Saloula

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  18
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Converted

 • Περιοχή
  Νότια Αττική
 1. Saloula

  Φωτογραφίες

  κ' εγώ έχω φωτογραφίες της δευτερής μου κόρης από το ΙΑΣΩ αλλά αυτή τη φορά θα γεννήσω στο Ελενα. Δε ξέρω αν θα μας επιτρέψουν
 2. Saloula

  Φωτογραφίες

  Επιτρέπεται να τραβήξεις μέσα το τοκετό; Επιτρέπεται να τραβήξεις βίντεο αν θέλεις;
 3. Saloula

  Φωτογραφίες

  εννοώ αν επιτρέπεται μόλις γεννήσεις και το μωρώ είναι ακόμα λιγό... βρεγμένο!!

 4. Διαφημίσεις


 5. Saloula

  τιμες ιασω-λητω!

  Δεν χρειάζεται το "δικό σου" Γιατρός στο Ελενα. Μπορείς να πας στο εξωτερικό γυναικολογικό για παρακολούθηση και να γεννήσεις με όποιο γιατρό εφημερεύει- με ραντεβού αν είναι καισαρική. Θα γλιτώσεις από το φακελάκι κιόλας! Ετσι το κάνω εγώ αλλά συνεχίσω να πηγαίνω και στο ιδιωτικό μου γιατρό για παρακολούθηση αλλά είναι με το Ιασω.
 6. Επιτρέπεται να τραβήξεις φωτογραφίες στο μαιευτήριο Ελενα μόλις γεννήσεις; Θα ήθελα πολύ να έχω φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές της ζωης της κόρης μου.
 7. Saloula

  τιμες ιασω-λητω!

  Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις! Οι τελευταίες φορές που γέννησα είχαμε πληρώσει τη γιατρός γύρω στα 1500-1800 αν θυμάμαι καλά, αλλά σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Κατά την διάρκεια τις εγκυμοσύνης μου είχα πάρει ένα τηλέφωνο στην γιατρό μόνο μία φόρα και όταν ήρθε η ώρα να γεννήσω ήμουν τυχερή και γέννησα γρήγορα. Η γιατρός μου ήταν μαζί μου μόνο για 15 λεπτά την δέυτερη φορά!! Δεν είναι ότι δεν θα πληρώσω τίποτα στον γιατρός αυτή τη φορά αλλά ούτε δεν θέλω να δώσω 1000 ευρώ απλώς να γεννήσω. ΝατασαΖ.... Η φίλη σου είχα μια καλή εμπειρία στο Αττικό που γέννησε χωρίς να πλήρώσει επιπλέων;
 8. Saloula

  τιμες ιασω-λητω!

  Γειά σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πληρώσατε το γιατρός που ξεγέννησε τα μωρά σας σε δημόσιο μαιευτήριο..... η όχι!! Ενδιαφέρομαι να ακούσω αν σας είχε ζητήσει το αμοιβή η όχι και πόσο!
 9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τώρα η σείρα μου να το πω και' γω! Είχαμε βαφτίσει την πρώτη μας κόρη όταν ήταν 5 μηνών και την δέυτερη όταν ήταν 7 μηνών. Και οι δύο περάσανε πολύ καλά στην κολυμπήθρα - σαν ήταν παιχνίδι!! Εγω ήθελα να τα βαφτίσουμε σχετικά νωρίς αφού είμαι από την Αγγλία και εκεί φωνάζουμε τα μώρα μας με το όνομα μόλις έχουν γεννηθεί. Τότε είχα ένα πρόβλημα με την ιδέα ότι αφού δεν έχει βαφτιστεί μερικοί θα θεωρούσανε ότι δεν έχει όμομα!!
 10. Ευχαριστώ κορίτσια και πάλι!! Μαθαίνω! Είχα γεννήσει τις πρώτες μου 2 κόρες με φυσιολόγική γέννα και μου είχαν πιάσει τους πόνους και μέτα πήγα στο μαιευτήριο. Οπότε δεν θα ήθελα να πηγαίνω προγραμματισμένω για τεχνικούς πόνους, με τίποτα!! Έχω όμως ένα πρόβλημα με το θέμα του φακελάκι... η μάλλον έχει ο άντρας μου ένα πρόβλημα. Αυτός με τίποτα δεν θα πληρώσει ενα γιατρό φακελάκι και περιφρονεί το διεφθαρμένο σύστημα που υπάρχει ακόμα εδώ, αν και είναι από δω. Εγώ που είμαι ξένει (από Αγγλία... γι αυτό τα ελληνικά μου είναι έτσι!! ) καταλαβαίνω ότι εδώ είναι διαφορετικό και νιώθω ανασφάλεια μερικές φορές αφού είναι σαν ο άντρας μου είναι ο ξένος!
 11. Γειά σας!!! Ενδιαφέρομαι να μάθω ποσό χρονών ήταν η θα είναι τα μωράκια σας όταν θα κάνουν (η έκαναν) τη βουτιά στην κολυμπήθρα!!! Θα ήθελα και τις γνώμες σας για ποια είναι η ωραιότερη ηλικία κατά τη γνώμη για την βαφτισή!
 12. Σας ευχαριστώ ΝατασαΖ, Μαμα3 και Yοgινι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ακριβώς τι θα κάνω και που θα γεννήσω. Θα ήθελα πολύ να παω στο Αττικό αλλά έχω ακούσει.... μου είπανε στο τηλεφωνό όταν πήρα να ρωτήσω τις τίμες δωματίου, ότι μπορείς να πας να γεννήσεις εκεί μόνο όταν εφημερεύει αλλιώς είναι θέμα ιατρικού. Δεν είμαι σίγουρη τι σημαίνει αυτό αλλά όταν ρώτησα για το αμοιβή του γιατρού μου είπανε ότι δεν πληρώνουμε τους γιατρούς και αν ζητάει αμοιβή είναι παράνομο. Η άλλη μου επιλογή θα είναι το Ελενα. Εκεί νομίζω μπορείς να πας είτε εφημερεύει είτε οχι... νομίζω!!??
 13. Saloula

  τιμες ιασω-λητω!

  Ξέρει κανείς αν πρέπει ο άντρας μου να παρακολούθει μαθήματα ανώδυνου τοκετού στην Ελενα αν και ήταν μαζί μου τις προηγούμενες φορές που γέννησα - αλλά σε άλλο μαιευτήριο
 14. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς που ξέρετε; Περιμένω το τρίτο μου παιδί τον Μάρτιο. Έχω το ίδιο γιατρό που είχα για τα άλλα 2 παιδιά μου αλλά αυτή τη φορά δεν θέλω να γεννήσω πάλι στο ΙΑΣΩ και να πληρώσω $$$$$$!!!! Θέλω να με παρακολουθεί ο ιδιωτικός γιατρός που έχω και μετά να παω να γεννήσω σε ένα δημόσιο μαιευτήριο. Θέλω να ρωτήσω..... πρέπει να έχω "δικο μου γιατρο" στο δημόσιο μαιευτήριο; Τον πέρνω τηλέφωνο την ώρα που θα γεννίσω να έρθει στο μαιευτήριο; Και γι αυτό θα "πρέπει" να πληρώσω φακελάκι; Η απλώς παω στο μαιευτήριο να γεννήσω με το γιατρό που εφημερεύει την στιγμή που έρχονται τους πόνους;
 15. Γεια σας! Και εγώ είμαι καινούριο εδώ και πολύ χάρικα να βρώ ένα forum στην Ελλάδα για θέματα εδώ!! Είμαι μητέρα 2 παιδιών και περιμένω το τρίτο τον Μάρτιο. Δεω ξέρω να γράφω πολύ καλά ελληνικά .... είμαι από την Αγγλία.