Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Recommended Posts

ΚΑΘΕ μέρα παίρνουν τηλέφωνο, ή πολύ πρωί, ή μες το μεσημέρι, ή αργά το βράδυ και αρχίζει το ποίημα:

"Ονομάζομαι μπλαμπλαμπλα και έχω για εσάς μια μοναδική προσφορά...."

Σας παίρνουν και εσάς συνέχεια? Μιλάω για κάθε μέρα!

Και η πλάκα είναι οτι μας παίρνουν και απ την εταιρεία που είμαστε (ούτε λίστες πελατών δεν έχουν?) ενώ δεν έχουμε κάποιο συμβόλαιο που να λήγει, αλλάξαμε εταιρεία πριν 2 μήνες. Τότε πάνω στην λήξη συμβολαίου, έπαιρναν και 3 φορές τη μέρα.

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να προστατευτούμε? Μέχρι και αγενής αναγκάστηκα να γίνω και υπόσχονται οτι δε θα ξαναενοχλήσουν και μετά

ντριιιιιιιιιν

"ονομάζομαι.........."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ίδιο συμβαίνει και σε μας. Εγώ πολύ απλά σταμάτησα να το σηκώνω (την ψυλλιάζομαι από τα νούμερα) γιατί όταν τους λες ότι δεν ενδιαφέρομαι, δεν έχω χρόνο να σας ακούσω κτλ θυμώνουν κιόλας (!) γιατί δεν ολοκλήρωσαν το ποίημα! Πάντως όταν σταμάτησα να το σηκώνω σταμάτησαν κι αυτοί να τηλεφωνούν.

Το σκέφτηκα αλλά πολλές φορές είναι από σταθερά νούμερα και δεν ξέρω ποιος είναι......άσε που χτύπα χτύπα θα μου ξεσηκώσουν και τα παιδιά. Τρεις το μεσημέρι παίρνουν τις πιο πολλές φορές.

Και να ηταν μονο οι τηλεφωνιες.... παιρνουν και από τράπεζες, απο γκαλοπ, από την bofrost :!:...

αφου προσπαθησα ευγενικα να τους εξηγησω πως δεν θελω να μας ξαναενοχλησουν, και εφτασα και μαλιστα στο σημειο να εχω συνεχεια το τηλεφωνο κλειστο και να μην μπορει να μας βρει ανθρωπος.... εγινα απλα αγενης και αν τους ενοχλεί, ξυδακι...

μολις ξεκινησει το γνωστο τροπαριο...απλα τους το κλεινω στη μουρη. εχω αγανακτισει. απειρες φορες μου εχουν ξυπνησει το μωρο ή τρεχω να το σηκωσω και είναι για μια προσφορα :!:

απλα ελεος........νομιζω δεν υπαρχει λυση. δεν παιρνουν απο λογια...

Εγω μόλις μου πουν "τηλεφωνώ απο ...... " λέω δεν ενδιαφέρομαι,ευχαριστώ και τους κλείνω το τηλέφωνο στα μούτρα...

Λυπάμαι τους εργαζομένους,γιατί τους αναγκάζουν να τηλεφωνούν και τέτοιες ώρες αλλά λυπάμαι κι εμένα.Μεσημέρι πάντως το κόψανε τελευταία και δεν τηλεφωνούν

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Εγω να σου πω την αληθεια, μια περιοδο σημειωνα τα νουμερα που με επαιρναν για να ζητησω φραγη. Δεν ξερω αν και πως γινεται, το ειχα σκεφτει σε φαση απελπισίας. :P Αλλα τωρα σε ένα μηνα επιστρεφω στη δουλεια και δεν ξερω αν θα το κανω αφου δεν θα ειμαστε σπιτι.

Αν έμενα κι άλλο σπιτι θα το εψαχνα γιατι πραγματικα είναι μεγαλο σπασιμο.

Κι εμεις στο κλαμπ! Οταν ειναι ο αντρας μου σπιτι δεν μπαινει στον κοπο να το σηκωσει! Βασικα δεν σηκωνει καν σταθερα τηλεφωνα..

Εμενα γινονται τα νευρα μου τσαταλια κ αναγκαστικα το σηκωνω. Τους λεω δεν ενδιαφερομαι με την μια. Και αν χρειαστει γινομαι αγενης. Οπως πχ ενα πρωι στις 8:30 που με ξυπνησαν, ημουν ξαπλα λογω εγκυμοσυνης κ αιμορραγιας κ πηγα αλαφιασμενη να το σηκωσω γιατι φανταστικα τοσο πρωι ειχε γινει κατι κακο κ με πηραν.

Εεεεε το τι ακουσαν δεν λεγεται! Δεν την αφησα την κοπελα να σταυρωσει κουβεντα!!

Το κακό είναι οτι το λες, και σου λένε ΟΚ συγνώμη κτλ και μετά δεν το σημειώνουν κάπου και σε παίρνει άλλος υπάλληλος. Εδώ σας λέω μας παίρνουν κι απ αυτήν που γραφτήκαμε τώρα! Σε κάποια φάση άρχισα να λέω "δεν ενδιαφέρομαι" με το καλημέρα......"μα γιατί?" "γιατί το ιντερνετ σας σέρνεται" ε τίποτα ρε παιδιά...και βρίσκουν πάντα τις πιο ακατάλληλες ώρες!

Κι εμενα με πηραν πριν λιγο μαλιστα απο τη νοβα, στις 8,30 πανω που κοιμιζα τον γιο μου, ξαφνιαστηκα γιατι δεν μας ειχαν παρει τοσο αργα και πρωτη φορα εγινα αγενης και λεω στην κοπελα 'ειναι λιγο αργα η ωρα που καλειται, δεν ενδιαφερομαι ' και της το εκλεισα στα μουτρα. Οντως ειναι πολυ σπαστικο, συνηθως κι εγω δεν απανταω και δεν πολυενοχλουν πια.

Διαφημίσεις

Μου αρέσει που οι δικοί μου με έλεγαν υπερβολικοί όταν τους τα λεγα...Βλέπω πολλά αλλα κρούσματα τελικά δεν είμαι μόνο εγώ!Εδώ κ δυόμισι μήνες περίπου παίρνουν 2-3 φορές την μέρα από ο,τι θες να φανταστείς:νοβα,κάρτα υγείας,φορθνετ...

Συνέχεια παίρνουν ή στο άγριο χάραμα (8.30) ή το μεσημέρι,που μου ξυπνάνε το μωρό. Είναι απερίγραπτο.Εγώ ποτέ δεν σηκώνω το τηλ (ούτε όταν πχ έχει απόκρυψη),αλλά ο άντρας μου το κάνει κ αρπάζονται κανονικά!Είναι που όταν τους λες δεν ενδιαφέρομαι:

Α)Αρχίζουν να σε παρακαλάνε απελπισμένα αραδιαζοντας σου λαγούς με πετραχήλια κ στο τέλος θέλουν να σε κάνουν να νιώθεις τύψεις.

Β)Παρεξηγουνται αμεσως και παράλληλα με τα καλά του δικού τους προϊόντος πετάνε σποντες για τα αντίστοιχα της αγορας (πχ το ίντερνετ που προσφέρουμε κάνει μπλα μπλα αε σχέση με τα αλλά που κάνουν μπλα μπλα)

Γ)Σε ρωτάνε αν ξξέρεις κάποιον που ενδιαφέρεται κ μετά ενοχλημένοι (αφού τους έχεις πει όχι) στο κλείνουν.

Επειδή μου έχουν τύχει κ οι τρεις περιπτώσεις,η λύση ή η φραγή ή το ξυδακι!

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

συνήθως πληρώνονται με ποσοστά όλοι αυτοί οι υπάλληλοι, και γι αυτό είναι τόσο επίμονοι.. πολύ ψυχοφθόρα δουλειά, απορώ με την υπομονή τους....

Εμείς τώρα που βάλαμε σταθερό, όταν κάναμε το συμβόλαιο, το διαβάσαμε προσεκτικά, και σε κάποιο σημείο, είχε κάτι πολύ μικρά κουτάκια , που δίπλα τους έγραφε με μικροσκοπικά γράμματα : "δεν επιθυμώ να δημοσιοποιείται το τηλέφωνό μου σε τηλεφωνικούς καταλόγους" και άλλο ένα, κάτι περί απορρήτου έγραφε. Τα τσεκάραμε και τα δύο και δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μας από διαφημιστικές ούτε μια φορά. (μόνο η πόρτα μας χτυπάει που και που)

μπορείτε να πάτε στην εταιρία που έχετε το τηλέφωνό σας, να ζητήσετε το συμβόλαιο και να κάνετε αυτήν την τροποποίηση. κι εμείς εκπρόθεσμα το κάναμε.

2t7wp3.png

Δυστυχώς όλοι ταλαιπωρούμαστε από αυτή την κατάσταση. Κι εμένα με παίρνουν απ την εταιρία που ήδη είμαι για να με ενημερώσουν για το πακέτο που ήδη έχω. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν και εξωτερικούς συνεργάτες, θα δείτε δηλαδή τα τηλέφωνα που είναι διαφορετικά. Πλέον τους τα χώνω γιατί δεν έχουν δικαίωμα να ενοχλούν.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Και σε εμάς το ίδιο. Μια συγκεκριμένη εταιρεία μας έπαιρνε κάθε μέρα επί 40 μέρες (τις μέτρησα). Τους το έκλεισα, τους αρνήθηκα ευγενικά, τους αρνήθηκα άγρια, τους είπα απλά δεν ενδιαφέρομαι και το έκλεισα, έβαλα το μωρό το 2χρονο να τους απαντάει για να μη βγάζουν άκρη.... Ε στο τέλος, έχω μια βδομάδα που γέννησα, με πήραν δυο φορές την ίδια μέρα. Ποιός είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Έριξα τέτοιο μπινελίκι που ξαλάφρωσα για το πρήξιμο που έκαναν ένα μήνα. Ελπίζω τους είπα να καταγράφετε η συνομιλία μας και να την ακούσει ο υπεύθυνος μάρκετινγκ να δεί πόσο καλό αποτέλεσμα έχει η στρατηγική του! Από τότε δε με ξαναπήραν! Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!;)

dxF6p2.png

Oxkbp2.png

Δεν θα πάρει η μια εταιρεία, θα πάρει η άλλη! Θα πάρει το ευ κλ@@@, θα πάρουν απ τη σπιρουλίνα, δλδ άμα αρχίσουν και τα προεκλογικά ζήτω που καήκαμε!

Για μενα παντως το χειροτερο σε σχεση με τα τηλεφωνηματα ειναι να σου χτυπανε την πορτα του σπιτιου, εκνευριζομαι παρα πολυ, ειδικα η hol αν δεν ανοιξεις σε μια ωρα τσουπ ξαναρχονται....και δεν λενε οτι ειναι απο την hol αλλα οτι ειναι για αναβαθμιση των τηλεφωνικων γραμμων και τετοια, ανετα μπερδευεσαι οτι ειναι απο την εταιρεια σου... το θεωρω απαραδεκτο!

Και εμάς μας έχουν πρήξει και τις τελευταίες μέρες με παίρνουν και στο κινητό. Αλλά είμαι εκπαιδευμένη και τους το κλείνω στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Είμαι ευγενέστατη αλλά απόλυτη.:mrgreen: Επειδή όμως από μια εταιρεία με πήραν 2 φορές σε 2 μέρες, αν πάρουν και τρίτη θα γίνω αγενέστατη...:twisted:

Είναι που όταν τους λες δεν ενδιαφέρομαι:

Α)Αρχίζουν να σε παρακαλάνε απελπισμένα αραδιαζοντας σου λαγούς με πετραχήλια κ στο τέλος θέλουν να σε κάνουν να νιώθεις τύψεις.

Β)Παρεξηγουνται αμεσως και παράλληλα με τα καλά του δικού τους προϊόντος πετάνε σποντες για τα αντίστοιχα της αγορας (πχ το ίντερνετ που προσφέρουμε κάνει μπλα μπλα αε σχέση με τα αλλά που κάνουν μπλα μπλα)

Γ)Σε ρωτάνε αν ξξέρεις κάποιον που ενδιαφέρεται κ μετά ενοχλημένοι (αφού τους έχεις πει όχι) στο κλείνουν.

Επειδή μου έχουν τύχει κ οι τρεις περιπτώσεις,η λύση ή η φραγή ή το ξυδακι!

Αν ανοίξεις κουβέντα το έχασες το παιχνίδι. Εγώ τους διακόπτω άμεσα και αν πάνε να ξαναμιλήσουν, τους ξαναδιακόπτω...

Δεν θα πάρει η μια εταιρεία, θα πάρει η άλλη! Θα πάρει το ευ κλ@@@, θα πάρουν απ τη σπιρουλίνα, δλδ άμα αρχίσουν και τα προεκλογικά ζήτω που καήκαμε!

Αυτό που το πας; Που πέρα από έρευνες, γκάλοπ κτλ με παίρνουν και από το γραφείο του δημάρχου να με ενημερώσουν για ομιλίες, κτλ:roll:

Δηλαδή αν τύχει και μείνω σπίτι καμιά μέρα καλύτερα να κατεβάζω το τηλέφωνο.

Αλλά τώρα τελευταία με παίρνουν στο κινητό για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω που το βρήκαν...

Στην πόρτα δεν έχει έρθει ποτέ κανείς για τέτοιο λόγο, στην πόρτα έρχονται για θρησκευτικού περιεχομένου λόγους, ούτε στο κινητό ποτέ κανείς με ενόχλησε. Μάλλον να είμαι και ευχαριστημένη δλδ!:P

Για μενα παντως το χειροτερο σε σχεση με τα τηλεφωνηματα ειναι να σου χτυπανε την πορτα του σπιτιου, εκνευριζομαι παρα πολυ, ειδικα η hol αν δεν ανοιξεις σε μια ωρα τσουπ ξαναρχονται....και δεν λενε οτι ειναι απο την hol αλλα οτι ειναι για αναβαθμιση των τηλεφωνικων γραμμων και τετοια, ανετα μπερδευεσαι οτι ειναι απο την εταιρεια σου... το θεωρω απαραδεκτο!

Xμ.. και σε μένα έτυχε αυτό που λες goody. Νόμιζα ότι ήταν από τον ΟΤΕ που έχουμε και τον ρώτησα κιόλας και μου είπε ναι! Και όταν μετά άρχισε να μου αραδιάζει το ποιήμα και του λέω ''δεν είσαι από τον ΟΤΕ, γιατί μου λες ψέμματα?'' μου απαντά με το περίφημο '' μα ο ΟΤΕ δεν έρχεται ποτέ στην πόρτα σας!''. Και ο θεός ο ίδιος με φοβήθηκε εκείνη την στιγμή, καθότι είμαι και λίγο οξύθυμη.

Xμ.. και σε μένα έτυχε αυτό που λες goody. Νόμιζα ότι ήταν από τον ΟΤΕ που έχουμε και τον ρώτησα κιόλας και μου είπε ναι! Και όταν μετά άρχισε να μου αραδιάζει το ποιήμα και του λέω ''δεν είσαι από τον ΟΤΕ, γιατί μου λες ψέμματα?'' μου απαντά με το περίφημο '' μα ο ΟΤΕ δεν έρχεται ποτέ στην πόρτα σας!''. Και ο θεός ο ίδιος με φοβήθηκε εκείνη την στιγμή, καθότι είμαι και λίγο οξύθυμη.

Έτσι μου είχαν πει και εμένα κάποτε. Ότι είναι από τον ΟΤΕ. Τους απαντάω (από το θυροτηλέφωνο), ότι δεν έχω καλέσει κανέναν. Μα όχι, λεει, περνάμε από μόνοι μας. Τελικά δεν τους άνοιξα.

Κάποια άλλη μέρα ξαναπέρασαν. Πάλι έλεγαν από τον ΟΤΕ. Και όταν τους πίεσα παραδέχθηκαν ότι είναι από τη Η. Πάλι τους ξαπέστειλα...

Έτσι μου είχαν πει και εμένα κάποτε. Ότι είναι από τον ΟΤΕ. Τους απαντάω (από το θυροτηλέφωνο), ότι δεν έχω καλέσει κανέναν. Μα όχι, λεει, περνάμε από μόνοι μας. Τελικά δεν τους άνοιξα.

Κάποια άλλη μέρα ξαναπέρασαν. Πάλι έλεγαν από τον ΟΤΕ. Και όταν τους πίεσα παραδέχθηκαν ότι είναι από τη Η. Πάλι τους ξαπέστειλα...

Εγώ ποτέ δεν ανοίγω σε οποιονδήποτε διαφημιστή ή τέτοιον που μοιράζει φυλλάδια (Σε αυτούς λέω να τα ρίξουν κάτω απ'την πόρτα).Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι.Η κολλητή μου έτσι την πάτησε,δήθεν είμαστε από την τάδε εταιρεία,και μπήκαν μέσα απειλωντας την οικογένεια της (εκείνη την ώρα ήταν κ 3 παιδιά στο σπίτι).Τελικά ένας γείτονας άκουσε φωνές κ πήρε την αστυνομία,αυτοί το βαλανε στα πόδια,θέλει όμως παρά πολύ προσοχή.Όσο για το τηλέφωνο,τι άλλο να πω...

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...