Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς είχαμε ξεκινήσει τις προσπάθειες δυο μήνες πριν το γάμο ,καθώς ήμασταν ήδη 10 χρόνια μαζί , είπαμε να μην περιμένουμε άλλο. Κάθε μήνας που περνούσε και στην παραμικρή καθυστέρηση που είχα έπαιρνα και έκανε και ένα τεστ και μετά από 6 μήνες γάμου και αφού είχα εκνευριστεί που όλα τα τεστ ήταν αρνητικά έμεινα έγκυος. Με μια πολλή άσχημη εγκυμοσύνη και μια πολλή δύσκολη γέννα ήρθε ʼʼτο νόημα της ζωή μαςʼʼ ο μπεμπάκος μας … και ύστερα από 5 μήνες και μετά από μια πολυήμερη καθυστέρηση (και ανεπίδεκτη να το διανοηθώ) κάνω το τεστ και βγήκε πάλι θετικό. Εγώ να κάθομαι να κλαίω ο άντρας μου να είναι μες την τρελή χαρά …μην τα πολυλογώ με την στήριξη του άντρα μου και του γιατρού μου μετά από 1 χρόνο και 10 μέρες από την πρώτη μου γέννα ήρθε το 2ο ʼʼτο νόημα της ζωή μαςʼʼ το κοριτσάκι μας και είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια!!! Τώρα όσο για το τρίτο θα περιμένουμε να περάσει ένας χρόνος και θα το προγραμματίσουμε..

Η πρωτη εντελως καταλαθος ημουν 20 χρονων σπουδαζα στο εξωτερικο και οταν το καταλαβα ημουν 3,5 μηνων.

Ο λογος που εχω τον κανακαρη μου ειναι ο πατερας μου ο οποιος μου το ξεκοψε απο την αρχη αμα τυχον και κανω καμια βλακεια να τον ξεχασω:(

Ετσι τωρα ειμαι περηφανη που εχω ενα παλικαρακι που κοντευει να με περασει στο υψος!

Και η δευτερη φορα τυχαια αλλα οχι καταλαθος!

Ελευθερια ειναι να εισαι αερας και να μην

σε αναπνεει κανεις...:rolleyes:

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

H δικια μου εγκυμοσυνη ηρθε πολυ περιεργα!

Ενα μηνα πριν μαθω οτι ημουν εγκυος(11/06/09) εκανα μια προγραμματισμενη γυναικολογικη εξεταση και βρεθηκε μια κυστη στην αριστερη ωοθηκη 2,5 επι 3 εκατοστα!

Ο γιατρος μου ειπε θα την παρακολουθησουμε και θα δουμε!Μου ειπε να ξανακανω υπερηχο μολις αδιαθετησω για να δουμε τι εγινε!Αν μεγαλωσε ή εμεινε ιδια!

Πραγματικα αδιαθετησα 27/06/09 και μολις τελειωσε η περιοδος στις 04/07/09 ξανακανω υπερηχο και τι να δω η κυστη μεγαλωσε τοσο πολυ που καλυπτε ολη την αριστερη ωοθηκη!Ειχε γινει 7 επι 8 εκατοστα και με υγρο 280 ml!

Ο γιατρος μου μου ειπε οτι θα παμε για λαμπαροσκοπιση οπωσδηποτε!Αλλα ας περιμενουμε μια εβδομαδα ακομα και μετα!

Μου ειπε να προσεχω να μη σηκωνω βαρος και γενικως να μη κουραζομαι για να μην σπασει η κυστη!

Παρασκευη 10/07/2009 πηγα παλι για υπερηχο και για εκπληξη ολων μας η κυστη ειχε μικρυνει κατα παρα πολυ!Ηταν 2 επι 2,5 εκατοστα!Ο γιατρος δε το δεχοταν και μου ειπε οτι κατι γινεται!

Τελικα εφυγα με την απορεια ζωγραφισμενη στα ματια του γιατρου!

Στις 11/07/2009 εμεινα εγκυος στην γοργονα μου και ακομα δε μπορεσαμε να καταλαβουμε τι ειχε συμβει!

Απο τοτε δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!

emeis arxisame na exoume eleu8erh epafi apo ton iounio tou 2010. ta xristougenna phra dwro ena monopetro apo ton antra mou kai orisame hmeromhnia gamou 26/06/11.diladi se 2 mhnes pantrevomaste! ton genari emeina aggyos se didimakia...alla dustyxws stamatisan oi kardoules tous meta apo 2 mhnes!Elpizw ola na pane kala kai se enan mhna ksanavazoume mpros gia tis epomenes prospa8eies!elpizoume auth thn fora na eimaste tuxeroi!

GzLkp3.png

Η Δανάη ψιλοπρογραμματισμένα φιλοξαφνικά. Είχαμε αποφασίσει ότι ήταν καιρός για παιδάκι και ..... αφεθήκαμε. Μετά από 2-3 μήνες προσπαθειών, παίρνω τον γιατρό μου τηλ. και του λέω ότι κάτι συμβαίνει. Μου λέει ότι είμαι τρελή αν θεωρώ ότι κάτι συμβαίνει με 2-3 μήνες προσπάθεια. Επιμένω. Επιμένει. Επιμένω.

Λέει ελάτε για εξετάσεις. Εγώ σαλπιγγογραφία ο συζυγάτος σπερμοδιάγραμμα. Και η σαλπιγγογραφία δείχνει πολύποδα στον τράχηλο, ακριβώς εκεί που κολλάει το σπέρμα. Ο γιατρός σέκος, μου λέει είσαι μαγισούλα, δεν γίνεται. Αφου του λέω, κάτι με έτρωγε. Σημειωτέον το τελευταίο ΠΑΠ το είχα κάνει μόλις πριν ξεκινήσουμε την προσπάθεια, άρα το πολυποδάκι δεν υπήρχε τότε. Αφαιρούμε το πολυποδάκι γύρω στις 10 Ιουλίου. Η περίοδος μηδενίζει την ημέρα της επέμβασης και θα έπεφτε πάνω στις διακοπές. Του λέω, δεν γίνεται, δεν θέλω περίοδο στις διακοπές. Μου δίνει αντισυλληπτικά. Λέει, άντε και μετά θα δεις, προβλέπω πολύ γρήγορα κοιλίτσα τσουρεκάκι. Παίρνω τα τελευταία αντισυλληπτικά γύρω στις 10 Αυγούστου. 2-3 Σεπτέμβρη καθυστέρηση και αυτό ήταν !!!! Προέκυψε η πριγκήπισσά μου:lol::lol::lol:

Ο Ερμής στο εντελώς απρογραμμάτιστο και άσχετο. Θέλαμε 2ο παιδί γρήγορα μετά το 1ο, συγκεκριμένα μόλις χρόνισε η μικρή αρχίσαμε προσπάθειες. Πέφτει η μετακόμιση στο καινούριο σπίτι και η μετακόμιση του συζυγάτου στην Λήμνο - μετάθεση γαρ. Το ψιλοπροσπαθούμε μέχρι τέλος του καλοκαιριού, δεν προκύπτει, λέμε δεν πειράζει, άστο για του χρόνου. Τα Χριστούγεννα πάμε με την μικρή στην Λήμνο ....... και εκεί προκύπτει ο Ερμάκος. Όταν είχα καθυστέρηση, δεν το πίστευα. Του τηλεφωνώ και του λέω, έκανες κάτι ? :?::!::rolleyes:

Τώρα, προσέχω και την σκιά μου, αγρανάπαυση, στο μέλλον οψόμεθα, αλλά δεν θα με πιάνει και το όριο ηλικίας, 41 ήδη γαρ ..........:oops::oops::oops:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

emeis arxisame na exoume eleu8erh epafi apo ton iounio tou 2010. ta xristougenna phra dwro ena monopetro apo ton antra mou kai orisame hmeromhnia gamou 26/06/11.diladi se 2 mhnes pantrevomaste! ton genari emeina aggyos se didimakia...alla dustyxws stamatisan oi kardoules tous meta apo 2 mhnes!Elpizw ola na pane kala kai se enan mhna ksanavazoume mpros gia tis epomenes prospa8eies!elpizoume auth thn fora na eimaste tuxeroi!

Σου ευχόμαστε όλες τα καλύτερα !

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Νίκη μου πολύ ωραία...εμείς το θέλαμε απο τον πρώτο μήνα που ήμασταν μαζί...ο άντρας μου είναι σπάνια περίπτωση αφού είναι πολύ συνηδειτοποιημένος...

μια απο τα ιδια μονο που εμεις απο τον 2 μηνα!! και ξεκινησε προσπαθεια...πολυ δουλεια πολυ υπερορια!!!

Παντρευτήκαμε με τον άντρα μου έπειτα από 8 χρόνια σχέσης τον Ιούλιο του 2004 (μία μέρα πριν την κατάκτηση του κυπέλου EURO οεο!).

Τον Σεπτέμβριο αποφασίσαμε να μην πάρουμε προφυλάξεις. Τον Οκτώβριο ήμουν έγκυος. Τυχερή ε; Δεν χρειάστηκε να περάσω καθόλου άγχος.

Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε δεύτερο παιδί ξεκινήσαμε ελεύθερα τον Ιανουάριο και τον Μάιο έμεινα έγκυος. Δεδομένου ότι ξεκινήσαμε χαλαρά (δηλ. δεν μετρούσαμε γόνιμες μέρες κτλ.) θεωρώ ότι πάλι ήμουν τυχερή.

Το Δεκέμβριο που μας πέρασε αφεθήκαμε μία και μοναδική φορά στο πάθος μας «χαλαρά» (χι, χι) και πάλι έμεινα έγκυος μόνο που αυτή τη φορά «ατύχησα» και η εγκυμοσύνη ήταν παλίνδρομη.

Προς το παρόν αφήσαμε τα σχέδια για πενταμελή οικογένεια για λίγο αργότερα, μιας και όπως λέει ο άντρας μου όταν το αποφασίσουμε αρκεί να με αγγίξει και θα μείνω έγκυος.

swhr547iq.pngg0zwfjvky.png

Η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν με την πρώτη (και τελευταία όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου) εξωσωματική. Μετά από χρόνια ελεύθερης προσπάθειας, και μετά από επιβεβαίωση των σχετικών εξετάσεων, επιβεβαίωθηκε το πρόβλημα. Μπορεί να πλησιάζα μόλις τα 40, με θεωρούσα ακόμη μικρή σχετικά, αλλά οι ορμόνες δείχνανε πως όδευα προς το τέλος, ενώ και ανατομικά υπήρχαν κάποια εμπόδια. Οι γιατροί είχαν πειστεί πως δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια. Έπρεπε να αυξήσω τις πιθανότητες - και πέτυχε!

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να απολαύσω το μονάκριβο παιδάκι μου, και έτσι καλοδέχτηκα την πρώτη καθυστέρηση 10 βδομάδων δύο χρόνια μετά, που όπως μου εξήγησε ο γυναικολόγος επιβεβαίωνε το ότι είχα μπει επισήμως στις καθυστερήσεις και στο τέλος. Στην επόμενη καθυστέρηση δεν βιάστηκα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης, σίγουρη πως είχε έρθει το τέλος. Χρειάστηκε να περάσουν 4 μήνες, για να κάνω το τεστ και να αποδεικτεί πως ήμουν... 13 βδομάδων έγκυος! Ναι, το είχα πιάσει με δυο βδομάδες καθυστέρηση! Και όπως μου εξήγησε ο γιατρός μου, στις καθυστερήσεις οι ορμόνες ξαναγίνονται εφηβικές...

Τώρα, έχει να έρθει περίοδος πάνω από 10 μήνες. Λέτε να τελειώσα πια ή με περιμένει πάλι καμιά έκπληξη; Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να ξέρω!

hY5fp3.pngfNqvp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
η δική μας απλά ήρθε... αν και έχω σοβαρές υπόνοιες οτι κάτι έκανε ο άντρας μου δήθεν καταλάθος

Και εμένα έτσι ήρθε...αλλά πιστεύω ότι ο άντρας μου κάτι έκανε και ας κάνει τον ανήξερο...!!!!;)

Αρχές Οκτώβρη και ήδη ενάμιση χρόνο παντρεμένοι, λέμε με τον συμβίο ''δεν ξεκινάμε στο χαλαρό, και όποτε τύχει''! Ε...έφτανε μία και μοναδική φορά για να πιαστεί η μπουμπούκα μας η οποία είναι και πάρα πολύ ζωηρή στην κοιλίτσα και δεν ξέρω τι φταίει...:lol:. Τώρα το μόνο που εύχομαι είναι, 2 μήνες έμειναν, να πάνε όλα καλά!

7rL3p3.png

Διαφημίσεις

Μετα απο 1 χρονο παντρεμενοι που ειμασταν, ειπαμε και εμεις, δεν ξεκιναμε να δουμε τι θα γινει και τελικα εφτανε μια φορα για να ερθει το ζουμπουρλακι μας στην ζωη μας!!!

30/12/2010 Ηρθες και μου αλλαξες....ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Παντρευτήκαμε το 2007 μετά από 3 χρόνια συμβίωση και δεν έμενα με τίποτα έγκυος.....είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε σοβαρά την εξωσωματική γονιμοποίηση και έτσι το Νοέμβριο 2010 προηγήθηκε μια υστεροσκόπηση όπου και αφαιρέθηκε ένας μικρός πολύποδας. Μετά από 4 μήνες έμεινα έγκυος ενώ χωρίς να το ξέρω ακόμα μετακομίζαμε το μαγαζί μας και κουράστηκα πάρα πολύ!!!!Τώρα είμαι στην 9η εβδομάδα και δεν το έχω συνηδητοποιήσει ακόμα!!!!!:rolleyes:

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

εμεις ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ!Γνωριστηκαμε το φεβρουαριο του 2002 μετα απο 1 μηνα μειναμε αμεσως μαζι και μετα απο ενα χρονο παντρευτηκαμε.Ειπαμε στην αρχη να μην κανουμε αμεσως παιδια να χαρουμε ετσι λιγο ανεμελα ταξιδακια και κρεπαλες.Μετα απο 2 χρονια γαμου αρχισε ο γολγοθας.....προσπαθουσαμε και προσπαθουσαμε και προσπαθουσαμε και αποτελεσμα κανενα.Περασε ενας χρονος και τελικα αποφασισαμε να το δουμε πιο σοβαρα το θεμα γιατι περναγε ο καιρος.Ξεκινησαμε εξωσωματικες σε λαθος γιατρο με απανωτες στενοχωριες μεχρι που μια φιλη μου συστησε εναν αλλο γιατρο στον οποιο και πηγαμε.Μου λεει... αν δε βγουν οι κυστες εγω εξωσωματικη δε σου κανω γιατι δεν προκειται να πιασεις με τιποτα.Ενω ο αλλος μου ελεγε οτι καλο ειναι να μην βαλουμε νυστερι γιατι δεν ξερουμε τι μπορει να συμβει και τετοιες μπουρδες που εγω σαν ασχετη τις πιστευα.

Τελικα εκανα λαπαροσκοπικη και μετα απο καποιους μηνες καναμε εξωσωματικη....παλι τιποτα.....στενοχωρια τρελλη!!!Τελικα ειπαμε οτι θα κανουμε μια ακομα προσπαθεια σε φυσικο κυκλο αυτη τη φορα(γιατι ειχα και σοβαρο προβλημα με τα φαρμακα της εξωσωματικης) χωρις καθολου ορμονες και φαρμακα και αν δε πετυχει το αφηνουμε τελειως και αν θελει καποια στιγμη ας ερθει μονο του.Τοσο πολυ ειχα κουραστει.Αλλα να που τελικα μου εκανε τη χαρη και ηρθε ο κουκλος μου!!!!

Τωρα το δευτερο ηρθε απο μονο του στα πρωτα γενεθελια του γιου μου χωρις καθολου προγραμματισμο.Η χαρα μου δεν περιγραφεται βεβαια!!!:)

Biggp3.png

l2Czp3.png

• 4 months later...

Εγώ μάλλον ανήκω στις πολύ τυχερές γιατί είχαμε πει ότι θα ξεκινήσουμε προσπάθειες μετά το επόμενο καλοκαίρι γιατί υπάρχει μια μετακόμιση-μετάθεση στο πλάνο αλλά τελικά μετά από 2 μόνο ελεύθερες φορές, το σποράκι μας φύτρωσε. Παρ' όλο που ουσιαστικά δεν είχα κάποιο λόγο να πιστεύω ότι με 2 φορές έμεινα έγκυος, το ένιωθα αρκετά πριν την καθυστέρηση, την τελευταία εβδομάδα είχα αρχίσει να αποπροσανατολίζομαι εντελώς, αδυνατούσα να συγκεντρωθώ στο οτιδήποτε. Παρ' όλα αυτά, μόνο το τρίτο τεστ έδειξε θετικό, τα δυο πρώτα ήταν αρνητικά απλά άφηνα τις μέρες να περνάνε και επαναλάμβανα το τεστ γιατί ήμουν σίγουρη 100% ότι κάτι έχει συμβεί!

tta929a.aspx

• 1 month later...

Καλημέρα,

εμείς μετά τον γάμο και μόλις επιστρέψαμε απ' το ταξιδάκι(δεν κάναμε ελεύθερα γιατί περίμενα κάποια αποτελέσματα εξετάσεων να βγουν) αρχίσαμε τις προσπάθειες!!!Μη νομίζετε συστηματικά!!!Είχαμε βγει απ'το καθημερινό πρόγραμμα και μέχρι να ξαναμπούμε στην ρουτίνα μας το σεξ ήταν το δεύτερο που σκεφτόμασταν!!!Το πρώτο ήταν ο ύπνος!!!!Anyway, ένα μήνα μετά πρέπει να συνέλαβα!!!Δεν το περίμενα με τίποτα!!!Είμαι πολύ αγχωτική και θεωρούσα ότι μετά από έναν χρόνο θα μείνω έγκυος!!!!Το σποράκι μας όμως έκανε το θαύμα του και τώρα μέσα μου έχω μια καρδούλα ακόμα να χτυπάει!!!Φιλιά

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας,

ειναι η προτη φορα που γραφω, αν και μου κρατατε συντροφια εδω και πολυ καιρο.

Λοιπον, τον Λευτερη τον πιασαμε αμεσως και την Δαναιτσα μας εντος 4 μηνων.

• 3 months later...

Εμείς αφού παντρευτήκαμε΄το 2009, πέρασε σχεδόν ένας χρόνος προσπαθειών και εξετάσεων ενημερώνοντάς με ο γυναικολόγος μου ότι δεν θα μπορέσω εύκολα να κάνω παιδί, δηλαδή είχα 1% πιθανότητες. εν τούτης μάλλον μου έκατσε το 1%, κι αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κοριτσάκι 14 μηνών με το οποίο κι εγώ κι ο άντρας μου είμαστε τρελοί και παλαβοί μαζί της

Βάλαμε μπρος για μπεμπέ δυο μήνες πριν το γάμο μας χωρίς ιδιαίτερο πρόγραμμα. Το μωρό ήρθε μετά από άλλους 5 μήνες φυσικά σε μια φάση που αποφάσισα μέσα μου να πάψω να αγχώνομαι - η ηλικία μου 41 - και να μη με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το να είμαστε ήρεμοι και αγαπημένοι με τον άντρα μου. Μάλλον τότε βρεθήκαμε στην ιδανική στιγμή σωματικά και κυρίως ψυχολογικά για να θελήσει να μας έρθει το παιδάκι μας..Τον Ιούλιο θα το υποδεχτούμε :P

• 4 εβδομάδες μετά...

...στο forum! Δόξα την Παναγία, είμαι και πάλι έγκυος! Μετά από 7 χρόνια σχέσης αποφασίσαμε περυσι το Μάιο και παντρευτηκαμε...αν και ήδη από τον Απρίλη προσπαθούσαμε να γίνουμε τρεις ...και τη μερα του γαμου μας τα χαμε κιολας καταφερει!!! Η ευκολη χαρα ομως μερικες φορες φερνει γρηγορα θλιψη και πονο....τον Σεπτεμβρη δυστυχως το αγγελούδι μας έφυγε πρόωρα, λόγω αδυναμιας τραχήλου...έτσι και ανακαλυψα την ωραια αυτη παρεα! η πίστη όμως πρεπει να ζει μεσα μας και όπως μας λενε από παιδια πρεπει να θελουμε κατι πολυ, να το πιστευουμε και να πολεμαμε για αυτό!!! δεν το εκανα μεχρι πριν σχεδον 1 μηνα... ημουν χαλια, με πονο μεσα μου, παραπανω κιλα, νευρα, ασχημη...ετσι ενιωθα... αλλα με ταρακουνησαν οι δικοι μου... αλλαξα διαθεση υποχρεωτικα...κουρευτηκα, ψωνισα καινουργια ρουχα (εννοειται μεσα στα πλαίσια του μειωμενου μου πορτοφολιου), εφτιαξα νυχια, αρχισα ξανα να περιποιουμε σωμα και προσωπο, να βαφομαι στη δουλεια, να φοραω κοσμηματα... σταματησα να κλαιω για την μικρη μου... και υποσχεθηκα πως την επομενη φορα θα τα καταφερουμε! και ετσι 6 μηνες μετα ειμαι τωρα στις πρωτες εβδομαδες μιας καινουριας εγκυμοσυνης... ευχομαι σε ολες όσες προσπαθουν να τα καταφερουν συντομα, οσες ειμαστε τυχερες να συνεχισουμε μεχρι τελους με τη βοηθεια της Παναγιας και να παρουμε μετα απο 9 μήνες αγκαλια τα μωρα μας υγιη και ευτυχισμενα... σας ευχαριστω εκ των προτερων για ολα οσα μου δωσατε μεσα σ'αυτους τους μηνες και περιμενω τις συμβουλες και την παρεα σας!:P:p:p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...