Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

Εμεις ξεκινησαμε τις προσπαθειες τον Αυγουστο. Το θελαμε πολυ το παιδακι και γι αυτο το λογο η γυναικολογος μου, μου χορηγησε τα clomiphene citrate. Στον δευτερο κυκλο που τα επαιρνα εμεινα εγκυος. Ειμαι πολυ λιγο εγκυούλα αλλα το αγχος αρχισε να με πιανει, ηδη. Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες τις μανουλες που περιμενουν νινι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έμεινα έγκυος φυσικά, μετά από ενάμιση χρόνο μίας πολύ δύσκολης εγχείρισης αφαίρεσης ινομυωμάτων (μου είπαν ότι αν ήμουν μεγαλύτερη ή είχα κάνει παιδιά, θα μου αφαιρούσαν τη μήτρα! κάτω τα χέρια και τα νυστέρια σας, τη μήτρα μου τη θέλω! ).

Η προηγούμενη εγκυμοσύνη μου έληξε άδοξα στην έβδομη βδομάδα γιατί είχα πολλά και μεγάλα ινωμυώματα και δεν το ήξερα (είχα κάτι άσχημες εμπειρίες -ψέματα, εκμετάλευση κλπ. - από γιατρό και είχα να επισκεφθώ γυναικολόγο πέντε ολόκληρα χρόνια). Και μάλιστα, ήταν μία εγκυμοσύνη-θαύμα, γιατί μου είχαν πει δύο γιατροί ότι χρειάζομαι εξωσωματική λόγω προβλήματος με τις σάλπιγγές μου!

Η παρούσα εγκυμοσύνη βρίσκεται στην έκτη εβδομάδα, αλλά έχω άγχος λόγω των ουλών που άφησε η εγχείριση στη μήτρα μου. Θέλω (και προσπαθώ, με καλά αποτελέσματα, γενικά :) ) να είμαι αισιόδοξη.

Εύχομαι σε όλες σας καλές εγκυμοσύνες!

Με την πρώτη προσπάθεια.Απίστευτο... Είμαστε συνολικα 7 χρόνια με τον αντρα μου 4 χρόνια σχεση 2 αραββώνα και 1,5 χρόνο γαμου. Μετά το γάμο αποφασίσαμε λίγο να χαλαρώσουμε επειδη κουραστηκαμε πολύ με το γάμο και το σπίτι και θελαμε να χαρουμε λίγο μόνοι μας...(εως τότε στα πεθερικα) και πάνω στο χρόνο περίπου έγινε με την πρώτη φορά...

egyip2.png2013.png

Έμεινα έγκυος στην πρώτη εβδομάδα προσπαθειών και Μεγάλη Εβδομάδα επίσης (η αμαρτωλή !) Και δεν το περίμενα κιόλας γιατί ήμουν και 36 ετών . Στο δεύτερο έμεινα όταν το πρώτο ήταν 8 μηνών , είπα να μην περιμένω και προκαλώ την τύχη μου !

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε 12 χρόνια σε σχέση και μένουμε μαζί τα 3 τελευταία. Αποφασίσαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες για ένα μωράκι γιατί σκεφτόμουν οτι είναι κάτι που μπορεί να μη γίνει αμέσως αλλά να περάσει καιρός... Ηρθαμε σε επαφή στις γόνιμες μέρες κάτι που δεν είχαμε κάνει ποτέ πριν, και έμεινα έγκυος με την πρώτη! Να πω την αλήθεια δε το περίμενα μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να συμβεί με την πρώτη, πάντα είχα ένα φόβο μήπως δεν είμαστε συμβατοί, τόσα χρόνια να μην τύχει ούτε κατα λάθος...? Βέβαια πάντα προσέχαμε.

Εγινε με την πρώτη πάντως και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό!!!

Τώρα είμαι στην 8η εβδομάδα και εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

Καλή εγκυμοσύνη σε όσες περιμένουν...

• 1 month later...

Κι εγω με την πρωτη εμεινα εγκυος,ειχα σταθερο κυκλο οποτε μονο οταν δεν ημουν στις γονιμες καναμε ελευθερα,ημασταν 1 χρονο παντρεμενοι και λεγαμε(εγω δηλαδη) να περιμενουμε ακομα κανενα χρονο.Μια φορα ξεχασα να μετρησω τις μερες και τσουπ ηρθε το αγγελουδι μας.Δεν πιστευα οτι με την πρωτη θα μεινω εγκυος,περασαν 10 μερες καθυστερησης για να κανω τελικα τεστ αν και ο αντρας μου απο την πρωτη μερα καθυστερησης πιστευε οτι ειμαι.Ποσο δικιο ειχε..:-D

• 2 εβδομάδες μετά...

Ειμαι νεο μελος αλλα οχι και "νεα" μαμα. Εχω 3 παιδακια και ειμαι εγκυος στο 4ο. Και τα 4 ηρθαν πολυ ευκολα και ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο. Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες να εχουν μια καλη εγκυμοσυνη και μια ευκολη γεννα!

Διαφημίσεις

10 μήνες μετα απο μια εγκυμοσύνη που ελειξε άδοξα και με ενα ατύχημα και πολυκυστικες έμεινα έγκυος !!! Βέβαια φοβόμουν πολυ και λόγω ιστορικού και κρίσης και λόγω το ότι έχω ήδη δυο παιδάκια διανυω τον τέταρτο μήνα με πολλές αποκόλλησεις .

:wdZ6p3.png

arhIp3.png

καλησπερα κοριτσια!! καινουρια στο φορουμ αλλα καθημερινα σας επισκεπτομουν ..Ειμαι με τον ανδρα μου 16 χρονια απο το σχολειο δλδ και παντρεμενοι 5 χρονια σχεδον προσπαθουσαμε για παιδακι απο το γαμο και μετα αλλα ακαρπες οι προσπαθειες. τωρα ειμαι εγκυος στην 16 εβδομαδα με την 2η σπερματεγχυση που εκανα.. στην αρχη δεν μπορουσα να το πιστεψω απεριγραπτη η χαρα που ζησαμε και ζουμε ακομα

Γεια σας...

Μετα απο 5 χρονια προσπαθειων εμεινα εγκυος στο μεγαλο μου το γιο φυσιολογικα και μετα απο 10 χρονια προσπαθειων, εμεινα εγκυος στα διδυμα στην 1η μου εξωσωματικη...Με τον ιδιο συζυγο:lol:

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Γεια σας...

Μετα απο 5 χρονια προσπαθειων εμεινα εγκυος στο μεγαλο μου το γιο φυσιολογικα και μετα απο 10 χρονια προσπαθειων, εμεινα εγκυος στα διδυμα στην 1η μου εξωσωματικη...Με τον ιδιο συζυγο:lol:

Μπραβο σου Βιλλυ!!!Να σου ζησουν το παλικαρι σου και τα μωρακια!!!!!!!!!Ο επιμενων νικα...ετσι λεω και εγω!!!

Μπραβο σου Βιλλυ!!!Να σου ζησουν το παλικαρι σου και τα μωρακια!!!!!!!!!Ο επιμενων νικα...ετσι λεω και εγω!!!

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου...

Και σου ευχομαι, γιατι διαβαζω ποσο εχεις πονεσει, να νικησεις και εσυ στο τελος...Και ειμαι σιγουρη πως θα το κανεις...Και θα κρατησεις ενα πανεμορφο και υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου..!!:P

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Μετά απο πολύ καιρό απουσίας είπα να μπω να σας πω ότι τελικα μετα από 7 μηνες προσπαθειών εμεινα έγκυος και τωρα έχω έναν παίδαρο 4 μηνών και πλέω σε πελάγη ευτυχίας!!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ!!!!!!!!

Σε εμάς, δεν έτυχε, πέτυχε! Προσπαθούσαμε επί 7 μήνες, αλλά χαλαρά, δηλ. απλά δεν προσέχαμε. Μόλις μου έφυγε λιγάκι το άγχος.... τσουπ... ο μπέμπης έσκασε μύτη!!!!!!!!

Μετά απο πολύ καιρό απουσίας είπα να μπω να σας πω ότι τελικα μετα από 7 μηνες προσπαθειών εμεινα έγκυος και τωρα έχω έναν παίδαρο 4 μηνών και πλέω σε πελάγη ευτυχίας!!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ!!!!!!!!

Σε εμάς, δεν έτυχε, πέτυχε! Προσπαθούσαμε επί 7 μήνες, αλλά χαλαρά, δηλ. απλά δεν προσέχαμε. Μόλις μου έφυγε λιγάκι το άγχος.... τσουπ... ο μπέμπης έσκασε μύτη!!!!!!!!

να σου ζήσει!!!! με το καλό κ το επόμενο!! ;):P

Οι άντρες της ζωής μου...

Καλησπέρα,

είμαι με τον άντρα μου 14 χρόνια από 18 χρονών και 7 χρόνια περίπου παντρεμένη και η εγκυμοσύνη ήρθε εντελώς ανέλπιστα και ενώ είχα απογοητευτεί εντελώς μετά από 6χρόνια ελεύθερων επαφών εντελώς φυσιολογικά μιας και δεν κάναμε τίποτα αφου δεν μας βρήκαν κανένα πρόβλημα στις εξετάσεις.

Την χαρά μας λίγο δύσκολο να σας την περιγράψω. Εγώ αν και κάτι ένιωθα διαφορετικά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το πιστέψεις και καθώς φοβόμουν άλλο ένα αρνητικό τέστ άφησα να περάσουν 15 ημέρες καθυστέρησης για να το κάνω.

Τώρα διανύω τον 7μήνα μιας απλά τέλειας εγκυμοσύνης χωρις κανένα πρόβλημα ή δυσκολία και ξυπνάω τα βράδια και χαϊδεύω την κοιλιά μου γιατι καμιά φορά ακόμα δεν το πιστεύω. Σκέψου και να βγει ο μπέμπης μου τι θα κάνω......

Εντάξει, διάβασα αρκετές απο τις ιστορίες που υπάρχουν εδώ αλλά δεν είδα καμία

να λέει οτι ο άντρας της της έκανε παιδί.. χωρίς τη συγκατάθεση της :lol:

Ναί ξέρω ακούγεται κάπως, αλλά είναι η αλήθεια. Και στα δύο μου παιδιά έγινε ακριβώς το ίδιο, εκεί που το συζητούσαμε και "τον έπειθα" να περιμένουμε λίγους μήνες (εντάξει χρόνο εννοούσα) και έλεγα κι εγώ οτι συμφωνούμε, τσούπ μου την έκανε και μάλιστα ήταν και τυχερός και πετύχαινε πάντα διάνα, και δεν έχω κάν σταθερό κύκλο.

"Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά μέσα στο νεράκι μαζί με τα μωρά" :D 

Γεια σας..Εγώ είμαι καινούρια εδώ και μετά από έντονο προβληματισμό αποφάσισα να γράψω και εγώ το πρόβλημα μου με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να μου δώσει απαντήσεις.Είμαι 21 ετών και έχω 3 μήνες καθυστέρηση. Έχω κάνει δύο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκαν και τα δύο αρνητικά. Πήγα σε γυναικολόγο και με εξέτασε αλλά δυστυχώς δεν μου έδωσε καμία απάντηση για το πρόβλημα μου. Μου είπε πως δεν έχω πολυκυστικές ωοθήκες και απλά μου έγραψε κάποιες ορμόνες να πιω για να αδιαθετήσω, κάτι το οποίο ΔΕΝ έκανα φυσικά. Δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχουν στιγμές που φοβάμαι ότι είμαι έγκυος. Υπάρχει περίπτωση να είμαι και να μην το είδε ο γυναικολόγος? Σας παρακαλώ βοηθήστε με κοντεύω να τρελαθώ..Γιατί δεν βλέπω περίοδο?? :(:(

Γεια σας..Εγώ είμαι καινούρια εδώ και μετά από έντονο προβληματισμό αποφάσισα να γράψω και εγώ το πρόβλημα μου με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να μου δώσει απαντήσεις.Είμαι 21 ετών και έχω 3 μήνες καθυστέρηση. Έχω κάνει δύο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκαν και τα δύο αρνητικά. Πήγα σε γυναικολόγο και με εξέτασε αλλά δυστυχώς δεν μου έδωσε καμία απάντηση για το πρόβλημα μου. Μου είπε πως δεν έχω πολυκυστικές ωοθήκες και απλά μου έγραψε κάποιες ορμόνες να πιω για να αδιαθετήσω, κάτι το οποίο ΔΕΝ έκανα φυσικά. Δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχουν στιγμές που φοβάμαι ότι είμαι έγκυος. Υπάρχει περίπτωση να είμαι και να μην το είδε ο γυναικολόγος? Σας παρακαλώ βοηθήστε με κοντεύω να τρελαθώ..Γιατί δεν βλέπω περίοδο?? :(:(

Καλημερα....καταρχην αποκλειεται να εχεις 3 μηνες καθυστερηση και να μην ειδε κατι ο γυναικολογος.....οσον αφορα εγκυμοσυνη....δευτερον τι θα πει δεν σου εδωσε καμια απαντηση???? ειχε σιγουρα πτυχιο αυτος ο ανθρωπος????? τουλαχιστον επρεπε να σου πει δεν εισαι εγκυος με τοσο καθυστερηση αλλα να το αιτιολογησει εαν υπαρχει ιατρικος λογος π.χ πολυκηστικες η κατι αλλο ορμονικο....

Αστον αυτον τον γιατρο γιατι ηδη εχεις καθυστερησει να ζητησεις 2ρη γνωμη και πηγαινε σε αλλον γιατρο να του τα πεις....να σε εξετασει και να σου πει τι εχεις.....μηπως ειναι κατι ορμονικο και αλλαξε ο κυκλος σου.....και σιγουρα τοσο καιρο καθυστερηση σημαινει οτι κατι υπαρχει εκει....πιθανον πολυκηστικες η καποιο αλλο συνδρομο...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Καλημερα....καταρχην αποκλειεται να εχεις 3 μηνες καθυστερηση και να μην ειδε κατι ο γυναικολογος.....οσον αφορα εγκυμοσυνη....δευτερον τι θα πει δεν σου εδωσε καμια απαντηση???? ειχε σιγουρα πτυχιο αυτος ο ανθρωπος????? τουλαχιστον επρεπε να σου πει δεν εισαι εγκυος με τοσο καθυστερηση αλλα να το αιτιολογησει εαν υπαρχει ιατρικος λογος π.χ πολυκηστικες η κατι αλλο ορμονικο....

Αστον αυτον τον γιατρο γιατι ηδη εχεις καθυστερησει να ζητησεις 2ρη γνωμη και πηγαινε σε αλλον γιατρο να του τα πεις....να σε εξετασει και να σου πει τι εχεις.....μηπως ειναι κατι ορμονικο και αλλαξε ο κυκλος σου.....και σιγουρα τοσο καιρο καθυστερηση σημαινει οτι κατι υπαρχει εκει....πιθανον πολυκηστικες η καποιο αλλο συνδρομο...

Καλήμερα..είχα πάει στον γυναικολόγο όταν είχα καθυστέρηση δύο μήνες. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να μην το είδε? όσο για το τι απαντήσεις μου έδωσε, μου είπε πως δεν έχω πολυκυστικές ωοθήκες και ότι δεν ξέρει που οφείλεται η καθυστέρηση μου γι'άυτό μου είπε να πάρω τις ορμόνες.

Καλήμερα..είχα πάει στον γυναικολόγο όταν είχα καθυστέρηση δύο μήνες. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να μην το είδε? όσο για το τι απαντήσεις μου έδωσε, μου είπε πως δεν έχω πολυκυστικές ωοθήκες και ότι δεν ξέρει που οφείλεται η καθυστέρηση μου γι'άυτό μου είπε να πάρω τις ορμόνες.

Δεν παιζει να εισαι εγκυος και να μην το ειδε......η εγκυμοσυνη φαινεται απο την 5 σχεδον εβδομαδα με λιγη τυχη και αν εχει καλο υπερηχο ο γιατρος....εφοσον δεν σου εδωσε σαφης απαντησεις για το που οφειλεται η καθυστερηση αλλα παρολαυτα σου εδωσε χαπακια καλο θα ηταν να πας σε αλλογιατρο....γιατι να μην ξερει τι εχεις και να σου δινει χαπιαετσι απλα....λιγο κουλο μου ακουγεται....πανε σε αλλον γιατρο....μην αγχωνεσαι εαν ηταν εγκυμοσυνη θα φαινοταν αν και εφοσον αυτος που πηγες ειναι οντως γιατρος....γιατι εχω ακουσει περιπτωσεις κομπογιαννητιδων...μην το καθυστερεις αλλο....πανε για 2ρη γνωμη.......περιμενουμε νεα σου....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...