Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τί γίνεται όταν δεν ακούγεται η καρδιά του εμβρύου μας?

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,

Sorry που δεν έχω απαντήσει τόσες μέρες αλλά ήμουν εκτός γραφείου και ήρθα σήμερα πρώτη μέρα. Δυστυχώς τα νέα μου είναι άσχημα. Την Τετάρτη που πήγα στο γιατρό διαπιστώσαμε ότι και το δεύτερο μικρούλι μου είχε παλινδρομήσει όπως και το πρώτο. Στην ουσία παρέσυρε το ένα το άλλο. Πέμπτη πρωί μπήκα για χειρουργείο για να κάνω καθαρισμό.

Δεν ξέρω πως να σας περιγράψω πως νιώθω. Τώρα μάλλον πρέπει να ανοίξω κανένα άλλο topic για γυναίκες που έχουν περάσει τέτοια εμπειρία.

Είστε όλες τόσο καλές, δεν έχω λόγια να πω, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που νοιάζεστε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου τα λόγια χάνουν το νόημά τους σε τέτοιες περιπτώσεις. Να ξέρεις ότι είμαστε πολλές σε παρόμοια θέση, για άλλους λόγους ίσως, και καταλαβαίνουμε πώς νιώθεις. Λένε ότι η φύση προνοεί και σταματάει την ανάπτυξη μη φυσιολογικών εμβρύων στην αρχή της κύησης, ξέρω δεν είναι και τόσο παρηγορητικό αυτή τη στιγμή, αλλά για όλα υπάρχει λόγος... Να είσαι καλά, να θρηνήσεις όσο νιώθεις ότι θέλεις να θρηνήσεις και μόλις νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις για άλλο μπεμπακι, δεν ξεχνάς ποτέ, απλά το αφήνεις πίσω και προχωράς μπροστά. Κι εμείς εδώ είμαστε, να υποστηρίζουμε η μια την άλλη.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Eirinik διαβαζα απο την αρχη το θεμα σου και δεν περιμενα να εχει αυτη την καταληξη. Ειλικρινα στεναχωρεθηκα! Θα σου λεγα κι εγω να κλαψεις οσο θελεις γιατι μονο ετσι θα το ξεπερασεις. Μονο μην το βαλεις κατω και να ξαναπροσπαθησεις χωρις το φοβο αυτης της εμπειριας. Σκεψου πως ειχε λογο η φυση που το κανε αυτο δεν φταις εσυ για οτι εγινε.

Καλη αναρρωση ευχομαι! Κοιτα αυτο το διαστημα να κανεις πραγματα που σαρεσουν για να ανεβασεις την ψυχολογια σου και να νιωθεις ΕΣΥ καλα!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ. Μόλις με το καλό ξαναμείνω θα σας το γράψω αμέσως. Θα είστε οι πρώτες που θα το μάθετε. Ο γιατρός μου είναι πολύ θετικός. Μου είπε ότι αφού πιάσαμε τόσο εύκολα να μην φοβάμαι τίποτα και σε ένα μήνα μετά την πρώτη περίοδο να ξεκινήσω πάλι (αν και έχω ακούσει ότι λένε καλύτερα μετά από 2-3 μήνες).

Ελπίζω μέχρι τότε να μην σας χάσω και να μην περάσει καιρός που θα σας ξαναγράψω ευχάριστα.

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά τα λόγια είναι λίγα. Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω....

Αν ξέρετε κανένα topic που να συζητούν για παλίνδρομες κυήσεις please γράψτε μου για να μπώ και να διαβάσω

Πολλά φιλιά μέσα απ'την καρδιά μου (την πονεμένη... ααααχχ)

Μπορείς να δεις στην ενότητα "Θέλω να μείνω έγκυος" εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewforum.php?f=40

Αν ψαχουλέψεις τις 12 σελιδες, θα διαβάσεις πολλά. Δε θυμάμαι να έχω δει παρόμοια περίπτωση με τη δική σου, αλλά θα δεις πολλές άλλες περιπτώσεις και φυσικά μπορείς να ανοιξεις καινουριο θέμα με τη δική σου ιστορία.

Μη χαθείς, να τα λέμε!

Φιλιά

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου ! Βλέπω ότι ανακάλυψες τήν φοβερή αυτή παρέα !Τα είπαμε και τηλεφωνικώς εμείς !

Η παρέα εδώ θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις ! Οπως θα κατάλαβες η ξαδέλφη σου είμαι!!!!

Και ακουσέ με σε κάτι ακόμα : ΜΗΝ ΨΑΧΟΥΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ . Η παλίνδρομη κύηση τελειώσε για σένα και θα έρθει μια κανονική πολύ σύντομα για αυτό δεν υπάρχει λόγος να διαβάζεις ιστορίες που μόνο αρνητικά μπορούν να σε επηρεάσουν σ'αυτή τη φάση της ζωής σου .Εχει πολύ πιο χαρούμενα και ενδιαφέροντα topic για να συμμετέχεις .

Σ'αγαπώ πολύ !

Φιλάκια

:cry: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!ΕΛΕΝΗ(ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

Πραγματικά λυπάμαι :cry:

Ελπίζω και πάλι σύντομα ένα καλό νέο να σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία! Και να μας το πεις να χαρούμε κι εμείς μαζί σου!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Ειρήνη κι εγώ χθες πήγα στο γιατρό για πρώτη φορά και αντικρίσαμε έναν κενό σάκο. Είμαι 7 εβδομάδων και 1 μέρα. Ο γιατρός είπε ότι η σύλληψη μπορεί να έγινε αργά και να ξαναπάω σε μια βδομάδα να με δει.

Εγώ το έχω ξεγραμμένο βέβαια από χθες το βράδυ. Δεν θέλω να κάνω όνειρα και να τρέφω φρούδες ελπίδες.

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

bp ο γιατρός σου τι είπε? Πως τα βλέπει τα πράγματα? Καλά κάνεις και κρατάς τέτοια στάση να είσαι έτοιμη για όλα (στο πίσω μέρος του μυαλού σου) και να ξέρεις ότι όσο και να μας πονάει ότι είναι να γίνει μόνο για καλό θα γίνει... Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί δεν ξέρεις, ίσως πραγματικά έπιασες αργότερα. Χωριακή δεν σε έστειλε να κάνεις?

Κορίτσια νομίζω ότι σήμερα είμαι καλύτερα... Πλάνταξα όλο το ΣΚ αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Περιμένω να έρθει και η πρώτη μου περίοδος και βουρ... Ελπίζω όλες να είστε καλά, ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Τώρα που πέρασε η μπόρα δεν θα ήθελα να σας χάσω, θα ήθελα να μαθαίνω νέα σας και εύχομαι μόνο ευχάριστ.

Σας φιλώ όλες...

• 2 χρόνια μετά...
:? :? :? :?[/quote

να ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα φώτα σας;; ΤΕΡ 17/04/11. ο κύκλος μου είναι σχετικά μεγάλος, μέσος όρος 33-34 μέρες. πήγα χθες για υπέρηχο στπ γυναικολόγο (αφού έχω κάνει χοριακή κλπ) και μου είπε οτι βλέπω σάκο μια χαρά καθώς και εμβρυακά στοιχεία αλλά καρδιά δεν μπορεί να ακούσει ακόμα και να πάω σε 1 εβδομάδα. βάση υπερήχου με βγάζει 6w4d ενώ βάση ΤΕΡ 7w2d. τι κάνω; απογοητεύομαι; θα ακούσω καρδιά σε μια εβδομάδα και όλα καλά; είναι φυσικολογικό που δεν ακούσαμε εχθές; όποια/ος θέλει καλοδεχούμενη συμβουλή !!! ευχαριστώ προκαταβολικά !

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα κοριτσια.θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας.ειμαι 22 χρονων και ειμαι εγκυος για πρωτη φορα.πηγα την προηγουμενη εβδομαδα στον γιατρο και ειδαμε σακο.χθες ξαναπηγα,υπηρχε εμβρυο και ελαχιστα ακουγοταν η καρδια του.ο γιατρος μου ειπε οτι ή καναμε λαθος στην ημερομηνια συλληψης ή δεν μεγαλωνει σωστα.σημερα εκανα χοριακη και βγηκε υψηλη και επισης φανηκε οτι ειμαι 5-6 εβδομαδων.θα ξανακανω και την πεμπτη.πιστευετε οτι μπορει να υπαρχει περιπτωση να μη μεγαλωνει σωστα?γιατι με αγχωσε πολυ ο γιατρος...σας ευχαριστω εκ των προταιρων!!!

• 2 χρόνια μετά...

κορίτσια γεια σας και από μένα! Πολύ απαίσιο το θέμα αυτής της συζήτησης... Εγώ πήγα χτες στον γιατρό και είμαι - υποτίθεται τουλάχιστον - 8 εβδομάδων, δεν ακούσαμε καρδούλα και το έμβρυο φαινόταν περίπου 6 εβδομάδων. Μου έδωσε λίγες ελπίδες, έκανα σήμερα μια χοριακή και θα κάνω άλλη μια την Πέμπτη. Έχουμε ραντεβού ξανά την Δευτέρα αν είναι καλές οι τιμές της χοριακής. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!! Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα έχω και γενικά καφέ όλη την ώρα! Πραγματικά ψυχολογικός πόλεμος!

5xSRp2.png

• 3 χρόνια μετά...

Κορίτσια καλησπέρα  .. είμαι έγκυος στο πρώτο Μ παιδι τώρα το Δεκέμβριο δέκα του μηνός περίπου θα γίνω 2μηνων πηγα πριν μια εβδομάδα αλλά δεν άκουσα την καρδιά τ και εχω αγχωθει πολύ

On 4/12/2019 at 5:08 ΜΜ, Μαρακι Μπουμπού είπε:

Κορίτσια καλησπέρα  .. είμαι έγκυος στο πρώτο Μ παιδι τώρα το Δεκέμβριο δέκα του μηνός περίπου θα γίνω 2μηνων πηγα πριν μια εβδομάδα αλλά δεν άκουσα την καρδιά τ και εχω αγχωθει πολύ

Στη φάση που είσαι, τι εννοείς δεν άκουσες καρδιά; Λογικά έγινε υπέρηχος ενδοκολπικός, και πήρες οδηγίες, σωστά;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...