Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γέννα σε δημόσιο μαιευτήριο

Saloula

Recommended Posts

Δεν ξέρω ακόμα αν είμαι έγκυος,θα ξέρω σε 15 μέρες!!!Το ψάχνω΄όμως το θέμα για να δω πού θα απευθυνθώ όταν έχω τα ευχάριστα νέα.Ξέρεις αν θα μπορούσα να έχω τον δικό μου γιατρό στην εγκυμο΄συνη και να πάω μόνο για τον τοκετό στο αρεταίειο?Ή έστω να πάω στο γιατρό που λες προς το τέλος της εγκυμοσύνης?Ηταν τόσο καλός και "ανθρώπινος"ο γιατρός μου που δυσκολεύομαι να τον αλλάξω!Όμως το κόστος του μαιειυτηρείου με προβληματίζει γιατί σε συνδυασμό με το οτι έρχομαι από νησί ανεβάζει πολύ την όλη τιμή!Εννοώ με τα ταξιδια κάθε μήνα!

για το τελος της εγκυμοσυνης θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι εχει και πολυ δουλεια και καλο θα ηταν να σε παρακολουθει απο την αρχη της εγκυμοσυνης..δεν ξερω αν γινετε αυτο που λες ωστε να πας μονο για τον τοκετο γιατι σιγουρα δεν θα ξεγεννησει αυτος..και να ξερεις στο αρεταιειο ολα μαζι που θα δωσεις συνολικα μαζι με τον γιατρο ειναι 1800ε..

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια εγώ γέννησα τον Οκτώβρη στο Αττικόν και αν ήταν να γεννήσω πάλι εκεί θα πήγαινα.Είχα τον γιατρό μου τον οποίο μου σύστησε ο διευθυντής της μαιευτικής,ξεκίνησα τις εξετάσεις μου εκεί,για τις οποίες πλήρωνα κάποια χρήματα που όμως παίρνεις πίσω από το ΙΚΑ αν τις γράψεις έγκαιρα.Πήγαινα και στο ιατρείο του γιατρού μου για να με παρακολουθεί και ο ίδιος και στο τέλος γέννησα μαζί του κανονικά.Ήμουν σε 4κλινο,ανετότατο,φωτεινό και πεντακάθαρο,το προσωπικό μια χαρά και τα χρήματα ελάχιστα,αναλόγως ταμείου.Εγώ με ΙΚΑ έδωσα 210€ για όλες τις ημέρες νοσηλείας.Αντίθετα,για το πρωτο μου που γέννησα στο Ιασώ έδωσα ένα σκασμό λεφτά,ο γιατρός μου εμφανίστηκε 3-4 φορές και δεν είδα και καμιά εξυπηρέτηση που να δικαιολογεί τόσα χρήματα.Το Αττικόν είναι το πιο καινούριο δημόσιο και είναι και πανεπιστημιακό.Με το καλό τα μωράκια σας!

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι στο μήνα μου και με παρακολουθεί η γιατρός μου, η οποία όμως δεν είναι σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Τα άλλα δύο παιδάκια μου τα γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, όμως τώρα προέκυψε κάτι έκτακτο και δεν είμαι σε θέση να σκάσω 3000?. Σκεφτόμαστε λοιπόν τη λύση του Δημόσιου Νοσοκομείου. Πως θα βρω όμως τώρα Γιατρό που να γεννάει σε Δημόσιο Νοσοκομείο? Δεν θέλω να πάω έτσι σε κάποιον τελείως άγνωστο!!! Τι να κάνω??? ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...