Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διαβητης κύησης/Διαβητης στο μέλλον

Recommended Posts

:( γιατι δεν μπορω να φαω αλλο κρεας!!Σιχαθηκα πια!!Παστιτσιο μου εστειλε η πεθερα που μαγειρευει και πρεπει να τρωω απο ολα:(,ετσι δεν ειναι???

Για τον οδοντιατρο γαμωτο ρωτησα και μου ειπαν μετα την γεννα.Θελει επεμβαση!!!

Χαχαχαχαχ..... Δεν έχεις και άδικο:lol: Εμένα στα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μου είχε: γλυκά, ζάχαρη, μέλι, μαρμελάδα, δημητριακά, σύκα, κάστανα, παντζάρια. Πίτες, πίτσες, παστίτσιο κ γενικά σύνθετα φαγητά ένα μικρό κομμάτι (μισή τυρόπιτα) 1 φορά τον μήνα κ αυτό αν μπορώ να το αποφεύγω. Μακαρόνια κ ρύζι, ένα φλιτζάνι του τσαγιού σαν συνοδευτικό (μπριζόλα κ ρύζι) κ όχι σαν γεύμα (μακαρόνια με κιμά)!!!! Αυτά τα ωραία....

Οδοντίατρο κ εγώ μετά τη γέννα.... ελπίζω να μην με πιάσει στο νοσοκομείο γιατί από προχθές έχει αρχίσει κ με ενοχλεί πάλι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 545
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχ..... Δεν έχεις και άδικο:lol: Εμένα στα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μου είχε: γλυκά, ζάχαρη, μέλι, μαρμελάδα, δημητριακά, σύκα, κάστανα, παντζάρια. Πίτες, πίτσες, παστίτσιο κ γενικά σύνθετα φαγητά ένα μικρό κομμάτι (μισή τυρόπιτα) 1 φορά τον μήνα κ αυτό αν μπορώ να το αποφεύγω. Μακαρόνια κ ρύζι, ένα φλιτζάνι του τσαγιού σαν συνοδευτικό (μπριζόλα κ ρύζι) κ όχι σαν γεύμα (μακαρόνια με κιμά)!!!! Αυτά τα ωραία....

Οδοντίατρο κ εγώ μετά τη γέννα.... ελπίζω να μην με πιάσει στο νοσοκομείο γιατί από προχθές έχει αρχίσει κ με ενοχλεί πάλι....

Α,μια χαρα...και τι ετρωγες?Μαρουλι αλα κρεμ με σος μαρουλιου?

Τουλαχιστον το νερο δεν το εκοψε!!

Αυριο δεν ειναι που πας για το μωρακι????Με το καλο!!!!

Α,μια χαρα...και τι ετρωγες?Μαρουλι αλα κρεμ με σος μαρουλιου?

Τουλαχιστον το νερο δεν το εκοψε!!

Αυριο δεν ειναι που πας για το μωρακι????Με το καλο!!!!

Α! Έχω βάλει φαντασία.... Πολύ ψητό μανιτάρι, φέτα ψητή με πιπερίτσες κ ρίγανη, κρεμμύδια επίσης ψητά με φέτα, ομελέτα φούρνου, όοοοο,τι σαλάτα μπορείς να φανταστείς και τώρα ετοιμάζομαι να φάω ψάρι στη σχάρα και σαλάτα κουνουπίδι-μπρόκολο.... Φαντάσου ότι από την ώρα που μπήκα στον 9ο έχασα και 1μιση κιλό:lol:

Ναι, αύριο μπαίνω και μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη θα με βάλουν για πρόκληση, αν δεν με έχουν πιάσει οι πόνοι!!!! Σε ευχαριστώ πολύ κ σε σένα εύχομαι να περάσουν εύκολα οι επόμενοι μήνες!!!!:-D

Α! Έχω βάλει φαντασία.... Πολύ ψητό μανιτάρι, φέτα ψητή με πιπερίτσες κ ρίγανη, κρεμμύδια επίσης ψητά με φέτα, ομελέτα φούρνου, όοοοο,τι σαλάτα μπορείς να φανταστείς και τώρα ετοιμάζομαι να φάω ψάρι στη σχάρα και σαλάτα κουνουπίδι-μπρόκολο.... Φαντάσου ότι από την ώρα που μπήκα στον 9ο έχασα και 1μιση κιλό:lol:

Ναι, αύριο μπαίνω και μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη θα με βάλουν για πρόκληση, αν δεν με έχουν πιάσει οι πόνοι!!!! Σε ευχαριστώ πολύ κ σε σένα εύχομαι να περάσουν εύκολα οι επόμενοι μήνες!!!!:-D

Μου εδωσες ιδεα με την ομελετα φουρνου.!!

Κουνουπιδι επιτρεπεται?Εμενα μου ανεβαινει με το κουνουπιδι!Το μπολικο λαδακι το ανεβαζει??

Μανιταρια σε αφηναν να τρως?Εμενα μου τα εκοψαν!Τελικα καθε γιατρος τα δικα του λεει!!

Αχ,μακαρι..σημερα την ακουσα...και εχω τρελαθει!!:D

Μου εδωσες ιδεα με την ομελετα φουρνου.!!

Κουνουπιδι επιτρεπεται?Εμενα μου ανεβαινει με το κουνουπιδι!Το μπολικο λαδακι το ανεβαζει??

Μανιταρια σε αφηναν να τρως?Εμενα μου τα εκοψαν!Τελικα καθε γιατρος τα δικα του λεει!!

Αχ,μακαρι..σημερα την ακουσα...και εχω τρελαθει!!:D

Δεν είναι τέλεια αίσθηση? Εγώ ξυπνούσα το πρωί κ περίμενα ξαπλωμένη να τον ακούσω να κάνει φρουστ, φρουστ κ μετά σηκωνόμουν!!!!

Μανιτάρια φρέσκα ψητά με μια κουταλια filadelfia light, 90 ζάχαρο... Δεν μου είπε κάτι για τα μανιτάρια κ με αυτές τις μετρήσεις δεν τον ρώτησα κιόλας....

Λάδι στις σαλάτες μου είχε 2 κουταλιές της σούπας, κ στα λαδερά επίσης κ μάλιστα να το βάζω στο τέλος.... κοινώς φασολάκι μπλουμ με λίγο λαδάκι από πάνω....

Διαφημίσεις

Δεν είναι τέλεια αίσθηση? Εγώ ξυπνούσα το πρωί κ περίμενα ξαπλωμένη να τον ακούσω να κάνει φρουστ, φρουστ κ μετά σηκωνόμουν!!!!

Μανιτάρια φρέσκα ψητά με μια κουταλια filadelfia light, 90 ζάχαρο... Δεν μου είπε κάτι για τα μανιτάρια κ με αυτές τις μετρήσεις δεν τον ρώτησα κιόλας....

Λάδι στις σαλάτες μου είχε 2 κουταλιές της σούπας, κ στα λαδερά επίσης κ μάλιστα να το βάζω στο τέλος.... κοινώς φασολάκι μπλουμ με λίγο λαδάκι από πάνω....

Αχ,δεν ξερω τι ειναι τελειο ακομα!!!!!!Πεταω στα συννεφα!!!

Ροζ συννεφακια!!

Εφαγα σαλατα τυρι και ενα παστιτσιο παλι και ηταν 1!!Καλα παμε!!Οσο αποκλιση και να εχει....το 130 δεν το ξεπερασα!!!

Θα ρουφηξω και το γαλα μου και ....θα χουχουλιασω στις κουβερτες μου!

Οταν τρως αργα...επειδη τρωω αργα....επηρεαζει το σακχαρο προς καλο???

Εγώ παστίτσιο έφαγα τώρα μετά την γέννα που το χα πεθυμήσει!!! Δεν έχεις και πολλές επιλογές,,, κρέας και πάλι κρέας!!Μόνο με κρεας δεν ανεβαίνει!!Τι να κάνουμε?? Εγώ είχα κάνει τον κρεοπώλη πλούσιο!!! Πάντως μπορείς να φας για μεσημεριανό 1 1/2 ποτήρι μακαρόνια ολοικής μς 3-4 κουτ σούπας κιμά και 1 κουτ σούπας τυρί τριμμένο και σαλάτα πράσινη!!!Και χορταίνεις και δεν ανεβαίνει πολύ!!! Εγώ έτρωγα για μεσημερινό 1 φορά την βδομάδα μακαρόνια με κιμά, 1 φορά την βδομάδα λαδερό, 1 φορά την βδομάδα όσπρια, 1-2 φορές την βδομάδα ψάρι και ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες μεσημεριανά και βραδυνά κρέας!!

Μάλλον το μωράκι σου ήταν!!Έχετε δει φύλο???

Gdt4p2.png

εγώ είχα δοκιμάσει παστίτσιο κανονική μερίδα αλλά light μαγειρεμένο

χωρίς πολλά βούτυρα/τυριά κτλ...

και είχα 122 μεταγευματικό μεσημεριανόυ τη μια μέρα

και την επόμενη που ξανάφαγα το ίδιο είχα 136

εννοείται δεν ξανάφαγα....

αλλά άκουσα τη συμβούλη σας για τα μαύρα μακαρόνια

και με 150γρ. +σαλάτα+ τυρί έχω περίπου 100

σήμερα πήγα να τεστάρω το μηχάνημα

μετρήσαμε και με φλεβικό και με το δάχτυλο

και έδειξε το ίδιο...85

έχω αγωνία να δώ το αποτέλεσμα του εργαστηρίου

το απόγευμα θα τις πάρω...

τώρα τελευταία μου δείχνει καλές τιμές και ανησυχώ

μήπως ξερυθμίστηκε..

cooker

όταν λές να τρώς αργά εννοείς να κάνεις 20 λεπτά για να

ολοκληρώσεις το γεύμα ή αργά το βράδυ?

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Αγαπητές συμπάσχουσες, μιας και μας βλέπω να τις πηγαίνουμε παρέα τις εγκυμοσύνες μας - με γκρίνιες, αγωνιες, νεύρα και τεραστιες λιγούρες - μέχρι να γεννησουμε αναρωτιόμουν ποτε γεννατε αλήθεια? Εμένα η ΠΗΤ μου είναι 19 Δεκεμβρίου :)

Lidias και εμενα η ΠΗΤμου ειναι 19 Δεκεμβρίου αλλα προβλέπω πιο νωρίς λογο το ζάχαρο .Που θα γεννήσεις ? Εγω στο Ιασω

Διαφημίσεις

<κοριτσια ειμαι στιν 34 εβ. 2 εβ. πριν στο DOPPLER μου βρήκαν το αμνιακό υγρο στα όρια και έκανα ξανα τη καμπύλη ζαχάρου με αποτελέσματά -

νηστεία -107 ,60'΄-218 ,120'-171,180'-147

Ετσι λυπών παω σε ενδοκρινολόγο και μου δίνει διατροφή 1800 θερμίδες

Τι να σας πω ......πίναααα και οι τιμες νηστείας να μην εχουν πέσει εδω και 4 μερ. στα 118 (κατα λάθος όμως γαιτι ήπια μισο ποτήρι γαλα και μετά ματρήτηλα )και τις επόμενες μετρήσεις βγήκαν μια χαρα .Την παίρνω τηλ. να της πω τις μετρήσεις και μου λέει ,εαν δεν πέσει η μέτρηση νηστείας θα μου βάλει ινσουλίνη Και δεν θελώ ρε γαμοτο τόρα στο τέλος να τρυπιέμαι Πείτε μου πως μπορώ να το αποφύγω !!!!!

Tsefistef μην ανησυχείς για την ινσουλίνη, κάνω απο τον 3ο μήνα και δεν είναι τίποτα το τρυπήματα. Πολυ πιο εκνευριστικο είναι το τρυπήμα της μέτρησης ζαχάρου παρα της ινσουλινης.

Εγω ειμαι ήδη στο Ιασω (λόγω των συσπασεων) αλλά ίσως και να πάω στο Ελενα παλι αν τα καταφέρω λόγω οικονομικών - μην περάσω άλλες δυο ολόκληρες εβδομάδες εδω μεχρι να γέννησ γιατι θα ξεπαραδιαστούμε! Επειδή όμως φύγαμε απο το Ελενα προχθές μεσα στη νύχτα γιατι τους είχε τελειώσει το φάρμακο για τις συσπασεις (αχ ρε Ελλάδα σε κρίση!!!)!δεν ξέρω αν θα το έχουν για να γυρίσουμε. Με λίγα λόγια μπορει και να γέννησω στο Ιασω, μπορει και στο Ελενα :) όπως και να χει θα ενημερώσω. Ομως θα ειμαι αρκετα νωρίτερα απο τις 19 γιατι το συσπασοφαρμακο το σταματώ σε δυο εβδομάδες και λογικά θα γέννησω περίπου τότε.

Κουράγιο με το ζαχαρο, είναι σκέτη ταλαιπωρία άλλά που θα παει? θα τελειώσει!

<κοριτσια ειμαι στιν 34 εβ. 2 εβ. πριν στο DOPPLER μου βρήκαν το αμνιακό υγρο στα όρια και έκανα ξανα τη καμπύλη ζαχάρου με αποτελέσματά -

νηστεία -107 ,60'΄-218 ,120'-171,180'-147

Ετσι λυπών παω σε ενδοκρινολόγο και μου δίνει διατροφή 1800 θερμίδες

Τι να σας πω ......πίναααα και οι τιμες νηστείας να μην εχουν πέσει εδω και 4 μερ. στα 118 (κατα λάθος όμως γαιτι ήπια μισο ποτήρι γαλα και μετά ματρήτηλα )και τις επόμενες μετρήσεις βγήκαν μια χαρα .Την παίρνω τηλ. να της πω τις μετρήσεις και μου λέει ,εαν δεν πέσει η μέτρηση νηστείας θα μου βάλει ινσουλίνη Και δεν θελώ ρε γαμοτο τόρα στο τέλος να τρυπιέμαι Πείτε μου πως μπορώ να το αποφύγω !!!!!

Καλε να σου πω.... 1800 ειναι πολλές! εγω με τις ιδιες θερμίδες εσκαγα!!! Εκτός αν εισαι πολύ ψηλή η παχουλή... εγω ειμαι 1.50 και ξεκινησα 50 κιλα.. Με τη διατροφη πηγα ...70!!!!

Τελικά και να νομίζεις οτι δε θες παιδιά, ΘΕΛΕΙΣ απλά δεν το ξέρεις μέχρι να κάνεις... Δε σ' αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πιθηκάκι μου!!!!!

guqZp3.png

Καλε να σου πω.... 1800 ειναι πολλές! εγω με τις ιδιες θερμίδες εσκαγα!!! Εκτός αν εισαι πολύ ψηλή η παχουλή... εγω ειμαι 1.50 και ξεκινησα 50 κιλα.. Με τη διατροφη πηγα ...70!!!!

Δεν νομίζω ότι είναι πολλές.Και εμένα τόσες μου είχε δώσει.Και είμαι 1.58 ,ξεκίνησα 49κιλά και έφτασα τα 57.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Στην πρώτη εγκυμοσύνη όταν ξεκίνησα τη δίαιτα των 1800 θερμίδων

λιμοκτονούσα γιατί δεν είχα συνηθίσει...πεινούσα πάρα πολύ

εγώ τα έτρωγα και ανάλατα και με ελάχιστο λάδι

όλα νερόβραστα ή ψητά στη σχάρα και όλα με 0% λιπαρά

που να με πιάσει το φαγητό έτσι

μετά από λίγες μέρες όμως συνήθισα έκλεισε το στομάχι μου και δεν πεινούσα

έχασα 4 κιλά κάνοντας τη διαίτα από τον 7ο μέχρι που γέννησα...

τώρα στη 2η εγκυμοσύνη που την κάνω από την αρχή

χορταίνω με τα κυρίως γεύματα

αλλά έχω μεγάλη ληγούρα με το δεκατιανό

είναι το μόνο γεύμα στο οποίο πεινάω παρά πολύ

και ποτέ δεν με κρατάει για τρίωρο

είμαι 5,5 μηνών και έχω βάλει 3 κιλά

παρεπιπτόντως αυτές τις μέρες έχω πολύ καλές τιμές

και το μηχάνημα που τσέκαρα προχτες σχετικά καλά δείχνει

απόκλιση +7

μου έδειξε 85 αντί 78 που έδειξε το εργαστήριο

το μωράκι όμως έχει μεγάλη κοιλίτσα:(

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Στην πρώτη εγκυμοσύνη όταν ξεκίνησα τη δίαιτα των 1800 θερμίδων

λιμοκτονούσα γιατί δεν είχα συνηθίσει...πεινούσα πάρα πολύ

εγώ τα έτρωγα και ανάλατα και με ελάχιστο λάδι

όλα νερόβραστα ή ψητά στη σχάρα και όλα με 0% λιπαρά

που να με πιάσει το φαγητό έτσι

μετά από λίγες μέρες όμως συνήθισα έκλεισε το στομάχι μου και δεν πεινούσα

έχασα 4 κιλά κάνοντας τη διαίτα από τον 7ο μέχρι που γέννησα...

τώρα στη 2η εγκυμοσύνη που την κάνω από την αρχή

χορταίνω με τα κυρίως γεύματα

αλλά έχω μεγάλη ληγούρα με το δεκατιανό

είναι το μόνο γεύμα στο οποίο πεινάω παρά πολύ

και ποτέ δεν με κρατάει για τρίωρο

είμαι 5,5 μηνών και έχω βάλει 3 κιλά

παρεπιπτόντως αυτές τις μέρες έχω πολύ καλές τιμές

και το μηχάνημα που τσέκαρα προχτες σχετικά καλά δείχνει

απόκλιση +7

μου έδειξε 85 αντί 78 που έδειξε το εργαστήριο

το μωράκι όμως έχει μεγάλη κοιλίτσα:(

Και ο Θν στην β επιπέδου μου είπανε πως η κοιλίτσα του ήτανε στο ανώτατο όριο.Μετά αδυνάτησε προφανώς αλλά τελικά όταν γεννήθηκε και τώρα ακόμη είναι έτσι ο σωματότυπος του που έχει γενικά κοιλίτσα.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Lydias12 σου εύχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία σου και να αγκαλιάσεις το μωράκι σου !!!Παρεμπιπτόντως τι ειναι κορίτσι ή αγόρι ?

Να σου πω και΄γω ειχα την προηγούμενη εβδομάδα για μια μέρα πολες συσπάσεις και πήρα ενα χάπι (ουτοπαρ ) και εκατσα ξάπλα Αλλα αυτο συνέβει

γιατι το σαββατοκύριακο κατέβασα ολα τα χειμωνιάτικα ρουχα και έβαλα 7 πλυντήρια .Με λιγα λόγια -κουράστηκα πολύ .Τορα που ειμαι ποι ξεκούραστη ,εχω 3,4,5 φορές την ημέρα που μου πετρώνει η κοιλίτσα ,αλλα χωρείς πόνο

Οσο για την ινσουλίνη την ξεκίνησα προχτές λόγο τη υψηλή πρωινή μέτρηση ,αλλα δεν την εχω κατεβάσει ακόμα .Σήμερα θα αυξήσω τη δόση και θα δούμε

Δε νομίζω να είναι πολλές ,γιατι πριν έτρωγα παραπάνω και εχω πάρει μέχρι τώρα 7 μισή κιλά και είμαι στην 34 εβδομάδα (την διατροφή την κάνω εδώ και 1 εβδομάδα)

Αγοράκι είναι tsefistef, εσένα? :)

3-4 συσπασεις τη μερα είναι φυσιολογικότατες για αυτη την εβδομαδα κύησης. Το άλλο που λες προφανώς ητανπαρα την κούραση. Φαντάζομαι ότι το yutopar σου πέταξε το ζαχαρο στα ύψη λίγες ωρες αφού το πήρες ε? ευτυχώς που δε χρειάστηκε να το παίρνεις γενικά!

Chrimai πάντως κι εμάς η κοιλίτσα έβγαινε στο 88% σε κάποια φάση στις 20 εβδομάδες και τώρα είναι πλεον απολύτως φυσιολογική.

Ειμαι σταθερά, με 15-25 συσπασεις την ημέρα με το φάρμακο. Την παράλλη Τετάρτη μπαίνω στον 9ο και τα σταματάμε ολα και μου φαίνεται σα ψέμα. Υπηρξαν τόσο δύσκολοι οι τελευταίοι δυο μήνες (και όλοι οι μήνες πριν με το παλιοζάχαρο και τις ινσουλίνες και διάφορα αλλα) που αισθάνομαι ότι έχω ιδρυματοποιηθει και δε μπορω να φανταστω ότι η ζωη θα επανέλθει σε κατι το φυσιολογικό εκτος νοσοκομείου. Νομίζω συνέχεια ότι κατι κακό θα γίνει μετα, ότι θα είμαστε κολλημένοι σε νοσοκομεία, ότι δε θα συνέλθω ποτέ εντελώς κι όλο κατι θα πηγαίνει στραβά!

καλησπερα κοριτσια

ελπιζω να ειστε ολες καλα. κι εγω συνεχιζω με τις ινσουλινες αλλα δεν εχω βρει καμια σταθεροτητητα μεχρι στιγμης. για παραδειγμα πριν 1 ωρα εφαγα για βραδινο ενα ποτηρι γαλα 2% με 3 κουταλιες all bran και μετριεμαι τωρα κα μου δειχνει 1,70 και καταστενοχωρηθηκα. ειναι δυνατον? που να ετρωγα και καμια παστα τι θα γινοταν? καθε πρωι τρωω τα all bran μου με το γαλα μου και φυσικα δεν εχω μετρηθει ποτε. αυριο θα μετρηθω απο περιεργεια. απλα στενοχωριεμαι μηπως και μου μεινει και μετα την γεννα ή περασει στο μωράκι μου. δευτερα μπαινω στην 35η εβδομαδα. μας βλεπω 38 το αργοτερο 39η να μπαινω για καισαρικη. καμια ιδεα ρε κοριτσια να το ρυθμισω λιγακι καλυτερα? τι τρωτε το βραδυ εσεις? και τι σας λενε οι γιατροι σας για τον διαβητη μετα ή για το μωρακι?

καλησπερα κοριτσια

ελπιζω να ειστε ολες καλα. κι εγω συνεχιζω με τις ινσουλινες αλλα δεν εχω βρει καμια σταθεροτητητα μεχρι στιγμης. για παραδειγμα πριν 1 ωρα εφαγα για βραδινο ενα ποτηρι γαλα 2% με 3 κουταλιες all bran και μετριεμαι τωρα κα μου δειχνει 1,70 και καταστενοχωρηθηκα. ειναι δυνατον? που να ετρωγα και καμια παστα τι θα γινοταν? καθε πρωι τρωω τα all bran μου με το γαλα μου και φυσικα δεν εχω μετρηθει ποτε. αυριο θα μετρηθω απο περιεργεια. απλα στενοχωριεμαι μηπως και μου μεινει και μετα την γεννα ή περασει στο μωράκι μου. δευτερα μπαινω στην 35η εβδομαδα. μας βλεπω 38 το αργοτερο 39η να μπαινω για καισαρικη. καμια ιδεα ρε κοριτσια να το ρυθμισω λιγακι καλυτερα? τι τρωτε το βραδυ εσεις? και τι σας λενε οι γιατροι σας για τον διαβητη μετα ή για το μωρακι?

Τα all bran νομίζω πως έχουν ζάχαρη μέσα. Δεν είναι θέλω να πω σαν την βρώμη που είναι φυσικό προϊόν.Αλλα και πάλι εγώ αν έτρωγα βρώμη πήγαινε το σάκχαρο στο Θεό. Ή ταχίνι ολικής πχ που έχει γλυκαιμικό δείκτη 0. Τι να το κάνεις..πρέπει να δεις ΕΣΕΝΑ τι σου ανεβάζει. Το μωρό δεν θα έχει κανένα θέμα μετα -θέλω να πιστεύω και εγώ και έτσι μου έχουνε πει και εμένα. Τώρα για το μετά..αν διαβάσεις την δική μου ιστορία όπου ο ενδοκρ μου μου είπε πως έχει περάσει & μπορώ να τρώω άφορα ΤΑ ΠΑΝΤΑ και έκανα επαναληπτική καμπύλη στους 8 μήνες και ήτανε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως της εγκυμοσύνης και ο ενδοκρ που πήγα μου είπε πως δεν έπρεπε ποτέ να σταματήσω την διατροφή..βγάλε άκρη..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...