Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καφέ "ο Θηλασμός" !

administrator

Recommended Posts

[Γι'αυτο σου ειπα για τα απλα γιατι κατι με λουλουδακια που εχει δεν στεκονται ενω εχει ενα πακετο με ενα ασπρο κι ενα μαυρο που ειναι μια χαρα και ειναι cotton απλα για να σου "κατσουν"καλα, τσεκαρε προσεκτικα τι νουμερο φορας!#

υπάρχει και μαύρο σουτιέν θηλασμού?? Τέλειο :o

lN4Kp3.png6tK9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 581
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ.(ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ...) ΤΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΦΟΡΑΤΕ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΜΕ ΜΠΑΝΕΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΙΑΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ...

Εγω φοράω σουτιέν θηλασμού της Medela, ειναι πολυ ανετα σε σχεση με αλλα. Δεν εχω μεγάλο στήθος αλλα ειμαι γεμάτη και αυτα ειναι τα μόνα που δε με κόβουν αλλα κρατάνε και καλά το στήθος. Ειναι πολυ μαλακά και πολυ πολυ ανετα. Τα Mothercare εχουν πολυ σκληρά λάστιχα!!!

as1cCyx0g411210MDAwOGQ0fDQ0MTUwZHxNeSBEZXJlayBpcw.gif

as1cv4H0g411210MDAyNzQ2ZHwzMTVkfE15IEdyZWdvcnkgaXM.gif

Εγω πηρα ενα απο το Λητω και το ακριβοπληρωσα αλλα και απο ενα μαγαζι με εσωρουχα εδω στην γειτονια μου πολυ καλης ποιοτητας της Trioumph (καπως ετσι γραφετε) γυρω στα 18 ευρω. Αν το ηξερα απο την αρχη δεν θα πηγαινα καθολου στο Λητω.

Geny αυτο της triumph ειναι χωρις μπανελα ε? γιατι πηγα να παρω και μου ειπαν οτι ολα ειναι με ενισχυση.

Και γωτης Τριουμφ έχω. Καλά είναι..βαμβακερά, δροσερά και ανοιγοκλείνουν εύκολα! Θα ήθελα βέβαια και κάνα μαύρο, αλλά....

Της medela που τα πουλάνε? Σε εσωρουχάδικο?

5Aqjp3.png

Εγω πηρα ενα απο το Λητω και το ακριβοπληρωσα αλλα και απο ενα μαγαζι με εσωρουχα εδω στην γειτονια μου πολυ καλης ποιοτητας της Trioumph (καπως ετσι γραφετε) γυρω στα 18 ευρω. Αν το ηξερα απο την αρχη δεν θα πηγαινα καθολου στο Λητω.

Geny αυτο της triumph ειναι χωρις μπανελα ε? γιατι πηγα να παρω και μου ειπαν οτι ολα ειναι με ενισχυση.

Ναι, ναι χωρις μπανελα ειναι βαμβακερο. Νομιζω βγαινει σε 2 χρωματα ασπρο και μπεζ. Εγω πηρα ασπρο.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

μαύρο σουτιέν θηλασμού έχει στο Mothercare.. αναγκάστηκα να πάρω, γιατί ήταν το μοναδικό στο νούμερο που ήθελα..

(λέω "αναγκάστηκα", γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το μαύρο, δεν το φοράω καν).

Χτες το απόγευμα γυρίσαμε σπίτι μας. Γεννήσαμε μια χαρά με κ.τ. το Σάββατο 25/10 στις 12:30μ.μ. Κατεβάσαμε πολύ γάλα το 2ο 24ωρο. Το θέμα είναι ότι ο μπέμπης είναι πολύ μεγάλος υπναράς και για να ξεκινήσει να θηλάσει του παίρνει κάπου στο 20λεπτο με κλάματα και απότομες κινήσεις αφού μου έχει πάρει γύρω στο μισάωρο να τον ξυπνήσω. Δεν έχω καλή θηλή και χρησιμοποιώ ψευδοθηλές οι οποίες με βοήθησαν πολύ. Το πρόβλημα μου είναι ότι φοβάμαι μήπως μου κοπεί το γάλα λόγω του ότι δεν πίνει πάρα πολύ και κοιμάται πολλές ώρες ανάμεσα στα γεύματα. Το στήθος μου δεν πονάει ούτε πρήζεται τόσο όσο τις 3 πρώτες μέρες. Είναι φυσιολογικό αυτό; Βρέχει τουλάχιστον 7 πάνες την ημέρα και κάνει κακάκια του 2-3 φορές την ημέρα, τα οποία είναι μαλακά. Άρα τρώει όσο του χρειάζεται. Αλλά πρέπει να τον ξυπνάω κάθε 2-3 ώρες να τρώει αλλιώς είναι ικανός να κοιμάται για 6-7 ώρες. Έχει ίκτερο(12,1) κι η παιδίατρος του Λητώ μου είπε ότι πρέπει να του δώσω και ξένο γάλα για να του πέσει.

Και άλλη μια ερώτηση: Μου μάτωσε τη θηλή απο το δυνατό ρούφηγμα αλλά εγώ δεν είδα ότι έπινε και το αίμα μαζί με το γάλα. Θα πάθει τίποτα;

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Να το ξυπνάς για να το ταίσεις, είναι πολύ μικρούλι για να κοιμάται τόσες ώρες χωρίς φαγητό. Σιγά σιγά θα συνηθίσει και δεν θα διαμαρτύρεται τόσο.

Εφόσον έχεις γάλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς από την έλειψη πριξίματος, είναι φυσιολογικό, γιατί σιγά σιγά θα προσαρμοστεί η παραγωγή σου στις απαιτήσεις του μωρού σου.

Όσο για το αίμα, δεν θα πάθει τίποτα, αλλά επειδή θα το δεις στα κακάκια του, να μην τρομάξεις εσύ, ΟΚ;

Καλή συνέχεια!

kr3fp2.png

Nα σου ζήσει το μωράκι!!!

Για το άιμα έχω ακούσει ότι δεν πειράζει...Αλλά αφού έχεις ψευδοθηλές πως ματώσανε?

Και αν εχεις καθώς λες γάλα γιατί να δώσεις συμπλήρωμα στο μωρό? Υποθέτω ότι πρέπει απλώς να το ξυπνάς τακτικά και να το βάζεις στο στήθος να τρώει...

Θα σου έλεγα να ρωτήσεις και την Αγλαία για πιο επαγγελματικές απαντήσεις... Στείλε της π.μ..

Τις καλύτερες ευχές μου!!

5Aqjp3.png

Να σου ζησει το μωρακι να το χαιρεσαι! Φροντισε το μωρακι να τρωει τουλαχιστον 8 -12 φορες το 24ωρο ,με ενα γευμα τουλαχιστον το διαστημα 12-6 το βραδυ,μεχρι τις 6 βδομαδες περιπου που εδραιωνεται ο θημασμος. Επισης μετρα βρεγμενες πανες 6-8 24ωρο κ 3-4 λερωμενες κ μην ανησυχεις για τιποτα! Βαζε το μωρακι συχνα στο στηθος κ ολα θα πανε καλα.Αυτο για το ξενο γαλα κ τον ικτερο ειναι αλλη μια καραμελα των γιατρων. Μην δινεις συμπληρωμα.

Οτι χρειαστεις στην διαθεση σου.

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει!

Για να λερώνει το μωράκι σου τουλάχιστον 7 πάνες την ημέρα, πρέπει να τρώει καλά. Άρα δε νομίζω να κινδυνεύει να μειωθεί η παραγωγή σου.

Καλά κάνεις και τον ξυπνάς. Μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία, καλό είναι να τρώει κάθε 2-3 ώρες, και το βράδυ να μην περνάνε πάνω από 4.

Αν μπορείς σιγά σιγά να κόψεις τις ψευδοθηλές, θα είναι καλύτερα και για τους δυό σας.

http://www.kellymom.com/bf/concerns/baby/wean-shield.html

Ξένο γάλα δε χρειάζεται αφού βρέχει αρκετές πάνες. Ο ίκτερος θα πέσει με συχνούς θηλασμούς. Το ξένο γάλα δε βοηθάει. Δεν ξέρω γιατί σου το πρότεινε η παιδίατρος :? .

Για το αίμα δεν τρέχει τίποτα. :wink:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές, τις πληροφορίες και τις συμβουλές σας. Με φόβιξε λιγο εκείνη η παιδίατρος στο μαιευτήριο με το θέμα του ίκτερου αλλά δεν θα του έδινα με τίποτα ξένο γάλα. Το αίμα δεν ξέρω από που βγήκε αλλά το είδα μέσα στη θηλή μαζί με το γάλα και στο στοματάκι του μωρού όταν το σκούπισα. Ρουφάει με πολλή δύναμη, μπορεί κάπου να ζορίστηκε η θηλή. Τις ψευδοθηλές δεν μπορώ να τις κόψω γιατί δεν έχω σχεδόν καθόλου ρώγες. Είναι επίπεδες. Τον παίδευα 3 μέρες στο μαιευτήριο χωρίς ψευδοθηλές για να πιάσει το στήθος κι ο καημένος δεν μπορούσε και νευρίαζε. Το ίδιο μου είπαν κι οι μαίες εκεί (οι οποίες ήταν άψογες).

Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Μετά το θηλασμό κι αφού ρευτεί και τον βάλω κάτω για ύπνο, βγάζει συχνά έναν ήχο από το στόμα σαν να έχει λόξυγγα. Τι μπορεί να είναι αυτό; Αφού έχει ρευτεί (πολλές φορές ρεύεται 2-3 φορές) γιατί το κάνει συνέχεια αυτό;

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Ειναι λογικο να εχει λοξυγγα! Εμενα ειχε συνεχεια! Αν δεν σταματουσε τον εβαζα στο στηθος-και ακομα αυτο κανω δηλαδη-λιγο γαλατακι και αμεσως περναει.

Παντος εχω διαβασει εδω στο φορουμ πως και με εντελως επιπεδες θηλες μπορεισ να θηλασεις. Θα σου προτεινα να στειλεις ενα μηνυμα στην Αγλαια να σε κατατοπισει-ισως ερθει καποια συμβουλος να σου δειξει η να σου πει τι ακριβως να κανεις. Και παλι να σου ζησει.

Δεν έχει ακριβώς λόξυγγα. Κάνει συχνά έναν ήχο όπως το χικ που κάνουμε όταν έχουμε λόξυγγα. Αλλά ένα χικ κάθε φορά. Αν το έκανε συνέχεια θα το καταλάβαινα ότι είναι λόξυγγας.

Θα στείλω και pm στην Αγλαΐα για τις επίπεδες θηλές. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

Προσπαθησε να κοψεις τις ψευδοθηλες γιατι μετα θα ειναι μπελας....Η Αγλαια εχει πει οτι κι εμεις,οι γυναικες με εντελως επιπεδες θηλες μπορουμε ναθηλασουμε κανονικα αρκει να μαθουμε να τοποθετουμε το μωρο στο στηθος :wink:

Το θέμα είναι ότι μάλλον το γάλα μου πάει να κοπεί. Έτσι νομίζω δηλαδή. Πριν 4 μέρες με το lactina της medela έβγαζα κι απ' τα δύο στήθη 200ml γάλα με 10 λεπτά άντληση σε κάθε στήθος. Χτες και σήμερα βγήκαν μόνο 10ml κι απ' τα δύο στήθη κι αυτά με το ζόρι. Στο ένα απ' τα δύο έβγαινε κι αίμα συνέχεια. Οποτε το γάλα έμοιαζε στο χρώμα με τον φραπέ με γάλα. Τι συμβαίνει; Νομίζω πως πάλι δεν τα κατάφερα ενώ είχα ξεκινήσει τόσο καλά κι ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Αποτέλεσμα να κλαίω συνεχώς και να στεναχωριέμαι. Το στήθος μου επανηλθε στο παλιό του μέγεθος και είναι πάρα πολύ μαλακό ενώ μέχρι προχτές ήταν σαν της αγελάδας, σκληρό και πονούσε όταν το άγγιζα.

Καμία συμβουλή για το τι να κάνω ώστε να επανέλθει το γάλα μου; Έστειλα τον σύζυγο να μου πάρει εκείνα τα χάπια που διάβασα εδώ ότι βοηθάνε και να πάρει και μπύρα για να πιώ μήπως και γίνει κάτι.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Τις πρώτες μέρες το στήθος είναι πρησμένο από τους αδένες όχι απ΄΄ο γάλα...Το ότι δεν βγάζειςμε το θήλαστρο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχεις...Δεν κόβεται το γάλα έτσι από τη μια μέρα στην άλλη!

5Aqjp3.png

Pipi πες μας λιγακι...το μωρο θηλαζει σε ολα τα γευματα του;Ποσες φορες;Με το θηλαστρο ποσες φορες αντλεις;

Μπηως οταν εβγαλες τα 10γρ δεν ειχες βαλει κατι σωστα στο θηλαστρο;Τα κιτρινα πλαστικα,τις βαλβιδες,αυτα που μπαινουν πανω στην χoανη πως τα βαζεις?Προς τα που κοιτανε;

το βαλβιδάκι, έχει πάνω του ένα άσπρο στρογγυλό μεμβρανάκι, το οποίο το τοποθετούμε κάτω από την χοάνη κ το άσπρο μεμβρανάκι πρέπει να κοιτάει αριστερά σας ή δεξιά σας...δλδ να το βλέπει αυτός που κάθεται δίπλα σας (είτε αριστερά σας είτε δεξιά σας), ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΣΑΣ Ή ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ

Τα πλενεις καλα μεσα?Μηπως εχουν μαζεψει υπολειμματα απο το γαλα?Για δες τα λιγο αυτα και ξαναμιλαμε!

Γειά σας

Η κορούλα μου γεννήθηκε στις 04.06.08 και το βάρος της ήταν 2730γρ.

04.07.08 ήταν 3700γρ.

04.08.08 ήταν 4530γρ.

04.09.08 ήταν 5110γρ.

04.10.08 ήταν 5500γρ.

και σήμερα 29.10.08 είναι 5700γρ.

Η κορούλα μου τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό και δεν της δίνουμε κανένα είδος συμπληρώματος. Μέχρι και πρίν από λιγο καιρό την θήλαζα με σιλικονούχες θηλές της CHICCO όπως μου είχαν προτείνει στο μαιευτήριο γιατί το μωρο δεν μπορούσε να πιάσει την μία μου θηλή.

Εδώ και μια εβδομάδα την θηλάζω χωρίς τις σιλικονούχες θηλές. Άλλα η μικρή με πονάει καθώς με δαγκώνει και δεν πιάνει καλά την θηλή μου.

Η απορίες μου λοιπόν είναι οι εξής:

Γιατί δεν παίρνει βάρος με τους ρυθμούς που έπαιρνε; Είναι φυσιολογική αυτή η μείωση του ρυθμού της αύξησης του βάρους;

Υπάρχει τρόπος να την μάθω να θηλάζει σωστά ούτως ώστε να μην με πονά και να μην μου πληγώσει της θηλές; Ή να ξαναθηλάσω με την βοήθεια των σιλικονούχων θηλών;

fatiniya2003, πόσα γεύματα κάνει η μικρή σου την ημέρα και πόσα τη νύχτα; Θηλάζεις και από τα δυο στήθη σε κάθε γεύμα; Πόσες πάνες βρέχει και πόσες λερώνει το 24ωρο; Από δοντάκια πώς πατε;

Πες μας αυτές τις λεπτομέρειες, να δούμε αν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Πέρα από αυτές, όπως είπαν τα κορίτσια, να βεβαιώνεσαι ότι το μωρό παίρνει στο στόμα του μεγάλο μέρος από τη θηλαία άλω. Αν σε πιάνει λάθος και πονάς, βάζεις το δαχτυλάκι σου στην άκρη από το στόμα της, για να ανοίξει η "βεντούζα" που έχει κάνει το μωρό γύρω από τη θηλή σου.

Κατ' αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για την άμεση απάντηση σας. Να ζητήσω συγγνώμη για την αργοπορία μου να απάντησω, αλλά όπως ξέρετε όλες ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος εώς ανύπαρκτος.

Να ευχηθώ και 'γω με την σειρά μου στην pipi να σας ζήσει και να είναι καλότυχο.

Η μικρή μας λοιπόν κάνει συνήθως 6 γεύματα την ημέρα και την νύχτα από 1 εώς 3.

Το 24ωρο αλλάζουμε 7-8 πάνες από τις οποίες λερώνει 2-5.

Από δοντάκια δεν έχουμε ακόμα αλλά εδώ και ενάμιση μήνα έχουμε τα χεράκια μέσα στο στόμα και πολλά πολλά σαλάκια. Τα κάτω ούλα έχουν αρχίσει και ασπρίζουν.

Επίσης να σας ευχαριστήσω και πάλι για τις συμβουλές σας, η μικρούλα μας έχει αρχίσει να θηλάζει σωστά.

5HTzp3.pngx1ADp3.png

Το θέμα είναι ότι μάλλον το γάλα μου πάει να κοπεί. Έτσι νομίζω δηλαδή. Πριν 4 μέρες με το lactina της medela έβγαζα κι απ' τα δύο στήθη 200ml γάλα με 10 λεπτά άντληση σε κάθε στήθος. Χτες και σήμερα βγήκαν μόνο 10ml κι απ' τα δύο στήθη κι αυτά με το ζόρι. Στο ένα απ' τα δύο έβγαινε κι αίμα συνέχεια. Οποτε το γάλα έμοιαζε στο χρώμα με τον φραπέ με γάλα. Τι συμβαίνει; Νομίζω πως πάλι δεν τα κατάφερα ενώ είχα ξεκινήσει τόσο καλά κι ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Αποτέλεσμα να κλαίω συνεχώς και να στεναχωριέμαι. Το στήθος μου επανηλθε στο παλιό του μέγεθος και είναι πάρα πολύ μαλακό ενώ μέχρι προχτές ήταν σαν της αγελάδας, σκληρό και πονούσε όταν το άγγιζα.

Καμία συμβουλή για το τι να κάνω ώστε να επανέλθει το γάλα μου; Έστειλα τον σύζυγο να μου πάρει εκείνα τα χάπια που διάβασα εδώ ότι βοηθάνε και να πάρει και μπύρα για να πιώ μήπως και γίνει κάτι.

Ριρι, γιατί βγάζεις με το θήλαστρο? Το μωρό το θηλάζεις έτσι δεν είναι?

Τη στιγμή που το μωρό το θηλάζεις κανονικά, ό,τι γάλα βγάζεις με το θήλαστρο είναι έξτρα. Δε σου χρειάζεται. Είναι λογικό αφού έχεις θηλάσει, να μη βγάζεις πολύ με το θήλαστρο. Το οτι έβγαζες στην αρχή 200 μλ σημαίνει οτι μάλλον είχες υπερπαραγωγή.

Αν θηλάζεις το μωρό κάθε 2 ώρες τουλάχιστον, δε βλέπω το λόγο να σου μειωθεί η παραγωγή.

Βρέχει το μωρό αρκετές πάνες? Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μειώθηκε το γάλα? Αν το μωρό έχει αρκετές πάνες, δε νομίζω οτι χρειάζεσαι μαγιά μπύρας. Μπορείς να σου δημιουργίσει υπερπαραγωγή, κι αυτό έχει άλλα προβλήματα.

Μην αγχώνεσαι, και μη στεναχωριέσαι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σου κοπεί το γάλα. Αρκεί να θηλάζεις συχνά, και για όση ώρα θέλει το μωρό.

Να τα πάρω από την αρχή για να μην μπερδευόμαστε. Ο μικρός γεννήθηκε 3100kg και χτες ήταν 2600kg. Είχε ίκτερο 15,6. Ενώ τον έβαζα να θηλάσει κάθε 2-3 ώρες, αυτός φαίνεται πως δεν ρούφαγε αρκετά, με αποτέλεσμα να χάνει συνέχεια βάρος. Επειδή ανέβηκε πολύ ο ίκτερος μου είπε ο παιδίατρος να βγάζω το γάλα μου με το θήλαστρο για 2 μέρες και να του δίνω να τρώει ξένο για να του πέσει και να πάρει λίγο βάρος. Μετά μπορώ να ξαναγυρίσω στο θηλασμό. Γι' αυτό είδα ότι δεν έχω πια πολύ γάλα. Στο νοσοκομείο πριν 4 μέρες (λόγω του ότι κόντευαν να εκραγούν) έβγαλα 200ml κι από χτες βγάζω 10ml. Ίσως το ότι ο μικρός δεν έτρωγε πολύ, το στήθος σταμάτησε να παράγει πολύ κι έπεσε στα 10ml. Ίσως επειδή στεναχωρήθηκα πολύ με το θέμα του ίκτερου και με φόβιξε πολύ η παιδίατρος του νοσοκομείου να έγινε αυτό που έγινε. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το στήθος μου μαλάκωσε απότομα κι έγινε σε μέγεθος όπως ήταν πριν μείνω έγκυος (2 νούμερα μικρότερο). Ο γυναικολόγος μου είπε να κάνω συχνές αντλήσεις και μαλάξεις κι είναι σίγουρος ότι θα μου επανέλθει πάλι το γάλα και να μην στεναχωριέμαι γιατί κι αυτό επηρρεάζει την κατάσταση.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Pipi στειλε ενα πμ στην Αγλαια γιατι δενθελω να σου πω πραγματα τα οποια μπορει να μην ειναι πολυ σωστα.

Αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι πρεπει να κανεις 8-12 αντλησεις το 24ωρο.Ποσες εκανες εσυ?

Απο ποτε εχεις να τον βαλεις στο στηθος;

Από χτες το πρωί έχω να τον βάλω στο στήθος και κάνω αντλήσεις κάθε 2,5-3 ώρες για 10 λεπτά το κάθε στήθος. Υπολογίζω πως έχω κάνει από χτες το πρωί γύρω στις 10 αντλήσεις. Όλες έβγαλαν 10ml εκτός από την σημερινή το πρωί που έβγαλε 25ml κι αυτή που έκανα πριν μισή ώρα που έβγαλε 20ml. Θα καταφέρω να αυξήσω την παραγωγή με το θήλαστρο;

PhC7p3.pngXCt8p2.png

pipi

γιατι η γιατρος σου ειπε να μην το βαζεις στο στηθος? δεν πρεπει να κουραζεται? μηπως πρεπει πρωτα το βαζεις να πιπιλαει κανα 20λεπτο και μετα να δινεις συμπληρωμα???

δεν ειμαι και παλι ειδικη με το θεμα αλλα νομιζω οτι το πιπιλισμα του μωρου δεν μπορει να το αντικαταστησει το θηλαστρο...

ελπιζω πως αντλεις με νοσοκομειακο θηλαστρο ε???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...