Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

Καλέ Πόντια είναι η μαμά; Οι καλύτεροι άνθρωποι. Όσους έχω γνωρίσει είναι πολύ καλοί. Όταν δεν είναι μαμά...:wink:

Μπράβο κορίτσια. Τα υπόλοιπα κορίτσια;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

katespes:ποοοοοοολλυυυυ πεινααααααα!Αλλιως δεν χανονται τα παλιοκιλα!Σημερα που πηγα και ζυγιστικα εδειξε οτι εχω χασει 10 κιλα!ΖΗΤΩΩΩΩΩ!!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια!Το ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου ειναι μια χαρα, παει στον παιδικο και "ησυχαζω"λιγο!Θα ανεβω Θεσ/νικη για βολτα και θα γυρισω παλι πισω .Τετοιος καιρος ειναι για το νησι και οχι για την πολη.Συμφωνειτε φανταζομαι!Η δικια σου τι κανει;χαιρομαι που σε κανω να γελας!φιλια πολλα!

ΣΟΦΗ μου πως σε επιασε αυτο στο στομαχι;Τωρα εισαι καλυτερα;;Εεεεε εκανε κι ενα καλο παντως..να χασεις καποια κιλα!ΠΟΝΤΙΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαΕιμαστε ειμαστε (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....)Περιμενω να διαβασω οτι σου περασε το στομαχι ΣΟΦΗ και εσυ "γρια" κοιτα να κανεις κανενα λιφτινγκ να τσιτωσει η επιδερμιδα!!!!!χαχαχαχαχαΣας φιλω!

katespes:ποοοοοοολλυυυυ πεινααααααα!Αλλιως δεν χανονται τα παλιοκιλα!Σημερα που πηγα και ζυγιστικα εδειξε οτι εχω χασει 10 κιλα!ΖΗΤΩΩΩΩΩ!!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια!Το ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου ειναι μια χαρα, παει στον παιδικο και "ησυχαζω"λιγο!Θα ανεβω Θεσ/νικη για βολτα και θα γυρισω παλι πισω .Τετοιος καιρος ειναι για το νησι και οχι για την πολη.Συμφωνειτε φανταζομαι!Η δικια σου τι κανει;χαιρομαι που σε κανω να γελας!φιλια πολλα!

ΣΟΦΗ μου πως σε επιασε αυτο στο στομαχι;Τωρα εισαι καλυτερα;;Εεεεε εκανε κι ενα καλο παντως..να χασεις καποια κιλα!ΠΟΝΤΙΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαΕιμαστε ειμαστε (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....)Περιμενω να διαβασω οτι σου περασε το στομαχι ΣΟΦΗ και εσυ "γρια" κοιτα να κανεις κανενα λιφτινγκ να τσιτωσει η επιδερμιδα!!!!!χαχαχαχαχαΣας φιλω!

Γεια σας κοριτσάκια!ΧΕΛΙΔΟΝΙ 10 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άιντε οι κορμάρες θα βγουν το καλοκαίρι στην παραλία!!!!!!!!!!Πας σε διαιτολόγο?

Εγώ είμαι καλύτερα.Τρώω πλέον σαν άνθρωπος και όχι σαν σπουργίτι.Βέβαια προσέχω να μην βάλω κιλά.Θέλω να χάσω και άλλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το πως το έπαθα τι να σου πω.Έτρωγα και κάποια στιγμή πήγα να κουνηθώ και έπαθα κράμπα στο στομάχι.Νόμιζα ότι μου πέρασε αλλά αυτό δεν περνάει έτσι εύκολα.1 βδομάδα έβγαζα φλόγες από το στόμα.Κάψιμο κορίτσια και καούρα,δεν περιγράφεται με λόγια.Μετά ήμουν καλύτερα αλλά το στομάχι ένας κόμπος όλο.Σκληρό και πονούσε.Με προσοχή και υπομονή και με κάποια γιατροσόφια ευτυχώς είμαι καλύτερα.Πέρασαν βέβαια και 2 1/2 βδομάδες.

Υ.Γ. Καλέ μην λες το katespsάκι μας γριά.Και εγώ κοντά είμαι και αρνούμαι να πω ότι μεγάλωσα.Είμαστε πιπινάκια ακόμα λέμεεεεεεεε!!!!!

PMNYp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα!!! Και πάλι η "γριούλα" με το μπαστουνάκι μιλάει. Καταρχήν, δεν παρεξηγούμε. Άλλωστε, δεν είμαι γριά. Έχω ακριβώς την ηλικία δύο 20άρων. Καταλαβαίνετε τι γίνεται στο σπίτι ;);). Τώρα, όμως, γιατί διαπραγματεύομαι να αγοράσω εκείνο το κτηματάκι με το τήλιο;;;:P:p

ΣΟΦΗ, περαστικά, κοριτσάκι. ΧΕΛΙΔΟΝΙ, βλέπω το STAR στο νήσι το καλοκαίρι να σου κάνει "κοντινά" πλάνα.

Φιλιά, κορίτσια και δεν παρεξηγούμαι.

Κορίτσια, έχω νέα. Έκανα εξέταση προλακτίνης την τρίτη ημέρα του κύκλου σε άλλο κέντρο, όπως είπε η γιατρός. Λοιπόν, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: με όριο το 29,1 (το προηγούμενο έδινε κάπου στο 23) έχω 34,1 και στο παλιό 39,1. Της έστειλα τα αποτελέσματα με fax και θα μιλήσουμε τη Δευτέρα το απόγευμα. Θα σας πω, αλλά, ειλικρινά, κάπου τα βλέπω με διαφορετικό μάτι τα πράγματα.

Όπως και να 'χει, πάλι βάλατε το χεράκι σας, για να συνέλθω γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ. Το λέω συνέχεια, γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω:oops:. Σίγουρα, χρωστάω ένα καλό και μεγάλο κέρασμα:P. Με την πρώτη ευκαιρία:-D:-D

Φιλιά.

Διαφημίσεις

Άντε όλα καλά!Όσο πάει και χαμηλότερα!!!!

Εγώ με το στραμπούληγμα δεν μπόρεσα να πάω την 3 μέρα περιόδου.Θα πάω μόλις μου ξαναέρθει.Πες μας νέα από την γιατρό,εντάξει?

Σίγουρα, χρωστάω ένα καλό και μεγάλο κέρασμα:P. Με την πρώτη ευκαιρία:-D:-D

Φιλιά.

Πρώτα από όλα ένα καλό τραπέζι με όλα τα φαγητά που μου αρέσουν.Μετά ένα ταξιδάκι(και εντός Ελλάδος δεν είμαι δύσκολη ,ούτε απαιτητική) και τέλος μια όμορφη μεζονέτα 200 τ.μ.(δεν θέλω μεγάλη γιατί ποιος την καθαρίζει) ένα όμορφο αυτοκινητάκι(ε , 150.000-200.000?) και τέλος ένα καλούτσικο ποσό στην τράπεζα για να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψουμε ποτέ.

Απλά πράγματα μωρέ,έτσι για να μην αισθάνεσε άσχημα ότι δεν με ευχαρίστησες για την βοήθεια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PMNYp3.png

ΣΟΦΗ μου...τι πραγματα ειναι αυτα;;ΜΟΝΟ αυτα ζητας;Εξοχικο;;; να μην εχουμε δηλ.καπου, κατι, ετσι να αλλαζουμε παραστασεις;Τι να σου πω παιδι μου..τοση ταπεινοτητα πια;;Τοση καλοσυνη;;;

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P(αλλα βλεπεις τωρα στα 40):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

katespes τελεια αποτελεσματα..ευχομαι να εχω κι εγω τετοια:wink::wink::wink:

Τελικα ναι μπορει να παιζει ρολο και το εργαστηριο μωρε!Αχ τι ωραια που μια μια ξεκατσικωνεται απο εδω...!!!Να φυγει η ανεπιθυμητη και να ανοιξουμε ενα αλλο τοπικ που να λεγεται οι νικητριες της προλακτινης!

Ξερετε καμμια φορα σκεφτομαι..... οτι μερικες γυναικες θα ηθελαν πολυ να ειχαν ανεβασμενη προλακτινη για να θηλασουν τα μωρακια τους!\

τελος παντων θα τη νικησουμε! ολεεεεεε!!!!(δε μπορειτε να πειτε...μπαινω πιο συχνα εεεεεε)

ΣΟΦΗ μου...τι πραγματα ειναι αυτα;;ΜΟΝΟ αυτα ζητας;Εξοχικο;;; να μην εχουμε δηλ.καπου, κατι, ετσι να αλλαζουμε παραστασεις;Τι να σου πω παιδι μου..τοση ταπεινοτητα πια;;Τοση καλοσυνη;;;

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P(αλλα βλεπεις τωρα στα 40):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

katespes τελεια αποτελεσματα..ευχομαι να εχω κι εγω τετοια:wink::wink::wink:

Τελικα ναι μπορει να παιζει ρολο και το εργαστηριο μωρε!Αχ τι ωραια που μια μια ξεκατσικωνεται απο εδω...!!!Να φυγει η ανεπιθυμητη και να ανοιξουμε ενα αλλο τοπικ που να λεγεται οι νικητριες της προλακτινης!

Ξερετε καμμια φορα σκεφτομαι..... οτι μερικες γυναικες θα ηθελαν πολυ να ειχαν ανεβασμενη προλακτινη για να θηλασουν τα μωρακια τους!\

τελος παντων θα τη νικησουμε! ολεεεεεε!!!!(δε μπορειτε να πειτε...μπαινω πιο συχνα εεεεεε)

Είδες ανωτερότητα ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου?Έτσι , απλή και ταπεινή:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο για το ότι μερικές γυναίκες θέλουν ανεβασμένη προλακτίνη για να θηλάσουν....τι να πω.Αυτές θέλουν προλακτίνη και έχουν μωρό,εμείς έχουμε προλακτίνη και θέλουμε μωρό.Τελικά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα:roll:

Τέλος ,επειδή τα έβαλες με την ηλικία μας,εσύ πόσα χελιδονοχρόνια μετράς δηλαδή και μας το παίζεις πιπίνα?Ε???????????????

Έχε χάρη που όντως μπαίνεις συχνότερα τώρα τελευταία;)

PMNYp3.png

33 χρονια μετραω ΣΟΦΗ:P:p:p:p:p!!!!!!!!Του Χριστου λενε....

ξερεις....οταν το εγραψα αυτο για την προλακτινη ειχα γραψει μεσα σε παρενθεση οτι: το λεω εγω που εχω παιδι....και το εσβησα μετα γιατι σκεφτηκα μηπως δεν διαβαστει καλα μωρε και δεν θελω να γινει καμμια παρεξηγηση:?:-?:?:-?:?Επειδη αλλιως τα λες και αλλιως διαβαζονται..καταλαβαινεις ε;;;

ουφ ευτυχως που μπαινω συχνοτερα και τη γλυτωσα!:rolleyes::rolleyes:

ξερεις....οταν το εγραψα αυτο για την προλακτινη ειχα γραψει μεσα σε παρενθεση οτι: το λεω εγω που εχω παιδι....και το εσβησα μετα γιατι σκεφτηκα μηπως δεν διαβαστει καλα μωρε και δεν θελω να γινει καμμια παρεξηγηση:?:-?:?:-?:?Επειδη αλλιως τα λες και αλλιως διαβαζονται..καταλαβαινεις ε;;;

Αν σε παρεξηγήσει κάποιος ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου θα είναι ή κάποιος που δεν σε ξέρει και δεν ξέρει με την πνεύμα μιλάς ή κάποιος που απλά έχει "όρεξη" να παρεξηγεί ό,τι διαβάζει.

Από την παλιοπαρέα της προλακτίνης δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθείς:wink:

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Κανονικα ετσι παει ΣΟΦΗ μου! Οπως τα λες.....!!!!!Αλλα καμμια φορα μωρε λες κατι και δεν ξερει πως θα ακουστει! Τελος παντων ολα καλα...!!!:P:p:p:p:p κι εγω να ημουν ετσι θα σκεφτομουν οπως εσυ!εχουμε μιλησει λιγο παραπανω οποτε καταλαβαινουμε η μια την αλλη!!!(αν και ποντιες)χαχαχαχα!!! σε φιλω !!

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Χελιδόνι, καινούργια φωτογραφία του Χελιδονιού. Τέλειο το πουλάκι μου. Να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις. Πάντα γερό και δυνατό. Κοριτσάκι, τις σκέψεις που κάνεις τις έχω σκεφθεί, ήδη. Αλλά δεν τολμούσα να τις γράψω, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, έχω σκεφθεί ότι όταν, με το καλό, αποκτήσω το δεύτερο μωράκι μου, εάν οι γιατροί, λόγω προλακτίνης, μου πουν να μην θηλάσω ή να θηλάσω για λίγο, να αρνηθώ και να κρατήσω το γάλα όσο περισσότερο μπορώ. Τώρα, εάν παρεξηγηθώ, τι να πω;;; Πάντως, το νόημα των λόγων μου είναι ίδιο με το δικό σου.

Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε μισό dostinex μία φορά την εβδομάδα και πάλι επανάληψη εξετάσεων σε 3 εβδομάδες και μιλάμε πάλι. Ενθαρρυντική την άκουσα. Μάλιστα, είπε ότι δεν θα μου έδινε χάπι, αλλά επειδή η προλακτίνη είναι πάνω από 30 κι επειδή θέλω παιδάκι, γι' αυτό το κάνει.

Και τώρα τα σημαντικά νέα: Σόφη (πώς πάει το στομάχι; ) και Χελιδόνι, χρειάζομαι τις διευθύνσεις σας για να σας στείλω τα βιβλιάρια τραπέζης της MONOPOLY BANK με ένα αρκετά σεβαστό ποσό στο όνομά σας, τις άδειες κυκλοφορίας των πολυτελών αυτοκινήτων μάρκας MATCHBOX και τα συμβόλαια σπιτιών κι εξοχικών της κατασκευαστικής εταιρείας LEGO.;) Άμα το έχεις το χρήμα, δεν το λυπάσαι κι οι επιθυμίες σας διαταγές. Φιλιά.

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Χελιδόνι, καινούργια φωτογραφία του Χελιδονιού. Τέλειο το πουλάκι μου. Να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις. Πάντα γερό και δυνατό. Κοριτσάκι, τις σκέψεις που κάνεις τις έχω σκεφθεί, ήδη. Αλλά δεν τολμούσα να τις γράψω, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, έχω σκεφθεί ότι όταν, με το καλό, αποκτήσω το δεύτερο μωράκι μου, εάν οι γιατροί, λόγω προλακτίνης, μου πουν να μην θηλάσω ή να θηλάσω για λίγο, να αρνηθώ και να κρατήσω το γάλα όσο περισσότερο μπορώ. Τώρα, εάν παρεξηγηθώ, τι να πω;;; Πάντως, το νόημα των λόγων μου είναι ίδιο με το δικό σου.

Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε μισό dostinex μία φορά την εβδομάδα και πάλι επανάληψη εξετάσεων σε 3 εβδομάδες και μιλάμε πάλι. Ενθαρρυντική την άκουσα. Μάλιστα, είπε ότι δεν θα μου έδινε χάπι, αλλά επειδή η προλακτίνη είναι πάνω από 30 κι επειδή θέλω παιδάκι, γι' αυτό το κάνει.

Και τώρα τα σημαντικά νέα: Σόφη (πώς πάει το στομάχι; ) και Χελιδόνι, χρειάζομαι τις διευθύνσεις σας για να σας στείλω τα βιβλιάρια τραπέζης της MONOPOLY BANK με ένα αρκετά σεβαστό ποσό στο όνομά σας, τις άδειες κυκλοφορίας των πολυτελών αυτοκινήτων μάρκας MATCHBOX και τα συμβόλαια σπιτιών κι εξοχικών της κατασκευαστικής εταιρείας LEGO.;) Άμα το έχεις το χρήμα, δεν το λυπάσαι κι οι επιθυμίες σας διαταγές. Φιλιά.

Μπράβο κοριτσάκι!Χαίρομαι με τα νέα σου.Εντάξει είναι λίγο ανεβασμένη αλλά η τιμή είναι κοντά στις Φ.Τ. και είμαι σίγουρη ότι είναι από άγχος.Όλα θα πάνε καλά και θα δεις που σε 3 βδομάδες θα έχει πέσει.

Μαρή λεφτά από την monopoly bank θα μας στείλεις?????Κρίμα τον χρόνο που έφαγα πάνω από το πληκτρολόγιο και τις συμβουλές που σου έγραψα.ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!

Έχω καλύτερη πρόταση.Στείλε μου εσύ την διεύθυνσή σου να σου στείλω ένα κουνέλι.Τώρα με τα dostinex θα το χρειαστείς.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να το πνίγεις συχνά,άκουσέ με χωρίς πλάκα , είναι καλή περίοδος αφού θα παίρνεις το χαπάκι.Έχω ακούσει για πολλές κοπέλες που όσο το έπαιρναν έμειναν εγκυούλες!!!Άντε λοιπόν βουρρρρρρρ.....

(καλά ΧΕΛΙΔΟΝΙ μην ζηλέυεις θα στείλω και σε εσένα ένα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:).

PMNYp3.png

αχαχαχαχαχαχαχα!!!!Καλα εεεε;;;; Πολυ γελιο!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!Κουνελι;;;αχαχαχα!!!!!!!ΣΟΦΗ να σαι καλα....

katespes ασε τα χουβαρνταλικια σου για παρτη σου!!!ακου εκει MONOPOLY τστστστσ!!!Παντως katespes η προλακτινη σου δεν ειναι και πολυ ανεβασμενη ρε συ...αλλα εσυ αποφασιζεις,θα συμφωνησω με τη ΣΟΦΗ οτι ειναι απο αγχος!Πιστευω οτι ανεβαινει η προλακτινη μονο και μονο με την ιδεα οτι παμε να δωσουμε αιμα για τηνν συγκεκριμενη εξεταση..!Αστο καλο να παει..!!!Κοντευουν οι μερες να παω κιεγω να την κανω.Παντως απο τοτε που εχασα τα κιλα κοριτσια το στηθος μου δεν εχει ξανατρεξει..Τωρα....ετυχε;;; Τι να πω...!!Παντως ο γιατρος τελευταια φορα που ειχα παει(Χριστουγεννα) επεμενε πολυ στο να χασω κιλα και αν χρειαστει και θελω μονο εγω, θα ξαναπαρω χαπια.Ηταν τοσο σιγουρος γι αυτο!!!Τωρα ανυπομονω να παω να δω τι θα μου πει και τι θα δειξει η εξεταση!Φιλακια πολλα

καλησπέρα κορίτσια, δεν έχω ξαναγράψει σ΄αυτο το τοπικ, εγω ειμαι της τεχνητης εμμηνοπαυσης. βρε κοριτσουδια ειστε σίγουρες οτι η φυσ. τιμη της προλακτινης ειναι 23, εγω μόλις πήρα τις εξετάσεις μου και η προλακτίνη μου είναι 534 με φυσιολ. τιμες 50-360 τι γίνετε???

line_line_typew8_beg_d_typew11_time_1247371200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια, δεν έχω ξαναγράψει σ΄αυτο το τοπικ, εγω ειμαι της τεχνητης εμμηνοπαυσης. βρε κοριτσουδια ειστε σίγουρες οτι η φυσ. τιμη της προλακτινης ειναι 23, εγω μόλις πήρα τις εξετάσεις μου και η προλακτίνη μου είναι 534 με φυσιολ. τιμες 50-360 τι γίνετε???

Γεια σου κοπέλα μου.

Κάθε εργαστήριο έχει τις δικές του Φ.Τ. Και εγώ στα 2 εργαστήρια που πηγαίνω το ένα έχει Φ.Τ. 3-23 και το άλλο 50-450(κάτι τέτοιο,δεν θυμάμαι από έξω).Εσύ πάντα κοιτάς τα αποτελέσματά σου σύμφωνα με τις Φ.Τ. που σου γράφει δίπλα ο μικροβιολόγος.

PMNYp3.png

Καλέ, δεν κατάλαβα;;; Τι έχει η MONOPOLY BANK;;; Εγγυημένα χρήματα.:-P

BABITSIA, καλώς ήρθες και σύντομα να φύγεις. Αυτό που σου γράφει η Σόφη ισχύει. Διαβάζεις τις τιμές, ανάλογα με το εργαστήριο που έχεις κάνει την εξέταση. Σου συνιστώ, εάν έχεις χρόνο, να διαβάσεις όλες τις σελίδες του θέματος, επειδή θα βρεις σημαντικές πληροφορίες και θα λυθούν αρκετές απορίες σου.

Χελιδόνι, κι η γιατρός δεν ήθελε να μου δώσει χάπι. Μάλιστα, μου είπε ότι, εάν μπορώ, να το κόβω στο τέταρτο κι όχι στο μισό, αλλά επειδή είναι πολύ μικρό, ίσως να μην το καταφέρω. Δεν θα μου έδινε καθόλου χάπι, εάν δεν ήθελα να κάνω παιδάκι. Μου είπε, επίσης, να το σκεφθώ λίγο παραπάνω, επειδή έρχεται το καλοκαίρι και θα υπάρξει μία χαλάρωση, και να το δούμε πάλι από το φθινόπωρο. Θα το σκεφθώ, δηλαδή, ήδη το σκέφτομαι, αφού ακόμη δεν έχω πάει στο φαρμακείο για να αγοράσω τα χάπια. Περιμένω και το κουνέλι......:mrgreen::mrgreen:

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσάρες μου τι κάνετε..??? μου λείψατε πάρα πολύ, ήθελα να μάθω τα νέα σας και να σας πω και τα δικά μου, Γκρετούλα μου τι κάνεις?? πως πάει η εγκυμοσύνη....! περιμένω νέα σου..!! Katespsaki εσυ τι νέα τι έγινε τελικά με τη προλακτηνη σου....!!! από οτι είδα σε προηγούμενο μύνημα σου ανέβηκε αλλα μην αγχώνεσαι 8α πέσει πάλι....και όλα θα πάνε καλά...μην αγχώνεσαι για τίποτα πια..!! θα καταφέρεις σύντομα να κάνεις κι αλλο παιδάκι..!! εγω τελικά μετά το πρόβλημα της προλακτήνης που ευτυχως εχει πέσει δε νομίζω να χει ανεβεί πάλι, μου είχαν βρει πρόβλημα στη μια μου σάλπιγγα....απο δω και απο κει διάβαζα τελικά λέω αν είναι να μου τύχει θα μου τύχει και έτσι άγησα το θέμα εντελώς..το ξέχασα, εντάξει καταλάβαινα τις γόνιμες μέρες μου και δεν τις άφηνα ανεκμετάλλευτες...τίποτα από εγκυμοσύνη ξέρω όμως ότι αργά η γρήγορα θα κάνω..!!!

Να αυτή τη στιγμή που σας μιλάω έχω 4 μέρες κα8υστέρησης δε το ψάχνω όμως περιμένω.... να δω τι θα γίνει...μη πάρω τη χαρά άδικα...!!! αν όμως είμαι ίσως τρελαθώ από χαρά!!! Σας αγαπώ πολύ όλες....Όλα θα πάνε καλά...και η ΠΡΟΛΑΚΤΗΝΗ θα πέσει και όλα θα λυθούν αλλά ας έχουμε υπομονή!!! (εν' τω μεταξύ εγω δε μπορώ να περιμένω να περάσουν 2 - 3 μέρες ακόμα να τρέξω στο φαρμακείο για το τεστ...!! χχχ) Φιλιά σε όλες!!!!

Πόπη

:P !!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, τι μου κάνετε;;;

Πόπη, πες ότι έκανες το τεστ και βγήκε θετικό. Όλα καλά σου εύχομαι.

Λοιπόν, τα νέα μου: Τα dostinex, τελικά, δεν τα πήρα. Και δεν θα τα πάρω, τουλάχιστον, μέχρι το φθινόπωρο και μετά βλέπουμε. Τώρα, πώς έγιναν τα πράγματα: Τα χάπια αγοράσθηκαν, αλλά ο σύζυγος διάβασε το χαρτί με τις οδηγίες που έχουν μέσα όλα τα φάρμακα. Καλά, τρελλάθηκε. :twisted: Με το δίκιο του άρχισε να φωνάζει, όταν διάβασε τα σχετικά με τα προβλήματα, που, ενδεχόμενως, φέρει στην καρδιά κι επειδή στην οικογένειά μου υπάρχουν πολλάκις και με δυσάρεστα αποτελέσματα. Του είπα, βέβαια, ότι το χρονικό διάστημα κι η δόση είναι τέτοια, που, και με τη διαβεβαίωση της γιατρού, δεν θα έχουμε τέτοιες παρενέργειες. Άλλωστε, είχα σκοπό να πάω και στον καρδιολόγο για περισσότερες πληροφορίες. Αλλά, εκείνος ανένδοτος. Στο τέλος δε, όταν είπε ότι περισσότερο τρέχω για ένα παιδί που θα έρθει και καλώς να έρθει κι όχι για το παιδί που έχουμε, κορίτσια, "με σκότωσε". Και τότε έγινε ένα κλικ, σαν να ξύπνησα. Γιατί έχει δίκιο. Αυτό συμβαίνει.:roll::oops: Ασυναίσθητα μεν, αλλά συμβαίνει. Το τι τύψεις ένιωσα, δεν περιγράφονται. Αποφάσισα, λοιπόν, προς το παρόν, όχι χάπια και μετά βλέπουμε. Τον Οκτώβριο που είναι οι επόμενες προγραμματισμένες εξετάσεις, θα δούμε.

Πάντως το κουνέλι παρελήφθη κι είναι υπέροχο.:D:D

Κορίτσια, τι μου κάνετε;;;

Πόπη, πες ότι έκανες το τεστ και βγήκε θετικό. Όλα καλά σου εύχομαι.

Λοιπόν, τα νέα μου: Τα dostinex, τελικά, δεν τα πήρα. Και δεν θα τα πάρω, τουλάχιστον, μέχρι το φθινόπωρο και μετά βλέπουμε. Τώρα, πώς έγιναν τα πράγματα: Τα χάπια αγοράσθηκαν, αλλά ο σύζυγος διάβασε το χαρτί με τις οδηγίες που έχουν μέσα όλα τα φάρμακα. Καλά, τρελλάθηκε. :twisted: Με το δίκιο του άρχισε να φωνάζει, όταν διάβασε τα σχετικά με τα προβλήματα, που, ενδεχόμενως, φέρει στην καρδιά κι επειδή στην οικογένειά μου υπάρχουν πολλάκις και με δυσάρεστα αποτελέσματα. Του είπα, βέβαια, ότι το χρονικό διάστημα κι η δόση είναι τέτοια, που, και με τη διαβεβαίωση της γιατρού, δεν θα έχουμε τέτοιες παρενέργειες. Άλλωστε, είχα σκοπό να πάω και στον καρδιολόγο για περισσότερες πληροφορίες. Αλλά, εκείνος ανένδοτος. Στο τέλος δε, όταν είπε ότι περισσότερο τρέχω για ένα παιδί που θα έρθει και καλώς να έρθει κι όχι για το παιδί που έχουμε, κορίτσια, "με σκότωσε". Και τότε έγινε ένα κλικ, σαν να ξύπνησα. Γιατί έχει δίκιο. Αυτό συμβαίνει.:roll::oops: Ασυναίσθητα μεν, αλλά συμβαίνει. Το τι τύψεις ένιωσα, δεν περιγράφονται. Αποφάσισα, λοιπόν, προς το παρόν, όχι χάπια και μετά βλέπουμε. Τον Οκτώβριο που είναι οι επόμενες προγραμματισμένες εξετάσεις, θα δούμε.

Πάντως το κουνέλι παρελήφθη κι είναι υπέροχο.:D:D

katespάκι μου συμφωνώ με τον σύζυγό σου.Και θα σου πω το γιατί.Σίγουρα τα χάπια για το μικρό διάστημα που ήθελες να τα πάρεις δεν θα έκαναν κακό.Άλλωστε πρέπει να τα παίρνεις μεγάλο διάστημα για να υπάρχει φόβος για την καρδιά.Όμως δεν υπάρχει λόγος με τόσο χαμηλή προλακτίνη να τα πάρεις.Εγώ γενικά είμαι κατά των φαρμάκων και ιδιαίτερα τέτοιων φαρμάκων με πολλές παρενέργειες.Μόνο όταν υπάρχει μεγάλη ανάγκη όχι με το παραμικρό.Σωστή λοιπόν η απόφασή σας.Δες πως θα πας (εύχομαι ολοένα και καλύτερα) και μετά βλέπεις αν θα χρειαστεί να τα πάρεις ή να τα πετάξεις(σου το εύχομαι).Και οι γιατροί μερικές φορές δίνουν φάρμακα με το παραμικρό.

Όσο για αυτό που σου είπε ο σύζυγος για το παιδί , είναι καλό που σε ξύπνησε αλλά να μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω ότι δεν ασχολήσε αρκετα με το βλαστάρι σου.Είμαι σίγουρη ότι είναι τυχερό παιδί,το αγαπάτε πολύ και ότι όχι μόνο τρέχεις για αυτό αλλά κάνεις και μαραθώνιο.Μην αισθάνεσαι τύψεις λοιπόν.Πιστεύω ότι οι τύψεις είναι γιατί κάθε μάνα θα ήθελε να έχει 24 ώρες το 24ωρο για να είναι με το παιδί της.Οτιδήποτε λιγότερο σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είσαι σωστή μανούλα και δεν τρέχεις για την μικρή.Είδα και το άγχος σου για το παρτάκι που ήθελες να της κάνεις.Με πόση αγάπη και αγωνία μιλούσες.

Κράτησε λοιπόν μόνο την μισή συμβουλή,δηλαδή να χαλαρώσεις με το θέμα του δεύτερου παιδιού και όταν αποφασίσει αυτό να έρθει θα έρθει , και άσε κατά μέρος τις τύψεις.

Όσο για το κουνέλι....καλοφάγωτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PMNYp3.png

Katespsaki μου εκανα το τεστ.......icon13.gif Αστο δε θέλω να σου περιγράψω πόσο πληγώθηκα..:cry:.αλλά το ξέχασα μετά...περίπου δηλ.!! Ξέρω ότι θα κάνω παιδάκι αργά η γρήγορα. Είμαι σίγουρη...!! αλλά αν συνέχισω να αγχώνομαι έτσι ίσως να μην έρθει ποτέ!!!

Δε ξέρω για το dostinex αλλά όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες..καλό είναι να ρωτήσεις το γιατρό σου και ένα καρδιολόγο..!! αλλά δεν ειναι κακό που θες τόσο να έρθει και το άλλο σου ζουζούνι αλλά θα συμφωνήσω με τη ΣΟΦΗ, να αποβάλεις το άγχος σου να κάνεις ότι είναι απαραίτητο πάνω στο θέμα 2ο παιδί να, αλλά βγάλε το άγχος απο πάνω σου και να δεις που σύντομα θα κάνεις αδερφάκι στο ζουζουνάκι σου :-P!! Σας εύχομαι ότι καλύτερο!! πολλά Φιλιά...! :P :p

Πόπη

:P !!!!!!!!!!!!

Πόπη, μην στεναχωριέσαι. Είμαι σίγουρη. Όλες θα κάνουμε παιδάκια. Πρώτα, δεύτερα, τρίτα. Και μια μέρα σε forum γιαγιάδων θα λέμε για τα παιδιά μας, :)για τα εγγόνια μας,;):) ε, και για την προλακτίνη μας.:roll::rolleyes:

Σοφάκι, φαγώθηκε....:wink::-P

Off topic: εάν τώρα το καλοκαίρι, πάτε διακοπές, ενημερώστε κάπου. Μήπως καταφέρουμε και τα πούμε από κοντά.

Σοφάκι, φαγώθηκε....:wink::-P

Καλέέέέέέέ΄, το κουνέλι είναι βαρύ , το τρώνε σιγά-σιγά.Αλλιώς αν το φας τόόόσο γρήγορα όπως εσύ μετά έχεις ένα φούσκωμα στην κοιλιά ναααααααα με το συμπάθειο και κάνεις 9 μήνες για να ξεφουσκώσεις:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Off topic: εάν τώρα το καλοκαίρι, πάτε διακοπές, ενημερώστε κάπου. Μήπως καταφέρουμε και τα πούμε από κοντά.

Εμείς λόγω δουλειάς συζύγου ούτε για μπάνιο δεν μπορούμε να πάμε,όχι διακοπές.Τρίτο καλοκαίρι στην σειρά:(:(:(:(:(:(

PMNYp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...