμένα. Δεν σας είπα ότι τωρα πι ει συνδιαστικα γάλα για κολικούς και ένα άλλο για δυσκιλιοτητα ενναλαξ και επίσης έχουμε σταματήσει τα infacolic και προβιοτικα μπας και έφταιγαν αυτά αλλά δεν είδαμε καμία αλλαγή! Έχει καμία άλλη κοπέλα παρόμοια εμπειρία;;;;;; ανησυχώ μήπως είναι τίποτα άλλο και όχι μια απλη ενόχληση οπς λέει και ο παιδιατρος! Συγνξ για το μεγάλο κείμενο...... 

πρίν από 12 λεπτά , Ιωάννα - Μπέμπης 21/1/20 είπε:

Έχω ένα μπόμπιρα περίπου 3,5 μηνών,δεν μπορώ να πω ότι βίωσε έντονους κολικους, βέβαια ο παιδιατρος έδωσε σχεδόν από την αρχή γάλα για κολικούς infacolic και προβιοτικα(δεν θήλασα λόγω προβλήματος υγείας). Τον τελευταίο καιρό όμως περίπου κανέναν μήνα με το που ισιωνει το κορμάκι του μαζεύει τα ποδαράκια του επάνω σαν κάτι να τον ενοχλει στην κοιλιά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθει πάρα μόνο οταν είναι τα ποδαράκια του μαζεμένα. Δεν σας είπα ότι τωρα πι ει συνδιαστικα γάλα για κολικούς και ένα άλλο για δυσκιλιοτητα ενναλαξ και επίσης έχουμε σταματήσει τα infacolic και προβιοτικα μπας και έφταιγαν αυτά αλλά δεν είδαμε καμία αλλαγή! Έχει καμία άλλη κοπέλα παρόμοια εμπειρία;;;;;; ανησυχώ μήπως είναι τίποτα άλλο και όχι μια απλη ενόχληση οπς λέει και ο παιδιατρος! Συγνξ για το μεγάλο κείμενο...... 

Αυτο αρχισε πριν βαλετε κ το γαλα για δυσκοιλιοτητα; η μετα; 

Τι ακριβως σας εκανε να δωσετε γαλα για δυσκοιλιοτητα; πως ειναι οι πανες του; 

Καλησπέρα κι από μένα! Είμαι νέο μέλος κι έχω ένα μικράκι 5 μηνών και μιας εβδομάδας! Ήθελα να πω στις κοπέλες παραπάνω, ότι μόλις περάσαμε κι εμείς το άλμα ανάπτυξης των 4 μηνών! Τους πρώτους μήνες ήταν ένα αγγελούδι στον ύπνο, πολύ εύκολα κοιμόταν και βράδυ και μέσα στη μέρα. Με το που έγινε όμως 4 μηνών, ξαφνικά εντελώς άλλαξαν όλα! Γκρινιάζει συνέχεια, ήθελε μονίμως βόλτες όρθια να βλέπει προς τα έξω, άρχισε να ξυπνάει πολύ συχνότερα τα βράδια κι όλα αυτά που περιγράφετε. Κράτησε 4 εβδομάδες περίπου και μπορώ να πω ότι εδώ και λίγες μέρες έχει ηρεμήσει λιγάκι μέσα στη μέρα. Έχει ξαναγίνει χαμογελαστή και κάθεται λίγη ώρα μόνη της ήσυχη. Όχι όπως πριν το άλμα, αλλά λογικό είναι μιας και κατέκτησε καινούριες δεξιότητες (γύρισε από ανάσκελα μπρούμυτα σε αυτό το άλμα) θέλει να τις εξασκήσει!! Ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα για όλες γιατί πραγματικά δεν αντέχεται η αϋπνία και το συνεχές γύρισμα μέσα στο σπίτι όλη μέρα με την καραντίνα! Κι εγώ έχω πέσει ψυχολογικά αυτό το διάστημα πολύ, ευτυχώς όμως άρχισε να ηρεμεί η φάση...

Υπομονή!!!

4 ώρες πρίν, Ιωάννα - Μπέμπης 21/1/20 είπε:

Όταν μαζεύει τα ποδαράκια σφίγγεται; αν ασπουμε κάνει κακακια ανακουφιζεται και χαλαρώνει; έχουν υπάρξει βραδια που είχε αερια ο μπέμπης μου και ενω κοιμοταν πήγαινε για να ξυπνήσει και του κρατούσα τα ποδια εγω μαζεμένα και ηρεμουσε και μετά από λίγο έκανε προυυυμ... 

7 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Τι εννοείς κοιμάται 2 ώρες συνολικά όλη μέρα και τις 22 ώρες την ημέρα είναι ξύπνιο????? Η εννοείς ότι κοιμάται στο κρεβάτι του μόνο 2 ώρες κ τις υπόλοιπες που πρέπει να κοιμάται κανονικά κοιμάται θηλάζοντας στην αγκαλιά σου κ αν το αφήσεις το μωράκι σου ξυπνάει?

Είπα κάπου ότι κοιμαται 2 ώρες την ημέρα; αν ναι μαλλον λάθος διατυπωση. Λέω ότι κοιμαται το βράδυ σερί το πολύ δύο ώρες, και μετα μπορεί να ξυπνάει καθε μισαωρο η κ λιγότερο. 

4 ώρες πρίν, despoina34 είπε:

Ολα φταινε,βγηκα μια ωρα σημερα κ περπατησα.Περναω δυσκολη περιοδο,οπως πολλες μανουλες.Θα μεγαλωσει που θα παει...

Υπομονή, μονο έτσι όπως γράφεις φαίνεσαι λίγο ζορισμένη. Τι να σου πω μακάρι να μπορούσα να ρθω γω να στο κρατήσω να κοιμηθείς.. Πάντως όντως όλα περνάνε πολύ γρήγορα. 

9 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Μπράβο σου που είσαι ευχαριστημένη. Απλά και εγώ επειδή είχα μιλήσει με την παιδίατρο και με σύμβουλο μου είχαν πει για παραπάνω ώρες μέσα στην μέρα. Για αυτό είπαμε ότι είναι λίγο 

Όταν μαζεύει τα ποδαράκια σφίγγεται; αν ασπουμε κάνει κακακια ανακουφιζεται και χαλαρώνει; έχουν υπάρξει βραδια που είχε αερια ο μπέμπης μου και ενω κοιμοταν πήγαινε για να ξυπνήσει και του κρατούσα τα ποδια εγω μαζεμένα και ηρεμουσε και μετά από λίγο έκανε προυυυμ... 

Είπα κάπου ότι κοιμαται 2 ώρες την ημέρα; αν ναι μαλλον λάθος διατυπωση. Λέω ότι κοιμαται το βράδυ σερί το πολύ δύο ώρες, και μετα μπορεί να ξυπνάει καθε μισαωρο η κ λιγότερο. 

Υπομονή, μονο έτσι όπως γράφεις φαίνεσαι λίγο ζορισμένη. Τι να σου πω μακάρι να μπορούσα να ρθω γω να στο κρατήσω να κοιμηθείς.. Πάντως όντως όλα περνάνε πολύ γρήγορα. 

Α αυτό εννοείς... Τρόμαξα όταν είπες 2 ώρες, κατάλαβα συνολικά... Κάνε υπομονή, σιγά σιγά θα κοιμάται παραπάνω! Κ εμενα ο γιος μου έτσι έκανε αλλά κάνω συνκοιμηση κ παλεύεται λίγο.. Πάντως τώρα που μεγάλωσε υπάρχει πιθανότητα να κοιμηθεί κ 3-4 ώρες σερί κ το βράδυ να κάνει γύρω στους 3-4θηλασμους που διαρκούν πολύ λίγο κ κοιμάται πάλι αμέσως.

Just now, Irina095 είπε:

Μπράβο σου που είσαι ευχαριστημένη. Απλά και εγώ επειδή είχα μιλήσει με την παιδίατρο και με σύμβουλο μου είχαν πει για παραπάνω ώρες μέσα στην μέρα. Για αυτό είπαμε ότι είναι λίγο 

Καλέ εννοείται ότι θα ήθελα να κοιμάται παραπάνω απλά είπα ότι είμαι ευχαριστημένη γιατί δεν κοιμάται κάθε μέρα 2 ώρες. Τις μισές μέρες της εβδομάδας κοιμάται λιγότερο. Κ επειδή κ τα 2 μου παιδιά κάπου τόσο κοιμόταν δεν ήξερα ότι αλλά παιδάκια κοιμούνται περισσότερο κ θεωρείται λίγο το δίωρο..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...