Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

Δεν παιζει να εισαι εγκυος και να μην το ειδε......η εγκυμοσυνη φαινεται απο την 5 σχεδον εβδομαδα με λιγη τυχη και αν εχει καλο υπερηχο ο γιατρος....εφοσον δεν σου εδωσε σαφης απαντησεις για το που οφειλεται η καθυστερηση αλλα παρολαυτα σου εδωσε χαπακια καλο θα ηταν να πας σε αλλογιατρο....γιατι να μην ξερει τι εχεις και να σου δινει χαπιαετσι απλα....λιγο κουλο μου ακουγεται....πανε σε αλλον γιατρο....μην αγχωνεσαι εαν ηταν εγκυμοσυνη θα φαινοταν αν και εφοσον αυτος που πηγες ειναι οντως γιατρος....γιατι εχω ακουσει περιπτωσεις κομπογιαννητιδων...μην το καθυστερεις αλλο....πανε για 2ρη γνωμη.......περιμενουμε νεα σου....

Εντάξει. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ..

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας,

είμαι καινούριο μέλος στο forum και αυτό είναι το πρώτο μου post αν και διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό. Πριν από λίγες μέρες έμαθα πως είμαι έγκυος, συγκεκριμένα τώρα έχω συμπληρώσει τις 7 εβδομάδες. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι καθώς το αποτέλεσμα ήρθε με την πρώτη προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους τις μανούλες και τις οικογένειες τους "Καλό Πάσχα" με υγεία και ευτυχία.

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια!!!ειμαι νεο μελος...διαβαζα εδω το forum κ θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τη δικη μου εμπειρια...ειμαι εγκυουλα πλεον...επειτα απο 7 μηνες συνεχομενων προσπαθειων ΜΕ ΑΓΧΟΣ...τιποτα...πανω ομως που τα ξεχασα ΟΛΑ κ χαλαρωσα,πανω που δεν το περιμενα...ΗΡΘΕ!!!οσο κ να ελεγα στον εαυτο μου οτι ΔΕΝ αγχωνομαι,ερχοταν η ωρα μετα την επαφη κ σκεφτομουν...ΜΗΠΩΣ Κ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ;ακομα κ αυτο ειναι αγχος.οταν ηρεμησα κ πραγματικα το εβγαλα απο το μυαλο μου,ηρθε το πολυποθητο :)

VQuOp3.png?SrtYyf1C

• 3 months later...

καλησπερα!!!!ειμαι καινουρια στο φορουμ αν και σας διαβαζω καιρο!ηρθε η ωρα να γραψω και εγω γιατι ειμαι πολυ προβληματησμενη.σας παρακαλω αν μπορειτε δωστε μου τα φωτα σας γιατι εχω τρελαθει...ειμαι 23 χρ.και ειχα επαφη με το αγορι μου 18 αυγουστου..περιοδο δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ειχα αλλα στο περιπου 7-10 αυγουστου.εδω και μια εβδομαδα δεν ενιωθα πολυ καλα..ολα αρχισαν απο δεκατα.ενιωθα αρρωστη και εβαζα θερμομετρο ολο 37.1-2-3..μετα πονοι χαμηλα λεω μου ερχετε πιο νωρις.το στηθος μου πρισμενο ποναγε πρωτα πανω μετα στα πλαγια.τωρα περασε.και ξαφνικα οπως μπανιαριζομουν προσεχω κατι σπυρακια στο στηθος μου γυρω απο την θυλη μου με πολυ αχνη ασπρη μυτη.τρομαξα λεω τι εχω.μπαινω ιντερνετ βλεπω οτι εχουν και ονομασια μοντγκομερι.λεω αποκλειετε...προχτες μου ηρθε η περιοδο αλλα πρωτη φορα ετσι..με καφε και λιγο ροζ...την επομενη μερα λιγο ροζ στο σκουπισμα...σημερα σταγονα.εκανα τεστ β χωριακη αρνητικο.να σας πω οτι στις 5 πριν καν την καθηστερηση εκανα τεστ φαρμακιου αρνιτικο.πηρα το γιατρο μου λεει αυτο δεν ηταν περιοδο.ποναω χαμηλα ελαχιστα.η μεση μου λες και εχει ανοιξει στη μεση.το πρωι ολο ταση για εμετο(συγνωμη) το κεφαλι μου.αυτα τα εξογοματα ακομα να φυγουν απο το στηθος μου.και πετανε κ φλεβες αλλα δεν πονανε καθολου τωρα.απο τοτε που εμαθα το αρνιτικο ολο κλαιω γιατι νομιζω κατι σοβαρο εχω.ο γιατρος μου ειπε να τον επισκευτω σε μια εβδομαδα αν δεν μου ερθει η περιοδο και οτι αυτα τα εξογκοματα δεν τα βγαζει ετσι η γυναικα μονο για αυτο το λογο..συγνωμη για την φλυαρια μου πραγματικα δεν ειμαι καλα..λετε να εχω κατι σοβαρο....φοβαμαι..αν ημουν εγυος δεν θα εδειχνε η χωριακη και ας ηταν και νωρις..σας παρακαλω σας εχει τυχει κατι παρομοιο η σε γνωστη σας....?ευχαριστω πολυ που το διαβασατε το κειμενο(βιβλιο)και συγνωμη και παλι.

Καλησπέρα και από εμένα... Σήμερα το πρωί έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι!!! Η ιστορία μου εν συντομία έχει ως εξής:

Μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον άντρα μου παντρευτήκαμε και αμέσως σταματήσαμε κάθε προφύλαξη, χωρίς όμως να προσπαθούμε στοχευμένα για εγκυμοσύνη. Εγώ με πολυκυστικές και με την επισήμανση από τον γυναικολόγο μου ότι θα δυσκολευτώ μάλλον να συλλάβω, πίστευα ότι θα αργούσαμε να τα καταφέρουμε. Μετά από 2 μήνες ήρθε η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η οποία να σημειώσω ότι ήταν περιπετειώδης, αφού γέννησα πρόωρα την 29η εβδομάδα...

Πέρασαν τα χρόνια και έχοντας στη ζωή μας ένα υγιέστατο κοριτσάκι ξεκινήσαμε πάλι πέρισυ να μην προσέχουμε. Μέχρι και σήμερα δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.. Βλέποντας τον καιρό να περνάει αποφάσισα να πάρω τέστ ωορρηξίας. Τους 2 πρώτους μήνες δεν βρήκα καμία γόνιμη μέρα... προφανώς δεν είχα ωορρηξία. Τον τρίτο μήνα βρήκα επιτέλους τη μέρα και την "αξιοποίησα" ! Αποτέλεσμα Α Μ Ε Σ Ο !!!! Σήμερα βγήκε θετικό το τέστ εγκυμοσύνης.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες τις υποψήφιες μανούλες!!

ευχομαι σε ολες οσες θελουν να γινουν μανουλες...οτι καλυτερο και γρηγορα θετικα αποτελεσματα..!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!ειμαι καινουρια στο φορουμ αν και σας διαβαζω καιρο!ηρθε η ωρα να γραψω και εγω γιατι ειμαι πολυ προβληματησμενη.σας παρακαλω αν μπορειτε δωστε μου τα φωτα σας γιατι εχω τρελαθει...ειμαι 23 χρ.και ειχα επαφη με το αγορι μου 18 αυγουστου..περιοδο δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ειχα αλλα στο περιπου 7-10 αυγουστου.εδω και μια εβδομαδα δεν ενιωθα πολυ καλα..ολα αρχισαν απο δεκατα.ενιωθα αρρωστη και εβαζα θερμομετρο ολο 37.1-2-3..μετα πονοι χαμηλα λεω μου ερχετε πιο νωρις.το στηθος μου πρισμενο ποναγε πρωτα πανω μετα στα πλαγια.τωρα περασε.και ξαφνικα οπως μπανιαριζομουν προσεχω κατι σπυρακια στο στηθος μου γυρω απο την θυλη μου με πολυ αχνη ασπρη μυτη.τρομαξα λεω τι εχω.μπαινω ιντερνετ βλεπω οτι εχουν και ονομασια μοντγκομερι.λεω αποκλειετε...προχτες μου ηρθε η περιοδο αλλα πρωτη φορα ετσι..με καφε και λιγο ροζ...την επομενη μερα λιγο ροζ στο σκουπισμα...σημερα σταγονα.εκανα τεστ β χωριακη αρνητικο.να σας πω οτι στις 5 πριν καν την καθηστερηση εκανα τεστ φαρμακιου αρνιτικο.πηρα το γιατρο μου λεει αυτο δεν ηταν περιοδο.ποναω χαμηλα ελαχιστα.η μεση μου λες και εχει ανοιξει στη μεση.το πρωι ολο ταση για εμετο(συγνωμη) το κεφαλι μου.αυτα τα εξογοματα ακομα να φυγουν απο το στηθος μου.και πετανε κ φλεβες αλλα δεν πονανε καθολου τωρα.απο τοτε που εμαθα το αρνιτικο ολο κλαιω γιατι νομιζω κατι σοβαρο εχω.ο γιατρος μου ειπε να τον επισκευτω σε μια εβδομαδα αν δεν μου ερθει η περιοδο και οτι αυτα τα εξογκοματα δεν τα βγαζει ετσι η γυναικα μονο για αυτο το λογο..συγνωμη για την φλυαρια μου πραγματικα δεν ειμαι καλα..λετε να εχω κατι σοβαρο....φοβαμαι..αν ημουν εγυος δεν θα εδειχνε η χωριακη και ας ηταν και νωρις..σας παρακαλω σας εχει τυχει κατι παρομοιο η σε γνωστη σας....?ευχαριστω πολυ που το διαβασατε το κειμενο(βιβλιο)και συγνωμη και παλι.

Ιωάννα καλησπέρα. Καταρχας μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος καθυστερεί την άφιξη της περιόδου σου. Έχεις σταθερό κύκλο? Πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου γενικά? Αν έχεις άστατο κύκλο δεν μπορείς να υπολογίσεις πότε ήταν η γόνιμη σου.. Αν έχεις όμως, θα μπορείς να έχεις μια πιο ξεκάθαρη απάντηση αν ήσουν κοντά σε γόνιμη ή όχι. Εμένα μου φαίνονται για συμπτώματα εγκυμοσύνης, που τα είχα όταν έμεινα έγκυος με πολυκυστικές ωοθήκες, περίοδο κάθε 50-70 μέρες, και μάλιστα σε δίδυμα... Από μέρος σου σε περίπτωση που είσαι έγκυος, είναι επιθυμητή αυτή η εγκυμοσύνη? Η β-χοριακή ανιχνεύει μιαν ορμόνη η οποία αυξάνεται μετά την καθυστέρηση αν δεν κάνω λάθος, μετά την εμφύτευση. (ας με διορθώσουν όποιες γνωρίζουν καλύτερα).. Ίσως να την έκανες νωρίς την χοριακή και το τέστ. Γνώμη μου κάνε ακόμα ένα τεστ, ή επανάλαβε την χοριακή. Ηρέμησε, πιστεύω δεν είναι κάτι σοβαρό, μπορεί να είναι μια φυσιολογική ανωμαλία του κύκλου σου. Συμβαίνει σε όλες. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Kαλή εγκυμοσύνη σε όοολες και πολλή υπομονή σε όλες τις μανούλες....

• 4 εβδομάδες μετά...

koritsia gia sas.eimai kainourgia sto forum.loipon na sas po k ego ta dika mou k ai na me voithisete.ales fores exo stathero kiklo(gia 2-3mines

) k alles fores oxi,autes tis meres eprepe na eixa periodo.alla akomh den mou irthe,gia proti mou fora den pristike katholou to stithos mou oute ponao entona stin koilia opos alles fores,mono enas mikros ponos gia 1 mera prin merikes hmeres k ligous ponous sthn mesh.ta simptomata mou einai

:exo ginei lagoniko-mirizo entona ta panta apo exthes me ponane oi thiles mou mono,zalades k perierges orekseis(an k tis eixa panta autes)niotho oti eime egios ,h koilia mou exei petaxtei ligaki pros to mitero,k exo kanei test proxthes alla vgike arnitiko.an k tha perimeno liges akomh meres alla gia peite mou k eseis lete na exo ka ti euxaristo ekei mesa?

καλησπερα σε ολες!!! είμαι καινούργια στο forum & γράφω πρώτη φορά.περιμένω περίοδο στις 19/10 & σημερα έκανα το self clear όπου δείχνει υποτίθεται 5 μέρες μετα τη σύλληψη! βγήκε αρνητικό & απογοητεύτηκα!!!πιστεύετε ότι μπορώ να έχω ακόμα ελπίδες?βιάστηκα πολύ μάλλον!!!!! :rolleyes:

καλησπερα σε ολες!!! είμαι καινούργια στο forum & γράφω πρώτη φορά.περιμένω περίοδο στις 19/10 & σημερα έκανα το self clear όπου δείχνει υποτίθεται 5 μέρες μετα τη σύλληψη! βγήκε αρνητικό & απογοητεύτηκα!!!πιστεύετε ότι μπορώ να έχω ακόμα ελπίδες?βιάστηκα πολύ μάλλον!!!!! :rolleyes:

Εγώ εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα τεστ. Αρκεί να γίνονται μετά την καθυστέρηση ... να πω την αλήθεια δεν τα έχω δοκιμάσει αυτα τα self clear. Γι αυτό θα σου προτείνω να επαναλάβεις αλλά περίμενε πρώτα την καθυστέρηση . Καλά αποτελέσματα !

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

γεια σας κοριτσια το μονο που ξερω για τα τεστ ειναι οτι εφοσον γινουν μετα την καθυστερηση αν βγει αρνητικο ειναι σιγουρο αλλα αν νγει θετικο υπαρχει κ η πιθανοτητα να μην εισαι εγκυος κ απλα απο καποιο αλλα παραγοντα να εχεις αυξημενο αυτο που μετραει στα ουρα!!!

αχ πειτε ομως κ εμενα την αποψη σας!εχω μικρο κυκλο 21-25 μερες. τελευταια φορα ειχα 19/9 κ στις 28 ειχα ελευθερη επαφη με το συντροφο μου για πρωτη φορα. τις επομενες 2 μερες ενιωθα ολη την ωρα κατι πονουσ χαμηλα. ειχα κ τα κλασικα γυναικεια υγρα. μετα τους πονουσ αυτους τους ενιωθα πιο λιγο αλλα την 3-4 μερα ειχα την αισθηση οτι μου εφευγαν ουρα στο εσωρουχο μου κ οντως καθε φορα ηταν μουσκεμα αλλα σαν απο νερο οχι τα κλασικα γυναικεια υγρα. το ξερω οτι ειναι δυσκολο να μεινεις εγκυος με την πρωτη φορα κ οτι ειναι πααααααρα πολυ νωρις για συμπτωματα εγκυμοσινης αλλα γενικα δεν νιωθω ποτε τιποτα οταν εχω ωορηξια κ ηταν η πρωτη φορα που περασα κτ τετοιο. αχ πειτε μου τη γνωμη σας γιατι μου φαινεται αιωνας η μια βδιμαδα ακομα για να δω αν θα αδιαθετησω τελικα!

Διαφημίσεις

Απο προσωπική μου εμπειρία δεν χρειάζεται αγχος σε αυτά τα πράγματα. Οσο αφήνεις το εαυτό σου ελεύθερο & χωρίς προφυλάξεις & αγχος αν δεν υπάρχει σοβαρό γενετικό πρόβλημα τότε πιάνεις παιδί...Δυστυχώς όμως η στενοχώρια & η καταπίεση των ημερών που ζούμε επηρεάζουν αρνητικά...όχι μόνο στο να συλλάβεις αλλά & να λειτουργήσεις γενικότερα...:-(:? :?

• 3 εβδομάδες μετά...
γεια σας κοριτσια το μονο που ξερω για τα τεστ ειναι οτι εφοσον γινουν μετα την καθυστερηση αν βγει αρνητικο ειναι σιγουρο αλλα αν νγει θετικο υπαρχει κ η πιθανοτητα να μην εισαι εγκυος κ απλα απο καποιο αλλα παραγοντα να εχεις αυξημενο αυτο που μετραει στα ουρα!!!

αχ πειτε ομως κ εμενα την αποψη σας!εχω μικρο κυκλο 21-25 μερες. τελευταια φορα ειχα 19/9 κ στις 28 ειχα ελευθερη επαφη με το συντροφο μου για πρωτη φορα. τις επομενες 2 μερες ενιωθα ολη την ωρα κατι πονουσ χαμηλα. ειχα κ τα κλασικα γυναικεια υγρα. μετα τους πονουσ αυτους τους ενιωθα πιο λιγο αλλα την 3-4 μερα ειχα την αισθηση οτι μου εφευγαν ουρα στο εσωρουχο μου κ οντως καθε φορα ηταν μουσκεμα αλλα σαν απο νερο οχι τα κλασικα γυναικεια υγρα. το ξερω οτι ειναι δυσκολο να μεινεις εγκυος με την πρωτη φορα κ οτι ειναι πααααααρα πολυ νωρις για συμπτωματα εγκυμοσινης αλλα γενικα δεν νιωθω ποτε τιποτα οταν εχω ωορηξια κ ηταν η πρωτη φορα που περασα κτ τετοιο. αχ πειτε μου τη γνωμη σας γιατι μου φαινεται αιωνας η μια βδιμαδα ακομα για να δω αν θα αδιαθετησω τελικα!

Εγω οταν εκανα το πρωτο τεστ εδιξε αρνητικο μετα εκανα χοριακη που κ αφτι δεν μου εδιξε τπτ αλλα ο γιατρος μου ειχε πει οτι εαν η συλιψη εχει γινει 7 μερες πριν δεν φενεται μετα τις 7 φενεται εκανα παλι τεστ ματε απο 2εβδομαδες και ηταν θετικο πριν κανω το τεστ πηγα στο νοσοκομειο 2μερες πριν κανω το τεςτ να δω τι γινετε γτ ειχα καθιστεριση πολυ καιρο και με τον αντρα μου θελαμε παιδι και στο νοσοκομειο μια ασχετη μου ειπε οτι εχω ορμονικο προβλημα και μου εκανε και υπεριχο επισεις ειχα εμετους απο πολυ νωρις γι αυτο και ξανα εκανα τεστ 2 μερες μετα που μου ειπε η αλλη οτι ειναι ορμονικο

waY5p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα!!! Η δική μου ιστορία με λίγα λόγια:

Είμαστε παντρεμένοι με τον άντρα μου 4 χρόνια. Δεν προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί ποτέ. Τον Ιούνιο μας ήρθε η εγκυμοσύνη... αναπάντεχα!:-D:grin: Είχα σκοπό να κάνω μεταπτυχιακό, αλλά καθόλου δε με νοιάζει που θα το αναβάλω για λίγο. ;) Τρελή χαρά!:lol:

Την 4η μέρα της καθυστέρησης έκανα το τεστ Predictor, που βγήκε αρνητικό.

Μετά πήγαμε Κύπρο για διακοπές. Την 39η μέρα πλέον παίρνω 2 τεστ από εκεί, μάρκας Baby or not. Και φυσικά βγήκαν θετικά. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Προσωπικά ξέρω ότι αν βγει αρνητικό πρέπει να αμφιβάλλεις, όπως έδειξε η περίπτωσή μου. Αν είναι θετικό, δεν αμφισβητείται το αποτέλεσμα! 'Εβλεπα Mega με τη συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη που έπαθε το ίδιο με μένα, και παρά το αρνητικό τεστ ήμουν σίγουρη ότι ήμουν έγυος. Τα συμπτώματα της περιόδου - πρήξιμο στήθους - φάνηκαν την 35η μέρα (μετά το τεστ). Είχα και ποναλάκια χαμηλά στην κοιλιά - ενώ κανονικά ποτέ δεν είχα πόνους περιόδου. Αυτό με παραξένεψε επίσης!

JXShp2.png

Αναποδα τα λες...αν ειναι αρνητικο μπορει και να εισαι εγκυος, αν ειναι θετικο ειναι στις περισσοτερες φορες σιγουρο.

Αυτο που εκανα εγω ειναι η εξεταση Β Χοριακη...Κοστιζει ακριβως οσο ενα τεστ εγκυμοσυνης και ειναι πιο εγκυρη. Το θεμα ομως ειναι, και αυτο ισχυει και στα τεστ και στην εξεταση, οτι αν η συλληψη ειναι προσφατη η χοριακη ορμονη δεν θα ειναι υψηλη και δεν θα φαινεται ουτε στο ενα ουτε στο αλλο.

Αναποδα τα λες...αν ειναι αρνητικο μπορει και να εισαι εγκυος, αν ειναι θετικο ειναι στις περισσοτερες φορες σιγουρο.

Αυτο που εκανα εγω ειναι η εξεταση Β Χοριακη...Κοστιζει ακριβως οσο ενα τεστ εγκυμοσυνης και ειναι πιο εγκυρη. Το θεμα ομως ειναι, και αυτο ισχυει και στα τεστ και στην εξεταση, οτι αν η συλληψη ειναι προσφατη η χοριακη ορμονη δεν θα ειναι υψηλη και δεν θα φαινεται ουτε στο ενα ουτε στο αλλο.

Διαφημίσεις

γεια σας..δεν καναμε πολλες προσπαθειες ευτηχος..γενικα εχω πολυ αστατο κυκλο..αλλα δεν χρειαστηκε να εχω καθηστερισει για να κανω τεστ..πηστευω οτι ειμαι απο τισ τυχερεσ γιατι το καταλαβα κατευθειαν,ειναι πολυ ωραιο συνεσθημα..:P

geia sas..!!!egw molis eida oti oi meres pernousan kai den adia8etousa....kati arxiza na psiliazomai...vevaia den eixa kanena sumptwma pio mprosta....kai den pisteua oti mporei na eimai kai egkuos...o antras mou epemene na paroume ena test h na pame ston giatro na doume an eimai h oxi...egw olo sigouria ekana to test nomizontas oti 8a vgei arnhtiko...kai tsoup...na tos o mpompiras...se ligo kairo 8a ton krataw sthn agkalia mou...:)

γεια σας κορίτσια!!! είμαι καινούρια εδω πέρα και θέλω να με βοηθήσετε...τώρα και 7 μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε μωράκι..η τελευταία περίοδος μου ήρθε 6/11..2-3 μέρες μετά που μου τελείωσε(κρατάει 5 μέρες) άρχισα να ανακατεύομαι συνέχεια,πόνους στη κοιλιά χαμηλά σαν περιόδου,η μέση μου με έχει τρελάνει,το στήθος μου δεν μπορώ να το αγγίξω απ'τους πόνους..(υπόψιν έχω άστατο κύκλο)λοιπόν χθες έκανα το βράδυ ένα τέστ και βγήκε αρνητικό.. τι μπορεί να γίνεται βρε κορίτσια?? γιατί νιώθω οτι είμαι έγκυος??? :?

γεια σας κορίτσια!!! είμαι καινούρια εδω πέρα και θέλω να με βοηθήσετε...τώρα και 7 μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε μωράκι..η τελευταία περίοδος μου ήρθε 6/11..2-3 μέρες μετά που μου τελείωσε(κρατάει 5 μέρες) άρχισα να ανακατεύομαι συνέχεια,πόνους στη κοιλιά χαμηλά σαν περιόδου,η μέση μου με έχει τρελάνει,το στήθος μου δεν μπορώ να το αγγίξω απ'τους πόνους..(υπόψιν έχω άστατο κύκλο)λοιπόν χθες έκανα το βράδυ ένα τέστ και βγήκε αρνητικό.. τι μπορεί να γίνεται βρε κορίτσια?? γιατί νιώθω οτι είμαι έγκυος??? :?

kalutera na perimeneis ligo akoma...kai se kamia evdomada na kaneis ksana test...kai na episkefteis gunaikologo...to mono pou exeis na kaneis einai na xalarwseis gt me to agxos periodos den erxete...

kalutera na perimeneis ligo akoma...kai se kamia evdomada na kaneis ksana test...kai na episkefteis gunaikologo...to mono pou exeis na kaneis einai na xalarwseis gt me to agxos periodos den erxete...

μα δεν ειναι οτι εχω καθυστερηση.. απλα λεω μηπως στην τελευταια περιοδο ημουν κ εγκυος?? παιζει αυτο?

μα δεν ειναι οτι εχω καθυστερηση.. απλα λεω μηπως στην τελευταια περιοδο ημουν κ εγκυος?? παιζει αυτο?

einai kati spanio...alla exei suvbei exw akousei tetoies periptwseis....kalutera tote na episkefteis gunaikologo...gia na eisai sigouri...kai makari h koilitsa sou na einai gemati....:D

• 1 month later...

Με τον αρραβωνιαςτικο μου ειμαςτε 12,χρονια μαζι εκ των οπιων τα 5,5 αρραβωνιαςμενοι κ συγκατοικοι..

Μμμμ η πρωτη εγκυμοσυνη προεκυψε απο δοκιμαστικες παρελασεις που λεει κ η πεθερα μου... Παω για καθιερωμενο τεστ παπ κ υπερηχο κ μου λεει ο τοτε γυναικολογος μου εισαι πολυ γονιμη. Φαινεται πως θα πιασεις ευκολα μωρο. Το λεω στο αγορι μου κ αρχιζουμε να κανουμε ελευθερα (δεν περιμενα να μεινω εγκυος με τον πρωτο μηνα προσπαθειας) ειχα δεκα μερες καθυστερηση, δν εδωσα πολυ σημασια, καλοκαιρι ντε, κανω τεστ, θετικο, χαρες κ πανηγυρια. Δυστυχως παλλινδρομησε ομως.

Το εχασα κ μετα καταλαβα ποσο πολυ το ηθελα...

Αλλαζω γιατρο, κανω αποξεση, γνωριζω μια καταπληκτικη γιατρο, δενομαστε πολυ, κανω εξετασεις ολα ΟΚ κ παιρνω το ορασινο φως για νεες προσπαθειες.. Και μενω παλι εγκυος απ τον πρωτο μηνα... Τωρα ειμαι στην 10η εβδομαδα κ περιμενω στις 3/2 να παμε για αυχενικη κ παρακαλαω την Παναγιτσα να μου δωσει εναβγερο μωρακι..

με τον φιλο μου ειμαστε μαζι 4 χρονια. εγω δεν ηθελα ακομα παιδι, εκεινος ναι. ειπε να ξεκινησουμε χαλαρα.... δεχτηκα... εμεινα εγκυος τον πρωτο μηνα κ τωρα καταλαβα οτι ειναι η πιο σωστη αποφαση που εχω παρει!

μετά από 6 χρόνια παντρευτήκαμε!4 μήνες μετά το γάμο είπαμε να αρχίσουμε να προσπαθούμε μιας και μπορεί να μην έπιανε αμέσως.τελικά έμεινα έγκυος με τη μια!:D

TBlYp3.png

8 χρόνια σχέσης, 4 χρόνια γάμου. Σχεδιάσαμε να κάνουμε μωρό όταν θα βρει δουλειά κι ο σύζυγος, αλλά μια τυχερή "άτυχη" στιγμή (20ή μέρα του κύκλου και χωρίς ολόκληρη τη δική του ποσότητα) μας έφερε για γεμάτη κοιλίτσα, άπειρη χαρά σε εμάς και ενθουσιασμό σε όλη την οικογένεια. Το πρώτο εγγόνι και στις 2 πλευρές! Μια υπέροχη εγκυμοσύνη, χωρίς προβλήματα, χωρίς συμπτώματα που θα καταλήξει - εύχομαι - σε μια ζουζουνίτσα. Ανυπομονούμε να τη δούμε!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

JXShp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...