Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίστα με παιδιάτρους

VANILIA123M

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 387
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψαχνω καλο παιδιαατρο κολωνο ή περιστερι συμβεβλημενο μα το ταμειο εμπορων.ξερετε κανενα δοκιμασμενο?ευχαριστω

συμπηρωνω και κεντρο αθηνων με βολευει!

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Κ.ΣΚΙΑΘΙΤΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ.ΟΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΚΑΤΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ..ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

έχουμε αλλάξει ως τώρα 3 παιδιάτρους και τις τελευταίες τρεις μέρες τις περάσαμε στο παίδων.Μάλλον δεν έχουμε βρει κάποιον αρκετά ικανό.Υπάρχει κάποια υπεύθυνη και δοκιμασμένη ...στα δύσκολα πρόταση για γιατρό -άνθρωπο, επιστήμονα σε πειραιά και γύρω περιοχές;

μπέμπα,το 'ξερες πως θα ήσουν η ζωή μας;

Ο γιατρός μας είναι ο Κων/νος Δαμιανάκης στον Πειραιά.Ψύχραιμος, ολιγόλογος και λεπτολόγος!!! Ο γιος μου πάσχει από αλλεργίες και άσθμα και η προηγούμενη γιατρός, μολονότι καλά καταρτισμένη, δεν τον πρόσεξε αρκετά! Από τότε που τον ανέλαβε ο κ.Δαμιανάκης είμαστε σε καλό δρόμο! Το κυριότερο-μπορείς να τον ενοχλήσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, προσπαθώ να συλλέξω πληροφορίες και σχόλια, αλλά μετά από την ταλαιπωρία μας δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα.Η υγεία του παιδιού μας είναι το σημαντικότερο πράγμα κι όμως δεν ξέρουμε πώς να το προστατέψουμε...

μπέμπα,το 'ξερες πως θα ήσουν η ζωή μας;

Διαφημίσεις

ψαχνω καλο παιδιαατρο κολωνο ή περιστερι ή κεντρο αθηνων συμβεβλημενο μα το ταμειο εμπορων.ξερετε κανενα δοκιμασμενο?ευχαριστω

καμια?

Καλημερα....εγω εχω παιδιατρο στον Κολωνο,αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβεβλημενος με το ταμειο εμπορων,μπορεις ομως να τον παρεις,να τον ρωτησεις αν θελεις.

line_m121_beg_40_time_1200978000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας μανούλες!

Εμείς περιμένουμε το μωράκι μας μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και ψάχνω για παιδίατρο στη Κηφισιά. Έχετε να μας συστήσετε κάποιον?

Eλένη Μπουροζίκα-Ηλιούπολη, ο άντρας της μάλιστα είναι ο γυναικολόγος Παναγιώτης Μπαλινάκος στο Μητέρα, νομίζω ότι κάποια κοπέλα από το foroum γέννησε σε αυτόν.

• 3 εβδομάδες μετά...
Γέρακας

Καλλιθέα

Μενεγας Δαμης,Τουλιάτου Βίκυ, Δαβακης Μιχαλης

Νέα Σμύρνη

Ανδριώτη Μαρία

Καχριμανίδου Γεσθημανή

Μαντά Χριστίνα

Π. Φάληρο

Γιάννης Μπουρλογιάννης(κοντά στην Παναγίτσα)

Τσάπαλη Ελένη - κοντά στο ΙΚΑ Αμφιθέας στην Αχιλλέως ..

UNQUOTE]

Για τις περιοχές ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ και Π.ΦΑΛΗΡΟΥ όσοι προτείνατε τους παραπάνω γιατρούς, γνωρίζετε κατά πόσο υποστηρίζουν το ΘΗΛΑΣΜΟ;;

Θα ήθελα να επιλέξω έναν με αυτό το κριτήριο.

Βέβαια εγώ έχω τη κα.ΜΑΝΤΑ για την κόρη μου και είμαι αρκετά ευχαριστημένη, αλλά δεν την είχα από τότε που ήταν βρέφος για να ξέρω. Τώρα που θα ξανά γεννήσω μ'ενδιαφέρει το θέμα πολύ!

Καλησπέρα σας! Ο πριγκηπάκος μας έρχεται από μέρα σε μέρα και μεις είμαστε ακόμα σε αναζήτηση παιδίατρου. Είναι κάποια μαμά/μπαμπάς που να εμπιστεύονται κάποιον στις περιοχές Παινίας/Γλυκών Νερών/Κορωπίου; Ιδανικά θα θέλαμε να είναι υπέρ του μητρικού θηλασμού!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημέρα!

εμείς έχουμε ένα παιδάκι 2 1/2 χρονών

ξεκινήσαμε με τον Πίσκοπο Πέτρο στον Κορυδαλλό ο οποίος είναι και στο ΙΚΑ

(το καλό με τους γιατρούς του ΙΚΑ είναι ότι σου γράφουν και κάποια εμβόλια για να μην πληρώνεις)!!

Δεν είχαμε καμία περίεργη αρρώστια ή κανένα επείγον με το παιδί μας οπότε δεν ξέρω σε πολύ δύσκολες καταστάσεις πως μπορεί να είναι.

Κατά τα άλλα τον έβρισκες εύκολα στο τηλέφωνο... στο ιατρείο πήγαινες χωρίς ραντεβού,

τελείωνες γρήγορα και ερχόταν και στο σπίτι σου αν ήθελες!

Βέβαια ήταν λιγομίλητος ... αλλά στη δουλειά του εντάξει

Παρασυρθήκαμε από μια φίλη και τον αλλάξαμε...

Πήγαμε στην Ελένη Καπώνη-Δρίμιλη στη Νεάπολη Νίκαιας (και αυτή δουλεύει και στο ΙΚΑ)

λόγω του ήταν πιο κοντά στο σπίτι μας

Είχαμε ακούσει και πολύ καλά λόγια...

Αλλά...

Ενώ κλείνεις ραντεβού .. μπορεί να περιμένεις και πάνω από μισάωρο μέχρι να μπεις...

και αν το παιδάκι σου είναι και αγριμάκι αντέ να περιμένει και αυτό μαζί σου (ΔΥΣΚΟΛΟ)!

Πόσο μάλλον που περιμένω και άλλα δύο διδυμάκια (είμαι έγκυος)!!

Με 3 παιδιά να περιμένεις σχεδόν 1 ώρα (ενώ έχεις κλείσει ραντεβού)...

Συν ότι μου είπε η κοπέλα που μου την σύστησε ότι δεν έρχεται εύκολα στο σπίτι

(εμείς δεν έχει χρειαστεί ποτέ και δεν το ήξερα)

Κατά τα άλλα είναι καλή η γυναίκα !

Μας βοήθησε και με το θέμα του παιδιού μου με το πουλάκι του (το γνωστό πρόβλημα με τα αγοράκια)

Αλλά σκεφτόμαστε και πάλι να την αλλάξουμε (λόγω του χρόνου αναμονής κυρίως!!)

Αυτά τα πολλά

Συγνώμη για τα πολλά λόγια μου...:D

το αστεράκι μου (3/5/2007)

τα αγοράκια μου (23/12/2009)

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες (εκκολαπτομενες και μη). Σε ενα μηνα περιμενουμε τη μπεμπα μας και ψαχνουμε παιδιατρο που να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο. Μηπως τυχαινει να γνωριζετε καποιον? Μενουμε στο Μοσχατο και θα βολευε επισης να ειναι σχετικα κοντα. :-P

uslPp3.png

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΕ Ν.ΙΩΝΙΑ, Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΠΕΥΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΔΚΥ ?? (ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΝΕΣΗΣ περιοχή Ανω Γλυφάδας , εξαιρετικος άνθρωπος , χωρις τυπικότητες, φοβερός γιατρός σε όλα ειναι μεσα (οσον αφορα διαγνωση) και το παιδι μου τρελλαινεται οταν τον παω τον αποκαλει φιλαρακι..ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε εναν καλο παιδιατρο

εχω ακουσει για τον Βλαχο Κωστα στο Γαλατσι

ξερετε κατι ?

δεν με νοιαζει αν θα τον πληρωνω

αρκει να ειναι καλος γιατρος και να σου εμπνεει εμπιστοσυνη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...