Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να το κρατήσω ή όχι?

Polinaki1983

Recommended Posts

Δυστυχώς συντρέχουν πάρα πολλές δυσμενέστατες προϋποθέσεις, όλες μαζί...

- Μια εγκυμοσύνη με μικρές πιθανότητες θετικής έκβασης, που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα και σημαντική επιβάρυνση της υγείας σου.

- Ένα σύζυγο που, ενόψει αυτής της προοπτικής, του (ξανα)βγαίνουν πολύ άσχημες συμπεριφορές.

- Καμμία ουσιαστική πρακτική βοήθεια και υποστήριξη (πχ. από γονείς), σε όποιον από τους 2 δύσκολους δρόμους κι αν διαλέξεις.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω, αλλά ίσως δεν είναι σώφρον να προσπαθήσεις να φέρεις στον κόσμο αυτό το μωράκι υπό αυτές τις συνθήκες.

Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι αν θέλεις όλα γίνονται, ότι θα βρεις τη δύναμη κλπ. κλπ. Η πίστη σίγουρα προσφέρει δύναμη και ανακούφιση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο, γιατί σε τέτοιες καταστάσεις η πραγματικότητα μπορεί να είναι αδυσώπητη. Αν πραγματικά πιστεύεις ότι είσαι τόσο δυνατή, που σου το εύχομαι, τότε και μόνο τότε να προχωρήσεις με το τρίτο παιδάκι.

Αλλιώς, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με το σύζυγο και να εξασφαλίσεις ό,τι καλύτερο μπορείς για τον εαυτό σου και για τα δύο παιδάκια σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα τί άνθρωπος είναι, αν αυτή του η απαράδεκτη αντίδραση ήταν 'η μία φορά που σάλταρε' και έχασε τον έλεγχο (ναι, μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες), ή αν όντως ρέπει προς τη βία, λεκτική και σωματική.

Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στις δύσκολες καταστάσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 108
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωλινα δυστυχως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για σενα ,παρακολουθω το θεμα απο την αρχη ΔΥΣΤΥΧΩς οσον αφορα τον συζυγο σου (παντα κατα την γνωμη μου)θα επρεπε να εχεις χωρισει ,οχι αυριο αλλα χθες .Χωρις πολλες αναλυσεις.

Τωρα οσον αφορα αυτην την καρδουλα που χτυπαει μεσα σου,αν ενδιαφερεσαι να παλεψεις γι αυτο το μωρακι υπαρχει ενας συλλογος,ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑς ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,τηλ.2108828788

Ειχαν βγει στην μενεγακη και ειχαν μιλησει για την δραση τους ,παρεχουν τα παντα στην μητερα απο αξετασεις σε γιατρους μεχρι να γεννησει,την γεννα ,υποστηριξη χρηματικη και ψυχολογικη, ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ,oλα τα εξοδα του παιδιου μετα την γεννα,φροντιζουν ακομα να βρουν και εργασια μετα στην μητερα,ακομα και δικηγορο αν χρειαστεις.

και πολλα αλλα......

Θα σε παρακαλεσω πολυ να παρεις ενα τηλεφωνο ,σιγουρα θα ξερουν πως να σε βοηθησουν,ακομα και αν εχεις αποφασισει να το ρειξεις ,απλα παρε ενα τηλεφωνο ,ειμαι σιγουρη οτι εκει θα βρεθει ενα ατομο να σε βοηθησει .

Αυτην την στιγμη εχεις αναγκη απο βοηθεια , οχι μονο λογια αλλα απο εργ α .Σε παρακαλω παρε ενα τηλεφωνο ..........

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Καλησπέρα κορίτσια.....

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας...

Είμαι από Κύπρο και εξ όσων γνωρίζω δεν έχουμε τέτιο σύλλογο εδώ... Βασικά τίποτα δεν έχουμε εδώ.....

a6TCp3.png

hoHwp3.png

1μανουλα αυτο το συλλογο ανεφερα πιο πανω! χαιρομαι που τον ξερεις ..κανουν φοβερη δουλεια-μεχρι και γυναικολογους εχουν και μετα βοηθουν για οσα ΧΡΟΝΙΑ εχει αναγκη η γυναικα

Πωλινακι, το οτι βρισκεσαι Κυπρο δε σημαινει οτι εκει δεν υπαρχουν δομες αλλα αν επικοινωνησεις με την ΑΓΚΑΛΙΑ (που σου ειπε και η 1μανουλα) δε θα σε αφησουν ετσι! Να εισαι σιγουρη...τα παιρνουν ολα πολυ προσωπικα,επιπλεον η προεδρος του συλλογου (φιλολογος με διδακτορικα στη Θεολογια) ειναι και η πρεσβυτερα (παπαδια δηλαδη) του πατερ Μεταλληνου και σιγουρα αυτοι μεσω της εκκλησιας (ναι και στην Κυπρο) θα σου βρουν ακρη και θα σε στηριξουν....και πιστευω οτι θα βρεις και αλλη στηριξη σε συγγενεις (οχι αποκλειστικα α βαθμου), φιλους, συλλογους, αρκει να το ζητησεις.....ζητα και θα λαβεις

Διαφημίσεις

1μανουλα αυτο το συλλογο ανεφερα πιο πανω! χαιρομαι που τον ξερεις ..κανουν φοβερη δουλεια-μεχρι και γυναικολογους εχουν και μετα βοηθουν για οσα ΧΡΟΝΙΑ εχει αναγκη η γυναικα

Πωλινακι, το οτι βρισκεσαι Κυπρο δε σημαινει οτι εκει δεν υπαρχουν δομες αλλα αν επικοινωνησεις με την ΑΓΚΑΛΙΑ (που σου ειπε και η 1μανουλα) δε θα σε αφησουν ετσι! Να εισαι σιγουρη...τα παιρνουν ολα πολυ προσωπικα,επιπλεον η προεδρος του συλλογου (φιλολογος με διδακτορικα στη Θεολογια) ειναι και η πρεσβυτερα (παπαδια δηλαδη) του πατερ Μεταλληνου και σιγουρα αυτοι μεσω της εκκλησιας (ναι και στην Κυπρο) θα σου βρουν ακρη και θα σε στηριξουν....και πιστευω οτι θα βρεις και αλλη στηριξη σε συγγενεις (οχι αποκλειστικα α βαθμου), φιλους, συλλογους, αρκει να το ζητησεις.....ζητα και θα λαβεις

Ναι και εγω το πιστευω οτι σιγουρα θα εχουν και συνδεσμους στη Κυπρο ,αν επικοινωνησει θα την βοηθησουν.

Εχουν τεραστια οργανωση αποτελειται απο ενα σωρο γυναικολογους,παιδιατρους ,ψυχολογους ,δικηγορους κ.α που παρεχουν τις υπηρεσιες τους εντελως δωρεαν.

Παντως πωλινα αφου η μητερα μπορεσε και ηταν σκληρη τοσα χρονια.....

μαλλον δυσκολα θα αλλαξει τωρα,να εισαι σιγουρη οτι θα σε δεχτει με τον ορο να το ρειξεις.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Τελικά όλα γίνονται για κάπιο λόγο...

Ηρθε η μαμά μου πάνω στο σπίτι μου μετά από αρκετό καιρό, έτσι απλά για να πιούμε νεσκαφε μαζί, μιας και είδε ότι ο κύριος έλειπε από σπίτι.

Μου έφερε και κάπια ρουχαλάκια που της έδωσαν για την μικρή μου και κάτσαμε και τα διαλέξαμε. Ετσι στα ξαφνικά μου λέει "είδες περίοδο αυτό τον μήνα?" όχι ακόμη, της λεω. "Μα δεν έπρεπε να δεις ήδη? "μου λέει εκείνη. " Επρεπε να δω στις 30 του μήνα της λέω." "Σήμερα έχουμε 4, λέει, λες να είσαι έγκυος?" "Δεν ξέρω λέω, είπα να περιμένω μέχρι την παρασκευή και μετά να το ψάξω." "Ελπίζω να μην είσαι, λέει, γιατί αν είσαι θα πρέπει να προσέχουμε πολύ (προσέχουμε, όχι προσέχεις, σημειώστε το αυτό) για να μην έχουμε τα ίδια και να πάρουμε ένα υγιές μωρό αυτή την φορά." Και μετά συνεχίζει "θα είναι δύσκολο με 3 μωρά, πολλά τα έξοδα, τα σχολεία, τα φαγητά κτλ αλλά ότι και να γίνει ελπίζω ο Θεός να δει και εμάς". Κορίτσια πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοικτό..... Ενιωσα πως όταν της το πω, δεν θα μου επιτρέψει καν να προχωρίσω σε έκτρωση, εκτός που αν το επιβάλουν οι γιατροί. Αυτό με έκανε να νιώσω η όλη συζήτηση μαζί της... Σκέφτομαι Παρασκευή να της πω ότι έκανα τεστ και βγήκε θετικό, μην την αφίσω και πάλι έξω μιας και έκανε η ίδια την κουβέντα. Αλλωστε πόσο πιο χάλια να γίνει η κατάσταση από αυτή που είναι ήδη...

Ο άλλος πήγε και πήρε "δανικά" 400 ευρώ και μου τα έφερε, και λέει μέχρι Σάββατο θα σου φέρω και τα άλλα 200 και να πας να το ρίξεις.

Του λέω ακόμα δεν αποφάσισα τί θα κάνω, και σίγουρα δεν θα αποφασίσεις εσύ του λέω αν θα μπω χειρουργείο ή όχι.... Πάλι άρχισε να βρίζει αλλά έκανα πως δεν τον άκουγα.... Εστειλα και μύνημα στον σύλλογο που μου είπατε και ελπίζω να μου απαντήσουν πως έχουν παράρτημα και εδώ.

a6TCp3.png

hoHwp3.png

Βρίσκεσαι με μεγάλο δίλημμα...

Αν και πιστεύω ότι στο τέλος θα το κρατήσεις το μωρό σου..

Σου ετυχαν πολλά μαζί και είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς...

Προσπάθησε ένα ένα τα θέματα που σε απασχολούν να τα λύσεις και όχι όλα μαζί

Κατ'αρχάς αποφασίζεις αν θέλεις το παιδί . Αφού κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με τη μητέρα σου η οποία θα είναι το στήριγμά σου

Όσο για τον άντρα σου επειδή δεν θέλει το τρίτο παιδί , η συμπεριφορά του είναι τέτοια για να σε τρομοκρατήσει και να ακολουθήσεις την δική του επιθυμία. Όταν καταλάβει ότι δεν θα το κάνεις (αν το κρατήσεις) θα σου τα γυρίσει και θα επιδιώξει συμφιλίωση... Γι αυτό πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις και τι θέλεις να κάνεις με την περίπτωσή του.

Εχεις δικό σου σπίτι ? Εκείνος έχει σπίτι , έχει δουλειά ? Σου τα ρωτάω αυτά γιατί γι αυτον θα τεθεί και θέμα επιβίωσης αν δεν έχει ουτε στέγη ούτε χρήματα . Εκει λοιπόν θα σκεφτεί την μαλακία που έκανε και θα υιοθετήσει το καλό του πρόσωπο για να σε τουμπάρει. Εύκολο να πουλάμε μαγκιά , έχουμε τα αρ$%#δια όμως να την υποστηρίξουμε ή δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα και είμαστε άντρες μόνο στην ταυτότητα ???

Αυτό που προέχει είναι η συζήτηση με την μητέρα σου γιατί εκείνη θα καθορίσει σε ένα βαθμό τις αποφάσεις σου. Ο άντρας σου έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και αν κάποια στιγμή επιχειρήσει να αλλάξει το πρόσωπο αυτό , θα είναι γιατί θα απειλούνται τα κεκτημένα του και όχι γιατί σε αγαπάει ή σε εκτιμάει.

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Βρίσκεσαι με μεγάλο δίλημμα...

Αν και πιστεύω ότι στο τέλος θα το κρατήσεις το μωρό σου..

Σου ετυχαν πολλά μαζί και είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς...

Προσπάθησε ένα ένα τα θέματα που σε απασχολούν να τα λύσεις και όχι όλα μαζί

Κατ'αρχάς αποφασίζεις αν θέλεις το παιδί . Αφού κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με τη μητέρα σου η οποία θα είναι το στήριγμά σου

Όσο για τον άντρα σου επειδή δεν θέλει το τρίτο παιδί , η συμπεριφορά του είναι τέτοια για να σε τρομοκρατήσει και να ακολουθήσεις την δική του επιθυμία. Όταν καταλάβει ότι δεν θα το κάνεις (αν το κρατήσεις) θα σου τα γυρίσει και θα επιδιώξει συμφιλίωση... Γι αυτό πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις και τι θέλεις να κάνεις με την περίπτωσή του.

Εχεις δικό σου σπίτι ? Εκείνος έχει σπίτι , έχει δουλειά ? Σου τα ρωτάω αυτά γιατί γι αυτον θα τεθεί και θέμα επιβίωσης αν δεν έχει ουτε στέγη ούτε χρήματα . Εκει λοιπόν θα σκεφτεί την μαλακία που έκανε και θα υιοθετήσει το καλό του πρόσωπο για να σε τουμπάρει. Εύκολο να πουλάμε μαγκιά , έχουμε τα αρ$%#δια όμως να την υποστηρίξουμε ή δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα και είμαστε άντρες μόνο στην ταυτότητα ???

Αυτό που προέχει είναι η συζήτηση με την μητέρα σου γιατί εκείνη θα καθορίσει σε ένα βαθμό τις αποφάσεις σου. Ο άντρας σου έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και αν κάποια στιγμή επιχειρήσει να αλλάξει το πρόσωπο αυτό , θα είναι γιατί θα απειλούνται τα κεκτημένα του και όχι γιατί σε αγαπάει ή σε εκτιμάει.

Καλημέρα Ειρήνη μου και λοιπά κορίτσια... Σπίτι έχω, το οποίο όμως χρωστάω (230.000 ευρώ) και έχει και 3 χρόνια να δώσουμε δόση... Ομως δεν πάβει να είναι δικό μου και εγώ θα αποφασίσω αν θα το πουλίσω για να ζήσω τα μωρά μου ή όχι. Σπίτι εκείνος όχι δεν έχει, μόνο την δουλιά του από την οποία τα λεφτά μόλις μας φτάνουν για τα απαρέτητα... Αυτός τουλάχιστον είναι άντρας μόνο στην ταυτότητα και του το είπα πολλές φορές. Να το πέζει μάγκας και να τρέξει να βοηθήσει τον κάθε έναν που θέλει οτιδήποτε ξέρει, αλλά για μένα δεν ενδιαφέρετε...

Με τα μωρά έχει πολύ καλή σχέση, είναι το μόνο του καλό, όμως και να χωρίσω πάλι θα τα βλέπει και θα συνεχίσει να έχει αυτή την καλή σχέση που έχει μαζί τους αν θέλει...

Εμένα μου μένει να δω την μαμά μου όταν της πω τί γίνετε, και να δω και τους γιατρούς του κρατηκού την Δευτέρα... Και εκεί θα δούμε τί θα γίνει...

a6TCp3.png

hoHwp3.png

επειδη ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση πρωτα αντι να μιλησεις με τη μαμα σου ειναι να συμβουλευτεις γιατρους γιατι προεχει η δικη σου υγεια εχοντας 2 παιδια. Αν σου πουν μεγαλες πιθανοτητες προωρου τοκετου και πριν τις 25 βδομαδες πρεπει να σκεφτεις τι θα κανεις γιατι δεν θα ειναι βιωσιμο το παιδι και δεν θα πρεπει να ρισκαρεις τη ζωη σου. Μετα να μιλησεις με τη μαμα σου και να σκεφτεις και το γεγονος οτι αν χρωστας τοσα λεφτα για το σπιτι μπορει να στο παρει και η τραπεζα. Εχετε καπου αλλου να μεινετε? εχεις πορους? πρεπει να μπορεις να βρεις τροπους να συντηρεις τα παιδια σου και οχι απλα να λεμε καπως θα τα καταφερουμε, πρεπει να λυσεις τα θεματα διαβιωσης. Για τον αντρα το αφηνω τελευταιο γιατι απ οτι φαινεται καποια στιγμη θα πορευτειτε χωρια. Να ξεκαθαρισω οτι ειμαι κατι της εκτρωσης αλλα αν τεθει θεμα για την υγεια σου και την υγεια του παιδιου που θα φερεις στο κοσμο πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα, γιατι ενταξει τα 2 πρωτα τα καταφερανε αλλα ενας πολυ πολυ προωρος τοκετος μπορει να φερει ανεπανορθωτα προβληματα σε σενα, το παιδι και κατ επεκταση σε ολη την οικογενεια

Διαφημίσεις

Επιτελους Πωλινακι ενα αισιοδοξο μηνυμα σου!

Η μητερα σου ισως προσπαθει να ερθει πιο κοντα σου ( Ο Θεος τη φωτισε?), ισως να ειχε διαισθηση (μητρικο ενστικτο) παντως σου ειπε ενθαρρυντικα λογια και κοιτα να "εκμεταλλευτεις" αυτη τη σταση της και να ξαναφτιαξετε τη σχεση σας (μεταξυ μας πιστευω πως πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να τα ξαναβρεις με τη μητερα σου παρα με τον αντρα σου).

Προχωρα αισιοδοξα και μη χανεις την πιστη σου και τη δυναμη σου.

Polinaki ειανι πολυ δυσκολη η κατασταση σου , πρωτα απο ολα πιστευω οτι πρεπει να μιλησεις με τη μητερα σου , οτι και να εγινε , εισαι κορη της και ενδιαφερθει για σενα οσο κανενας . Πιστευω οτι ολοι κατα της εκτρωσης ειμαστε και καμια δεν θα εκανε ελαφρα τη καρδια , ομως ειναι καποιες καταστασεις δυστηχως οπου δεν γινεται αλλιως και πρεπει να λειφθουνε πολυ σοβαρες αποφασεις . Ειναι πολυ μεγαλο το διλλημα και πολυ δυσκολο οποια γυναικα βρισκεται σε αυτο . Οπως ειπα και στο αλλο μηνυμα μου , ολοι 3ερουμε τι σημαινει εκτρωση αλλα δυστηχως μπορει να τυχει . Βεβαια να μην γινεται κατα ε3ακολουθησην .Για τον αντρα σου σιγουρα δεν μπορω να πω εγω τι θα κανεις , αυτο το 3ερεις εσυ , πως θα πορευτεις στη ζωη , μαζι του ή χωρια , απλα για μενα εινα ανανδρο να χτυπας μια γυναικα και μητερα των παιδιων σου και επειτα να τη βριζεις κιολας επειδη δεν σου κανει το χατηρακι . Δεν ειναι ωριμο ολο αυτο , δεν διχνει λογικο ανθρωπο . Καλη επιτυχια σε οτι και αν σκεφτεις , σε οτι και αν αποφασησεις .

QRyOp2.png

Πωλινακι, ξεχασα να αναφερω οτι ισως,αν θες, θα μπορουσες να ζητησεις ιατρικη γνωμη και απο γυναικολογους της Αγκαλιας (μερικοι ειναι και καθηγητες γυναικολογιας) ουτως ωστε να σε ενημερωσουν για την κατασταση σου (δε θα σου πουν ευκολα κανε εκτρωση, αλλα δε θα θεσουν σε κινδυνο και τη ζωη σου )...τωρα αν το μωρακι σου δεν τα καταφερει (μην κακομελεταμε)...εσυ θα εχεις ησυχη τη συνειδηση σου οτι ο κυκλος του εκλεισε μονος του και δεν τον εκλεισες εσυ.

Επισης κοιτα να το ψαξεις μεσω δικηγορων (ξανα μεσω αγκαλιας αλλα και απο αλλους δικηγορους) γιατι οπως ξερουμε στην Ελλαδα τουλαχιστον βγαινουν συνεχως αποφασεις υπερ "υπερχρεωμενων" νοικοκυριων (ποσο μαλλον στη δικη σου περιπτωση ). Η "Αγκαλια" (δε θ ελω να χρησιμοποιω αυτο το συλλογο συνεχεια αλλα δεν ξερω κανεναν αλλο, σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι) στηριζει και οικονομικα για καποια χρονια την πασχουσα μητερα. Απλα κανε τους σαφη τη δυσκολη κατασταση (ιατρικη, οικονομικη και νομικη) σου ουτως ωστε να εχεις προτεραιοτητα

Καλησπέρα κορίτσια....

Οσο περνάν οι μέρες τόσο πιο πολύ θέλω να το κρατήσω αυτό το μωρό.... Απόψε κι όλας αποφάσισα να μιλήσω στην μαμά μου και θα δω και τι θα μου πουν Δευτέρα οι γιατροί

a6TCp3.png

hoHwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Οσο περνάν οι μέρες τόσο πιο πολύ θέλω να το κρατήσω αυτό το μωρό.... Απόψε κι όλας αποφάσισα να μιλήσω στην μαμά μου και θα δω και τι θα μου πουν Δευτέρα οι γιατροί

Καλά θα κάνεις Πωλίνα. Ευχομαι να τα βρείτε με τη μαμά σου και να σε στηρίξει στην απόφαση που θα πάρεις. Και το κυριότερο εύχομαι οι γιατροί να σε ενθαρρύνουν στην απόφαση αυτη. Η κατάσταση με τον άντρα σου δεν βελτιώθηκε καθόλου ? Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ??

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Διαφημίσεις

Χθες το βράδυ καθόμουνα και έβλεπα μια ταινία και μου λέει "δεν με καταλαβαίνεις" τί δεν καταλαβαίνω του λέω? Φοβάμαι μην πάθεις κάτι λέει, και παρά να πάθεις κάτι και να χάσουν τα μωρά μας την μαμά τους, καλύτερα να το ρίχναμε. Και του λέω τίποτα δεν θα πάθω, και μου λέει θέλω να ξέρω σίγουρα ότι δεν θα μου πάθεις κάτι, και με πήρε αγκαλιά...

Τώρα τί να πω? Οτι εκφράζει τους φόβους του με λάθος τρόπο?

a6TCp3.png

hoHwp3.png

Αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία η δική σου και του παιδιού που περιμένεις. Όλα τα άλλα είναι μεν σημαντικά αλλά μπορούν να περιμένουν. Θα ζυγίσεις τη συμπεριφορά του και θα αποφασίσεις , έχετε καιρό μπροστά σας . Και ειδικά το διάστημα των 9 μηνών που θα ακολουθήσει εφόσον το κρατήσεις το μωρό θα ειναι καθοριστικό για τις μεταξύ σας σχέσεις.

Θα περιμένουμε νέα σου.

Καλή επιτυχία !

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Χθες το βράδυ καθόμουνα και έβλεπα μια ταινία και μου λέει "δεν με καταλαβαίνεις" τί δεν καταλαβαίνω του λέω? Φοβάμαι μην πάθεις κάτι λέει, και παρά να πάθεις κάτι και να χάσουν τα μωρά μας την μαμά τους, καλύτερα να το ρίχναμε. Και του λέω τίποτα δεν θα πάθω, και μου λέει θέλω να ξέρω σίγουρα ότι δεν θα μου πάθεις κάτι, και με πήρε αγκαλιά...

Δεν αντιδρούν ολοι οι ανθρωποι με τον ίδιο τρόπο...σου είπα και παραπάνω οτι οι άντρες φοβούνται σαν τα μικρά παθδιά, παρ'όλα αυτά εσύ μόνάχα τον ξέρεις καλα γιατί όπως μας είπες και παλαιότερα η συμπεριφορα του δεν ηταν η καλύτερη. Σιγουρά αν σ'αγαπάει θα φοβαται μη πάθεις κατι και σίγουρα θα σκέφτεται και το οικονομικό..ειναι πιο πρακτικά μυαλά απο εμάς τις γυναίκες.

Εύχομαι όλα να σου έρθουν όπως επιθυμείς!

Καλή επιτυχία και στο θέμα με τη μαμα σου!

Λίγο πριν δω αυτό σου το ποστ σκεφτόμουνα: "τι τον κρατάει;;;σήκωσε χέρι;;;;δρόμοο.......". Όμως τώρα (αν δεν το είπε απλά για να σε τουμπάρει) θα σου πω τα εξής:

1ον) Οπωσδήποτε να συμβουλευτείτε ΜΑΖΙ ένα σύμβουλο γάμου. Επίσης, καλό θα ήταν ο άντρας σου να κάνει και κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο μόνος του. Επειδή είναι και στενά τα οικονομικά πλέον, υπάρχουν κέντρα ψυχικής υγείας , όπου οι επισκέψεις σε ψυχολόγους είναι δωρεάν ή καταβάλεις ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό (2ευρώ, 5 ευρώ...)

2ον) Για το αν πρέπει να κρατήσεις ή να ρίξεις το παιδί, είναι κάτι για το οποίο μόνο με το γιατρό σου μπορείς να συζητήσεις. Αυτός θα σου πει τα ποσοστά του ρίσκου σου.

Έχεις άλλα δυο παιδάκια που σε χρειάζονται, αυτό θα σκέφτεσαι πάνω από όλους και από όλα!!

Ελπίζω με ηρεμία να πράξεις το καλύτερο για όλους σας!!

Δεν αντιδρούν ολοι οι ανθρωποι με τον ίδιο τρόπο...σου είπα και παραπάνω οτι οι άντρες φοβούνται σαν τα μικρά παθδιά, παρ'όλα αυτά εσύ μόνάχα τον ξέρεις καλα γιατί όπως μας είπες και παλαιότερα η συμπεριφορα του δεν ηταν η καλύτερη. Σιγουρά αν σ'αγαπάει θα φοβαται μη πάθεις κατι και σίγουρα θα σκέφτεται και το οικονομικό..ειναι πιο πρακτικά μυαλά απο εμάς τις γυναίκες.

Εύχομαι όλα να σου έρθουν όπως επιθυμείς!

Καλή επιτυχία και στο θέμα με τη μαμα σου!

Σίγουρα αντιδρούν κι εκφράζονται διαφορετικά οι άντρες από τις γυναίκες, αλλά το χαστούκι δεν είναι μορφή έκφρασης,αλλά βίας!!

Σίγουρα αντιδρούν κι εκφράζονται διαφορετικά οι άντρες από τις γυναίκες, αλλά το χαστούκι δεν είναι μορφή έκφρασης,αλλά βίας!!

Συμφωνώ απολύτως! Από πότε το ξύλο είναι ένδειξη ενδιαφέροντος; Το να χτυπάει και να βρίζει κάποιος την γυναίκα του (και οποιονδήποτε άνθρωπο βασικά) είναι απαράδεκτο και κανείς δεν πρέπει να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Δηλαδή όποτε αγχώνεται από κάτι θα σε χτυπάει;

Τέλοσπάντων είτε μείνεις μαζί του είτε όχι καλό θα ήταν να μιλήσει με κάποιον ειδικό για να μπορεί να ελέγχει τα τυχόν ξεσπάσματά του στο μέλλον. Σου εύχομαι ειλικρινά να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για εσένα και τα παιδάκια σου.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι μορφη εκφρασης και δεν αναφερθηκα σε αυτο. Ειπα μαλιστα πως μονο η ιδια ξερει με τι ανθρωπο εχει να κανει και κατα ποσο μπορει να ανεχτει συμπεριφορες και πραξεις που μπορει να εχουν επαναληφθει στο παρελθον.

Συμφωνω στο οτι θα πρεπει να δουν μαζι καποιον ειδικο.

Πωλινάκι γεία σου,

Διαβάζω την ιστορία σου και προσπαθώ να δω τα πράγματα από την δική σου πλευρά.Πραγματικά η απόφαση είναι δική σου,αλλά φαίνεται πως η μαμα σου είναι έτοιμη να σε βοηθήσει.

Χωρίς να θέλω να σε θίξωή να προσβάλω κάποιον,πρέπει να είσαι λίγο προσεκτική με το θέμα του διαζυγίου γιατί άκουσαμε πολλές φορές πως οι μουσουλμάνοι σύζηγοι θεωρούν ιδιοκτησία τους τα παιδία και τα παίρνουν και εξαφανίζονται στις χώρες τους.Και τρέχει η μάνα να τα βρεί.Απλά πρόσεχε!

Αφού ο Θεός το τειλε το τρίτο μωράκι,ασε Αυτόν να αποφασίσει αν θα το πάρει.Κάνουμε πολλές θυσίες για τα μωράκια μας,τόσο πριν γεννηθούν όσο και μετά οπόταν ότι σου πουν οι γιατροί για την υγεία σου.

Σε ποια πόλη μένεις?

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

Πωλινάκι γεία σου,

Διαβάζω την ιστορία σου και προσπαθώ να δω τα πράγματα από την δική σου πλευρά.Πραγματικά η απόφαση είναι δική σου,αλλά φαίνεται πως η μαμα σου είναι έτοιμη να σε βοηθήσει.

Χωρίς να θέλω να σε θίξωή να προσβάλω κάποιον,πρέπει να είσαι λίγο προσεκτική με το θέμα του διαζυγίου γιατί άκουσαμε πολλές φορές πως οι μουσουλμάνοι σύζηγοι θεωρούν ιδιοκτησία τους τα παιδία και τα παίρνουν και εξαφανίζονται στις χώρες τους.Και τρέχει η μάνα να τα βρεί.Απλά πρόσεχε!

Αφού ο Θεός το τειλε το τρίτο μωράκι,ασε Αυτόν να αποφασίσει αν θα το πάρει.Κάνουμε πολλές θυσίες για τα μωράκια μας,τόσο πριν γεννηθούν όσο και μετά οπόταν ότι σου πουν οι γιατροί για την υγεία σου.

Σε ποια πόλη μένεις?

Καλημέρα Σοφάκι μου.. Σαυτό με τους μουσουλμάνους σύζηγους έχεις απόλυτο δίκαιο, γιαυτό και τα μωρά μου εμένα είναι κανονισμένα να μην μπορούν να φύγουν από την Κύπρο χωρίς εμένα.

Λευκωσία μένω, εσύ?

a6TCp3.png

hoHwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...