Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τί γίνεται όταν δεν ακούγεται η καρδιά του εμβρύου μας?

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,

Είμαι καινούρια στα πράγματα και γράφτηκα γιατί βλέπω πραγματικά ότι υπάρχει μεγάλη βοήθεια μέσα από εδώ. Το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής: Χθες πήγα στο γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο και μου είπε ότι είμαι 7 εβδομάδων αλλά δεν ακούσαμε την καρδούλα του. Επείδή έχω μεγάλο κύκλο μου είπε ότι ίσως είχα ωορηξία πιο αργά οπότε μπορεί να είμαι στην έκτη βδομάδα και να πάω την άλλη βδομάδα να ξαναδούμε. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Όποιος ξέρει να μου πεί γιατί έχω τρελαθεί,

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλες σας

Διαφημίσεις

καλως ηρθες στο φορουμ,για την απορια σου δεν ξερω να σου πω κατι δεν ετυχε να ξανακουσω κατι τετοιο αλλα αφου δεν ανησηχει ο γιατρος σου και σου λεει οτι υπαρχει πιθανος λογως μην την ακουτε ακομη μην αγχωνεσαι κανε υπομονη για μια εβδομαδα μεχρι τον αλλο υπερηχο και θα δεις που ολα θα πανε καλα,να σκευτεσαι θετικα και αισιοδοξα :!::!:

ευχομαι να εχεις μια καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη.να μας γραψεις νεα σου.

• Thanks 1

οντως μπορεί να συμβαίνει..εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου, η ωορυξία έγινε στο τέλος του κύκλου οποτε γενικά υπήρχε μια δαφορά φάσης 2 εβδομάδων περίπου..δηλαδή από τον ημοερολογιακό υπολογισμό και από τον υπολογισμό βάσει υπερηχου..και εμείς ακούσαμε τον παλμό στην 8η εβδομάδα νομίζω..κάνε υπομονή.. είδε εμβρυο έτσι δεν είναι??αν ναι τοτε λογικα΄θα ακούσει και καρδούλα, μην φοβάσαι..

Kαι σε μενα συνεβηκε αυτο...

Αλλα μια εβδομαδα πριν, ημουν 6 υποτιθεται αλλα μαλλον ειχε γινει αργα η συλληψη οποτε πηγα μια εβδομαδα μετα κ ακουσαμε μια καρδουλα καμπανα! Ξερω πως εννοιωσες μη ακουγοντας αυτον τον υπεροχο ηχο, οπως κ πως θα νοιωθεις για μια βδομαδα με την αμφιβολια, μην ανησυχεις ομως... οπως βλεπεις εγω κραταω εναν θηλυκο αγγελο αγκαλια μου!

Στο ευχομαι ολοψυχα!!!

Μήπως είδε μόνο το σάκο?

Πολύ πιθανόν να είναι νωρίς και να μη φαίνεται το έμβρυο ακόμα, αφού μαλιστα λες ότι έχεις μεγάλο κύκλο. Εγώ τελευταία περίοδο είχα 10/6, αλλά λόγω του ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες δεν έχω σταθερό κύκλο κι έτσι μεταχρονολογήσαμε την τελευταία περίοδο στις 26/06. Στο πρώτο υπερηχογράφημα φυσικά και δεν ακούσαμε καρδιά. Κάνε υπομονή μέχρι το επόμενο υπερηχογράφημα, αν υπήρχε λόγος ανησυχίας θα σε είχε ενημερώσει ο γιατρός σου!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου η 7η εβδομαδα ειναι οριακη για να ακουσεις καρδια, ισως για δυο μερες να μην την ακουσες, οπως σου ειπαν τα κοριτσια μπορει η συλληψη να εγινε αργοτερα οποτε κανε λιγη υπομονη. Σε εμενα δε συνεβη αυτο γιατι ειμαι σταθερη στον κυκλο μου ομως η μια κολλητη μου φιλη σε πληροφορω οτι συνελαβε 27η μερα και μαλιστα διδυμα! Ελπιζω ολα να πανε οπως τα επιθυμεις

Χριστινα

αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την άμεση ανταπόκρισή σας, πραγματικά ευχαριστώ.

Για να είμαι λίγο πιο συγκεκριμένη τελευταία περίοδο έιχα 27/7 από όπου και υποτίθεται ότι ξεκινάνε και μετράνε τις εβδομάδες. Σε επαφή με τον άντρα μου ήρθαμε 5-6/8, 8-9-10/8 και 15-16/8. Έχω μεγάλο κύκλο γύρω στις 30 με 31 μέρες άρα η οωρρηξία μπορεί να ήταν αργά. Το έμβρυο το είδαμε και την καρδούλα του είδαμε λίγο και σαν να πήγαινε να κάτι κάτι αλλά τίποτα. Ανησύχησε και ο γιατρός αλλά σκεφτήκαμε μήπως τελικά το έπιασα 15 με 16. Δεν έχει διαφορά αν το έπιασα στις 8 ή στις 15? είναι τόσες μέρες διαφορά, μπορεί να μην είχε προλάβει ακόμα.

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ είστε πολύ καλές, πραγματικά

Ειρηνάκι, κι εγώ είχα πάει στην 7η εβδομάδα στο γιατρό και πριν δούμε οτιδήποτε, για να με προετοιμάσει, μου είπε να μην ανησυχήσω αν δεν ακούσουμε ακόμα καρδούλα γιατί είναι πολύ νωρίς. Μην ανησυχείς καθόλου! Όλα καλά! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

αχ souzy μου πόσο κουράγιο μου δίνεις.

όχι τίποτα άλλο αλλά με ανησύχησε ο γιατρός πόλύ. Ο άντρας μου μου είπε αφού βλέπαμε την καρδούλα του στο μόνιτορ σαν κάτι να πάει να κάνει αλλά μετά τίποτα, ίσως είναι νωρίς. Φοβάμαι ότι το μάτιαξα γιατί πιάσαμε πάρα πολύ εύκολα με τη δεύτερη και επειδή φέτος έχασα τον μπαμπά μου θεωρούσα ότι είναι δωράκι από εκείνον και πιάσαμε εύκολα γιατί δεν μου χάλαγε ποτέ χατήρι, οπότε είναι κρίμα να το χάσω.

Ειρήνη μόνο θετικές σκέψεις να κάνεις και να μην αγχώνεσαι είναι το Α και το Ω κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Εμενα στην 8η εβδομαδα δεν ακουσαμε τιποτα. Ξαναπηγα 6 μερες μετα και την ακουσαμε, γιατι η συλληψη δεν εγινε οπως τα υπολογισε ο γιατρος με βαση την τελευταια εμμηνο ρυση. Μην ανησυχεις!

• Thanks 1

Κορίτσια για σας και σήμερα,

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ αλλά σίγουρα ειμαι ακόμα πιο μπερδεμένη και πιο αγχωμένη. Πήρα τις τιμές της χωριακής που έκανα χτες (δεν είχα ξανακάνει) και είναι 100.000. Για έβδομη εβδομάδα είναι φυσ. τιμές 10.000-130.000. Κανονικά αυτό δείχνει ότι αναπτύσεται το μικρό μου και θα έπρεπε να χαίρομαι, αλλά δείχνει επίσης ότι θα έπρεπε ήδη να χτυπάει η καρδιά του αφού είναι τόσο αυξημένη η χωριακή. Ο γιατρός μου λέει να πάω και την άλλη Τετάρτη μήπως και ακουστεί. Αν αυτό δεν είναι ψυχολογικός πόλεμος τότε τι είναι?

Ελπίζω να μην σας ζάλισα, ευχαριστώ όλες σας για την ανταπόκριση...

• Thanks 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια για σας και σήμερα,

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ αλλά σίγουρα ειμαι ακόμα πιο μπερδεμένη και πιο αγχωμένη. Πήρα τις τιμές της χωριακής που έκανα χτες (δεν είχα ξανακάνει) και είναι 100.000. Για έβδομη εβδομάδα είναι φυσ. τιμές 10.000-130.000. Κανονικά αυτό δείχνει ότι αναπτύσεται το μικρό μου και θα έπρεπε να χαίρομαι, αλλά δείχνει επίσης ότι θα έπρεπε ήδη να χτυπάει η καρδιά του αφού είναι τόσο αυξημένη η χωριακή. Ο γιατρός μου λέει να πάω και την άλλη Τετάρτη μήπως και ακουστεί. Αν αυτό δεν είναι ψυχολογικός πόλεμος τότε τι είναι?

Ελπίζω να μην σας ζάλισα, ευχαριστώ όλες σας για την ανταπόκριση...

Αυτό στο είπε ο γιατρός σου ή το συμπεραίνεις εσύ;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Δεν το είπε ακριβώς έτσι. Μου είπε ότι οι μονάδες που έδειξε η χοριακή είναι υψηλές και να πάω την άλλη Τετάρτη να με δει. Γενικότερα μου είπε ότι είναι περίεργη εγκυμοσύνη γιατί ο σάκος είναι πολύ μεγάλος σε σχέση με το έμβρυο και υποθέτει (δεν είναι σίγουρος) ότι μπορεί να υπήρχαν και 2 έμβρυα. Είμαι περίπτωση τι να πω...

Κάνε λίγη υπομονή, Ειρηνάκι, και μη βασανίζεσαι με σκέψεις. Όλες καταλαβαίνουμε την αγωνία σου, αλλά να είσαι αισιόδοξη! Όλα αυτά που σπου συμβαίνουν δεν είναι και πολύ σπάνια, ούτε και σημαίνουν απαραιτήτως κάτι κακό... Μη σκας!!! Θα περιμένουμε όλες μαζί σου την Τετάρτη! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Ειρηνη μου μπορει να πω κοτσανα απλα το παιρνω με τη λογικη ...... Σε περιπτωσεις που γνωρισα στο νοσοκομειο οταν νοσηλευτηκα με αποκολληση οι κοπελες εχασαν τα μωρα τους ομως η χοριακη τους ηταν ανυπαρκτη. Η δικια σου φτου φτου φτου ειναι χαρμα, αρα δεν μπορει να ειναι ολα καλα ορμονικα και να μην υπαρχει καρδια, πως αναπτυσσεται το μωρο? Θεμα χρονου ειναι!!!

Χριστινα

Αχ Χριστινάκι μου από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Τι να πώ λέτε να μας κάνει ναζακια ή να είναι τεμπέλικο? χιχι Θα δείξει.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, εύχομαι όλα να πάνε καλά και καλή λευτεριά και σε σένα και στα υπόλοιπα κορίτσια να πάνε όλα κατευχήν και να γράφουμε μόνο ευχάριστα νέα εδω μέσα.

Φιλιά πολλά

αχ, παιδεύει την μανούλα του ;από την αρχή!!!!

θα έχει φοβερή προσωπικότητα πάντως!!!!! :lol::lol::lol:

εφ'όσον η χοριακή είναι καλή, όλα είναι απλά θέμα χρόνου :lol::lol::lol:

μάνα κουράγιο, έχεις πολύυυυυ δρόμο μπροστά σου!!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Και εγω βιαζομουνα και απο το αγχος πηγα νωριτερα απο οτι ειπε ο γιατρος και οταν δεν ακουσα φρικαρα. Τελικα μια χαρα ακουστηκε :D

Ειναι οριακες οι ημερομηνιες και ειναι λογικο. Δεν εχουν ολες ωορηξια την 14η μερα του κυκλου. :D

Μην αγχωνεσαι. Τονιζω ξανα οτι και τα μηχανηματα παιζουν ρολο στο ποσο νωρις θα ακουστει

Περιμενουμε τα ευχαριστα και μεχρι τοτε μην αγχωνεσαι

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ειρηνη σε μένα είδαμε στην 6η εβδομαδα κενο σακο, στην 8η εμφανιστηκε εμβρυο αλλά δεν ακούσαμε καρδιά και νομίζω μετά από καμιά εβδομάδα ακούσαμε και τον χτύπο..αστα κοπέλα μου μάλλον τεμπέλικο μωρό θα βγάλεις και συ!!!

Και εγω βιαζομουνα και απο το αγχος πηγα νωριτερα απο οτι ειπε ο γιατρος και οταν δεν ακουσα φρικαρα. Τελικα μια χαρα ακουστηκε :

αυτο το ειχα παθει και γω :shock::shock:

αστα να πανε!! ειχα στεναχωρηθει και καταρομαξει... τελικα, ολα οκ!