Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να το κρατήσω ή όχι?

Polinaki1983

Recommended Posts

η μητέρα μου εμένα μου έλεγε να το ρίξω και που πήγα και έμπλεξα με τον μουσουλμάνο.

Η πεθερά μου δεν του μιλάει καν γιατί έγινε χριστιανός, επομένως είμαστε μόνοι...

Συγγνώμη για αυτό που θα πω, ξέρω πως είναι η μητέρα σου και η μητέρα του άνδρα σου αλλά "άνθρωποι" να γυρνάνε τη πλάτη τους στο παιδί τους έτσι για μία ψωροθρησκεία δεν αξίζουν να σε στεναχωρούν.

Εϊναι δική σου η ζωή και δική σου η απόφαση. Αν έχεις δει την ευτυχία στα μάτια των δύο σου παιδιών κανένας στον κόσμο αυτό δεν εχει δικαίωμα να σε κρίνει που θέλεις να τη δεις και στα μάτια ενός άλλου παιδιού.

Να είστε καλά γλυκιά μου και όλα να σας πάνε κατευχήν.

H3T8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 108
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωλίνα, τώρα διάβασα όλα τα μηνυματα σου.

Γιατί είπες παρακάτω πως αν το κρατήσεις τα 3 σου παιδιά θα είναι καταδικασμένα να ζουν σε μία αρρωστημένη οικογένεια;

Αν αποφασίσεις να το κρατήσεις δηλαδή σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα μπορεσεις να χωρίσεις ποτέ από τον άντρα σου;

Αν σου κάνει τη ζωή δύσκολη φυσικά και μπορείς να χωρίσεις και να κρατήσεις και το αγέννητο μωράκι σου. Να κάνεις αυτό που θα κάνει εσένα ευτυχισμένη.

H3T8.png

Χωρίς να θέλω να σε θίξω ή να προσβάλω κάποιον,πρέπει να είσαι λίγο προσεκτική με το θέμα του διαζυγίου γιατί άκουσαμε πολλές φορές πως οι μουσουλμάνοι σύζηγοι θεωρούν ιδιοκτησία τους τα παιδία και τα παίρνουν και εξαφανίζονται στις χώρες τους.Και τρέχει η μάνα να τα βρεί.Απλά πρόσεχε!

αυτό ακριβώς ήμουν έτοιμη να γράψω!!! αλλά με πρόλαβες....

Ακόμα κι αν κάποιος από μουσουλμάνος βαφτιστεί χριστιανός, ενδέχεται - δεν ισχύει για όλους φυσικά - να στην κάνει από εκεί που δεν το περιμένεις!!!

και πριν κατηγορηθώ ζω σε μια χώρα που υπάρχουν όλων των ειδών οι θρησκείες και τα χρώματα ανθρώπων και είναι όλοι ίσοι προς ίσους....

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Σε παρακαλω ανελαβε τις ευθινες σου κ μην την πληρωσουν αδικως τα μωρα σου κ το εμβρυακι σου.Ολοι κανουμε λαθοι κ το αυριο δεν το ξερει κανεις. Η ζωη δεν ειναι μονο χαλαρα εχει κ φουρτουνες.

Πωλινα δυστυχως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για σενα ,παρακολουθω το θεμα απο την αρχη ΔΥΣΤΥΧΩς οσον αφορα τον συζυγο σου (παντα κατα την γνωμη μου)θα επρεπε να εχεις χωρισει ,οχι αυριο αλλα χθες .Χωρις πολλες αναλυσεις.

Τωρα οσον αφορα αυτην την καρδουλα που χτυπαει μεσα σου,αν ενδιαφερεσαι να παλεψεις γι αυτο το μωρακι υπαρχει ενας συλλογος,ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑς ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,τηλ.2108828788

Ειχαν βγει στην μενεγακη και ειχαν μιλησει για την δραση τους ,παρεχουν τα παντα στην μητερα απο αξετασεις σε γιατρους μεχρι να γεννησει,την γεννα ,υποστηριξη χρηματικη και ψυχολογικη, ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ,oλα τα εξοδα του παιδιου μετα την γεννα,φροντιζουν ακομα να βρουν και εργασια μετα στην μητερα,ακομα και δικηγορο αν χρειαστεις.

και πολλα αλλα......

Θα σε παρακαλεσω πολυ να παρεις ενα τηλεφωνο ,σιγουρα θα ξερουν πως να σε βοηθησουν,ακομα και αν εχεις αποφασισει να το ρειξεις ,απλα παρε ενα τηλεφωνο ,ειμαι σιγουρη οτι εκει θα βρεθει ενα ατομο να σε βοηθησει .

Αυτην την στιγμη εχεις αναγκη απο βοηθεια , οχι μονο λογια αλλα απο εργ α .Σε παρακαλω παρε ενα τηλεφωνο ..........

Καλά χρυσή μου εσύ έχεις ποτέ απευθυνθεί σε αυτό τον σύλλογο;;; τον ξέρεις η ίδια από δική σου πείρα;;;; συγνώμη αλλά που ξέρεις ότι όντως όλα αυτά τα παρέχουν....;; άσε τι λέει ο κάθε σύλλογος ή ή κάθε ΜΚΟ.....;;

καλή μου η γνώμη μου είναι να ακούσεις το ένστικτο σου...!! η απόφαση είναι καθαρά δική σου....για να το συζητάς σημαίνει ότι δεν το θεωρείς σωστό;; άρα δεν θέλεις για λόγους θρησκευτικούς ή ιδεολογικούς;; σου εύχομαι καλή επιτυχία. Σε καταλαβαίνω πολύ καλά, γιατί και εγώ είχα προβλήματα με την εγκυμοσύνη μου και εμένα γεννήθηκε πρόωρα και ο πατέρας δεν βοήθησε, ήταν ανεύθυνος και μου ψαχνόταν και για δεύτερο μωρό. Δυστυχώς εμείς οι γυναίκες αργούμε να πάρουμε μπρος και να καταλάβουμε τι παίζει γύρω μας. Στην ουσία δεν θα διαλέξεις εάν θα κρατήσεις απλά το παιδί ή όχι....αλλά να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες για τις επιλογές σου. Πάντως να ξέρεις ότι εάν το κρατήσεις και κάνεις καισαρική μπορείς να κάνεις μαζί και σαλπιγγοραφή ώστε να μην μπορείς να έχεις άλλη εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Καλά χρυσή μου εσύ έχεις ποτέ απευθυνθεί σε αυτό τον σύλλογο;;; τον ξέρεις η ίδια από δική σου πείρα;;;; συγνώμη αλλά που ξέρεις ότι όντως όλα αυτά τα παρέχουν....;; άσε τι λέει ο κάθε σύλλογος ή ή κάθε ΜΚΟ.....;;

καλή μου η γνώμη μου είναι να ακούσεις το ένστικτο σου...!! η απόφαση είναι καθαρά δική σου....για να το συζητάς σημαίνει ότι δεν το θεωρείς σωστό;; άρα δεν θέλεις για λόγους θρησκευτικούς ή ιδεολογικούς;; σου εύχομαι καλή επιτυχία. Σε καταλαβαίνω πολύ καλά, γιατί και εγώ είχα προβλήματα με την εγκυμοσύνη μου και εμένα γεννήθηκε πρόωρα και ο πατέρας δεν βοήθησε, ήταν ανεύθυνος και μου ψαχνόταν και για δεύτερο μωρό. Δυστυχώς εμείς οι γυναίκες αργούμε να πάρουμε μπρος και να καταλάβουμε τι παίζει γύρω μας. Στην ουσία δεν θα διαλέξεις εάν θα κρατήσεις απλά το παιδί ή όχι....αλλά να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες για τις επιλογές σου. Πάντως να ξέρεις ότι εάν το κρατήσεις και κάνεις καισαρική μπορείς να κάνεις μαζί και σαλπιγγοραφή ώστε να μην μπορείς να έχεις άλλη εγκυμοσύνη.

κοπελα μου ισχυουν αυτα για τον συλλογο.. εχω κολλητη (κοινωνικη λειτουργο)που εκανε εθελοντισμο εκει και οντως βοηθουν! καμια φορα οντως χρειαζομαστε ενα τριτο ατομο να μας βοηθησει οταν δεν υπαρχει ανταποκριση απο το αμεσο περιβαλλον. Ισως η Πωλινα δεν ειναι τοσο δυνατη οσο εσυ και να χρειαζεται περαιτερω στηριξη, οποτε δεν ειναι κακη οποια προταση της δινουν τα κοριτσια του φορουμ για στηριξη.

Οι άντρες της ζωής μου...

Δεν καταλαβα μου επιτειθεσαι επειδη της εδωσα μια συμβουλη? Φυσικα και η τελικη αποφαση ειναι δικη της, αλλα η γυναικα ειναι σε απελπισια και χρειαζεται καποιον που θα της προσφερει αμεση υλικη και ψυχολογικη υποστηριξη.

Και οχι δεν χρειαστηκα την βοηθεια τους για να το ξερω ,αλλα μια ανηψια μου που την χρειαστηκε (19 χρονων ) την πηρε .Της ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Μεχρι που της βρηκαν και δουλεια,γι αδυο χρονια σχεδον την βοηθουσαν.

Δεν καταλαβα για πιο λογο ενοχληθηκες τοσο πολυ!!

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Δεν καταλαβα μου επιτειθεσαι επειδη της εδωσα μια συμβουλη? Φυσικα και η τελικη αποφαση ειναι δικη της, αλλα η γυναικα ειναι σε απελπισια και χρειαζεται καποιον που θα της προσφερει αμεση υλικη και ψυχολογικη υποστηριξη.

Και οχι δεν χρειαστηκα την βοηθεια τους για να το ξερω ,αλλα μια ανηψια μου που την χρειαστηκε (19 χρονων ) την πηρε .Της ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Μεχρι που της βρηκαν και δουλεια,γι αδυο χρονια σχεδον την βοηθουσαν.

Δεν καταλαβα για πιο λογο ενοχληθηκες τοσο πολυ!!

Χαίρομαι πολύ που το ακούω αυτό γιατί ο λόγος που στο είπα ήταν γιατί από κοπέλα που απευθύνθηκε μου μίλησε άσχημα για αυτούς και τέλος πάντων διέκοψε μαζί τους επαφή, για να καταλάβεις ούτε φαγητό δεν της έδιναν καλά καλά και για το παιδί με το ζόρι ένα πακέτο πάνες...έτσι μου είπε. Απλά είναι πολύ άσχημο να ελπίζεις στην βοήθεια άλλων και τελικά να βλέπεις ότι δεν υπάρχει τίποτα. Επίσης έχει σχέση με το πως είναι μαθημένος κανείς. Η κοπέλα πάντως που μου μίλησε εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι δεχόταν πλάγιες πιέσεις για το παιδάκι της. Καλά....σε παντρεμένη μπορεί να μην παίξει αυτό το σκηνικό αλλά σε ανύπαντρη μητέρα......άστα βράστα...

Καλησπέρα κορίτσια.

Χάθηκα είναι η αλήθια, αλλά ήθελα για λίγο να μείνω μονη με τον εαυτό μου. Πήγα την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο, και εκεί ζήτησα να δω μία γυναικολόγο η οποία με παρακολουθούσε στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη όσο ήμουνα στο νοσοκομείο και όσο να'ναι της είχα εμπυστοσύνη. Δεν βγήκα λανθασμένη, γιατί τελικά και η ίδια μόλις με είδε με θυμότανε.

Μιλήσαμε αρκετά, μου είπε πως θεωρεί ότι μπορούμε να το κρατήσουμε, και να έχουμε μία πιο στενή παρακολουθήση, πιο συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο, πιο πολλούς υπερίχους και ίσως στις 15 βδομάδες κάνουμε και μία περίδεση τραχίλου και μείνω στο σπίτι μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι, είπε, πως είναι οι 34 βδομάδες, και πως θεωρεί ότι μπορούμε να τις φτάσουμε. Οταν κάναμε υπέρυχο, είδε τον σάκκο του μωρού ότι είναι ενδομύτριος, αλλά δεν είχαμε παλμό καρδούλας. Λογικά με βάση την τελευταία περίοδο θα έπρεπε να ήμουνα 6 βδομάδων και άρα να είχε παλμό. Μου είπε πως ίσως να μην ήμουνα 6, αλλά λίγο πιο μικρή και έτσι μου ζήτησε να πάω και σήμερα.

Πήγα και σήμερα λοιπόν, έκανα και κάπιες αναλύσεις που μου είχε συνταγογραφίσει και μπήκαμε και πάλυ στον υπέρυχο., Εκεί μου λέει "Εμφανώς και έχει μεγαλώσει, να το, το βλέπεις, αυτή η τελίτσα μέσα σε αυτό το μαύρο σακουλάκι είναι" Ε με λίγη φαντασία το βλέπω της λέω, και γέλασα. Ομως και πάλυ δεν είχαμε κανονικό καρδιακό παλμό. Ηταν όπως το είπε βραχυκαρδία, και αυτό σήμαινε, όπως μου έχει εξυγίσει, ότι τώρα άρχισε να έχει καρδιακό παλμό το μωρό, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι ακομα πιο μικρή εγκυμοσύνη από όσο υπολογίζαμε. Είπε λοιπόν να πάω ξανά την ερχόμενη Δευτέρα για να δούμε τελικά τί ηλικία έχει η εγκυμοσύνη μου για να μπορέσουμε να κλείσουμε το ραντεβού της αυχενικής διαφάνειας.

Αποφάσισα λοιπόν να το κρατήσω, και με την βοήθεια της γυναικολόγου μου και του Θεού, να προσπαθίσω να φτάσω τις 34 βδομάδες.

a6TCp3.png

hoHwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Χάθηκα είναι η αλήθια, αλλά ήθελα για λίγο να μείνω μονη με τον εαυτό μου. Πήγα την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο, και εκεί ζήτησα να δω μία γυναικολόγο η οποία με παρακολουθούσε στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη όσο ήμουνα στο νοσοκομείο και όσο να'ναι της είχα εμπυστοσύνη. Δεν βγήκα λανθασμένη, γιατί τελικά και η ίδια μόλις με είδε με θυμότανε.

Μιλήσαμε αρκετά, μου είπε πως θεωρεί ότι μπορούμε να το κρατήσουμε, και να έχουμε μία πιο στενή παρακολουθήση, πιο συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο, πιο πολλούς υπερίχους και ίσως στις 15 βδομάδες κάνουμε και μία περίδεση τραχίλου και μείνω στο σπίτι μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι, είπε, πως είναι οι 34 βδομάδες, και πως θεωρεί ότι μπορούμε να τις φτάσουμε. Οταν κάναμε υπέρυχο, είδε τον σάκκο του μωρού ότι είναι ενδομύτριος, αλλά δεν είχαμε παλμό καρδούλας. Λογικά με βάση την τελευταία περίοδο θα έπρεπε να ήμουνα 6 βδομάδων και άρα να είχε παλμό. Μου είπε πως ίσως να μην ήμουνα 6, αλλά λίγο πιο μικρή και έτσι μου ζήτησε να πάω και σήμερα.

Πήγα και σήμερα λοιπόν, έκανα και κάπιες αναλύσεις που μου είχε συνταγογραφίσει και μπήκαμε και πάλυ στον υπέρυχο., Εκεί μου λέει "Εμφανώς και έχει μεγαλώσει, να το, το βλέπεις, αυτή η τελίτσα μέσα σε αυτό το μαύρο σακουλάκι είναι" Ε με λίγη φαντασία το βλέπω της λέω, και γέλασα. Ομως και πάλυ δεν είχαμε κανονικό καρδιακό παλμό. Ηταν όπως το είπε βραχυκαρδία, και αυτό σήμαινε, όπως μου έχει εξυγίσει, ότι τώρα άρχισε να έχει καρδιακό παλμό το μωρό, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι ακομα πιο μικρή εγκυμοσύνη από όσο υπολογίζαμε. Είπε λοιπόν να πάω ξανά την ερχόμενη Δευτέρα για να δούμε τελικά τί ηλικία έχει η εγκυμοσύνη μου για να μπορέσουμε να κλείσουμε το ραντεβού της αυχενικής διαφάνειας.

Αποφάσισα λοιπόν να το κρατήσω, και με την βοήθεια της γυναικολόγου μου και του Θεού, να προσπαθίσω να φτάσω τις 34 βδομάδες.

Μπράβο Polinaki!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ!! Μακάρι να ξεπεράσετε και τις 34 εβδομάδες, με το καλό, εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά, Ο Θεός μαζί σας!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια.

Μπραβο Πωλινα μου, σου ευχομαι η Παναγια να δει τον αγωνα σου και να στα φέρει ολα δεξια,με το καλο να το κρατησεις στα χερια σου .

Διαφημίσεις

polinaki διαβάζω την ιστορία σου από την αρχή αλλά επειδή οι άλλες κοπέλες με κάλυπταν με τις απαντήσεις τους δεν πήρα ποτέ θέση τώρα όμως θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για την απόφαση σου και σου εύχομαι καλό κουράγιο σε όλα τα επίπεδα κοπέλα μου! Πραγματικά έτσι όπως έμεινες έγκυος θεωρώ πως είναι Θείο δώρο και όλα θα πάνε καλά!

Ευελπιστώ να έχει στήριξη από τη μάνα σου και όσον αφορά τον άντρα σου εσύ ξέρεις πως πρέπει να τον μεταχειριστείς.... Μου έκανε εντύπωση που έγινε χριστιανός και δε μιλάει ούτε με τους δικούς του, αλλά δε μπορώ με τίποτε να αγνοήσω αυτές τις σκληρές κουβέντες που είπε και ότι σήκωσε χέρι... Ειδικά το τελευταίο το θεωρώ άνανδρο...

Πραγματικά σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να μας λες τα νέα σου γιατί εδώ τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για σένα και θέλουν να μαθαίνουν τα νέα σου και να είναι πάντα ευχάριστα!!! Ό,τι καλυτερο σου εύχομαι!

sJbgp3.png W9hQp3.png

χαιρομαι Πωλινακι για εσενα παρα πολυ...τωρα πρεπει να εχεις δυναμη και αισιοδοξια και εμπιστευσου τη γιατρο σου..ευχομαι να πανε ολα καλα και αν μπορουμε να κανουμε κατι πες μας το....επισης ενημερωνε μας για την κατασταση σου

κορίτσια καλημέρα... Πήγα και σήμερα πάλυ στον γιατρό και δεν βρήκαμε καρδιακό παλμό... Με έστειλε και στον μεγάλο υπέρυχο αλλά ουτε εκεί είχαμε αποτέλεσμα. Μου είπαν επισης πως σήγουρα το έμβρυο δεν είναι 8 βδομάδων... Είπαν πως αν έχω αιμορραγία οπιαδήποτε στιγμή πάω αμέσως για εισαγωγή, αλλιώς κάνω Β-χοριακή την Παρασκευή και την Δευτέρα το πρωί και πάω με τα αποτελέσματα ξανά για μεγάλο υπέρυχο την Δευτέρα το μεσημέρι. Αν ούτε εκεί έχουμε αποτέλεσμα τότε γίνομαι εισαγωγή για απόξηση......

Τελικά τίποτα δεν είναι στο χέρι μας....

a6TCp3.png

hoHwp3.png

κορίτσια καλημέρα... Πήγα και σήμερα πάλυ στον γιατρό και δεν βρήκαμε καρδιακό παλμό... Με έστειλε και στον μεγάλο υπέρυχο αλλά ουτε εκεί είχαμε αποτέλεσμα. Μου είπαν επισης πως σήγουρα το έμβρυο δεν είναι 8 βδομάδων... Είπαν πως αν έχω αιμορραγία οπιαδήποτε στιγμή πάω αμέσως για εισαγωγή, αλλιώς κάνω Β-χοριακή την Παρασκευή και την Δευτέρα το πρωί και πάω με τα αποτελέσματα ξανά για μεγάλο υπέρυχο την Δευτέρα το μεσημέρι. Αν ούτε εκεί έχουμε αποτέλεσμα τότε γίνομαι εισαγωγή για απόξηση......

Τελικά τίποτα δεν είναι στο χέρι μας....

Κριμα ρε γαμωτο ,ελπιζω η χοριακη να δειξει καλα αποτελεσματα.ΝΑ εισαι δυνατη κοπελα μου ,η παναγια μαζι σου

Αυτό ξαναπές το....

Βέβαια μπορεί το εμβρυάκι να είναι λίγων εβδομάδων γι αυτό να μην βρήκατε παλμό.

Το αργότερο σε μια εβδομάδα θα ξέρεις ...σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και την επομενη να έχετε δει καρδούλα !

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Καλησπέρα κορίτσια....

Χτες το βράδυ ξεκίνησα να έχω λίγο καφέ, το οποίο συνεχίστηκε και σήμερα. Δεν είναι καθαρό αίμα, είναι καφέ...

Πήγα πρωί πρωί λοιπόν και έκανα σήμερα την Β χοριακή, και όταν βγήκε το αποτέλεσμα πήγα στο νοσοκομείο να δω την γιατρό. Η Β χοριακή μας βγήκε 4000+ μονάδες. γυκαικολόγος είπε πως είναι αρκετά ψυλή και με τόσες μονάδες θα έπρεπε να είχαμε καρδιακό παλμό. Με έβαλε ξανά στον υπέρυχο αλλά τίποτα. Το βρήκε 3 χιλιοστά το έμβρυο, αλλά μου λέει το μεγάλο μηχάνημα είναι πολύ καλύτερο και ίσως να μήν είναι πραγματική αυτή η ανάπτυξη του 1 χιλιοστού γιατί και πάλι δεν βρίσκει καρδιακό παλμό...

Μου είπε πως μάλλον θα πάμε για απόξυση, αλλά πριν καταλύξουμε 100% σε αυτό, θέλει να κάνουμε ξανά Β χοριακή την Παρασκευή το πρωί, στο ίδιο χημείο, την ίδια ώρα. είπε επίσης πως κανονικά θα με έκανε εισαγωγή, αλλά επειδή δεν έχω καθαρό αίμα, ούτε πόνους, και έχω και τα 2 μωρά, μου έγραψε αναρρωτική μεχρι την παρασκευή, αλλά με τον όρο ότι θα είναι από το κρεβατι στον καναπέ και μόνο για τουαλέτα θα σηκώνωμαι. Επίσης μου έδωσε ουτροτζεσταν για να πέρνω 3 φορές την μέρα μέχρι την παρασκευή. Μου είπε πως 90% η εγκυμοσύνη δεν πάει καλά, και να ετοιμαστώ ψυχολογικά για το χειρότερο....

Τώρα λοιπόν είμαι στο κρεβάτι ξαπλωμένη, βλέπω τηλεοραση χωρίς να καταλαβαίνω τι βλέπω και σκέφτομαι πως θα περάσουν η αυριανή μέρα και να ξυμερώσει η Παρασκευή....

a6TCp3.png

hoHwp3.png

Γεια σου κι από μένα. Παρακολουθώ την ιστορία σου και ειλικρινά λυπάμαι που περνάς τόσο δύσκολα. Κρατήσου από την ευλογία που έχεις από τα δυο σου παιδάκια. Ο άντρας σου πως αντιδρά με τις νέες εξελίξεις?

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Καλημέρα σας....

Πια είμαι μόνη, χωρίς το μωράκι μου μέσα μου.... Εφυγε, έγινε αγγελακι στον ουρανό...

Χτες στις 17:30 με έπιασε φρικτός πόνος, και η φίλη μου ήταν εδώ μαζί μου μου είπε να με πάει νοσοκομείο μιας και ήταν εδώ για να μείνει ο άντρας μου με τα μωρά. 17:50 φύγαμε από σπίτι και 18:10 ήμασταν στις πρώτες βοήθειες και εγώ με ασταμάτητη αιμορραγία. Μου πήραν αναλύσεις και με στήλαν με ασθενοφόρο στο γυναικολογικό. Εκεί ευτυχώς ήταν εφυμερία η γυναικολόγος μου και κάπου ηρέμισα μόλις την είδα. Με εξέτασε και μου είπε πως θα πάμε αμέσως για χειρουργείο για απόξυση.

20:15 ήμουνα στο κρεβάτι του χειρουργείου, 20:45 στο δωμάτιο ανάνυψης, 21:10 στο δωμάτιο μου μόνη πια....

Ολα τελειώσαν.......

a6TCp3.png

hoHwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...