Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ.ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 48. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ....ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ......

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ.ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 48. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ....ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ......

Γεια σου κοπέλα μου.Καλώς όρισες στην παρέα μας και με το καλό να φύγεις:D

Λοιπόν , θα σου πρότεινα να διαβάσεις κάποια στιγμή από την αρχή όσα γράφουμε.Θα μάθεις κάποια πράγματα.Προσωπικά θα σου πρότεινα να κάνεις κάποιες επαναλήψεις της εξέτασης να επιβεβαιώσεις ότι είναι μόνιμα ανεβασμένη(μπορεί να έτυχε να είναι υψηλή λόγο άγχους και στην επόμενη μέτρηση να είναι φυσιολογική). Αν έχεις όντως πρόβλημα τότε θα χρειαστείς θεραπεία με χάπια.Αλλά πρώτα πρέπει να κάνεις κάποιες εξετάσεις να δεις από που προέρχεται η προλακτίνη.Πολυκιστικές,θυρεοειδή,υπόφυση(αν και είναι χαμηλή η τιμή σου για υπόφυση).Καλό είναι να κάνεις μια σειρά εξετάσεων γιατί εντάξει να την ρίξεις με τα χάπια αλλά γιατί είναι ανεβασμένη.Δεν πρέπει να το ψαξεις?Αυτή είναι η άποψή μου.Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις το μωράκι που τόσο θέλεις!

PMNYp3.png

Και να μαι παλι κοντα σας!!!:DΣας ελειψα;;;

Λοιπον κορτσουδια μου γυρισα απο Θεσ/νικη και εχω νεα..και ευχαριστα:-) και δυσαρεστα:-(Ας ξεκινησουμε :εκανα εξετασεις..τις γνωστες ξερετε εσεις..και ολα οσα ειχα ηταν κατεβασμενα εκτος απο την ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ !!!70 εφτασε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Αν εινα ποτε δυνατον!Ειπε ο γιατρος να αδυνατισω.....αδυνατισα (10κιλα λιγοτερη),μου λεει μπραβο χασε αλλλα 10!:roll::roll:αντε να χασω λεω.Μωρο θα κανουμε του λεω;;;Θα κανεις μου λεει και μην αγχωνεσαι(μια κουβεντα ειναι αυτο).Οκ του λεω δεν θα σκασω κιολας..σκεφτομαι!Και μου δινει τα dostinex και παλι...!!και διαβαζω αυτα που γραφεις katespes και μου λεει ακριβως τα ιδια και ο δικος μου..!!τα αγορασα κι εγω και τα εχω ακομα στην τσαντα μου οπως την εφερα απο το ταξιδι!Ας περασει το καλοκαιρι και βλεπουμε!ΣΟΦΗ τι γινεται;;; Η μανουλα;Σας φιλω!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ.ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 48. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ....ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ......[/QUO

καλησπέρα περσακι. μην έχεις αγχος με την προλακτίνη σου, εγω εκανα 12 μαιου ορμονικες εξετασεις και ειχα προλακτινη 57 και FSH 13. ειναι ορμονες του εγκεφαλου και ισως ειναι ανεβασμενες λογου αγχους ή στανοχωριας μαυτα που εχω περασει. στην επομενη περιοδο μου την 3η ημερα του κυκλου μου θα τις ξανακανω, ο γιατρος μου ειναι πεπεισμενος οτι θα πεσουν. καλυτερα γνωμη μου, στον επομενο κυκλο ξανακανε την εξεταση για προλακτινη να δεις πως θα ειναι και εαν ειναι παλι ανεβασμενη τοτε παρε χαπια,δεν ειναι κατι ανησυχιτικο, ειναι κατι που ρυθμιζεται. οχι αγχος ολα καλα θα πανε. φιλακιαααααααααααααα:-P

Και να μαι παλι κοντα σας!!!:DΣας ελειψα;;;

Λοιπον κορτσουδια μου γυρισα απο Θεσ/νικη και εχω νεα..και ευχαριστα:-) και δυσαρεστα:-(Ας ξεκινησουμε :εκανα εξετασεις..τις γνωστες ξερετε εσεις..και ολα οσα ειχα ηταν κατεβασμενα εκτος απο την ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ !!!70 εφτασε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Αν εινα ποτε δυνατον!Ειπε ο γιατρος να αδυνατισω.....αδυνατισα (10κιλα λιγοτερη),μου λεει μπραβο χασε αλλλα 10!:roll::roll:αντε να χασω λεω.Μωρο θα κανουμε του λεω;;;Θα κανεις μου λεει και μην αγχωνεσαι(μια κουβεντα ειναι αυτο).Οκ του λεω δεν θα σκασω κιολας..σκεφτομαι!Και μου δινει τα dostinex και παλι...!!και διαβαζω αυτα που γραφεις katespes και μου λεει ακριβως τα ιδια και ο δικος μου..!!τα αγορασα κι εγω και τα εχω ακομα στην τσαντα μου οπως την εφερα απο το ταξιδι!Ας περασει το καλοκαιρι και βλεπουμε!ΣΟΦΗ τι γινεται;;; Η μανουλα;Σας φιλω!

Προσπερνάω ότι ήσουν εδώ και δεν πήγαμε για κανένα καφέ:cool:

Καλέ 70 την έφτασες?????Αχούύύύύύύ!!!!!!Λοιπόν με τα χάπια σας είπα κορίτσια δεν έχω την καλύτερη σχέση.Δεν ξέρω , δίνουν μια λύση αλλά προσωρινή.Όσο τα παίρνουμε όλα καλά ,όταν τα σταματάμε ανεβαίνει πάλι η άτιμη.Τι θα κάνουμε?Μια ζωή χάπια θα παίρνουμε?Και οι παρενέργειες?Να φτιάξουμε την προλακτίνη και να χαλάσουμε όλα τα άλλα?

Για τα κιλά όσο χάνουμε τόσο καλύτερα τα πράγματα για τις ορμόνες.Άρα κάνε ακόμα μια προσπάθεια να χάσεις λίγα ακόμα.Νομίζω ότι όσο μπορούμε πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με φυσιολογικό τρόπο και όχι με χάπια.Γνώμη μου όμως,ε?

ΧΕΛΙΔΟΝΙ η μανούλα αυτές τις μέρες με τρέλλανε.Έχουν προκύψει πολλές δουλειές με εφορία.ΔΕΗ,ασφαλιστικά ταμεία κτλ. και με έχωσε κανονικά!!!!!Με ένα μαστίγιο με έχει όλη την μέρα.Αφού λέω στον άντρα μου, γιατί έφυγες από τον στρατό?Τώρα θα είματσαν μακρυά και άντε να μας βρουν!!!!!Αχ τι βα κάνει μωρέ , είναι μεγάλη και κάποιος πρέπει να την βοηθάει.Και ο τυχερός είμαι ΕΓΩ!!!!

Να σου την στείλω μιας που συμπαθείς τους Πόντιους????8-)8-)8-):cool:

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

ΧΕΛΙΔΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.ΣΕ ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! 71.60 Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα.Κάθε φορά και χειρότερα.Δεν θα πω ψέματα,απογοητεύτικα οικτρά με τα αποτελέσματα.Δεν τα περίμενα φυσιολογικά αλλά πίστευα ότι θα έχει πέσει.Αυτή όμως ανέβηκε:?Έχασα κιλά ,σταμάτησα από την δουλειά , τι άλλο να κάνω , να πέσω σε χειμερία νάρκη μπας και πέσει?Τα έλεγα με την μαμά μου και την αδελφή μου.Μου είπε η μαμά μου ότι και αυτή είχε πάντα πρόβλημα με την περίοδό της.Αργούσε 2 και 3 μήνες.Και η αδελφή μου λέει ότι είχε τα ίδια(τώρα μετά το 2ο παιδί έστρωσε).Λέτε η προλακτίνη να είναι κληρονομική?Δεν είχε κάνει ποτέ η μαμά μου εξέταση ούτε η αδελφή μου αλλά μπορεί να είχαν και να μην το ήξεραν.Λέτε?Τι να πω , τα σκέφτομαι όλα μπας και βγάλω άκρη.Έκανα όλες τις εξετάσεις , έκανα ενάμισυ χρόνο θεραπεία και πάλι εκεί ,στα ύψη.Εμπρός προς την δόξα τραβά!!!!!

Αποφάσισα να μην κάνω τίποτα.Αν πάω στον γιατρό πάλι χάπια θα μου δώσει.Ε και?Τα πήρα, με κάναμε χάλια.Έπεσε η προλακτίνη και μόλις τα σταμάτησα ανέβηκε.Δεν θα παίρνω χάπια μια ζωή.Δεν θα κάνω λοιπόν τίποτα προς το παρών ελπίζοντας να μην έχω πρόβλημα με την περίοδό μου.Αν(κούφια η ώρα) αποκτήσω πάλι πρόβλημα και δεν μου έρχεται ....τότε θα δω τι θα κάνω.

Αυτά από εμένα..........:mrgreen:

PMNYp3.png

Κορίτσια, τι να γράψω;;;;

Διαβάζω για το Χελιδόνι (καλά ότι θα συμφωνούσαν οι άντρες μας δεν το περίμενα :rolleyes:), διαβάζω για τη Σόφη, τα ίδια... Όλες. Κι η απορία κι αυτή ίδια: "να πέσουμε σε χειμερία νάρκη;;;". Βλέπω και τα χάπια στο συρτάρι κι είμαι και στον πειρασμό.

Κορίτσια, δεν ξέρω τίποτα, ούτε καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι τόσο μπερδεμένη :rolleyes: και θυμωμένη:twisted: με όλα.

Πάντως, αποφάσισα ότι τα χάπια θα τα πάρω μετά τον Οκτώβριο όπου θα δω πάλι την ενδοκρινολόγο με τις νέες εξετάσεις ανά χείρας και μετά τη συνάντηση με τη νέα γυναικολόγο κι αφού συζητήσω και με τις δύο για να δούμε τι θα κάνουμε με το θέμα "παιδί". Θα τα πάρω μόνο και μόνο για να έρθει μωράκι. Μετά, δεν θα ασχοληθώ με το θέμα. Θέλει να υπάρχει η άτιμη, ας υπάρχει, δεν θέλει ακόμη καλύτερα. Θα της γυρίσω την πλάτη. Πλήρης αδιαφορία. Όπως ορθώς λέει κι η Σόφη, δεν θα παίρνω μια ζωή χάπια. Είμαι τόσο εναντίον των φαρμάκων, που τώρα εκτός από του θυροειδή, παίρνω και για τη μέση μου (για 20 μέρες μόνο κι ευτυχώς) και δεν αντέχω.

Προς το παρόν, θα απολαύσω το καλοκαίρι μου (επιτέλους θα πάω διακοπές, έστω και για μία εβδομάδα), θα χαρώ το παιδάκι μου, που έχω παραμελήσει (Σόφη, ευχαριστώ για την κατανόηση) κι από φθινόπωρο βλέπουμε.

Είμαι τόσο εναντίον των φαρμάκων, που τώρα εκτός από του θυροειδή, παίρνω και για τη μέση μου (για 20 μέρες μόνο κι ευτυχώς) και δεν αντέχω.

Τι έπαθε η μέση σου κοριτσάκι?

Συμφωνώ απόλυτα με τις αποφάσεις που πήρες!

PMNYp3.png

Άστα. Χρόνιο πρόβλημα. Αποτέλεσμα σκολίωσης, κιλών, σήκωμα βαρών. Πονάω πάρα πολύ από τη μέση μέχρι ψηλά τον αυχένα. Πήγα σε γιατρό του ΙΚΑ και μου είπε ότι έχω φλεγμονές. Μου έδωσε χάπια κι αλοιφές και βλέπουμε. Ψάχνω και για κάποιον άλλο ορθοπεδικό για δεύτερη γνώμη και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Άστα. Χρόνιο πρόβλημα. Αποτέλεσμα σκολίωσης, κιλών, σήκωμα βαρών. Πονάω πάρα πολύ από τη μέση μέχρι ψηλά τον αυχένα. Πήγα σε γιατρό του ΙΚΑ και μου είπε ότι έχω φλεγμονές. Μου έδωσε χάπια κι αλοιφές και βλέπουμε. Ψάχνω και για κάποιον άλλο ορθοπεδικό για δεύτερη γνώμη και βλέπουμε.

Έλα ρε κοριτσάκι.Περαστικά και αγύριστα να είναι.Κάνε και φυσικοθεραπείες,πιστεύω θα σε βοηθήσουν.

Άντε μωρέ σαράβαλα είμαστε.Όλο και κάτι θα έχουμε.Βλέπω την μαμά μου , γερή να είναι , τα τελευταία 5-6 χρόνια έπεσε σωματικά.Παλαιότερα έπιανε την πέτρα και την έστιβε.Ενώ εγώ από την εφηβεία και μετά πήρα την κάτω βόλτα.Και από ότι βλέπω όλη η γενιά μας.Τι να πω,φαίνεται είμαστε ευπαθείς λόγω τροφών , μόλυνσης κτλ.Ενώ οι δικοί μας που μεγάλωσαν με υγιεινές τροφές και καθαρή ατμόσφαιρα είναι ανθεκτικότεροι.

PMNYp3.png

71;;;;Καλεεεεε,τι εγινε;;;Χτυπησε παλι ο εγκελαδος παναθε ματον!!Λοιπον κοιταξτε κοριτσια τι θα κανουμε....

Θα περιμενουμε να περασει το καλοκαιρι,να κανουμε τα μπανακια μας..ΣΟΦΗ παρε μια πισινουλα και βαλτην στο μπαλκονι σου!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:(αστειευομαι)katespes σε περιμενω στο νησι να κανουμε μπανακια..:D:D:D και να δειτε που ολα θα πεσουν..!!Τι προλακτινες και χαζα..Ακομη και τα λεφτα στην τσεπη μας θα πεσουν:mad::mad:(ασχετο αλλα μου ηρθε)..!!

Αχ δεν αισθανομαι καλα που την ΣΟΦΗ την αφησα απ'εξω:wink::wink:

αντε ελα κι εσυ για να μη κλαις:-(:sad: και κανονιστε μη μου φερετε dostinex..να κανενα φρουτακι, κανενα ζαρζαβατικο.....!!!κανενα πιροσκι...!!Λοιπον ψηλα το κεφαλι και ξανα παμε απο την αρχη!Δεν θα τα καταφερει η "ανεπιθυμητη"!!!

71;;;;Καλεεεεε,τι εγινε;;;Χτυπησε παλι ο εγκελαδος παναθε ματον!!Λοιπον κοιταξτε κοριτσια τι θα κανουμε....

Θα περιμενουμε να περασει το καλοκαιρι,να κανουμε τα μπανακια μας..ΣΟΦΗ παρε μια πισινουλα και βαλτην στο μπαλκονι σου!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:(αστειευομαι)katespes σε περιμενω στο νησι να κανουμε μπανακια..:D:D:D και να δειτε που ολα θα πεσουν..!!Τι προλακτινες και χαζα..Ακομη και τα λεφτα στην τσεπη μας θα πεσουν:mad::mad:(ασχετο αλλα μου ηρθε)..!!

Αχ δεν αισθανομαι καλα που την ΣΟΦΗ την αφησα απ'εξω:wink::wink:

αντε ελα κι εσυ για να μη κλαις:-(:sad: και κανονιστε μη μου φερετε dostinex..να κανενα φρουτακι, κανενα ζαρζαβατικο.....!!!κανενα πιροσκι...!!Λοιπον ψηλα το κεφαλι και ξανα παμε απο την αρχη!Δεν θα τα καταφερει η "ανεπιθυμητη"!!!

Είπα και εγώ , εμένα δεν με θέλει?Γιατί ,καλό προλακτινοκοριτσάκι είμαι και εγώ:PΆσε που δύσκολα θα βρω πισίνα να χωράει στο μπαλκόνι μου και να χωράω και εγώ μέσα:lol::lol::lol:

Είδες ΧΕΛΙΔΟΝάκι μου , τα δικά σου λέγαμε, ήρθαν και τα δικά μου.Τι σκ@@@@τα η εποχή το έχει?Ρε κορίτσια δεν ανήγουμε καμμιά φάρμα παραγωγής γάλατος.Τζάμπα τόση προλακτίνη?Θα φτιάχνουμε και τυράκι , βουτυράκι , γιαουρτάκι κτλ και θα τα πουλάμε μπας και βγάλουμε κανένα κέρδος από αυτήν την ιστορία.

Dostinex δεν έχει , όλα τα υπόλοιπα όμως Α Ν Ε Τ Α!!!!!Κάθε μέρα θα φτιάχνουμε διάφορα καλούδια, θα τα βάζουμε σε ένα καλάθι και θα πηγαίνουμε στην παραλία για μπάνιο και φαγητό.Μας φαντάζομαι τις 3 μας να πηγαίνουμε στην παραλία , οι άγγελοι του Τσάρλυ(σε λίγο πιο ζουμερή έκδοση):lol::lol::lol:Θα ξεσηκώναμε τα πλήθη λέμεεεεε!!!Τι ωραία που θα ήτανννννννννν!!!!!!!!!!!!

PMNYp3.png

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DΚαταλπηκτικη ιδεα ΣΟΦΗΗΗΗ!!!!Μα πως δεν το ειχα σκεφτει!!!Εγω μεσα!Ελα ρε θα περασει,τι θα κανει;katespes πως παει η μεση;;Αγγελοι του τσαρλυ αχ μ'αρεσε πολυ αυτο!και σιγα εμεις θα ειμαστε ωραιοτερες!Αυτες οι αδυνατες,ξενερωτες που ειχαν τους ρολους δεν επειαζαν και τοσο καλα!Εγω θα παρω το ρολο της Cameron Diaz εσεις διαλεξτε αλλες!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Εχω το ξανθο γι αυτο!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DΚαταλπηκτικη ιδεα ΣΟΦΗΗΗΗ!!!!Μα πως δεν το ειχα σκεφτει!!!Εγω μεσα!Ελα ρε θα περασει,τι θα κανει;katespes πως παει η μεση;;Αγγελοι του τσαρλυ αχ μ'αρεσε πολυ αυτο!και σιγα εμεις θα ειμαστε ωραιοτερες!Αυτες οι αδυνατες,ξενερωτες που ειχαν τους ρολους δεν επειαζαν και τοσο καλα!Εγω θα παρω το ρολο της Cameron Diaz εσεις διαλεξτε αλλες!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Εχω το ξανθο γι αυτο!!!

Όντως κοκαλιάρες και ξενέρωτες.Οι γυναίκες με προλακτίνη εχουν το ζουμί!!!!Εγώ θα είμαι η Λούσι Λιου , έχω καστανά μαλλιά μέχρι την μέση.katespsάκι εσένα θα σε κάνουμε κοκκινομάλλα,δεν θέλω αντίρρηση,δεν μας έμεινε άλλος άγγελος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μας φαντάζομαι να κατεβαίνουμε στην παραλία ,να κυματίζουν τα μαλλιά και εμείς να προχωράμε ,σε αργή κίνηση όλο αυτό.Ε ρε καρδιές που θα κάψουμε!!!!!!

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου. προλακτινη ξανα ανεβασμενη.....τεστ εγκυμοσυνης αρνητικό......χαπακια στο συρταρι....α....και ολο το σόι να περιμενει να ακουσει τα ευχαριστα.....τελος οι κυριακες σε οικογενειακη ατμοσφαιρα το αποφασισα χθες....αντε καλη μας επιτυχια φιλια σε ολες.

Συγχαρητήρια κορίτσια με όλα αυτά πραγματικά μύρισε το καλοκαίρι...!

Έχετε δίκιο...!!! Τι ΠΡΟΛΑΚΤΗΝΕΣ, ΤΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΤΙ DOSTINEX, ΤΙ ... ΤΙ... ΤΙ...!! Η καλήτερη θεραπεία είναι η ξεγνοιασιά..!! Κάτι μου λέει ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι μαγικό..και θα μοιράσει σε μας πολλές μεγάλες χαρές...(ξέρετε τι εννοώ...:wink:..)

Πραγματικά τ' αφήνω όλα πίσω γι' αυτο το καλοκαίρι......! ότι γίνει..!!

Μας αξίζει...!! Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι :cool: και όλο ευχάριστες εκπλήξεις για όλες μας....:lol:!!!

Εχω να κοιτάξω τη προλακτήνη μου μήνες...!! ειχε πέσει και μακαρι έτσι όπως επεσε να μη ξανασηκωθεί ποτέ της...τελος πάντων...!!!

Καλα να περάσουμε .....:P:p:p..!! πολλά Φιλιά σε όλες!!

Πόπη

:P !!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Α, δεν είναι κατάσταση αυτή. Πρέπει να αποκτήσω σύνδεση στο σπίτι. Τα Σαββατοκύριακα γράφονται τα καλύτερα.:P

Το τι γέλιο έχω ρίξει κι είμαι και στη δουλειά και δεν μπορώ.

Χελιδόνι, ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά ο σύζυγος μου είπε να ξεχάσω τα νησιά. Με τέτοιες τιμές σε εισιτήρια και καύσιμα, δεν λέει, τουλάχιστον, για την επόμενη δεκαετία.:confused::rolleyes: Είπε κι ελάλησε.

Σοφάκι, είσαι διαθέσιμη να αφήσεις τον αντρούλη για ένα 4ήμερο. Έχω πρόταση. Σε περιμένουμε στη μαμά μου. Θα έχεις δικό σου δωμάτιο και μπάνιο κι η θάλασσα σε απόσταση 10 μέτρων.:-P:-P;) Εννοείται και το Χελιδόνι με το Χελιδονάκι. Αλλά μία μία. Μην πάθει τίποτα κι η μαμά.

Για αύριο, έχω πρωινό ξύπνημα. Πάω στον ΟΑΕΔ να δω τα προγράμματα επιδότησης. Ολόκληρη φάρμα, ξέρετε τι λεφτά χρειάζεται; Εάν μαζευτούμε όλα τα κορίτσια την "φάγαμε" τη ΔΕΛΤΑ. Κι αγνά προϊόντα, όχι ότι κι ότι.

Βρε κορίτσια, τι μου θυμίσατε..... Όταν ήμουν μικρή έπαιζα με τις φίλες μου τους "Άγγελους του Τσάρλι". Ήμουν η Σαμπρίνα, από την τηλεοπτική σειρά. Καλά τι κάναμε. Λοιπόν, δεν έχω πρόβλημα την κοκκινομάλα, άλλωστε το μαλλί προς τα εκεί πάει. Ε, τώρα για τα κιλά...... Εντάξει, δεν μπορούν να είναι αυτές (όχι εμείς) τέλειες σε όλα......:lol::lol: Nobody's perfect!;)

περσακι αρκουδακι, κλείσε αυτιά, κλείσε μάτια, κοίτα μόνο τον αντρούλη σου. Και το μωράκι σου θα έρθει με το καλό. Οι συγγενείς ποτέ τους δεν κάνουν κάτι διαφορετικό από το να σχολιάζουν τους άλλους. Όταν, με το καλό, θα έρθει το μωράκι σας και πάλι θα ρωτούν για το δεύτερο. Κι εάν είναι ίδιου φύλου, θα ρωτούν για το τρίτο, για το αγόρι ή το κορίτσι ανάλογα. Μην το ψάχνεις, να κοιτάξουν τις δικές τους καμπούρες.

Πόπη, σου εύχομαι το καλύτερο καλοκαίρι που είχες ποτέ. Κι επειδή μύρισε καλοκαίρι, μην σε δούμε πάλι το φθινόπωρο. Εδώ είμαστε.

katespsάκι δεν έχει και άδικο ο άντρας σου.Και εμείς μια από τα ίδια και δεν έχουμε παιδί ακόμα.Βάλε ενοίκιο, τράπεζα(παλιές αμαρτίες:evil:),βενζίνες κτλ τι να σου κάνει ένας μισθός και ένα επίδομα ανεργίας???Από εδώ και πέρα θα την βγάζουμε με μια πισίνα από τα jumbo στην ταράτσα με αφίσες εξωτικών τοπίων τριγύρω και κανένα κοκτέιλ στο χέρι!

Μακάρι να μπορούσα να πάω στο katespάκι,τι καλά θα ήταν!!!!!!!!!!!Όλη μέρα μπανάκι ,καφές και κουβεντούλα!!!!!!Αλλά που να τον αφήσω τον καυμένο μέσα στο καμίνη της πόλης μοναχούλικο.Τον λειπάμε:roll::roll::roll::roll:Κριμα είναι εγώ να καλοπερνάω και αυτός να ψήνεται.Άτοιμη κοινωνία!!!!!

Καλά με τους άγγελους του Τσάρλυ και εγώ είχα τρέλλα μικρή.Είχα και μπλούζα με την φωτογραφία τους!Μεγάλες επιτυχίες λέμε!!!!!!!

PMNYp3.png

καλημερα κοριτσια μου. προλακτινη ξανα ανεβασμενη.....τεστ εγκυμοσυνης αρνητικό......χαπακια στο συρταρι....α....και ολο το σόι να περιμενει να ακουσει τα ευχαριστα.....τελος οι κυριακες σε οικογενειακη ατμοσφαιρα το αποφασισα χθες....αντε καλη μας επιτυχια φιλια σε ολες.

Να χαλαρώσεις, να περάσεις ένα όμορφο καλαοκαίρι, να αφήσεις τις εξετάσεις και τα τεστ κατά μέρος και όοοοολα θα πάνε καλά.

Όσο για το σόι η katesps είπε μια μεγάλη και αληθινή κουβέντα.Ποτέ δεν θα είναι ευχαριστημένοι.Συνέχεια θα σκαλίζουν για να έχουν κάτι να πουν.Μάθε να μπλοκάρεις όλα αυτά έτσι ώστε να μην σε ενοχλούν,κόψε τους τον αέρα και ζήσε την ζωή σου ευχάριστα.Και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα έρθει και το νινί;)

PMNYp3.png

εγω που εχω ανεβασμενη προλακτινη πινω norprolac. μολις τα πινω βεβαια ξαπλωνω γιατι μου φερνουν υποταση.........

Ελένη όλα τα χάπια για την προλακτίνη έχουν πάνω κάτω τα ίδια συμπτώματα.Χάπι και καλό δεν γίνεται.Βοηθάνε την προλακτίνη αλλά με τι κόστος....:roll:

Ελπίζω και σου εύχομαι να μην χρειαστεί να τα παίρνεις καιρό:P

PMNYp3.png

Συγχαρητήρια κορίτσια με όλα αυτά πραγματικά μύρισε το καλοκαίρι...!

Έχετε δίκιο...!!! Τι ΠΡΟΛΑΚΤΗΝΕΣ, ΤΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΤΙ DOSTINEX, ΤΙ ... ΤΙ... ΤΙ...!! Η καλήτερη θεραπεία είναι η ξεγνοιασιά..!! Κάτι μου λέει ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι μαγικό..και θα μοιράσει σε μας πολλές μεγάλες χαρές...(ξέρετε τι εννοώ...:wink:..)

Πραγματικά τ' αφήνω όλα πίσω γι' αυτο το καλοκαίρι......! ότι γίνει..!!

Μας αξίζει...!! Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι :cool: και όλο ευχάριστες εκπλήξεις για όλες μας....:lol:!!!

Εχω να κοιτάξω τη προλακτήνη μου μήνες...!! ειχε πέσει και μακαρι έτσι όπως επεσε να μη ξανασηκωθεί ποτέ της...τελος πάντων...!!!

Καλα να περάσουμε .....:P:p:p..!! πολλά Φιλιά σε όλες!!

Πόπη είσαι σε καλό δρόμο:D:D:D

Σωστός τρόπος σκέψης και αποτελεσματικός!!!

Όσο για το ένστικτό σου ....ελπίζω να βγει αληθινό!!!!

Να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι (Κρήτη ε? τυχερούλαααααααα)

PMNYp3.png

τι κανουν εδω τα κοριτσια της προλακτινης;;;Χαθηκαμε εεε;;;;;Ε βεβαια οι κακες παρεες βλεπεις!Για μερικες μερικες το λεω...ξερουν αυτες!!!!:roll::roll::roll:katespes τι κανει η κορουλα σου;;Θα την στελνεις και καλοκαιρι παιδικο;Εγω δεν ξερω ακομα τι να κανω ..θα το σκεφτω..!!Ετσι μπηκα να σας πω ενα γεια και να δω που βρισκομαστε!!Φιλακια!:D:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...