Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιός στο msn

mamyb

Recommended Posts

ρε συ Αριανη ενταξει εχεις αντιβιωση.....την ηπιες??????με το να την κοιτας δεν γιανεσαι..... :D:D:D

χαιρομαι που μοιραζομαι τις γνωσεις μου επι της τεχνολογιας :roll::D:D

Διαφημίσεις

(a) δεν εχω ανοιξει τιποτα

(β) εχω αντιβιωση

(γ) τα εχω κανει ολα αυτα ρε γμτ που μου λες ...στην αρχη την ειχα αποκλεισει ...μετα ξανα μανα εστελνε γιους...μετα την διεγραψα...ξανα μανα...μετα πηγα και στο καυτομειλ ...την εκανα σπαμ ξανα μανα .....

αχ δεν ξερω ποια τι να κανω

ευχαριστω για το χρονο σας...

(αν υπαρχει καποιο νεοτερο παρακαλω αναμενω)

Γεια σου Αρια... Ερωτηση. απο το msn εχεις την επιλογη "αποκλεισμος της επαφης". Το δοκιμασες???

Ελπιζω να λειτουργησει γιατι λογικα θα μπλοκαρει ολα τα μυνηματα απο την επαφη αυτη

αν εχεις κανει block την επαφη λογικα δεν προκειτε να λαμβανεις τιποτα απο μυνηματα αυτης της επαφης,

εφοσον απλα σου στελνει μυνηματα με ιους και εσυ δεν τα ανοιγεις δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις,

γενικα πολυ κοσμος εχει κολησει ιους απο μσν εδω και κανα μηνα, οποτε προσοχη,

το να κανεις unistall το msn δεν βοηθαει καθολου, δεν προκειτε να κανεις τιποτα

ξαναδοκιμασε να κανεις στο γενικο παραθυρο του μσν δεξι κλικ πανω στην επαφη που σε ενοχλει και απο το πινακακι που εμφανιζεται να επιλεξεις block this contact

αυτααααα

μια επαφη στο msn μου που δεν ξερω καν πως κατσικωθηκε μου στελνει ιους(και κορες) ...

πως την πάτησες καλέ ;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απλώς δεν ανοιγεις τίποτα,κλέινεις το παράθυρο χωρίς να ανοιξεις το αρχείο.Δεν κόλλησες κάτι εσύ...η επαφή σου έχει ιό και κάθε φορά που μπάινει στέλνει το αρχείο στις δικές της επάφές αυτόματα Και σε σένα ενοέιται :D Δεν το κάνει επίτηδες πάντως ο άνθρωπος.Μπορείς να συνεχίσεις να του μιλάς και να τον ενημερώσεις ότι έχει ιό μπορεί να μην το ξέρει κάν

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Νομιζω γενικα ο μουσουνου εχει προβλημα.. εγω τονιο μου τον ειχα παρει απο την gavrias και τσαμπα την εβριζα γιατι δεν μου τον ειχε στειλει καν.. ηρθε μονο του σαν αρχειο απο την τελευταια επαφη μου λιλησα την τελευταια φορα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Για να ξεφορτωθείτε αυτό τον ιό, θα πρέπει να αλλάξει

ο "φορέας" το κωδικό πρόσβασης στο msn και hotmail.

o ιος κολλάει όταν σε παρότρυνση της ιστοσελίδας που μοιάζει σαν msn, (ψεύτικου συνδεσμου που φαίνεται σαν να συνδέεται κανείς στο msn αλλά στην ουσία είναι μόνο "βιτρίνα")

o χρήστης συμπληρώνει τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη του εμαιλ του.

(δήθεν για να διαβάσει κάποιο εμαιλ ή να δεί μια εικόνα που του εστάλει)

έτσι το σύστημα καταχωρεί τον κωδικό και αυτόματα εχει πρόσβαση σε όλες τις επαφές που βρίσκονται μέσα στο εμαιλ του κατόχου του ιού.

Παροτρύνετε τον αποστολέα του ιού, να αλλάξει κωδικό πρόσβασης

στο msn - hotmail έτσι ώστε να σταματήσει το πρόγραμμα - ιός, να στέλνει εμαιλ στις επαφές του (και σε εσάς).

Επίσης έρχεται και σε e-mail με τη διέυθηνση επαφής σας,αλλά συνήθως πάει στα Junk .Το διαγράφετε χωρίς να ανοιξετε το αρχείο και ενημερώνετε την επαφή να αλλάξει και σ'αυτή την περίπτωση κωδικούς.

Μη μπαίνετε σε προγράμματα που δήθεν θα σας ΄"πούνε" πιά επαφή σας έχει μπλοκάρει ,διαγράψει κλπ. Έτσι κάπως ξεκίνησαει αυτή η αλυσίδα στον ΜΣΝ.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

δενξερετε ποσο χαρουμενη με κανατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ.... μα τι σου ειναι τουτο το φορουμ ρε πιδι μι......

Διαχειρηση μερσι μπολικα

παιδια ειστε λεβεντια ...θα ενημερωσω την ερμη τηνεπαφη (ξανα) (μπορει η ερμη να μην με ειδε καν) ...εκανα αυτα που με ειπατε παντως .....σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοπελιάααααααα

Μα ποιος σου στέλνει τον ιό????

Ποιος δεν σταματάει με τίποτα????

Ποιος, ακόμα κι αν τον διέγραψες?????

Ε! Ναι λοιπόν!

Έχεις μέλι και ο ιός μου σε κυνήγησε ασύστολα και απροκάλυπτα!

Έχω βάσιμες υποψίες όμως ότι τον ξεφορτώθηκα - η έρμη η επαφή!-

Μπορείς να μου μιλήσεις ξανά!!!

:lol:

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Κοπελιάααααααα

Ε! Ναι λοιπόν!

:lol::lol::lol::lol: Ο επικίνδυνος και τρομερός ιός starlight προκάλεσε τρόμο στα πλήθη και στους γύρω πλανήτες!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Κοπελιάααααααα

Ε! Ναι λοιπόν!

:lol::lol::lol::lol: Ο επικίνδυνος και τρομερός ιός starlight προκάλεσε τρόμο στα πλήθη και στους γύρω πλανήτες!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Άμα το ξερα ότι μπορούσα να σκορπίσω τον τρόμο ακόμα και στον Άρη...

Ο ιός μου κι εγώ ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. :roll:

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...