Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαρος εμβρυου στην 32 εβδομαδα

Recommended Posts

Εγώ βλέπω να γεννάω πάλι μικρούλι μωράκι και ελπίζω να μην έχουμε πάλι ιστορίες με τη ΜΕΝΝ. Ειλικρινά ειναι το αγχος μου το μεγάλο.

30+4 ήταν 1489 ή 1549 δεν μπορούσε να το μετρήσει καλά γιατί είναι πολύ δύσκολη η θέση του.

αν δεις τον πινακα που μας παραθετει ενα μελος παραπανω μια χαρα ειναι το βαρος του κ μαλιτσα παραπανω απο τον μεσο ορο....

εμενα 29 εβδομαδων ηταν 1400γρ αγορακι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 286
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 1 month later...

σημερα 31w+5d ειναι 1880 γραμμαρια ο μπεμπης μας.καλα ειναι? ο γιατρος μας ειπε οτι αν παρω και τις 40 εβδομαδες θα γεννηθει 3100 με 3500. τι λεει η εμπειρια σας?

eEVKp2.png?8jIUodM2

Κοριτσι μου εγω σημερα μπηκα στη 32 εβδομαδα υπερυχο εχω αυριο οποτε θα σου εχω νεα παντως ο μπεμπης μου στο β επιπεδου ηταν 550 γρ. τωρα εχω αγχος ποσο θα εχει παει....

Καλημερα, εκανα και εγω χθες το Doppler, 31w+5d, και η ζουζουνα μου ειναι 1995γρ. απο οτι μου ειπε ο γιατρος ειναι ΟΚ οπως και ο μπεμπουλης σου ioanna25 μην αγχωνεσε καθολου!Χριστινα Μ περιμενουμε και τα δικα σου νεα!!!

Διαφημίσεις

ναι ναι αυριο θα σας εχω νεα ανυπομονω να τον δω το μπομπιρα μιλαμε για κλωτσια και γυρισματα αλλα το κεφαλακι του νιωθω να με πιεζει χαμηλα ειναι ανησυχητικο λετε?

ευχαριστω πολυ κοριτσια που μου απαντησατε!!χριστινα Μ ευχομαι να ειναι ολα καλα με τον μπεμπη σου!!περιμενω νεα σου. οσο για το κεφαλακι που το νιωθεις χαμηλα, κι εγω τελευταια νιωθω πιεσεις χαμηλα, ο μπεμπης μου εχει παρει θεση γιαυτο μαλλον.

ναι ναι αυριο θα σας εχω νεα ανυπομονω να τον δω το μπομπιρα μιλαμε για κλωτσια και γυρισματα αλλα το κεφαλακι του νιωθω να με πιεζει χαμηλα ειναι ανησυχητικο λετε?

Χριστινα Μ πως ειναι ο μπομπιρας???:-)

Κοριτσια σορυ που αργησα αλλα πηγαμε χωριο λοιπον ο μπομπιρας ειναι 1900 και ειναι ολα φυσιολογικα μεγαλωνει κανονικα και εχει παρει θεση ειναι με το κεφαλι κατω γι αυτο ενιωθα πιεση ο γιατρος λεει οχι πολυ περπατημα γιατι εχει παρει ηδη θεση και λογος δεν υπαρχει το ρωτησα γιατρε θα παρουμε ολο το μηνα και με ειπε μαλλον οχι λιγο πολυ ειναι ετοιμος μπες στο μηνα σου (18 Μαρτιου) και μετα ας παρει και μια εβδομαδα ειναι κερδος αυτα με το μπομπιρα μου......1900 καλα δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσια οταν ειναι να μπουμε στο μηνα μας πηγαινουμε καθε βδομαδα για κολπικη εξεταση εχει γεννησει καμια ιπποκρατειο θεσσαλονικη γιατι εκει θα παω ξερει ποια ειναι η διαδικασια και που πρεπει να απευθυνθω για εξεταση οταν θα μπω στο μηνα μου?

καλημερα κοριτσια!!πηγα σημερα στο γιατρο 33w ειμαι, και ο μπεμπης ειναι 1967 gr με +- 138gr.καλα το βλεπετε το βαρος του?

Aa2ip2.png?cDoCmmqb

Μια χαρα νομιζω πως ειναι το μπεμπακι σου!!! Η δικη μου στις 32w ηταν 1870γρ. Με το καλο!!!

i55Ip3?r=1285530151

Κορίτσια έχω αγχωθεί λίγο 34 εβδομάδων και 6 ημερών (πριν μια εβδομάδα ακριβώς) ήταν 2.230. Μου φαίνεται μικρούλα. Τί λέτε??? Εντωμεταξύ, όλοι μου λένε πως έχω μικρή κοιλίτσα και με αγχώνουν. Φοβάμαι πως δεν θα τα φτάσει τα 2.800 στη γέννα και τρομάζω πως θα είναι λιλιπούτεια, και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν ανυπομονώ να γεννήσω, αλλά να πάρει όσο δυνατόν περισσότερες μέρες.

Εγώ γεννήθηκα 2.800 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, όμως ήμουνα 37 εβδομάδων.

Ο γιατρός είπε πως θα πάει γύρω στα 3 κιλά. Θα πάει??? Μου φαίνεται αδύνατο, αλλά δεν ξέρω γιατί μ' έπιασε αυτή η βλακεία.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...