Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΡΘΕ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 495
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπάθησε να ηρεμήσεις :-) συμβαίνουν αυτά δυστυχώς! Μιας φίλης μου τις βάλανε τον διαβήτη στο μάτι οταν ήταν μικρή, μια χαρα ήταν στο τέλος

Απλα μίλησε στην διευθύντρια και στους γονείς για το καμάρι τους να λάβουν τα μέτρα τους να μην ξαναγινει

Και πες στον δικό σου να μείνει μακριά απο τον αλλον! Μπορεί επειδή ήταν φίλοι ο έξυπνακιας να πήρε το θάρρος να το κάνει αυτο!!

Μακριά πες του!

Ωραία, τώρα εγώ πρέπει να πάω να πιάσω μια δασκάλα που ήδη μου έχει πει πως έγινε ότι έγινε αλλά ο δικός μου φταίει.......ε ρε και δεν τα μπορώ αυτά........

Πήγαινε με τσαμπουκά (γνώμη μου) και απείλησε τους με μυνηςεις για την αμέλεια τους και θα δεις πως θα προσέχουν απο δω και πέρα

Την έβγαλες καθαρή! Απλα καλα ειναι να τους προειδοποιήσεις να χ***ουνε λίγο πάνω τους!

Αχ Baby cute, δεν είναι καθόλου του τύπου μου! Και με το φταίξιμο που μας ρίχνει η δασκάλα, ο διευθυντής θα πάρει το μέρος της, να αποδείξω οτι δεν ήταν εκεί δε μπορώ, μάλλον θα τα ακούσω κιόλας........ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Διαφημίσεις

Θα πάρω πρώτα τους γονείς να μάθω τι έγινε........θα μιλήσω και με τη δασκάλα που τον παίρνει με το πούλμαν αν της είπαν κάτι.....και θα επανέλθω! Ευχαριστώ ρε κορίτσια για όλα!

Αχ Baby cute, δεν είναι καθόλου του τύπου μου! Και με το φταίξιμο που μας ρίχνει η δασκάλα, ο διευθυντής θα πάρει το μέρος της, να αποδείξω οτι δεν ήταν εκεί δε μπορώ, μάλλον θα τα ακούσω κιόλας........ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Σιγά μην τα ακούσεις κιόλας!!! Οκ, μην πας με τσαμπουκά αν δεν είναι του στυλ σου, αλλά μην δεχτείς σε καμιά περίπτωση ευθύνες αν δεν σου εξηγήσουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι έγινε και επίσης αν δεν σου εξηγήσουν πώς δικαολογείται το παιδί σου να γυρίσει στο σπίτι γδαρμένο και με κίνδυνο να του είχε βγει το μάτι και στο άλλο παιδί να μην έχουν γίνει συστάσεις! Ήρεμα κι ευγενικά, αν το προτιμάς, αλλά αμετακίνητα.

Μίλα με κανένα γιατρό, παιδίατρο ή πλαστικό χειρουργό. Αναλόγως σου λέω το βάθος.

Σε κάθε περίπτωση ξέσκισέ τους!!!!!!!

Ναι, μην το αφήσεις. Νομίζω υπάρχουν κάτι επουλωτικές αλοιφές, δεν είμαι σίγουρη, διασταύρωσέ το. Και εμένα μου είχε έρθει με γρατζουνίτσα σε εκείνο το σημείο, από κάτι αιχμηρό και λεπτό, μπορεί και να ήταν μολύβι, μου φαινόταν πολύ επιφανειακό, δεν έδωσα σημασία. Και όμως άφησε αμυδρό σημάδι.

η σωστη δασκαλα κοριτσι μου δεν παιρνει το μερος κανενος παιδιου ειτε φταιει ειτε δεν φταιει.η σωστη δασκαλα πιανει και τα δυο παιδια και τους μιλαει ηρεμα για να δει τι ακριβως εγινε και υπηρξε αυτο το θεμα και καλει κατευθειαν και τους δυο γονεις (απο τις δυο πλευρες)και αφου μιλησει πρωτα με τους γονεις μετα καλει και τα παιδια να λυσουν ολοι μαζι τις διαφορες τους.εγω απλα θα την ειχα αρπαξει την δασκαλα αν μου λεγε κανα κουλο του τυπου οτι εστω και μπορει να φταιει το παιδι μου.οχι οτι μπορει να μην φταιει αλλα εχει υποχρεωση να το συζητησει οπως ειπα πιο πανω ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ!....και φυσικα δεν μαλωνεις το παιδι σου.....

Θα σου πω εγώ τι πιστεύω.

Κάτι έγινε και νιώθει υπεύθυνη η δασκάλα (πχ έλειπε από το πόστο της, δεν πρόσεξε κτλ), οπότε περνάει στην επιθεση. Σου λεει διπλωματικά ότι ο γιος σου έφταιγε για να μην το κάνεις θέμα. Προφανώς είπε το ίδιο και στο παιδί σου μεσα στην τάξη και τον έχει κάνει να νιώθει υπεύθυνος.

Μου θυμίζει τις γυναίκες που τρώνε ξύλο από τον άντρα τους και λένε "μα έφταιγα και εγώ. Τον νευρίασα και ήταν κουρασμένος..."

Δε νομίζω να είπε κάτι στην άλλη μαμά, έτσι που την άκουσα τουλάχιστον.....όταν έγινε το συμβάν του έκανε παρατήρηση του δικού μου η δασκάλα κι αυτός της είπε "ναι αλλά κι εμένα τώρα θα στεναχωρεθεί η μαμά μου που θα με δει έτσι" ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ

Οπότε με πήρε για να με προλάβει, πως ο δικός μου έφταιγε......

Μα είναι φίλοι, θα τρελαθώ.......μήπως να πάρω τη μαμά του παιδιού? Προχτές μιλήσαμε με τον πατέρα γιατί μπερδέψανε τα βιβλία τους, καλός κύριος μου φάνηκε.

Εγώ δεν θα έπαιρνα τους γονείς του άλλου παιδιού.

Στο σχολείο είναι υπεύθυνη η δασκάλα. Και ναι θα χτυπήσουν τα παιδιά πάνω στο παιχνίδι, αλλά άλλο αυτό και άλλο να βάζει να λεει συγγνώμη το θύμα. Γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ήταν θύτης.Όσο και να ενοχλούσε ο γιος σου το άλλο παιδί, οτι και να του πήρε, δεν δικαιολογείται να σηκώσει το μολύβι και να του δώσει μία στο πρόσωπο... Και εκείνη που ήταν;

Να πούνε συγγνώμη ο ένας στον άλλον ναι. Να σου πει ότι εφταιγε ο γιος σου είναι απαράδεκτο.

Τη Δευτέρα που θα πας το παιδί, ζήτα εξηγήσεις.Πες ότι ο γιος σου ιώθει ενοχές και για ποιον λόγο τον έκανε να πιστεύει ότι φταίει. Επίσης ρώτα την τι ακριβώς είπε στο άλλο παιδί. Του έκανε κάποια παρατήρηση;

ΥΓ Το σημάδι ίσως αργήσει να φύγει (μιλάω εκ πείρας...). Ρώτα τον παιδίατρό σου τι μπορείς να του βάλεις

Επίσης το ότι είναι φίλοι δεν λεει τίποτα. Όλοι φίλοι είμαστε μέχρι να διαφωνήσουμε σε κάτι και τότε βγαίνει το πραγματικό μας πρόσωπο...

Διαφημίσεις

Στην ουσία από τον μόνο που μπορείς να πάρεις πληροφορίες είναι ο γιος σου, αφού δεν ήταν κάποιος μεγάλος εκεί! Σου λέει ΠΑΝΤΑ την αλήθεια; Έτυχε να το δω με τα μάτια μου, παιδιά που ψάχονται για καβγά βρίσκουν ευκαιρία την ώρα που αλλάζουν οι δασκάλες και δεν τα επιβλέπουν. Ξεκινάνε ακριβώς την ώρα που γυρίζει η πρώτη δασκάλα την πλάτη της και σταματάνε πριν έρθει η επόμενη. Αυτό μια άπειρη δασκάλα μπορεί να το πάθει. Ειδικά με πρωτάκια... Ειδικά και αυτές οι ειδικότητες που δεν έχουν εμπειρία από τάξη με παιδιά σαν και τα σημερινά σε αυτές τις ηλικίες. Θα φρόντιζα να το μάθει και η διευθύντρια πάντως, δεν θα έμενα στη δασκάλα, στην προκειμένη περίπτωση.

Αφού μιλάς και με τους γονείς, θα τους μιλούσα... Έτσι για να δω αντιδράσεις. Πιστεύω θα το πήγαινα στο χαλαρό, ρε παιδιά τι έγινε εδώ, θέλω να μάθω τι έχει πει το δικό σας το παιδί για το γεγονός. Δεν ξέρω αν θα ήταν η κατάλληλη αντιμετώπιση, πάντως αυτό θα έκανα και ανάλογα θα έδινα οδηγίες στο δικό μου παιδί στη συνέχεια.

Πιστεύω στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η αγωγή των παιδιών που τα κάνει να ψάχνονται για καβγά ή να κάνουν κάτι τόσο πολύ επικίνδυνο... Τα παιδιά βέβαια στην πορεία έχουν να μάθουν και από το περιβάλλον, αλλά σε αυτές τις ηλικίες ακόμα παίζει ρόλο το σπίτι...

όταν πρόκειται για το παιδί μας τα θέματα στυλ τα ξεχνάμε.σου μιλά ενας άνθρωπος πολύ ευγενικός που ντρεπόταν να απαιτήσει τα αυτονόητα όμως τα παιδιά μ εκαναν να ζητώ το λόγο όταν χρειάζεται ακόμη και αν χρειαστεί να ξεκατινιαστώ!υπερασπίσου το παιδί σου και κυρίως σε ενδοσχολικά ζητήματα.θα μάθει να μην χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και σε σενα. οι επιδόσεις των παιδιων μας στο σχολείο μπορεί να ειναι κάκιστες εαν εμεις δεν τους υποστηρίζουμε ακόμη ακόμη και αν εχουν άδικο-αυτο ισχύει βέβαια περισσότερο στην περίπτωση διαμάχης παιδιού με μαθητή- όλα αυτα τα γράφει και γ Φιλιοζάτ στο βιβλίο της στην καρδιά των συναισθημάτων του παιδιού. και ο δικος μου είναι ζωηρούλης χωρίς όμως ποτε μα ποτέ να εχει χτυπήσει-κάνει κακό σε παιδί.ξέχνα το στυλ και τις ντροπές και κάνε το παιδί σου να νιώσει ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό του.ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα στο άλλο -το ψυχοπαθές- παιδί. δεν θέλω να το σκέφτομαι.πάντως αυτή που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο για το παιδί της είναι η άλλη μανα

M6bap3.png

cik1p3.png

να ξεκαθαρίσω κάτι βασικό

ο γιος μου ζήτησε συγνώμη από μόνος του επειδή στεναχώρεσε το φίλο του παίρνοντας το αντικείμενο χωρίς άδεια - δεν τον έβαλε η δασκάλα (και είμαι πολύ περήφανη γι αυτό) και ΜΕΤΑ το παιδάκι τον χτύπησε.....

στο άλλο ερώτημα, ναι, πάντα μου λέει την αλήθεια δεν έχει κρύψει τίποτα ακόμα και αν ξέρει οτι θα έχει επιπτώσεις, ξέρει πως η αλήθεια στους γονείς είναι μονόδρομος

και κάτι ακόμα........έχω την εντύπωση οτι η δασκάλα μπορεί και να μη με έπαιρνε τελικά, αλλά όταν είπε στο γιο μου "θα ενημερώσω τη μαμά σου οτι εσύ φταις" εκείνος ανταπάντησε "ναι, αλλά η μαμά μου θα στεναχωρηθεί και για μένα που θα με δει έτσι" - η ίδια μου τα είπε.....

Επίσης στους άλλους γονείς (έχω αφήσει μνμ και περιμένω να με πάρουν πίσω) δε σκοπεύω να κάνω παρατήρηση, απλά θέλω να μάθω αν το παιδί τους έχει παραπονεθεί για τη συμπεριφορά του δικού μου εν γένει, αν έχει κάποιο θέμα μαζί του, αν ο δικός μου τον ενοχλεί, αν κάτι το εξώθησε το παιδί να φερθεί έτσι......

Εμένα με ενοχλεί πιο πολύ η στάση της δασκάλας.

Παίρνει τη μαμά του χτυπημένου παιδιού και της λεει ξέρετε, μην τρομάξετε όταν τον δείτε. Έχει μια βαθειά χαρακιά κοντά στο μάτι, αλλά ξέρετε, "έφταιγε".

Θα με είχατε δει στις ειδήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση...:evil:

Απαίτησε από τη δασκάλα να μάθεις τι εννοεί "έφταιγε" και πως το χειρίστηκε εκείνη τη στιγμή (τι είπε και στους δυο).

Στο παιδί μην το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα. Πες του να είναι πιο προσεχτικός στο μέλλον γιατί μπορεί κάποιο παιδί άθελά του ή ηθελημένα να τον χτυπήσει και προσπάθησε να τον ψαρέψεις αν αυτό το παιδί έχει ξαναφερθεί επιθετικά. Γιατί το να σηκώσει μολύβι και να χαρακώσει κάποιον (ή να του το καρφωσει στο χέρι όπως το άλλο περιστατικό που σας έλεγα) μου φαίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο. Δεν είναι το ιδιο με το να τον σπρώξει ας πούμε. Χρησιμοποίησε κάποιο αντικειμενο (δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Διαφημίσεις

Εμένα με ενοχλεί πιο πολύ η στάση της δασκάλας.

Παίρνει τη μαμά του χτυπημένου παιδιού και της λεει ξέρετε, μην τρομάξετε όταν τον δείτε. Έχει μια βαθειά χαρακιά κοντά στο μάτι, αλλά ξέρετε, "έφταιγε".

Θα με είχατε δει στις ειδήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση...:evil:

Απαίτησε από τη δασκάλα να μάθεις τι εννοεί "έφταιγε" και πως το χειρίστηκε εκείνη τη στιγμή (τι είπε και στους δυο).

Στο παιδί μην το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα. Πες του να είναι πιο προσεχτικός στο μέλλον γιατί μπορεί κάποιο παιδί άθελά του ή ηθελημένα να τον χτυπήσει και προσπάθησε να τον ψαρέψεις αν αυτό το παιδί έχει ξαναφερθεί επιθετικά. Γιατί το να σηκώσει μολύβι και να χαρακώσει κάποιον (ή να του το καρφωσει στο χέρι όπως το άλλο περιστατικό που σας έλεγα) μου φαίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο. Δεν είναι το ιδιο με το να τον σπρώξει ας πούμε. Χρησιμοποίησε κάποιο αντικειμενο (δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Μα κι εμένα η στάση της δασκάλας με ενόχλησε........και έβαλε και το κερασάκι "δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε αλλά θα μπορούσε να τον βρει και στο μάτι" ωωωωωωωπα ρε κοπελιά! αλλά αφού φταίει, ΟΚ βγάλτε του το μάτι! Είναι τυχερή που έπεσε Παρασκευή......αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες μου οτι στους άλλους γονείς δεν πήρε καν τηλέφωνο θα γίνει της τρελής....

Για μένα, και οτι μπροστά σε όλα τα παιδιά είπε στον χτυπημένο "θα πάρω τη μαμά σου να της πω οτι έφταιγες εσύ" είναι φαουλ........

Το παιδί επιμένει οτι η κυρία ήταν αλλού και μιλούσε με τη γυμνάστρια, επίσης επιμένει οτι ποτέ δεν έχει ξαναστεναχωρέσει το φιλαράκο του........για να φανταστείτε τι αγάπη του έχει, έκανε δέκα ώρες να μου πει το μεσημέρι ποιό παιδάκι τον χτύπησε ρε παιδιά......για να μην τον 'δώσει".........

Μόλις έμαθα από 2 μαμάδες οτι για το παιδάκι που χειροδίκησε κάθε μήνα είχαν συμβούλια πέρυσι στο νηπιαγωγείο γιατί έδερνε.......το είχα ξανακούσει τώρα που το λέω και πριν τις γιορτες.........είναι από άλλο νηπιαγωγείο και άκουγα που το λέγανε.......

Στη δασκάλα που τον παίρνει με το πουλμανάκι είπαν μόνο οτι έγινε την ώρα των αγγλικών και οτι είμαι ενήμερη........παιδιά δε θα το πιστέψετε, με παίρνουν μαμάδες που είδαν το παιδί στο σχόλασμα να με ρωτήσουν τι έπαθε.......οι γονείς του παιδιού δεν επικοινώνησαν ακόμα. Περιμένω.

Καταρχην περαστικα στο παιδακι...

Νομιζω οτι η καθε μιας ξερει καλυτερα το παιδι της και τι πρεπει να κανει σε τετοια περιπτωση.

Αν ο γιος μου ηταν σταληθεια ζωηρος, αν ΄προκαλουσε ΄ τετοιες συμπεριφορες δεν θα εκανα παραπονα στην δασκαλα απλα θα την παρακαλουσα να εχει λιγο παραπανω το νου της μην τυχον χτυπησει καμια φορα χειροτερα. Γιατι και το αλλο παιδακι μικρο ειναι....και μπορει εξισου ζωηρο και ετυχε αυτο τωρα....

Αν ο γιος μουδεν ειναι ζωηρος και δεν ΄προκαλει ΄ εστω και αθελα του , θα πηγαινα σχολειο και θα απαιτουσα να ενημρωθουν οι γονεις του αλλου παιδιου ωστε να μην ξανασυμβει....η θα τους μιλαγα μονη μου.....

Αυτο το ΄προκαλει ΄ μην το παρετε στραβα...οσο και αν μας πειραζει τους γονεις, οταν το παιδακι ειναι πιο επιθετικο, υπερεκφραστικο, πιο αποτομο τελος παντων, μπορει να δημιουργησει και τετοιες καταστασεις.

Ζωηρός με ζωηρό Λάιδα έχει διαφορά ! Ευχαριστούμε για τα περαστικά επ ευκαιρία! Ζωηρός είναι, το είπα εξ αρχής, αλλά χέρι δε σηκώνει σε κανέναν. Αν δει οτι κάποιον ενόχλησε ζητάει συγνώμη και δεν το ξανακάνει. Εγώ πιστεύω οτι οι γονείς πρέπει να ενημερώνονται ΠΑΝΤΑ.

Μα κι εμένα η στάση της δασκάλας με ενόχλησε........και έβαλε και το κερασάκι "δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε αλλά θα μπορούσε να τον βρει και στο μάτι" ωωωωωωωπα ρε κοπελιά! αλλά αφού φταίει, ΟΚ βγάλτε του το μάτι! Είναι τυχερή που έπεσε Παρασκευή......αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες μου οτι στους άλλους γονείς δεν πήρε καν τηλέφωνο θα γίνει της τρελής....

Για μένα, και οτι μπροστά σε όλα τα παιδιά είπε στον χτυπημένο "θα πάρω τη μαμά σου να της πω οτι έφταιγες εσύ" είναι φαουλ........

Όχι δεν είναι τυχερή που είναι Παρασκευή. Να το συνεχίσεις το θέμα τη Δευτέρα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί το "έφταιγε" σαν άλλοθι. Και να έφταιγε (=ενοχλούσε το άλλο παιδί, του έπαιρνε τη γόμα κτλ) το μήνυμα που περνάει και στα υπόλοιπα παιδιά είναι καθίστε καλά γιατί αν πάθετε κάτι (=σας χτυπήσουν) φταιτε εσεις; Και στους γονείς περνάει το μήνυμα ότι όταν "φταίνε" τα παιδιά σας δεν δικαιούστε να διαμαρτυρηθείτε;

Εγώ σου λέω, σε πήρε κάπως επιθετικά, πιο πολύ για να μην αντιδράσεις. Το "δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε, αλλά μπορούσε να τον βρει στο μάτι" εγώ το μεταφράζω "αν πάθει κάτι πιο σοβαρό θα είναι επειδή πχ είναι ζωηρός, μην μου ζητήσετε ευθύνες"

Πιστεύω ότι καταλαβαίνει πως εκείνη έχει ευθύνη που έγινε τραυματισμός μέσα στην τάξη της και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει.

Αυτο το ΄προκαλει ΄ μην το παρετε στραβα...οσο και αν μας πειραζει τους γονεις, οταν το παιδακι ειναι πιο επιθετικο, υπερεκφραστικο, πιο αποτομο τελος παντων, μπορει να δημιουργησει και τετοιες καταστασεις.

Λάιδα, μπορεί να με προκαλέσεις και να σε σπρώξω. Να σε βρίσω, να κάνω φασαρία κτλ. Δεν θα πάρω όμως ένα μολύβι να στο καρφώσω στο πρόσωπο.

Επίσης η δασκάλα, δεν δικαιολόγησε το "έφταιγε". Δηλαδή τι ακριβως έκανε; Του έπαιρνε τη γόμα; Τον εκφόβιζε; Τον χτύπαγε; Νομίζω δεν είπε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρει. Δεν πρέπει να ήταν μπροστά.

Όχι δεν είναι τυχερή που είναι Παρασκευή. Να το συνεχίσεις το θέμα τη Δευτέρα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί το "έφταιγε" σαν άλλοθι. Και να έφταιγε (=ενοχλούσε το άλλο παιδί, του έπαιρνε τη γόμα κτλ) το μήνυμα που περνάει και στα υπόλοιπα παιδιά είναι καθίστε καλά γιατί αν πάθετε κάτι (=σας χτυπήσουν) φταιτε εσεις; Και στους γονείς περνάει το μήνυμα ότι όταν "φταίνε" τα παιδιά σας δεν δικαιούστε να διαμαρτυρηθείτε;

Εγώ σου λέω, σε πήρε κάπως επιθετικά, πιο πολύ για να μην αντιδράσεις. Το "δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε, αλλά μπορούσε να τον βρει στο μάτι" εγώ το μεταφράζω "αν πάθει κάτι πιο σοβαρό θα είναι επειδή πχ είναι ζωηρός, μην μου ζητήσετε ευθύνες"

Πιστεύω ότι καταλαβαίνει πως εκείνη έχει ευθύνη που έγινε τραυματισμός μέσα στην τάξη της και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει.

Τυχερή εννοώ επειδή μέχρι τη Δευτέρα θα είμαι πιο κόσμια απ ότι θα ήμουν αύριο!Ναι συμφωνώ σε όλα! Και αυτό για το μάτι εγώ έπρεπε να το πω, όχι εκείνη!

Λάιδα, μπορεί να με προκαλέσεις και να σε σπρώξω. Να σε βρίσω, να κάνω φασαρία κτλ. Δεν θα πάρω όμως ένα μολύβι να στο καρφώσω στο πρόσωπο.

Επίσης η δασκάλα, δεν δικαιολόγησε το "έφταιγε". Δηλαδή τι ακριβως έκανε; Του έπαιρνε τη γόμα; Τον εκφόβιζε; Τον χτύπαγε; Νομίζω δεν είπε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρει. Δεν πρέπει να ήταν μπροστά.

Όχι,δεν είπε, σε διαβεβαιώ. Είπε ότι και την προηγούμενη εβδομάδα τον στεναχώρησε. Γενικά και χωρίς παράδειγμα. Αλλά αν το παιδί μου ενοχλεί το διπλανό του, θα το μάθω, και δε θα μου το πει κάποιος που τα βλέπει 2 ώρες τη βδομάδα!

Παιδια, και το αλλο εξι χρονων ειναι...κακως πηρε το μολυβι και το σηκωσε....αλλα οπως το ενα δεν ηξερε οτι δεν επρεπε να το αρπαξει ετσι και το αλλο δεν ηξερε οτι θα τον τρυαματισει..ειδικα στην περιπτωση που ειναι και φιλοι τα παιδια, θεωρω οτι μιλαμε για δυο ΄ζωηρα ΄ παιδια :). Ομως ειπαμε....η μαμα ξερει καλυτερα, εγω υποθεσεις κανω.

Εμενα ο μικρος, που ειναι ζωηρος, επεςε στο σχολειο μαζι με εναν αλλον εξισου ζωηρο και ψιλοχτυπησαν..τι να παω να πω?? καλα να παθεις του ειπα και αλλη φορα να προσεχεις!!

Αν το αλλο παιδι τωρα ειναι επιθετικο και δημιουργει προβληματα, θα απομακρυνα το παιδι μου απο αυτο.

Παιδια, και το αλλο εξι χρονων ειναι...κακως πηρε το μολυβι και το σηκωσε....αλλα οπως το ενα δεν ηξερε οτι δεν επρεπε να το αρπαξει ετσι και το αλλο δεν ηξερε οτι θα τον τρυαματισει..ειδικα στην περιπτωση που ειναι και φιλοι τα παιδια, θεωρω οτι μιλαμε για δυο ΄ζωηρα ΄ παιδια :). Ομως ειπαμε....η μαμα ξερει καλυτερα, εγω υποθεσεις κανω.

Εμενα ο μικρος, που ειναι ζωηρος, επεςε στο σχολειο μαζι με εναν αλλον εξισου ζωηρο και ψιλοχτυπησαν..τι να παω να πω?? καλα να παθεις του ειπα και αλλη φορα να προσεχεις!!

Αν το αλλο παιδι τωρα ειναι επιθετικο και δημιουργει προβληματα, θα απομακρυνα το παιδι μου απο αυτο.

Δεν κρίνουμε το παιδάκι Λάιδα, η συμπεριφορά της δασκάλας μας έχει αιφνιδιάσει. Τα παιδιά παιδιά είναι, σήμερα μαλώνουν , αύριο τα βρίσκουν........νοσοκομεία να μην έχουμε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...