Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;  

1.705

1. 1. ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

Recommended Posts

εμείς το μάθαμε μόνο και μόνο γιατί ήθελε ο άντρας μου. εγώ δεν ήθελα. ήθελα να το μάθω μόλις γεννηθεί...ο πρίγκηπάς μας! δεν πειράζει όμως, το επόμενο θα είναι έκπληξη.....!!!!!!!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

Δεν ήθελα να ξέρω το φύλλο του παιδιού.Ηθελα να είναι εκπληξη.Στο πρωτο το μάθαμε.Στο δεύτερο όμως το έμαθα όταν γεννήθηκε.Ρώτησα τη μαία τι είναι?Και μου απάντησε εκπληκτη δεν το ήξερες?Ρώτησα την μαία γιατί ο γιατρός μου δεν πρόλαβε να έρθει.

Αλλά έχω μια απορία.Αν μπορεί να με διαφωτίση κάποια.Εσείς όταν κανατε το υπερηχογράφημα.Σας ειπαν ότι είναι πολιτική του μαιευτηρίου να καταχωρήσουν το φύλλο του παιδιού.Εγώ όταν εκανα το υπερηχογράφημα πριν ξεκινήσει της είπα ότι δεν θέλω να ξέρω το φύλλο.Με είχε πάνω από δύο ώρες γιατί δεν γυρνούσε το παιδί.Και μετα μου είπε πήγαινε να περπατήσεις και ξανά έλα.Μετά πάλι τα ειδια.Οταν τελικά γύρισε μετά από δύο ώρες τελειωσε.Είναι όντως πολιτική να ξέρουν αυτοί το φύλλο?

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Είχε καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία?

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

• 2 εβδομάδες μετά...

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μαθαμε οτι ειναι κοριτσι 5,5 μηνων εγκυος(δεν ηθελε η κορη μου με τιποτα να μας δειξει τι ειναι)Μεχρι τοτε ο συζυγος ηταν σιγουρος οτι ειναι αγορι.Επρεπε να τον δειτε :P:pλες κι του επεσε το ταβανι στο κεφαλι:-PΣτην 2η εγκυμοσυνη κι απο την πρωτη εβδομαδα αν μπορουσε να το μαθει θα το εκανε.Ευτυχως ο γιος δεν το παιδεψε τοσο πολυ,το μαθαμε στην 10εβδ..Βεβαια αυτη τη στιγμη τρελενεται για την κορη του

0gbKp3.png

w1Yrp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Εμείς το μάθαμε και στα 2 στην αυχενική. Εγώ ήθελα να μην το μάθουμε να το κρατήσουμε για το τέλος για έκπληξη, αλλά ο άντρας μου θα έσκαγε. Ήθελε αν είναι τρόπος από τον πρώτο υπέρηχο να το μάθουμε!

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις δεν το μαθαμε αλλα μαθαμε πως ειμαστε εγκυος και ακομα δεν εχουμε κλεισει τους 6 μηνες απο το πρωτο μωρο!

Στις 26/2/2010 ηρθε στην ζωη ο γιοκας μου! Στις 11/4/2011 ηρθε και η κορουλα μου!

Εγώ ήθελα πάρα πάρα πολύ να το μάθω. Και αν ξανατύχει πάλι θα θέλω να το μάθω όσο νωρίτερα γίνεται. Στην πρώτη εγκυμοσύνη το μάθαμε γύρω στη 18 εβδομάδα, στο δεύτερο γιο μου δε, στην 11-12 εβδομάδα στην πρώτη εξέταση! Αν και ο γιατρός μου δεν συμφωνούσε με την υπερηχογράφο που μου το ανακοίνωσε! Είπε καλό ειναι να μην το λέμε τόσο νωρίς, υπάρχει πιθανότητα σφάλματος. Όμως εμείς είμασταν τόσο ευτυχισμένοι που είχαμε δύο αγοράκια!

wjhKp3.png

c5dop3.png

Εμεις δεν το μαθαμε αλλα μαθαμε πως ειμαστε εγκυος και ακομα δεν εχουμε κλεισει τους 6 μηνες απο το πρωτο μωρο!

πραγματικα σε ζηλευω,μπραβο σας και σενα και τον αντρα σου και συγχαρητηρια για το ευχαριστο γεγονος.μην σκας,γερο να ναι και καλος να το δεχτειτε εστω και λιγο πιο συντομα απο οσο ηλπιζες φανταζομαι!καλο κουραγιο γιατι θα το χρειαστεις!

uYdjp2.png

3xLVp2.png

Εμείς το μάθαμε άλλα στο επόμενο σκέφτομαι να μην το δουμε!!!

Στο πρώτο νομίζω έχεις το άγχος να είσαι προετοιμασμένη να μην ξεχάσεις τίποτα όλο άγχος και απορίες......οπότε καλύτερα να ξέρεις στο επόμενο όμως.......

θα είμαι πιο χαλαρή θα το απολάυσω και γι'αυτό ελπίζω να έρθει γρήγορα και το επόμενο :-) !!!!

line_feet_beg_41_time_1250654400_text_cf20d3f4ddf6e1edeff220e5dfede1e9.gif

Οχι μόνο το έμαθα και για τα 2 αλλά ήταν και 100% σίγουρο, λόγω αμνιοπαρακέντησης.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

εγω αρχικα δεν ηθελα να μαθω αλλα οταν μας το ειδαν και μας ρωτησαν αν θελουμε να το μαθουμε με εφαγε τετοια περιεργεια που μονο που δεν το τσιριξα το ναι. εγω ηθελα αγορι ο αντρας μου κοριτσι τελικα του εκανε την χαρη και ειναι κοριτσακι δεν απογοητευτικα καθολου μπορω στο μελλον να τον ζαλισω με την ανεση μου για τον γιο εστω και αν δεν βγει παλι αγορι τα παιδια ειναι ευτυχια κοριτσια αγορια και δεν θα απογοητευτω με τιποτα ακομα και αν κανω μονο κορες!!!!

Ήθελα σαν τρελή αγόρι..στην αυχενική διαφάνεια μου είπε ο γιατρός οτι δεν μπορούσε να δει το φύλο..τότε όλοι μου είπαν οτι είναι κορίτσι γιατί τα αγόρια φαίνονται νωρίς..στον 4ο μήνα μου είπε ο γιατρός είναι μάλλον κορίτσι-τεράστια απογοήτευση-στον β επιπέδου φάνηκαν τελικά τα προσόντα του γιου μου!!!Εκείνη τη μέρα πήρα τη μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου!!Αν κάνω δεύτερο στο μέλλον δεν θα ήθελα να μάθω το φύλο.Απο τη στιγμή που έκανα τον πολυπόθητο γιο δεν με ενδιαφέρει τι θα είναι το δεύτερο μόνο να είναι γερό.

o30Sp3.png

cZW4p3.png

φυσικα και το μαθαμε...μας ειπαν κοριτσι! τωρα πως εγινε και αντι για ελενιτσα μας βγηκε ενας ελενιτσος...αυτο ειναι μια αλλη ιστορια!!!και να σκεφτειτε πως χαρηκαμε πολυ μιας και το πρωτο μας ηταν αγορι...ειπαμε τι ωραια θα εχουμε ενα κι ενα!εννοειται βεβαια πως τωρα πια τον αγγελουκο μου δεν τον αλλαζω με τιποτα!και να σας πω την αληθεια, ειναι καλυτερα για τα παιδια αν ειναι του ιδιου φυλλου γιατι κανουν καλυτερη παρεα!αλλα τα λαθη στη διαγνωση του φυλλου, οπως και να το κανουμε ειναι ενα θεμα που επηρεαζει ψυχολογικα αρκετους γονεις! και μαλιστα μετα το σοκ της γεννας, με οσους το συζηταγαμε ολοι ειχαν να μας πουν για μια παρομοια περιπτωση λαθους δικη τους ή καποιου γνωστου τους! τρομερο ετσι?!!

YXIop3.png

OTGTp3.png

Προσπαθώ να πείσω τη γυναίκα να μη μάθουμε το φύλο του 2ου αλλά μου απαντάει "ΟΚ μωρό μου, δε θα στο πω αφου δε θες, όταν το μάθω". Γμτ. Μάλλον δεν έχω ελπίδες.

This is a man's world

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να πείσω τη γυναίκα να μη μάθουμε το φύλο του 2ου αλλά μου απαντάει "ΟΚ μωρό μου, δε θα στο πω αφου δε θες, όταν το μάθω". Γμτ. Μάλλον δεν έχω ελπίδες.

γιατι το λες αυτό ???

απλά το σπίτι θα γεμίσει με ροζ ή με θαλασσιά αξεσουάρ αλα βεβε .

εντελώς συμπτωματικό θα ελεγα .....

χαχαχα

χαχαχαχαχα

το ιδιο θα έλεγα και γώ !!!!!

άσε που είχα φαγωθεί να μάθω το φύλο του παιδιού , χωρίς να έχω κάποια προτίμηση απλά ήθελα να ξέρω για να κάνω τα ψώνια μου, να σχεδιάσω το δωμάτιο , να ονειρευτό την στιγμή , να απολαύσω το όνομα !!!!!!

το μόνο που ειπα στον γιατρό...αυτό που θα μου πεις αυτό θα είναι !!!!!

μην μου το αλλάξει μετά ....

γιατι το λες αυτό ???

απλά το σπίτι θα γεμίσει με ροζ ή με θαλασσιά αξεσουάρ αλα βεβε .

εντελώς συμπτωματικό θα ελεγα .....

χαχαχα

χαχαχαχαχα

το ιδιο θα έλεγα και γώ !!!!!

άσε που είχα φαγωθεί να μάθω το φύλο του παιδιού , χωρίς να έχω κάποια προτίμηση απλά ήθελα να ξέρω για να κάνω τα ψώνια μου, να σχεδιάσω το δωμάτιο , να ονειρευτό την στιγμή , να απολαύσω το όνομα !!!!!!

το μόνο που ειπα στον γιατρό...αυτό που θα μου πεις αυτό θα είναι !!!!!

μην μου το αλλάξει μετά ....

Οκ για το πρώτο. Όλα αυτά είναι πολυ λογικά συναισθήματα. Αλλά στο 2ο δε μπορεί να κρατηθεί? Γμτ. Όλοι οι ελεεινοί φίλοι μου που έχουν αγόρια περιμένουν πως και πως να κάνω 2η κόρη για να συνεχίσουν το δούλεμα. Προσπαθώ να αναβάλλω όσο μπορώ την καζούρα! Δεν καταλαβαίνετε τον πόνο του πατέρα! χαχαχαα :)

This is a man's world

και εμεις το μαθαμε στο πρωτο στην 16 εβδομαδα και ηταν αγορι.τωρα στο δευτερο ειμαι στην 16 εβδομαδα και σε λιγες μερες θα παμε για υπερηχο η αληθεια ειναι οτι σ'αυτο εχω μια αγωνια να μαθω τι ειναι,τωρα θελουμε και ενα κοριτσακι!:-P

lazxc8j25zd0r93a.pngkk3vi7jqfg1legqo.png

Οκ για το πρώτο. Όλα αυτά είναι πολυ λογικά συναισθήματα. Αλλά στο 2ο δε μπορεί να κρατηθεί? Γμτ. Όλοι οι ελεεινοί φίλοι μου που έχουν αγόρια περιμένουν πως και πως να κάνω 2η κόρη για να συνεχίσουν το δούλεμα. Προσπαθώ να αναβάλλω όσο μπορώ την καζούρα! Δεν καταλαβαίνετε τον πόνο του πατέρα! χαχαχαα :)

το δουλεμα για ποιο πραγμα καλε?μακαρι να ξερανε ποσο τυχερος εισαι με την κορακλα σου ο πατερας μου τους ελεγε 100 κοριτσια να ειχα τα θελω ολα κοριτσι =μικροτερα προβληματα.και τους εβαζε την φυτιλια .μπορεις να λες και εσυ τα ιδια ο καημενος ο πατερας!!!!!!:wink:

Τα κορίτσια για τον πατέρα είναι ότι και τα αγόρια για την μητέρα...υπάρχει μικρότερος ανταγωνισμός

Αυτοί όταν θα πλακώνονται με τους γιους τους στην εφηβεία εσύ θα βγαίνεις βόλτα με την (τις) κοράκλα (κοράκλες) σου και θα καμαρώνεις....

4iqfp2.png?nAtPrUav

Επιτέλους μάθαμε και εμείς σίγουρα οτι είναι αγοράκι. Βέβαια, μια υποψία την είχαμε από την Αυχενική Διαφάνεια αλλά μέχρι χθές δεν μας είχε κάνει τη χάρη να κάτσει λίγο φρόνιμο και να δούμε το φύλο. Χθές όμως κύριος και επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές υποψίες του γιατρού. Το πιο βασικό εννοείται είναι οτι είναι γερό και όλα πάνε καλά!

Με το καλό να δεχθούμε όλοι/όλες τα μωράκια μας!!!

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Το μάθαμε και στα δύο μας παιδιά από την αυχενική διαφάνεια. Βασικά, φαινόταν πεντακάθαρα, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα το άντεχα να μην ξέρω!

Εμείς για το πρώτο (αγοράκι) μάθαμε στην 16η εβδομάδα και για το δευτερο (κοριτσάκι) μας είπαν 80% στην αυχενική και το επιβεβαιώσαμε και αυτό την 16η εβδομάδα. Και τα δυο ειχαν τέτοια θέση στον υπέρηχο στις 16 εβδ., που ήταν πολύ ευδιάκριτο το φύλο.

Θ 15/01/2008, Κ 10/4/2009

TT2qp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...